Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Spezia
Az EB-n meg jol megsz0pattak a sorsolassal, ki is estunk, ahogyan az varhato volt:
Igaz, hogy leginkabb noname csapatok ellen, de 12 meccset nyertunk zsinorban, magyar rekord 😄
Ez meg a legutobbi valogatott meccs:
Utolso 10 percre feltoltam +1 csatart + 1 tamado kozeppalyast tokmindegyma' alapon, egybol kiegyenlitettunk, mar nyultam volna a csapathoz hozzza, hogy visszaalljunk, erre jott meg egy gol, aztan mar hagytam igy a vegere, es berugtuk a negyediket is 😄 Egyelore vezetjuk 10 ponttal a csoportot a spanyolok elott, de ott ugyis kisz0punk 😛
Fradival meg 4. evben eddig 25 meccsbol 23 gyozelem 1 dontetlen, egy vereseg, BL-ben a Marseille, Liverpool, Bayern harmas kaptuk 😛
'Gigabyte GA-P35-DS3L, q8200-2,7GHz (Cooler Master Hyper TX2) , 4GB DDR2, HD6770'
Remélem hasonlóan kiemelkedő lesz mint nálad
'Gigabyte GA-P35-DS3L, q8200-2,7GHz (Cooler Master Hyper TX2) , 4GB DDR2, HD6770'

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
kerestem fmhungary-n, footballmanager.hu-n, de semmi, legfeljebb nb3.

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
2. evben jott egy csomo uj jatekos, meg ment is. Besicert kaptam 3 millat, abbol elvoltam egesz evben. Egesz izmos lett a csapat magyar szinten.
Tavaly mindent megnyertunk, Szuperkupat, Liga kupat, Magyar kupat, es a bajnoksagot is. El-be megint nem jutottunk be. Tavaszi szezon elejen 5 dontetlent jatszottunk egymas utan, aztan pont az Ujpest ellen elvesztettuk a 38 meccsen at tarto veretlensegi sorozatunkat, eleg pipa voltam.
3. ev ejelen eladtam par jatekost, tobbet egeszen nevetsegesen magas aron, anyagi helyzetunket bebiztositva egy eletre. 2 fiatal romanert 8 millat kaptam (fontban), akiket tavaly szinte igazoltam. Bajner ingyen jott tavaly, 25 meccsen 8 golt lott, gondoltam eladom, felajanlottam 250 ezerert, jott vagy 10 ajanlat erte. Elutasitottam mind, aztan ujra felajanlottam ezuttal 500k-ert. Megint jott egy csomo ajanlat. Ezt egeszen eljatszottam mig 5 millioig, mindig volt valami csapat, aki megadta volna a kert osszeget, vegul 4.7-ert kelt el. Evszazad uzlete. Ezzel a kis trukkel eladtam meg jopar jatekost a kozel-keletre, pl Nagy Daniel ingyen se kellett az elso evben senkinek, 2X kolcsonadtam, aztan 2.5 millaert kelt el, lol. A kedvenc Gera sajna eligazolt a Gyorbe, nem akart szerzodest hosszabbitani, pedig meg 1 evig szamitottam volna ra a kezdoben. Kiraly meg visszavonult, pedig meg mindig jok voltak az ertekei 39 evesen, helyette jott ingyen Bogdan nagy szerencsemre.
BL selejtezoben a Celtic kiejtett, a DInamo Moszkvat kiverve bejutottunk az EL-be. Bajnoksagot jo szarul kezdtuk, de most mar egesz jol nyomjuk, lassan vezetjuk a tabellat. A magyar valogatottal pedig kijutottunk az Eb-re, pedig egy forintot nem tettem volna a csapatra, szarul kezdtuk a selejtezoket, aztan az utolso 3 meccsunket megnyertuk, igy ot leszunk jovore Franciaorszagban. Utolso meccsen Walessel jatszottunk otthon, 1-0ra nyertunk, igy eloztuk meg oket, es lettunk masodikak, bar utolag latom mar, hogy dontetlen is jo lett volna nekunk a 3. tovabbjuto helyre. Pedig a csapat egy vicc, a szokasos nevekbol all, 1db generalt jatekos van a keretben, elegge nagy spiler lesz valoszinuleg, mar a Chelsea leigazolta.
3. evi igazolasok:
Valogatott eredmenyek, lathato az elso 2 ev fantorpikus eredmenyei, aztan a 3. ev mar nem volt olyan gazos:
Sry ha hosszu, es uncsi voltam + aki nem szereti a belinkelt kepeket 😛
Ternana
ha valaki nem ismerné őket:
én csak 2m-t kaptam azért is nem nyomtam le az igazolásokat, hanem átnéztem pár meccsre Laziomba 😄
Tehát akkor FC Séte 34 2020/21:
A múltkor idő hiányában csak egy tabella képet dobtam be az "éppenbentmaradásomról". Azóta nagyot fordult a világ.A középmezőnyt céloztam be a média a 18. helyre várt.A szezon előtti igazolások egész jól bejöttek konkrétan leraboltam az akkor kieső Nimes Olympique-t.A szezon közben elkezdtek jönni az eredmények (első és második és hipp hopp az elején találtuk magunkat.Én még féltávnál sem bíztam semmiben.Bár a márciusi hullámvölgy beütött nekünk de a mögöttünk levő eredmények nekünk voltak igazán jók így az első 3-ban maradhattunk.A végén még a bajnoki címre is volt esélyünk de ahhoz az éllovas Nice bukása kellett volna vagy pedig nekem egy 7 gólos győzelem.Végül pontazonossággal futottunk be a zseniális második helyen.A csapat 1952 után újra az élvonalban!Tabella és a szezon közbeni helyezések .Itt pedig az a csapat aki elérte ezt a bravúrt. Sajnos többen nem ütik meg a Ligue 1 színvonalát (talán még a 2-ét sem...) így 7-8 távozó biztos lesz, de hála isten 6 millió eurót kaptam ami jó kiinduló pont. A csapatnak több húzóembere is volt: kiemelném Joe Polot, statjai, aki a francia U19-es válogatottba is bekerült.A szezon elején jött a nagy öreg harcos Mickael Nelson, statjai.A fene se gondolta hogy ekkora tanár lesz a pályán hihetetlenül jó volt.A féltávnál érkezett a lebecsült Miguel Bengui, statjai, aki hamar közönség kedvenc lett csupaszív játékával.De mindenki odatette magát igazából bárkit kiemelhetnék.
A kupákról annyit hogy az idei szezonban inkább kupa eredményt akartam elérni és majd feljutni de másképp alakult.Tavaly a Francia Kupa negyeddöntője egy karnyújtásnyira volt idén azonban nagyon gyorsan a 9. körben kiestem egy osztállyal lejjebb szereplő Orléans ellen. A Liga Kupában egy kört mentem majd a Caen ejtett ki.
A pénzügyek rendben vannak nem akarok elszállni bár a bennmaradás eléréshez költenem kell.A tavaly felépített stadiont idén bővítik és lassan fejlesztenem kell az ifiakadémiát is ( bár például Polo is saját nevelés). A végére még dobok egy képet a felszereltségről.
Köszönöm szépen ha elolvastad!
Tudna valaki linket adni ahonnan lelehet tölteni külön a Liechtenstein ligát?Mert amit a svájcal együtt lehet letölteni az nemjó,mert a svájc mellett sárga háromszög van.
Metz 1. szezon
Felettébb érdekes és változatos szezonon vagyunk túl. Ősszel nagyon ment a csapatnak így 8 pont előnyt is összeszedtünk, de ekkor hatalmas törés következett be a játékunkba. Olyannyira h a télen elveszítettük az első helyet is, sőt 6 fordulón át az Angers is vezette a bajnokságot. Szerencsére január végére elfogytak és vissza vettük az első helyet. Ekkor a Le Havre kezdett feljönni és minden hibánkat kihasználva fel is jöttek a tavasszal 3 pontra ránk. Szerencsére a végét ők se bírták annyira, sőt még az egymás elleni meccset is mi nyertük így végül simán lettünk bajnokok. Két kupába érdemlegeset nem tettünk, Liga kupába már az első fordulóban búcsúztunk 11sekkel, még a francia kupába az első komolyabb ellenfélnél ellen a 11. fordulóba.
Hozzá teszem én növeltem egy keveset a Magyar youth rating-en. 😊
A 197 PA-s kapus gyereket meg rögtön beraktam volna a rotációba.A tartalék kapust adtam volna el,de azonnal.Semmi kockázat nincs az NB1-ben a fiatalokat játszatni.
most kiváncsiságból átnéztem a csapatot genie scoutban
egy csomó afrikai, dél-amerikai srácom van akik baromi nagy potenciállal rendelkeznek, 160-170 simán van mindegyik (sõõõt, a szemem kikerekedett, de az ifiben az egyik kapus 197-es PA-val rendelkezik, gyorsan küldtem is kölcsönbe, ne nb2-ben bohóckodjon)
szóval megéri vajon arra várni hogy ezek beérjenek, vagy vegyek inkább kész játékosokat akik most ugyan jobbak mint ezek, viszont pár év és úgyis lepipálnák a mostaniak õket. Nem lenne szivem megválni tõlük, mert azért még nem világklasszisok, de erõs, egységes csapat, és az átlag életkor olyan 22-23 év, zömében fiatalok, meg néhány olyan aki régóta itt van, meg vettem néhány idõsebb játékost, akik mentorálgatják a jobbakat, plusz azért sokat is hozzátesznek a csapathoz
pénzem éppen lenne, 20-30 millión ücsörgök, de nem tudom szórjam-e a pénzt. Aki tényleg SOKKAL jobb lenne mint a mostaniak azok szóba se állnak velem, pedig azért fizuban is tudnék hozni már egy erõs angol középcsapat szintet
Egyébként ha bírja a géped, akkor tegyél be 7-8 ligát meg mondjuk Huge adatbázist. Nekem egy régi AMD-m van 4 giga rammal, de kb. 55 ezer játékossal és 7 ligával simán játszható.
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
ain't got no history
tabella 10 forduló után.
am elég bugos a játékod...Lazio kiesik, a merda meg 3. 😄 valami vicc 😄
tavaly stabil 65-70%-os labdabirtoklásom volt, meccsenkénti 3 gólt rúgtam átlagban, és simán domináltam
új szezon, a taktika, a kezdõ ugyanaz, alig volt változás a keretben, és simán lefociznak, most már zsinórban az van hogy alig van kapuralövésem, eddig még mázli volt, hogy meg tudtam forditani a meccseket, de hosszabb távon a mázliban nem bizhatok, és az a baj hogy nem tudom mi az oka ennek a hirtelen visszaesésnek
tippek?
és a bajnokság, csak a rend kedvéért

Csak azért gondoltam,mert nekem is volt ugyanilyen keresztnévvel egy játékosom.Õ meg orosz-üzbég kettõs állampolgár volt.