104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• LasDen #98430
    mennyire überfasza. Köszike!

Mindenki más is szépen köszönje meg vagy bajok lesznek :)
  • karajjj
    Óbazmeg! :D jpg-ben mentettem el png helyett, mindjárt megoldom
  • Peti2400
    ilyen gólt se láttam még :D
    Utoljára szerkesztette: Peti2400, 2014.11.13. 15:10:29
  • LasDen #98427
    Mint látjátok szar a logo. Karajjjt nem akarom baszogatni ezzel már, van biztos elég dolga. Megcsinálnám én magam is a kivágást, de most csak egy laptopom van egér és minden nélkül. Nem tudom. Ha van olyan okos ember, aki kitudná vágni nekem, az tegye meg és küldje el PM-ben..
    itt a logo, amit körbe kéne vágni. Körben a fehér részt kéne term eltávolítani....:D
  • korbin555
    Van egy másik is.A kapusom,aki korábban kijelentette hogy amatőr ligában akar levezetni,most jött hozzám hogy engedjem el,mert ő már kinőtte ezt a csapatot. Elengedtem(amatőr szerződése volt),erre másnap visszavonult,és el is tűnt a játékból.
    De ilyenkor nem a játékosok a hülyék,hanem az SI,mert ez mind bug.
  • LasDen #98425
    egyre hülyébbek ezek a focisták. Már azt se tudják mi mikor van csak a foci, a foci és a foci érdekli őket....
  • korbin555
    Azért még mindig vannak érdekes dolgok.Nyár közepe,az előző szezon egy hónapja véget ért,az új egy hónap múlva indul.Jön egy ember panaszkodva,hogy az utóbbi időben miért nem engedem játszani?Az előző szezont pedig végigjátszotta,nem mellékesen szabin van még az egész keret.Mondtam neki,hogy hosszú még a szezon,légy türelmes édes fiam.
  • korbin555
    Szerintem is futtasd ablakban.Bármit ügyködsz a háttérben,nem lehet befolyása a játékra.Én mondjuk csak kép mentésénél használok billentyűparancsokat,egyébként csak egerezek.
    Nem tudom mi újság a Juvénél,de ezek szerint ott jók az edzők,és mindnek csak egy feladata van,ami ideális.
    Valamilyen szinten muszáj lesz a rotációhoz nyúlnod,mert hullafáradtak lesznek a játékosok,és jönnek a sérülések.Erre nincs semmilyen szabály,játékosfüggő is ki hogyan regenerálódik.A jó persze az lenne,ha 95% alatt senki nem kerülne pályára,de ezt könnyű mondani.Ahhoz egy nagyon erős rotációs keret kell,hogy rizikó nélkül lehessen pihentetni a fontos embereket.
  • Zenszkij
    ablak módban futtasd
  • dezfafara81
    Hát az összes topliga + belga, holland, argentin, brazil bajnokság be van töltve a harmadik osztályokig (már ahol van olyan) :) Ja, igen, meg ha zenét hallgatok, és meccs előtt Alt + TAB, és csak leállítom a winampot, de nem kapcsolom ki, akkor is szeret néha kidobálni. Most nem tudom, az-e a baj még, hogy néha átváltok Google fordítóra (Alt + TAB), mert ugye azért jól jön elég sokszor, aztán vissza a játékba :) 32 bites Win 7-em van amúgy.

Ja, és grat a teljesítményedhez, én a Juventus-al kezdtem, egyrészt, mert a kedvenc csapatom, másrészt meg rázódjak bele újra a dolgokba... Majd egyszer talán nekikezdek a Szolnoknak, ha benne vannak... :) Azért így sem fenékig tejfel a dolog, bár eddig elég sokszor győztem, igaz, főleg kiscsapatokkal találkoztam, no meg a Milan-nal, de az meg barátságos volt, meg ugye ők meg már nem a régiek... :) No majd most jön a Bl-ben a Cselzi :) Egyébként nem igazoltam senkit, a tervem, hogy azzal a kerettel, ami a valóságban is van, megnyerni, amit csak lehet. Nem lesz egyszerű, azt már látom, de hát igazából is így van...

Egyébként pár tanácsot kérhetnék még? Azokat ez edzőket használom, akik alapból vannak, az edzést is rájuk hagyom, ilyen szinten ők már megfelelő szakemberek, tehát romlani nem fognak nagyon a játékosaim értékei? Olyan 4, 4 és fél csillagosak, 1-1 van mindenre, a kapusedzőből van kettő. És ha 3 naponta vannak meccsek, érdemes sokat rotálni? Mert nem minden játékosnak van megfelelő helyettese a csapatban, és ugye egy meccsen azért el lehet rendesen fáradni, 3 nap az meg nem olyan sok a feltöltődésre... Kb. hány %-osnak kell lennie egy játékosnak, hogy egy mérkőzésen elfogadható teljesítményt nyújtson?
    Utoljára szerkesztette: dezfafara81, 2014.11.13. 09:57:56
  • korbin555
    Üdv.A hangot nem tudom,mert az első megmozdulásom,hogy letiltom.(zenét hallgatok a háttérben)
    A kész játékkal még nem dobott ki,a Bétánál előfordult.Próbáld meg lefuttatni a Steam-en a helyi fájlok ellenőrzését.
    A mentésed azért viszonylag gyors,mert valószínűleg most kezdted a karriert,vagy nem játszol túl nagy adatbázissal.
  • dezfafara81
    Sziasztok! Megvettem én is az FM 15-öt, és érdeklődnék, hogy nálatok előfordul-e olyan, hogy néha hang nélkül indul el a meccs, meg a meccs indításakor néha-néha kidob az asztalra. Ez utóbbi főleg akkor tapasztalható, ha például válogatott meccsek után meg akarom nézni azoknak mérkőzéseknek a góljait, ahol a saját játékosaim gólt lőttek... Mondhatni, elég jó gépem van, igaz, a memóriám csak 4 GB Ram, de nem hiszem, hogy ez a baj...
    Ja, igen, hát a mentés tényleg lassult, de nekem így is olyan 1,5 perc alatt lementi azért...
  • zyndar
    Érdekes EU-s szabály, szinte durvább, mint a franciáknál. Német harmadosztályban kezdtem a Dinamo Drezdával.
  • korbin555
    Semmi gond.
    Néhány dologban úgyis egyetértek.Futószalagon kaptam például az utolsó perces gólokat,a döntetlenjeim fele,meg több vereség is emiatt csúszott be.Ha beálltam bekkelni,semmi haszna nem volt.Jött egy szöglet,és már annyi is volt.Vagy a 15 új "találmánya",a szédületes bombagólok 30 méterről.Nem találtam orvosságot ellene.Remélem,ha majd egyszer lesznek jó távoli lövőim,nekem is lesz részem ilyenben.Most annak is örültem,hogy a 11-es free kick értékű játékosom 8 gólt lőtt szabadrúgásból.
    A másik meg az "érzés",amikor az 5.percben 0-0-nál már tudom,hogy bármit csinálok,annak a meccsnek annyi.A fene se tudja honnan jön ez,de valahogy tudom,és kész.
  • Zenszkij
    akkor elnézést, lehet én rontok el valamit
  • korbin555
    Mindenkinél.Én már mértem 2 és fél percet is,pedig még csak 85mb a .fm fájl.Már vizsgálják egyébként.
  • geo91
    a hotfix óta nálam méglassabban ment a játék.....
    Utoljára szerkesztette: geo91, 2014.11.12. 21:17:38
  • Mor3llo
    Én is lettem már UEFA-kupa győztes az Evertonnal 118. percben lőtt góllal.

Viszont FA-kupa döntőben nyaltam ki simán 2-0-ra a Cardiff Citytől (Wolvesszal voltam) úgy, hogy előtte kivertem a Chelseat, Man Utd, Arsenal triót.

Szép dolog volt az UEFA győzelem, de a FA-kupás menetelésre-lecumizásra sokkal jobban emlékszem, mert az negatív élmény. Sokat küzdöttem, a semmiért :D

Talán ezért van az, hogy az ember egy győzelmet "természetesnek" vesz, mert ez csak egy játék végsősoron, ami azért van, hogy szórakozva NYERJÜNK.
    És mennyivel szarabb veszteni...és mennyivel jobban meg tud maradni az emberben :)
  • geo91
  • korbin555
    Nálam sem működik.
  • geo91
    videó youtube-ra feltöltése után nektek működik a post to facebook gomb? nekem nem, pedig be vagyok jelentkezve oda is.
  • Sysfox
    De, szerintem megveszem én is.
  • korbin555
    Nem akarsz átnyergelni a 15-re arról a muzeális csodáról?
  • Sysfox
    2023-ban járok az FM12-es mentésemben. Egy dolog nagyon feltűnt, hogy Anglia iszonyatosan felfutott pénzügyileg, ilyen Aston Villa, Birmingham City 50-60 milliókat költ szezononként játékosvásárlásra, de egy szinttel feljebb lévő ManUtd és ManCity pedig 100-150 millió fontot! Szezononként!

A játék is sokat változott, most egy 1,7 milliót érő 17 éves angol játékost 14 millió alatt nem ad el a klubja, ami a vicc kategória. Megpróbálok minél több angol igazolni, de lehetetlenség! Régen azért nem volt ekkora különbség.
  • korbin555
    Ez a téma már korábban is felvetődött,mással kapcsolatban is.Bár úgy írtad hogy mindenki,de konkrétan én lettem megszólítva,így valamit reagálnom kell.Szintén "minden kötekedés nélkül."
    A BL győzelem szerencse kérdése is,ezt mindenki tudja.De ha olvastad a régebbi beszámolóimat,akkor tudnod kellene,hogy kb. annyi BL döntőt buktam,mint amennyit nyertem.Elődöntőket is veszítettem,még esélyesként is.Nehéz mindenre visszaemlékeznem,de az biztos,hogy Törökországban az utolsó fordulóban buktam el a bajnoki címet a Fener ellen.Tavaly a Haladással is volt 4-5 vesztett döntőm,elődöntőm. Német,Olaszországban a rájátszásban maradtam alul a feljutásért,Angliában pedig a PL bajnoki címet nem tudtam megvédeni,amit azóta is nehezen bírok megemészteni.Volt még ilyen több is,de én is úgy vagyok vele,hogy az ilyeneket szeretem elfelejteni.Most is csak azért hoztam elő,mert nálam ugye "evidens",hogy mindent megnyerek.

Azzal pedig nem értek egyet,hogy 70-30% arányban a gép nyer.Nálam ez inkább fair 50-50,de csak a döntőkre vonatkozik,mert az tényleg lutri.A bajnoki cím nem az.Ha egy évek óta saját magam által nevelt,igazolt,összeszokott csapatom van,akkor nem nagyon állít meg senki.Lehet az Serie-A,PL,teljesen mindegy.Egy meccsen minden előfordulhat,de egy 30+ meccses bajnokságban már nem.Ha évek óta ott vagyok,és nem leszek bajnok,az az én hibám,nem a gép kekeckedik velem.
    Az sem igaz,hogy a gép kizárólag az ellenfelet engedi nyerni,ha 11-es rúgás van.Nyertem és veszítettem is büntetőkkel,nem is egyszer,de a vereségnél sem keresgéltem az univerzum titkait.Nem volt szerencsém,majd legközelebb talán fordul a kocka.(fordult is)

A taktikai észrevételekkel kapcsolatban pedig az én felfogásom teljesen más.Hogy azt ne mondjam,furcsa.A legritkább esetben alkalmazkodom,klasszis csapatnál pedig soha.Mentalitást szoktam váltani,támadóról kontrára,ilyesmi.De soha nem játszom fluid-ot,és csak az irányító kap kreatív szabadságot.Nálam mindig vasfegyelem van a pályán.(bizonyos esetekben vannak hátrányai)És nem érdekel,ha kiismernek.Megsüthetik a tudományukat.Akkor is az enyém az erősebb csapat,az összeszokottabb csapat,és jobbak a játékosaim.Az a munkám,hogy ez így legyen,és x ligában a legjobb legyek.Alacsony ligákban meg egy jól összekukázott társasággal masírozni lehet.Nem kell hozzá sem kiabálni,sem pánikszerűen rángatni a játékosokat,taktikai géniusz címszó alatt.Ráadásul szerencsétlenek nem is értik,mi történik körülöttük.Ha értenék,nem kellene őket irányítani.

A mostani karrierről pedig annyit,hogy én álmaimban bizony bajnok akartam lenni.Az igazolások után már számítottam rá hogy nem sikerül,sajnos még meg van kötve a kezem az anyagiak miatt.Ha enyém csak a második,harmadik legjobb csapat,akkor ez a bajnokság is el van intézve.Itt most ennyire futotta.Nagyon jó eredmény,de nem nevezném bravúrnak.Jó sok idő ráfordításával megtaláltam azokat a játékosokat akik segíthetnek,és segítettek.Nincs ebben sem szerencse,sem varázslat.Ha nem érem el a rájátszást,főleg a két jó téli igazolással,az kudarc lett volna.Ha pedig nem sikerül feljutni,akkor is ugyanúgy folytattam volna tovább.

A Te példáidhoz nem tudok hozzászólni.A visszatöltéshez pedig nem akarok.De a 116. percben esett győztes gól miatti hitetlenkedés számomra rosszindulatot,vagy irigységet sugall.Bár én nem játszottam cm-et(az fm06-nál tértem meg),de épp elég hosszabbításos gólt láttam már,oda-vissza.Egy ilyen régi motoros hogy mondhat olyat,hogy csoda egy hosszabbításos góllal győzni?Ha ez valóban igaz,és veled még nem fordult elő,akkor nem ugyanazzal a játékkal játszunk.
  • bakkerman
    tény hogy a 13-14-15-höz képest tényleg sokkal egyszerűbb játék,nem véletlen hogy utoljára ahhoz a játékhoz készült exploiter taktika,ami gyakorlatilag minden csapatnál minden szituációban működött
  • Sysfox
    "De tudjuk az FM 12 óvodásoknak való. "

Köszi!
  • bakkerman
    ugyan csak classic mód,de akkor is,'asszem erre mondják,hogy nincs ellenfele egy csapatnak akár én irányítom (jelen esetben),akár a gép,a Videoton totál nem nb1 szint
  • LasDen #98402
    Fater valsz rájött, hogy mennyire megéri a fiának, hogy benne legyen a játékban. FM népszherűbb mint bármikor, és ha kap 2000+ PA-t, akkor sokat fog pörögni a neve. Az meg pénz pénz és még több pénzt jelent....
  • bakkerman
    azta milyen hivatalos okmány :DD kiváncsi vagyok mekkora PA-t kap a srác,és alapból mennyiért lehet majd elhozni első évben,bár sztem youth contractot kap,és "csak" nevelési költséget kell perkálni
  • fordjee
    Nekem a 14-ben a Millwall-al asszem volt ilyen szerencsém, rohadt nagy mákkal lettem 3-ik, pedig simán az 5. helyen kellett volna végeznünk. Asszem idegenben kellett megvernem a Chelsea-t és 2 csapatnak sem szabadott volna nyerni és így is lett, így indulhattam a Bl-ben, ráadásul egyenes ágon.
    De 5 év alatt a másodosztályból indulva nem sikerült bajnokságt nyernem. A 6. év felénél vezettem, de akkor meg abbahagytam.
    Egyébként jobbára az van, amit te mondasz, engem is többször szivatnak meg , mint fordítva, túl nagy sikereim nincsenek, még top csapattal sem. De ez az én bénaságom is.
    Utoljára szerkesztette: fordjee, 2014.11.12. 15:57:21
  • korbin555
    Kösz.Lesznek gondjaim.Hiába jutottunk fel,edzőt továbbra sem hozhatok.1 scout +1 egy Director of football jöhetne.Nem kellenek,semmi olyat nem tudnak,amit ne oldanék meg.A balhátvédet pedig lehet hogy a fiammá fogadom,mert ő a fitness trainer is.Mindenki happy hogy van külön erőnléti edzőnk,aranyat ér nekem ez az ember.
    Nem sokat tehetek,várok a csodára.Nem igaz,hogy egy ekkora városban nem találnak egy szerény szponzort legalább.Csak van valami ír kifőzdés,vagy kínai butikos,aki megdob bennünket valami alamizsnával.
    Amitől meg kiakadtam,hogy engem nem engedtek tanfolyamra,az asszisztens meg szó nélkül mehetett.Már kétszer húzták meg a hülyét, legszívesebben kirúgnám.De hát nem lehet,mert kit tudnék megfizetni a helyére?Itt vigyorog a képembe a másfél csillagjával.
  • Zenszkij
    Minden kötekedés nélkül írom, hogy érdekes, hogy itt mindenki az utolsó pillanatokban győzedelmeskedik, még véletlenül se a gép nyer. Az én tapasztalatom, hogy ahol csak tud fingat a játék, és a kiélezett szituációkban 30% -ba az én, 70%-ba a gép javára dől el az eredmény. Tonnányi példát tudnék felhozni. A CM 2-vel kezdtem a karrierem, tehát tudom miről beszélek. Egy ilyen kiélezett helyzetben ritkán győzök, pedig nem tartom magam balféknek a játék terén, csuklóból vágom mikor, mire mit reagál a gép. Ez olyan, hogyha 4-5 vagy akár 6-0ra vezetek az esetek 80-90%-ában kapok egy gólt, függetlenül attól milyen taktikára váltok. A mérkőzés 5. percében már sejtem, mi lesz a végkifejlet, merre kéne változtatni. Tudom, ha szorít az idő, ki a szélre, go előre, direct passz, targetmant be, float cross be, magasabb védelmi vonalat be és sorolhatnám. Mégse sűrűn voltak ilyen csodás történeteim, hogy a 116. percben győzünk egy feljutási rangadón, visszatöltés nélkül. Mondom ezt úgy, hogy lassan 15 éve tolom a játékot, évente ezernyi órát beleölve. Buktam el EL döntőt büntetővel, hosszabbításban bl-t, bajnokságot és sorolhatnám. 11-esekkel bl-t nyerni? Talán az Fm 12-ben sikerült a Fradival egyszer úgy nyernem. De tudjuk az FM 12 óvodásoknak való. Ha belefutsz egy rosszab sorozatba nincs mese taktikát kell váltani, mert kiismerték a játékod a ligában. Ilyenkor olyan kérdésekkel bombáznak az újságírók, hogy az ellenfeled álmából felébresztve is tudja mit fogsz játszani stb. Nem elég igazolni, váltani kell. Ez a játék olyan, mint a boksz. A világbajnokot pontozással sose győzöd le, csak akkor nyerhetsz, ha agyonvered. A Real Madrid anno évekig fingatott valamelyik csapattal, de mikor először megvertem, az 7-1 lett. Amúgy grat irigykedve nézem ezeket a csodákat, és teszem fel a kérdést magamnak, én mért nem találkoztam velük szinte egyszer sem pályafutásaim alatt, míg másoknál ez az evidens.
    Utoljára szerkesztette: Zenszkij, 2014.11.12. 14:12:37
  • fordjee
    Grat, kíváncsian várom a következő szezont:)
  • korbin555
    Javítás-a 400k fizetés természetesen 400€ akart lenni.
  • korbin555

Bradford Park Avenue-2.szezon.

Szóval ennyi volt,megyünk fel.Megérdemeltük.Az osztályozók ahogy várható volt,igazi krimik lettek.Már az elődöntő első meccsén is a 87.percben tudtunk egyenlíteni,a visszavágón pedig a 80+ percekben rúgtuk a két gólt.A döntő meg kész idegbaj volt.A 89. percben megszereztük a vezetést,de a 91.-ben kiegyenlítettek.Aztán a hosszabbításban visszaadott a sors valamit a sok beszopott szögletgólból.A télen hozott Davey betalpalt egy szögletet a 116. percben.Konfetti,pezsgő,miegymás.
    A szezont végül profittal zártuk,mert kaptunk 143k-t a helyezésünkért.Az ú büdzsé pedig 10,75k bér,és 0 átigazolási pénzt jelent.Szörnyű.De legalább profik leszünk,az első lépcsőfok a fejlődés útján.Bepróbálkoztam a youth setup fejlesztésével kapcsolatban is,de elhajtottak.Egyetértenek,de nincs rá pénz.
    Néhány statisztika,adat.Enyém a gólkirály,és mi rúgtuk a legtöbb gólt,96-ot.Azt ugyan nem tudom miért,de ehhez hozzáadták a Play-off-ban szerzett 8-at is,így a 104 góllal rekordot állítottunk fel.Végül 17 bekapott szöglettel zártunk,de 9 azért nekünk is összejött.Valamint ebben a ligában is mi voltunk a szegény rokon,eggyel feljebb meg sem merem majd nézni.A tavalyi 348-ról pedig 479-re nőtt a nézőszám.Egy félmilliós városban felháborítóan kevés,de még mindig senkik vagyunk.
    A jövőre nézve a receptem marad,pár ember kivételével mindenkit elengedek.Olyan nem jöhet velünk,aki nem üti meg a szintet.De most más gondjaim lesznek.A League 2-be már nem ír alá normális ember 400k-ért,többet pedig nem adhatok.Hosszú,fejfájós nyaram lesz.
  • korbin555
    Kösz.
    Szinte hihetetlen,de 17 hónap után edzők nélkül is elértük a 100%-os taktika begyakorlást.Azóta meg vagyunk táltosodva.Legalábbis szeretném hinni, hogy köze van hozzá a begyakorlásnak.A két új ember is remekel.De a nagy diadalmenetnek éppen most lett vége,a 13.veretlen meccs zsinórban már nem jött össze.A kieső helyen álló Dartford állított meg bennünket.Meccsek,és a tabella.Igen úgy néz ki,hogy jön a Play-off,a 6. helyezett már eléggé lemaradt.
  • zyndar
    Ez eddig nagyon fasza teljesítmény! Amíg nem lesz javítás, addig igyekszek minél kevésbé foglalkozni a bekapott szöglet/beadás gólokkal, inkább a rúgottak száma érdekel.
  • LasDen #98392
    Nem kell, de ha szar a neted és gyorsabban rakod föl duvdéról mint töltöd le, akkor jó ha van....
  • korbin555
    Ez már hülyeség felsőfokon.Először emelik a semmit 40%-ra,aztán visszaveszik ugyanazt a semmit 20%-ra.Annyi eszük nincs,hogy bevétel nélkül hiába sakkoznak a százalékokkal,abból pénz még nem lesz.Most -8k a balance,szezon végére az előjelzés szerint -30k körül lesz.Ez már elég ahhoz,hogy tele legyen a főnök gatyája.Még vegye el a 3k bérkeretet, aztán az enyém is tele lesz.Inkább hajtana fel valami csóró szponzort az idióta.
    Mérges vagyok,mert minden második szögletből gólt kapunk.De vége az átigazolási szezonnak,és találtam két embert,akik ezen a szinten igen jónak számítanak.Davey,és Paulo Jorge.Röpke másfél órámba,40 visszautasításba,meg az idegeim összezilálásába került mindössze.
    Szerencsére azért még mindig jól tartjuk magunkat,6 meccs óta nem kaptunk ki(3 gy,3 d).Tabella.