104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• korbin555
    Megmondtam neki hogy lemondok,ha nem engedi az edzőközpont fejlesztését.A hálátlan dög szó nélkül kirúgott.Három év alatt egyetlen edzőt nem hozhattam,ráadásul az asszisztens is lelépett,mert nem tudtam neki megadni a 400€ fizetést.Fejlesztés sem történt semmi mióta itt vagyok.Három éve 0 az átigazolási keretem,a League 2-ben 14k a bérkeret.Szóval berágtam rá,és én húztam a rövidebbet.Hülye voltam,mert nem mentettem mielőtt beszóltam neki.De álmomban nem hittem volna,hogy ki mer rúgni.
  • fordjee
    Érdekes nálam, hogy 10 forduló után 7 gólt kaptam szögletből, 22 forduló után 9-et. Tettem még egy embert a rövidre, plusz ott ólálkodik is valaki, azóta sokkal jobb a helyzet.
  • Peti2400
    Ultimátum az mi?
    Utoljára szerkesztette: Peti2400, 2014.11.15. 22:35:25
  • korbin555
    Grat.Szépen fejlődik a csapatod,és rohamléptekkel haladsz az időben is.
    Én játszom(közben két TV-n mennek az EB selejtezők),csak nem írok beszámolót.Közben úgyis munkanélküli lettem,mert szezon végén ultimátumot adtam a tulajnak,erre kirúgott.Van egy mentésem másfél hónappal korábbról,felveszem újra a fonalat.
  • fordjee
    Tolom én is, új taktikával, méghozzá sajáttal. A neten találtam egy blogot, ott olvastam egy csomó hasznos dolgot. A Palace elleni meccstől használom, elég jól működik.
    Meccsek
    Chelsea kikipálva :)
  • Mor3llo
    játszanék én, csak sajnos ágyhozragadós másnapossággal küzdök
  • Solt
    Én küzdök a Fradival... :) ( FM2014, csak magyar játékos, magyar stábtag )
  • geo91
    hétvége van emberek, senki sem játszik rajtam kívül? :D
  • geo91
    na mégiscsak műkszik. az előző három, azóta már törölt feltöltésem nem tudom miért volt hibás...

• geo91
  • geo91
    amúgy a hotfix óta a gólok feltöltése youtube-ra is gázos nálam. feltölti a videót, aztán mikor megnéznéd, csak a pályát mutatja, a játékosokat nem...
  • geo91
    Budapest Honvéd - 2017/2018

Csapat:

átigazolások (tamás, frimpong, laudrup, adorján, sanogo, paget, kouassi, grigore, baychev)

keret egyik fele
    másik fele

Bajnokság és meccsek:

tabella
    meccsek egyik fele
    másik fele

bl (és el) meccsek
    bl csoport
  • Utley
    Kicsit nevetséges, hogy félidőben vezetek 3-0-ra idegenben és megfordítják 10perc alatt a 2.félidőben...Ha ez egyszer történne meg még csak-csak elfogadom, de hogy 4forduló alatt 2x... Sebaj 2025-re át kell vennem a hatalmat Cambridge városában :D
  • geo91
    kupatavasz! (ahogy ismerem a játékot, minimum a real-t kapjuk az EL-ben)

• geo91
    mindjárt más :)

az új vezetőség nem sajnálja a pénzt a fejlesztésekre

• LasDen #98495
    amilyen Nagy, olyan sötét...
  • zaki
    Forditva lenne erdekes, ha Debreceni megvenne a Debrecent :D
  • geo91

• bakkerman
    made my day
  • zaki
    :DDDDD
  • LasDen #98490
    "Tettem, amit tennem kellett." - mondta viktor Fischer miközben bilincsben vewzették el a rendőrök a meccs után....
  • geo91
  • bakkerman
    az egész játéksorozat legmocsadékabb és legaljasabb szokása
  • zaki
    Aj lav disz gem

• zaki
    thx. en is igy szoktam, ha magyar csapattal tolom. osszes keleti meg balkant be :D
  • geo91
  • zaki
    nem rossz... milyen bajnoksagok vannak bejelolve nalad?
  • geo91
    a bl pénzből kapott átigazolási keretből inkább masszív fizukeretet faragtam, hogy lecsaphassak az ilyen kaliberű, ingyen igazolható játékosokra. évi 50%-os fizuemeléssel írt csak alá, ami azért húzós lehet pár év múlva... de remélhetőleg hasonló ütemben fog nőni a fizukeret is, így nem lesz majd megterhelő a klub "pénztárcájának".

• geo91
    Budapest Honvéd - 2016/2017

Csapat:

átigazolások (klever, tamás, orsic, milnar, pamic, simao, delac, fejzullahu)

keret egyik fele
    másik fele

Bajnokság és meccsek:

• zyndar
    Geraaaaa!!!!
  • Peti2400
    Jó öreg Baines.

• korbin555
    Volt "szerencsém" az Eurosport 2-n két meccset is élőben nézni az Indiai ligából.A színvonal gyenge NB1-es,a játékosok meg NB2-esek.Mégis van hajtás,néző,a légiósok meg olyanok amilyenek.Magára valamit adó ember oda nem megy.Csak kivénhedt sztárok,meg kalandvágyó, máshová nem kellő senkik.Vadócz remekül fogja ott érezni magát.Jól fog keresni,és nem kell rettegnie hogy valami nagy bajuszos szikh kiszorítja a csapatból.Karácsonyra meg itthon is lesz,mert vége a bajnokságnak.
  • zyndar
    Köszi. És valóban, micsoda pénzek lesznek! :D

• korbin555
    Ez igen!
    Ha feljutsz nem lesznek többé anyagi gondjaid.A 2 Bundásban már van egy rakás pénz.5 Milliókat osztogatnak még a kiesőknek is + vannak TV pénzek is.
  • zyndar
    Vadócz
  • zyndar

Ahogy azt korábban említettem, a Dynamo Dresden csapatával kezdtem neki komolyabban az ideinek. A keret egyáltalán nem rossz, de azért 3 embert kellett igazolnom, természetesen ingyen jöttek. Az első fordulókban keresgéltük a végleges taktikát, ami végül szerintem pazarul sikerült, legalábbis az első 21 forduló alapján.

Saját tulajdonságaimat a liga szintjéhez igazítottam, de nem gondoltam ilyen magas licenszre. Szerintem sima lesz ez a liga, viszont a csapat felét elvesztem, mert nincs pénz még új szerződésekre sem.
    Utoljára szerkesztette: zyndar, 2014.11.14. 19:19:04
  • Matyko92
    Szegény gyerek 5 próbálkozásból sem talál be üres kapura. Hát nem egy mennyei szint a csávó... :D
  • bakkerman
    kihagytad hogy az első 6 gól fejben megzavarta a játékosait,és nem tudtak váltani időben,ezért úszott el a döntetlen lehetősége
  • LasDen #98472
    "Láttam pozitív dolgokat a pályán. A srácok jól járatták a labdát, míg a védelem többségében jól mozgott. Döntetlent érdemeltünk volna." - mondta Geo, a Honvéd edzője, csapata 8-2-es Unitedtől elszenvedett veresége után.
  • zyndar
    Azigen hapsikám :D