Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bexinho
Én a York City-vel nyomom. 6. osztályban van az angoloknál. Legjobb történetének helyezése a 3. liga bronzérme. Sztem nagy kihívás felvinni a "nagyokhoz" 😊 Remélem egyszer sikerül. Régebben, régebbi részben az angol 2. osztályba sikerült felvinnem õket. Elég jó csapatom volt. De valami miatt abbahagytam. Ráuntam, jött az új rész, nemtudom, de most pár napja kezdtem el megint.

FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/

Huni92
0-0 a Man. City, 3-1 az Aston Villa, 3-0 a Hibernian, 1-0 az Everton ellen.
Jön a Mu (LK), majd a Chelsea (PL)...

fsgh
3 országból 6-7 liga kb...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

rutinos vén rókák segítségét kérném!
2,4 es procival, 1 gb Ram-al, mennyi bajnokságot futassak és mennyi ligát h még frankó gyors is legyen? élvezhetõ!
fsgh
thx😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Darthmushroom
Grat 😊

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

fsgh
Félelmetes hajrát nyomot le a csapat de a Stutgart is😊 sebaj megvan a BL!😊 Bayern meg egy másik dimenzió....

fsgh
A faxom hogy minden bejött nekik:S tessék a statot is nézni😄

Csacsi
Köszi, de pont lemaradtál, de tényleg nagyon köszi.

Betöltöttem az Angol, olasz, magyar, spanyol. portugál osztályokat, nagy adatbázist + innen minden játékost, és végül angol Conference South, Dorchester csapatára esett a választásom. Részletek késõbb.

Zyndar : elõbb megpróbálom egyedül, aztán ha nem megy, akkor, majd jelentkezem. 😄

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

zyndar
Tessék csak tessék <#wink>

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Darthmushroom
-nottingham forrest (nagy mult)
-bradford (volt preimer ligás)
-leeds (él csapat volt)
-mk dons (nagy célok)
-vauxhall (csak ugy mert auto márka)
-blyth (mert spárta)
-vagy editor és berakod az afc wimbledont vagy fc united of manchestert

Darthmushroom
naon nagy grat h ilyen kitarto vagy😄

Huni92
Meglesz az a bentmaradás....😉
Viszont azon csodálkozok, h nem szakitották meg a kapcsolatot a Sampdoria és közted, azért, h elkerüljék a bundagyanút. Vagy ez csak az 1. osztályban érvényes?

Huni92
Egyre jobb....Guilherme 1 hónapra dõlt kia válogatott meccsén szerzett sérülésével :S

Huni92
Nem vagyok járatos ilyen alacsony ligákban, csak azt tudom, h a csapatok amatõrök/félprofik, részidõs szerzõdéssel, pénz semmi, játékos kevés megy el 😊

Viszont ha belevágsz, sok sikert, nem lesz egyszerû menet 😄

Csacsi
Egyébként mostanában én is kedvet kaptam egy kiscsapathoz.

Tudna valaki valamilyen csapatot ajánlani, angol legkisebb osztályban? És ha lehet akkor ne is a legerõsebbet közülük.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Csacsi
Oké, csak gondoltam, mi Juvésok tartsunk össze 😄

Zsolti9014
nagyon segítõkész módon õ keresett meg pm-ben és mondta hogy van egy direkt kiscsapatokhoz való taktikája.
az egyetlen problémám az volt, hogy klasszikus vkp-m nem volt a taktikához, de elõvettem a 38 éves Fresit.

Hajrá Magyarország!

Csacsi
Te ilyen csendestársként segítesz? Mert azt nem találtam meg, hogy hol segítettél 😄 Azért ha majd rászorulok, meg kereslek én is 😄

zyndar
Vállonveregettem magam 😛
Hajrá-hajrá

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Huni92
Szeptemberi egyéni elismerésekben söpört a csapat, a hónap fiatal játékosa Krul, a hónap játékosa Garay, mig a hónap menedzsere én lettem 😊

Huni92
Itt vannak a kért logók.

Huni92
Nemrég Fecoh linkelte be, mindjárt megkeresem.

Csacsi
Grat: Tisztelem a kitartásodat.

Zsolti9014
és bocsánat a képméretért, most vettem észre hogy elfelejtettem átrméretezni. 😞

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
Hi & grat all!

Zyndar taktikájának segítségével úgy tûnik, sikerült kilábalnom a válságból:
4 gyõzelem és 2 vereség (egyik az akkor második Mantova ellen, másik a Brescia ellen igencsak tartalékosan)

Hajrá Magyarország!

Huni ezek a titlebar logok honnan vannak ?

Mike94
énis lépek jónyóc ól

Darthmushroom
na nekem ma estére ennyi jo8 bye all

Darthmushroom
hmm ezt eddig nem is tudtam, kösz az infot

Ha amikor kiválasztod, és azt irja, hogy jelentõs bevétel jön a kereskedelembõl akkor a befektetett pénz többszörösét visszahozza mezeladás meg ilyen ilyen szarokból.

Ált. Ázsiai, Amerikai klubbok ezek

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Huni92
van der Vaart: 4 hónap
Sóbis: 6 hét

fasza....

Huni92
Létfontosságú gyõzelmet arattunk a BL cimvédõ AS Roma ellen. 1-0, Thiago Neves a gólszerzõ.

A stadion befogadóképessége a bõvités után 60k-re nõtt. Átlagnézõszám 59300 körül mozog. Vezetõség meg ismét elfogadott egy tervezetet, és majd bõviteni fogják.

Huni92
Én is csak ennyit tudtam. De közben meg kiderült, h csak félreértettük egymást, és a tag is erre gondolt 😄

hát én csak annyit tudok, te adsz nekik...
Huni92
Amúgy a fiókcsapatokból tényleg jön be pénz? Tehát teszem fel egy kelet-európai, netalán ázsiai klub a fiókcsapatom, akkor vmiféle összeg megillet? oO Mert eddig ezt enm tudtam, csak most hallottam róla.

Mike94
hát tény h lehetetlenség neki gólt lõni

Huni92
Given vmi hatalmas kapus. 32 éves, és most is emelkedik az értéke 😄 Jelenleg 11 milliót "ér", habár 40en alul nem adnám el 😄D

Huni92
A vége: Newcastle - Arsenal 2-0 😄 Sóbis és Van der Gól 😊

Darthmushroom
áhhhh arsenal 5:2 tottenham hát igy elmarad a ligakupa döntö... marad a bajnokság és fa kupa...
(116percbe sagna döntött!:S)

Huni92
LK nyolcaddöntõ, ellenfelünk: Manchester United....ezazigen...
Most bajnokságban Arsenal jön. Kb tuti vereség -.-

Darthmushroom
nállam berbatov 3 v 4 honapra dölt ki de most egészséges 21fordulo otta veretlenek vaunk 6pont elõny és 2mecsel kevesebbet játcottunk fakupában is állunk még, liga kupába 4:2vel meünk az emritésbe szoval lehet liga kupa döntö

Huni92
Martins 2 hónap off, csuklótörés. namind1. Amúgy sem volt formában.

Mike94
azért mondtam h majdnem 😛

Darthmushroom
hmm 18.helyen lévõ Hull city-vel 2:2 idegenbe áhh idegesit naon!!!:@
(persze nekik 5bõl 2talált nekünk meg 28bol 14):S
nem baj jön ochoa ha minden igaz gomes helyére hátha jobban védd majd

Huni92
Igazad van. Tényleg igy volt. de a 11esre jó irányba vetõdött 😄

Darthmushroom
ugy volt igen jol mondod... amit meg én mondok egy-két éve volt

Mike94
én erre úgy emléxek h tavaly portsmouth ellen van der sar megsérült, bejött kuszczak, kiállították és bejött ferdinand, bár tizit nem tudta kivédeni csak majdnem

Darthmushroom
sõt olyan is volt h oshea állt be de mondjuk õ nem kapott golt asszem tottenham ellen volt 3 vagy 4:0nál és még ziccert is fogott

Huni92
Martins a 97. percben (4 perc hosszabbitás, ofkorsz) megsérült ....