Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nálam most szép kis kapusdinasztia nevelõdött ki Kameni 33, Olazabal 27, Olivares (generalt spanyol wonderkid) 23éves
Born to win
Közben 2-1 a Watford ellen. Utolsó 15 percet emberhátrányba nyomtuk, mert Garay megsérült, és nem volt már cserém. 91. percben lõttek is egy gólt 30 méterrõl.
Elsõ gól 11es, 2. nagy szabadrúgásgól, és az utóbbi 2 pedig szöglet után.
Érdekesség, h amikor 3-0 lett az állás, a kommentár igy nézett ki: "már két gólos hátrányt szedtek össze"
képet tolhatsz
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Sajnos nem tudtam megtartani.
Téli átig. szezonban jött Tudor, C. Zanetti és még 1 híresebb Vkp, csak a nevét elfelejtettem. 😊
De épp egy rossz sorozat közepén vagyunk, megint kiesõhelyen, igaz egymás után játszottunk idegenben az 1-2. helyezettel.
Hajrá Magyarország!
képek:
igazolások lesznek még nyáron jön lulinha+stancu. 2010ben meg neymar!!!
És megszakadt a Chelsea 31 meccses veretlenségi sorozata (már ami a bajnokságot illeti). A MU elverte õket 2-1re. Más kérdés, h SAF csapata a 6. helyen tanyázik 😊
tottenham 2:0 west ham
bajnok a Tottenham😄
Najónem, mert a Reading mindig is mumusom volt. Chelsea után õk a legutálatosabb csapat Angliában, akivel játszani kell.
akkor azért is
én 29. mecs 68pont
chelsea 32. mecs 69pont
arsenal 33. mecs 72pont
tottetham 0:2 arsenal
helyzetek: 27/7 és 8/5!!:s
neked melyik éri meg, ha fejel egy kapufát és kikapsz, v nem fejel gólt, de esetleg nyersz, mer mondjuk nem tudnak kontrázni, v esetleg még döntetlenre mented 😄
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
5m,5gy 15rg, 4kg gk+11 pont 15 😄
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Nah majd megvárom míg meggyógyul 😄
Update, úgy néz ki, hogy megvan az elsõ pénzes igazolásom 2000 Fontért fog érkezni Pákolicz Dávid a Gyõri ETO tartaléktól.
Igaz még nónapig sérült, de ha felépül...legerõsebb játékos lesz az egész bajnokságban.
töltöm tottenham remélem ma sikerül befejezni a 1. szezonom
Itt pedig a felkészülési meccseim eredménye, minden csapat jobb, vagy azonos szinten volt mint én.
Aztán itt vannak az igazolásaim, még egyezkedek két kölcsönjátékossal, mert anyaegyesületet sajnos nem talált a vezetõség, majd meglátjuk lesz-e kölcsön játékosom, mert már így is szák a fizetési keret, és úgy meg nem sokan anak kölcsönbe, hogy nem fizetem a fizujának legalább pár százalékát. Szerintem elég jól sikerült az erõsítés.
És íme a keret. Cél a feljutás idén.

Fõleg, ha hozzáteszem, h a 7. percben volt egy Garay kapufa, és 2szer is a gólvonalról tisztázott a Chelsea (akárcsak a MU az elõzõ meccsen).
Beye gólja vmi hatalmas volt. Szöglet után labdát kifejelik, 25rõl rázúditja, kapufás gól. Kevés volt.
másodikadag mérkõzések
na hát ez a szezon kábé tökéletesen telik.
Hi & grat all!