Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mike94
néha igen, fõleg ha van egy Lloris tipusú kapusom, mert õ hol véd istencsászár formába, hol még az ifim is jobban véd

Darkon
Van aki 3kapust szokott rotálni?

Nálam most szép kis kapusdinasztia nevelõdött ki Kameni 33, Olazabal 27, Olivares (generalt spanyol wonderkid) 23éves

Born to win

Huni92
ááá.....:S ehhez kötél idegek kellenek....

Közben 2-1 a Watford ellen. Utolsó 15 percet emberhátrányba nyomtuk, mert Garay megsérült, és nem volt már cserém. 91. percben lõttek is egy gólt 30 méterrõl.

Darkon
2017-be vagyunk. Engem nem törnek meg😊

<#nevetes1>

Born to win

Mike94
h bírod idegekkel bazmeg 😄

Darkon
Ez "alatt" nem lehet ájlavozni!!😛

Born to win

John Cena
😊 grat

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Huni92
Az Újkastély középsõ védõjétõl az SG.hu fórum FM topikjának Mike nevû fórumozójának, sok szeretettel 😊

Elsõ gól 11es, 2. nagy szabadrúgásgól, és az utóbbi 2 pedig szöglet után.
Érdekesség, h amikor 3-0 lett az állás, a kommentár igy nézett ki: "már két gólos hátrányt szedtek össze"

Darthmushroom
hogy állsz most??? el tod kerülni a kiesést. szurkolok neked nem semmi cisco romával
képet tolhatsz

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Zsolti9014
nem tudom, lehet hogy csak az elsõ osztályban van így. Foti nekem is vágott közben 3-t.
Sajnos nem tudtam megtartani.
Téli átig. szezonban jött Tudor, C. Zanetti és még 1 híresebb Vkp, csak a nevét elfelejtettem. 😊
De épp egy rossz sorozat közepén vagyunk, megint kiesõhelyen, igaz egymás után játszottunk idegenben az 1-2. helyezettel.

Hajrá Magyarország!

Darthmushroom
na megvan az elsõ szezon, duplázni sikerült!!😛 uefa kupa és bajnokság is.
képek:

igazolások lesznek még nyáron jön lulinha+stancu. 2010ben meg neymar!!!

Darthmushroom
thx képek késõbb még vár lyon elleni uefa kupa döntö

Huni92
Grat 😊Keci jó vagy <#eljen>

Huni92
Nem kapufást 😄 De tényleg fejelt 2 gólt 😊
És megszakadt a Chelsea 31 meccses veretlenségi sorozata (már ami a bajnokságot illeti). A MU elverte õket 2-1re. Más kérdés, h SAF csapata a 6. helyen tanyázik 😊

Darthmushroom
37 fordulo
tottenham 2:0 west ham
bajnok a Tottenham😄

Darthmushroom
😄

Mike94
fogadjunk fejelt két kapufás gólt

Huni92
Newcastle - Charlton 3-0; Garay (2 😉) és Arshavin 1 góljával.

Huni92
Azokkal még a Man. City-s karrieremben volt gondom, azóta megvan az ellenszer 😄

Darthmushroom
velem???xd

Mike94
én cselzi után derbit utálom a legjobban :@

Mike94
vegyél vissza öcskös mer baj lesz bazmeg :@

Huni92
😄S_SAFSA:FASGadsg.sdGs-sdg

van egy bizonyos tekintélyt parancsoló mivoltod 😄DD

Huni92
Nem a kontrából kapok gólt 😄 Nagyon ritkán tudnak szöglet/szabi után lekontrázni, úgy, h gólt is kapjak. csak ez ilyen rituálé kezd lenni, h ha Garay a meccs elején kapufát fejel, akkor pápá 3 pont 😄DDD

Najónem, mert a Reading mindig is mumusom volt. Chelsea után õk a legutálatosabb csapat Angliában, akivel játszani kell.

Darthmushroom
legjobb 4 között vaunk uefa kupába!!😄 és rajtunk kivül két angol én játcok evertonnal másik ág man city-lyon!!😄
akkor azért is

Mike94
mondtam vmit bazmeg 😄 :@

Darthmushroom
ja és uefa kupába legjobb 8között vaunk ligakupa elödöntöbe elhullotunk fa kupába meg az elején

Darthmushroom
de ugy nézz ki lehet meglesz
én 29. mecs 68pont
chelsea 32. mecs 69pont
arsenal 33. mecs 72pont

Mike94
elsõ évbe nem kéne bajnokságot nyerni - . -
oké? - . -
nah én is így gondoltam

Darthmushroom
berbatov 1honapra megint kidölt!!:S nem hiszem el idén 3gyára több mint egy honapra...

Darthmushroom
hátha bepotoljuk a mecseinketet akkor valszeg mi fogunk vezetni igy is a tabelán csak hozni kell a mecseket!!😄

Mike94
ennyibe télleg nem halsz bele 😄

Darthmushroom
28. fordulo elsõ vereség:
tottetham 0:2 arsenal
helyzetek: 27/7 és 8/5!!:s

Mike94
de kapufát se 😄
neked melyik éri meg, ha fejel egy kapufát és kikapsz, v nem fejel gólt, de esetleg nyersz, mer mondjuk nem tudnak kontrázni, v esetleg még döntetlenre mented 😄

Csacsi
Elsõ hónapban én lettem a hónap menedzsere. Azthiszem az elsõ évem könnyû lesz.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Huni92
ááá, az nem jó 😄 Mert akkor nem tud gólokat fejelni....

Mike94
akkor ne engedd a kapu közelébe 😄

Csacsi
Eddig jól megy. Vezetem a bajnokságot

5m,5gy 15rg, 4kg gk+11 pont 15 😄

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Huni92
Rájöttem arra, h nem jó ha a meccs elején Garay kapufát fejel....mert akkor tuti h kikapunk...Chelsea ellen 1-2, Reading ellen 1-3. Nem volt a csaapt a pályán. elképzelés nélküli "játék"....

Csacsi
És mire leírom, lemegy. Nem jöhet, mert nem ment át az orvosi vizgálaton😞

Nah majd megvárom míg meggyógyul 😄

Csacsi
17. helyre, de az még az igazolásaim elõtt volt, ha ezt tudták volna, akkor biztos 1. <#eplus2>

Update, úgy néz ki, hogy megvan az elsõ pénzes igazolásom 2000 Fontért fog érkezni Pákolicz Dávid a Gyõri ETO tartaléktól.

Igaz még nónapig sérült, de ha felépül...legerõsebb játékos lesz az egész bajnokságban.

Huni92
Sok sikert hozzá! Hányadik helyre vár a média?

Darthmushroom
Hi & grat all!

töltöm tottenham remélem ma sikerül befejezni a 1. szezonom

Csacsi
Nah elkezdõdött a szezon a Dorchester Town csapatával, az angol blue square dél bajnokságban. Íme az elsõ bajnoki meccsem.

Itt pedig a felkészülési meccseim eredménye, minden csapat jobb, vagy azonos szinten volt mint én.

Aztán itt vannak az igazolásaim, még egyezkedek két kölcsönjátékossal, mert anyaegyesületet sajnos nem talált a vezetõség, majd meglátjuk lesz-e kölcsön játékosom, mert már így is szák a fizetési keret, és úgy meg nem sokan anak kölcsönbe, hogy nem fizetem a fizujának legalább pár százalékát. Szerintem elég jól sikerült az erõsítés.

És íme a keret. Cél a feljutás idén.

Huni92
3-0 a Hibernian elleni 2. meccsen is, ezzel megvan a továbbjutás, 4 meccs, 12 pont, 9 lõtt és 1 kapott gól.

ez az, ill ez az 1 love cselzi

Huni92
Namost akkor, erre jöhet az 'ájlávdiszgém'?

Fõleg, ha hozzáteszem, h a 7. percben volt egy Garay kapufa, és 2szer is a gólvonalról tisztázott a Chelsea (akárcsak a MU az elõzõ meccsen).
Beye gólja vmi hatalmas volt. Szöglet után labdát kifejelik, 25rõl rázúditja, kapufás gól. Kevés volt.

Huni92
Persze, h a mumus Chelsea lesz az ellenfél :S Most is ellenük jön bajnokim. 30 meccse veretlenek. Ergo vereség lesz ebbõl -.-

Huni92
Irány a negyeddöntõ:

elsõadag mérkõzések
másodikadag mérkõzések
na hát ez a szezon kábé tökéletesen telik.
Hi & grat all!