Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Huni92
Én is emlékszek egy meccsre, amikor Ferdinand állt be a MU kapujába, mert Kuszczak megsérült. Viszont nem kapott egy olyan idegesitõ gólt, mint én 😄DDDD

Közben 4-1 a Fulham ellen a LK-ban. Zárate és Rafael van der 'istencsászár' Vaart is duplázott.

Darthmushroom
nekem egyre megy!!!😄

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Mike94
az ugye calgiari

Darthmushroom
19 fordulo telt el és még veretlen vok
távozot most télen lennon 11m man city
és zokora 1m carligia (nem játcot)
érkezik a 2sérült csatár miatt foti meg már érkezet benitez

Hirtelen a Sheffield United-Arsenal jut eszembe.Ott volt,hogy nem tette le a kispadra a cserekapust a sheffieldi edzõ,és a Kenny megsérült.Asszem 30perc volt hátra és egy mezõnyjátékos állt be,és óriási ünneplés volt,hogy megtartották az 1 gólos elõnyt.Óriási hangulata lett utána a meccsnek.De,hogy 7 csere közé ne tegyek kapust,hát az szerintem butaság.Sok sikert azért.
Darthmushroom
ez sima volt:

arsenal jön a legjobb 4között

Cabell
Srácok, a 08at akarom felrakni, telepítésnél a setupra akarok kattintani, és ezt írja:the procedure entry point SymGetLineFromAddrW64 could not be located in the dynamic link library dbghelp.dll.

SEGÍTSÉÉÉÉÉG!!!! 😞😞

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

Huni92
1-0 a Sunderland ellen Leon Andreasen távoli emelésével.

Darthmushroom
ja és berba hosszu idõre sérült:S

Darthmushroom
14fordulo után veretlenül 1ponttal vezetünk az arsenal ellen
(tottenham) most x eltunk a kiesõ jelölt west brommal:S

Huni92
Köszi szépen.

inter94
tess:
2012

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

Huni92
Ezt mondjuk én is támogatom, de lényegében úgyis megtalálják a kiskapukat a csapatok. Ergo nem lesz drasztikus változás.

Darkon
Ezért lenne jó a 6+5 szerintem, sok kettõs angol állampolgár lesz majd hirtelen bevezetés elõtti évben.

Born to win

Huni92
Amúgy vki, aki 2012 környékén jár tolna egy képet Tim Krulról? thx

inter94
nembaj😄jó ez így

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

Huni92
Vezettetek Jo 12. percben szerzett góljával.
44. perc, Garay fejsgól, hosszabbitás 2. perce, Thiago Neves átlövés, 2-1. Ennyi a vége is.
Sry 😊

Huni92
Ime a csapat. Tény, h nem angolok alkotják a csapat gerincét, de IRL sem arról hires a Szigetország, h angolokkal lenne tömve a keret (Chelsea, MU, Arsenal, Pool)
Valójában meg én nem is erre utazok. Szóval inkább nézem a teljesitményt, mint a nemzetiséget.

inter94
csak finoman ellenük

Huni92
CSZKA Moszkva elleni meccs után tolok majd egy képet.

Minden kötözködés nélkül!

Mennyi angol maradt a csapatodba?😊

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Darthmushroom
jo ezzz!!!😄

Huni92
A 2. szezonban 7 meccs után a 3. helyen állunk, viszont elõttünk az Arsenalnak 5 meccse van csak, és 1 ponttal többet gyûjtöttek eddig.
Elég kapotikus volt ez a bajnoki rajt, fõleg a BL selejtezõk, és a válogatott meccsek miatt. Van amelyik csapat csak , más már 8 meccset is maga mögé tudhat a bajnokságban. Tán november környékére rendezõdik a helyzet.
Mivel Song kölcsönszerzõdése lejárt, Bartont meg nem tartom Newcastle szintû játékosnak, ezért igazolnom kellett egy VkP-t. Leon Andreasen lett az, jól passzol, jól szerel, ütközik, jól lõ, jó erõben van. Tehát kiváló VkP.
Steven Taylort 22 évesen elvitte a Pool, teszem hozzá, jó pénzért. Talán el sem adtam volna, de a vezetõség beleszólt. Igyhát a védelem is erõsitésre szorult, Corluka érkezett. Kissé megtévesztõ a 40 millió, ugyanis "csak" 27milliót fizettem, ehhez társult +50% köv. eladási dijból.
Sagnaval kb ugyanez a helyzet. Egyedüli problémám vele, h mivel elég késõn sikerült megkötni az üzletet, már pályára lépett a BL 3. selejtezõ körében, igy az idén nem számithatok rá az európai porondon.
Záratét vétek lett volna nem-megvenni, hiszen aprópénzért adták.
A másik csatár pedig egy 18 éves tehetség, elsõsorban a tartalékokhoz igazoltam, késõbb felkerülhet a nagycsapathoz is.

fsgh
nah visszakaptam gyorsan. HSV-Bayern 1-1Bayern 94.percben egyenlített😊 de meg kell hagyni szép góllal...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

fsgh
uhh de undorítóan egyenlíttem 10emberrel😄

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Huni92
Akkor az a jobbik eset 😊

Amúgy érdekes ez a BL elõtti esélylatolgatósdi...a cimvédõ Romanak 12.00 az esélye, nekünk 19.00, mig pl a Milannak 6.00 (ha jól emléxem, elõzõ évben már a nyolcaddöntõben kiestek).
Igaz ugyan h a Romanak azért szerencséje is volt, de eza 12.00 számomra akkor is kevés 😄

fsgh
huhh a második félévre is sikerült itt tartani😊 14millió fontos ajánlatot tett a milan ár a szerzõdésben is megegyeztek de a legvégén meg tudtam szakítania tárgyalásokat... 1 félévet még nálam tölt aztán eladom drágábban...

fsgh
kevesebbért fog elmenni...:S

1. El akar menni meg minden baja van
2. A vezetõség elfogadta az ajánlatokat beleszólásom se volt...

Huni92
Grat 😊 Jólesz ez.

Mor3llo
hát az nem valami acélos :S

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Huni92
20 misi? Megfontolandó, viszont én akkor sem adnám el 😊 Nem tudom, h nálad h teljesit, de nálam vmi istencsászár.

fsgh
nem rossz nálam mondjuk csak csere...

11(10) 3gól 1assz 6.9 ez a statja.

Mor3llo
Zidan ütõs kis pléja ?

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Darthmushroom
oks

Darkon
Jah a összekevertelek Mike-kal(az mu-s logo😛), mert a két bejelentkezés között csak fém volt <#szomoru2>

Born to win

Darthmushroom
ja amugy grat Darkon és Fsgh

fsgh
thx Darkon😊

Van der vaart-ot mindenki vinné d 20millió fontot senki se ad😄

Darthmushroom
???

mostanába albi keresés miatt nem volt idõm játcani ezért irtam mindig ennyit de ma már fogom folytatni a tottenhamet...

Darkon
Grat Fsgh, tartani kell!

Konföderációs kupán szégyenbe maradtunk a franciákkal szemben( túl sok volt a sirály😛). De bronzmeccsen remekelt a csapat

Born to win

Darkon
Mihez csak flém volt<#wow3>

Born to win

fsgh
Félidõben így állok😊 ez nagyon jó. A célom a szezon elõtt a 4.-5. hely volt. (Mondjuk még simán visszaeshetek oda amilyen szoros...)

Darthmushroom
Hi & grat all!

fsgh
elnézést hogy nem flémelek😄 de itt egy gyors gól😛 nem tudom most mi a rekord de ez a 12mp se rossz szerintem😛

ennyit ér nálad, ha megfogadsz vmit... istenem... csalódás.

van egy tanácsom, hogyha ilyen, ha megfogadsz vmit akkor ne igérj semmit az életedbe, mert láthatod nem tartod be😞

am. te mondtad, hogy "majd intézkedik"... szóval rosszat akarsz nekem kis flamekeltõ...

nem szép dolog.

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Huni92
Megfogadtam, h nem reagálok a hsz-eidre, most mégis muszáj, úgy érzem, mivel saját magam "védelme" fontosabb....

"Ezekre adtam ésszerû választ" - "köfi, végülis ezt akartam😄 légy a továbbiakba boldog hülye😊 asszonykára meg vigyázz😊 mert csalfa a drága"

valóban. lehet, h csak számomra unalmas, meg szánalmas amit csinálsz, mégis ezt érzem.
nagy gond lenne, ha a jövõben hagynánk egymást a francba?

Onnan indult ki minden, hogy megemlitettem neked, hogy a hsz-eid 90%-a sirás, nyavajgás, nyafogás.

Ezekre adtam ésszerû választ, de te nem bitad ezeket😊 szal remélem megkapod a jogos büntetéseidet😊

Huni92
Remélem, h a HG (gondolom a héten Soma az, de majd Capello, ha visszatér) majd intézkedik....nem igazán hiszem, h ez kellene az SG fórum FM topikjának....

ohhhh:ooooo

köfi, végülis ezt akartam😄 légy a továbbiakba boldog hülye😊 asszonykára meg vigyázz😊 mert csalfa a drága<#wow2>

Huni92
Azt hiszed, h ez qrva vicces? Azt gondolod, h ez nagy poén? Egó az van, azt látom....visszavehetnél...
Sajnálom, h nem vt rendes nevelésben részed.....én is tudnálak jellemezni téged, igen erõs szavakkal, viszont nem süllyedek le a te szintedre, mert akkor én sem lennék különb nálad. És, mint tudjuk, nem is érdemes lemenni a hülyék szintjére, mert megvernek a rutinjukkal.

Ezek után átugrom a hsz-eid, és nem kivánok reagálni semmilyen személyes sértegetésre, és FM-mel kapcsolatos beszólásaidra SEM.

Maradok tisztelettel.

Csacsi
volt = voltam

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.