Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fabio Capello
csakígytovább, sima feljutást látok 😊

Sochaux

Az elért 4. hely UEFA kupás indulást ért és megdobta pár millió fonttal a kasszát is. IGy a fizetési keretek is emelkedtek, aminek hála a tavalyi év legjobbja Grax maradhatot, mivel a megbeszélt záradék ami 1.000.000 fontról szólt kifizetésre került. Tehát Grax maradt, érkezett mellé a Milanból Borriello is. Igy a csatársor teljesnek mondható.

Középpályás fronton több új játékos érkezett.
Kanga Akalé az Auxerretõl, Bouhazza a Watfordtól és még 2-3 kiegészitõ ember a francia ligákból.

A védõsor egyenlõre csak Djourou érkezésével változott, aki kölcsönbe érkezett.
Itt a tavalyi év legjobb védõje Bréchet a kulcsember.

Kapus posztra el kellett az erõsítés, mivel egyik kapus se volt tavaly a legjiobb formába. Ide 5,5 millió fontért érkezett Hugo Lloris és 1,5 millió fontért Steve Mandanda a LE Havre csapatából.

Kezdõcsapat várhatóan:
Lloris - Tacalfred, Bréchet, Djourou, Todic - Pitau - Leroy, Dzsudzsák, Akalé - Grax, Borriello.

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Darthmushroom
igy állunk most:

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Darthmushroom
Hi & grat all!

Fabio Capello
gratta 😊

az elsõ órám elõtt tolom kicsit Pálermóval... 😄

inter94
Hi & grat all!

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

Arsenal szponzor a meki??? :-)
Rekkeltól😄

Darkon: 😞 gondolom jönnek a reformok😊

Kezdõdik az új idény.
Sochaux UEFA kupába indul. Csoportkörig el kéne jutni.

Arsenal meg Community Shield és Európai Szuperkupa meccsekkel indit.

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

myl0
Hi & grat all!
folytatódik a newcatle mentés: kötelezõ gyõzelemmel tovább mentünk a ligakupában a southend ellen a következõ ellenfél a cselzi 😞
a bajnokságban newcastle - manchester city: 2 - 1 michael owen visszatért😄

Fabio Capello
rekkelt minden csítergecinek 😄

Darkon
Szégyen, szégyen!!!

De megérdemelte a csapat. Dánia meg csítergeci <#idiota>

Born to win

Darkon
Átszerzõdtem a hétórási sávba😊

Grat Tyierri Anri az isten!

Born to win

köfi

UEFA döntõ:

FA Cup döntõ:

Csacsi
6 szögletbõl 4 fejes gól, az szép eredmény. Nah megyek aludni. Holnap meló 😞

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Huni92
Szoros volt. Grat 😊

Arsenallal végül 3. helyen végeztünk.

1. Pool 74 pont
2. MU 73 pont
3. Ars 72 pont

Huni92
Rangers elleni Bl meccs nagyonszoros volt....egészen a 4. percig. Garay gólt lõtt egy lepattanó szabadrúgás után, majd 2 perccel késõbb Richards is a hálóba talált. Elmander szépitett ugyan, de jött Sóbis, és vert egy mesterhármast. 5-1 a vége.
Sóbis október 20-án igy áll: 10 bajnoki/15 gól, 4 BL meccs/5 gól.

Huni92

Arsenallal bejutottunk az UEFA kupa döntõjébe.
Ellenfél a Lyon...

én vagyok, letolom már ezt a pár meccset.😄

Huni92
Mindenki bealudt? 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
nekem csak 15-én kezdõdik a suli ^^ mwhahaha

áhhh😊

07😊

Gunnersboy
2007 március 8, és télen vette át a csapatot, szal sztem nem 😄

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Darkon
Nah eddig bírtam😊

Amúgy grat!

Csak nehog tudathasadást kapj mint itt nem is olyan rég valaki aki 8csapatot vitt.

Born to win

Izgalmas lesz a végjáték.

Arsenal-Premier League

Sochaux-Ligue1

Csacsi
A papírforma bejött. Elvégre 4 osztállyal vannak elõrébbm ahol ráadásul elsõk. Ennek ellenére nem játszotunk alárenelt szerepet, de sajnos nem találtuk el a kaput.Illetve két meghatározó védõm hiányzott. Nah majd jövõre. Így is tovább mentünk, mint várta volna bárki is.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Darkon
Nah leszek kicsit pre-bagolyzónába

Csak nem 08?!

Born to win

totti10
Hi & grat all!

hajrá,lilák!

Huni92
Keci jó vagy <#eljen>

inter94
Grat 😊tényleg nagyon jó munkát végeztél😊

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

Csacsi
Nah így állok féltávnál. A vezetõség erõs középmezõnyt várt el. 😄

Jah, és hogy mekkora munkát végeztem, azt a 26014-es hozzászólásban látszik, hogy az én csapatom, hogy szerepelne nélkülem 😄

Huni92
Off: az FM az átigazolásokban is hasonlit a valóságra 😄 Robinho elakar igazolni Madridból, ezért ma nem jelent meg az edzésen (ismerõs, ugye? 😄). Aztán a Tottenham elfogadta a MU 30 milliós ajánlatát Berbatovért. A Real már 36 milliót kell(ene) adjon, a hirek szerint...

ON:

Huni92
Roma - Newcastle 3-1

Huntelaar 2t vágott, Sógis csak 1el tudott válaszolni, és a meccs végén még egy 11est is kapott a Roma.
Mellesleg volt 2 kapufánk is.

inter94
thx

inter94
'gólvágó'sobis is jó?😄

Huni92
Instrukciók
Everton
Blackburn
Fulham
Igazolások

Avram Grant minden meccs után megdicséri Sóbist. Mire Õ:
Sóbis visszavág

Kicsit nehézkes lesz, de jólenne odaérni 3. helyre.

Huni92
6 millióért 2. év elején megveheted. És termel is rendesen 😊

Közben: Everton - Newcastle 0-4
Gólszerzõk: Rafael 'Gólvágó' Sóbis, Rafael 'Gólvágó' Sóbis, Rafael 'Gólvágó' Sóbis, Rafael 'Gólvágó' Sóbis<#mf1><#law>

inter94
igen!és megis vették.ez a zárate annyira jó?még soha nem játszott nálam érdemes lenni leigazolni martins helyére?

Huni92
54? oO Aztakumma....annyit azért nem ér....

3-0 az Aston Villa elleni bajnokin, és 6-2 a 'B' csapattal a Fulham ellen a LigaKupában. Zárate mester3mast szórt :]

inter94
Inter tett 54milliós ajánlatot martinsért a vezetõség automatikusan elfogadta

inter94
BL csoport

inter94
Grat 😊
Huni:no problem

Darthmushroom
grat én is elõvettem a fc united of manchestert, az alap csapatomba csak magyar van annyit igazoltam ,képek majd késõbb!!😄
még az elsõ évem valszeg meglesz délrõl a feljuttás

Csacsi
Magyar fölény az angol Blue Square Délben 😄

Csacsi
Azthiszem, hogy az FA kupa 3. körében esek majd ki, hiszen megkaptam ellenfélnek az Ipswich Town-t. 4 osztállyal van felettem, és azt is vezeti 😄

Huni92
Szivesen teszek, viszont most nem fog menni, ugyanis a netem annyira szar, h nem tudtam képet feltölteni. Ezért irtam le az igazolásokat is :S
Amint mûködõképes llapotban lesz a kapcsolatom, felrakom a képet.

Newcastle - Galatasaray 4-0

inter94
plíííz a csapat utasitásokról tegyél be egy képet

Darthmushroom
Grat 😊

inter94
sevilla kinálja nekem 3,5millioért