Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fabio Capello
mérhanyagolod, szívesen látnék itt pár palermos beszámolót bár most énis velük nyomom 😄

gabber_saviola
élek virulok, hanyagolom az efemet és a céemet 😊
és veled?

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Huni92
Oroszország - Uruguay 0-4

soma22
picivel most is az efem elõtt jár de az sem volt az igazi számomra. épp most tértem vissza az efemhez 3 cmes szezon után. mu-s fun gamet tervezek😊

mi a helyzet Veled, régen trécsingeltünk már

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

Huni92
WATAFAAAAAAAAK? oO Azserossz 😄 OMFG...

McFrost
úgy, hogy Te xsináltad😄dddd

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

gabber_saviola
hogy lenne meg Istvánom 😄dddd

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

McFrost
nincs meg testvér?😊

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

gabber_saviola
idén tarolni fog a céem!

soma22
aztapicsa!

gabber_saviola
jaj de ismerõs a szkin :ASDadasdad

gabber_saviola

fsgh
Jaja😊 Második éve itt. Elsõ évben csak csere volt de idén úgyérzem kezd kezdõ emberré válni😄

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Huni92
Nagygrat!

Pompey ellen 2-0, Rangers ellen 2-1, bajnokságot 13 forduló után vezetjük 2 pont elõnnyel a Poollal szemben.

Fabio Capello
najugye, mennyivel jobban mutat a HSV mozaikszó a tabella élén 😄😄😄

grat 😊

McFrost
Obinna nagy állat

fsgh
Jelenlegi állás. Jól jött ez a gyõzelem😊 Az elsõ négybe várom a csapatot idén.

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

fsgh
:SSS

Fabio Capello
túl rég volt azmár....

McFrost
és egyszerûen nincs meg az a dvd-m amin rajta volt minden cucc, szkinek, mentések, logo és mez csomagok, minden😞

soma22
meg a soca szkinre. az miszép volt. kár hogy a többi gammában már nem volt tul mutatós

fsgh
Emlékszem fél topig nyáladzott a Skinedre meg Gáboréra😄 régi szép idõk😛

Grat😊 38-bó 38 ember feletti😛

Fabio Capello
hallod nem is tudom hogy bírtad ezt a stresszt 😄😄:d.😄d

kurvanagy grat <#worship>

soma22
bázzeee!
állathurka

McFrost
végeztem a szezonnal, nem volt eccerû😊

fsgh
Eléggé nehezen viselem a rossz szereplést😊 nagy erõ kellett hogy tovább menjek ennek a szezonnak a közepén...

Szó-szó 10milla font körül kapsz a 3-6 helyen... Nem rossz de gazdag nem leszel tõle.

Fabio Capello
lehetett volna jobbis, most nem jött össze, de jövõre tarolsz 😊

Bundásliga jól fizet e?

fsgh
Vége lett a második szezonomnak is a HSV-vel. Van der vaart és Kompany hiánya megérzõdött kicsit így a tavalyi 3. hely helyett csak 6.-ok lettünk

És akkor az átigazolások...Senki jelentõs ember nem ment el...Demel-en kívûl aki eddig a jobb hátvédem volt. Helyette jött Srna és plusz erõsítésnek a védelembe meg tudtam szerezni az utolsó pillanatban Coloccini-t is😊

Plusz még vagy 4-5 18 év alatti játékosom örlõdik az ifiben 175-184 PA-val😛 (egyet már erõletetek nagycsapatba is😛)

Fabio Capello
<#integet2>

fsgh
Hi & grat all!

Fabio Capello
Hájóll

Fiorentina - Palermo 0-1 (Makinwa)

ezzel még mindig tarjuk a második helyünket a tabellán...

Huni92
Mai elsõ meccs egy LigaKupa találkozó volt,a Sheffield United ellen, 3-0. Sóbis, Guilherme, Kalou.

Darthmushroom
38mecs 8gyõzelem,16döntetlen,14vereség, 43rugott és 52kapott. 40pont és 1pontal lemaradva a 17.birningham citytõl. a 19 helyen kiesett

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Huni92
Nagygrat!

Newcastle kiesett? Hm...meglátszik h nem én irányitom a csapatot 😄

Darthmushroom
szezon játékosa: Szabo II Csaba
év manager: ÉN

Darthmushroom
na hoztam a képeket:
sima bajnoki cim:

magyar uralom:

és a keret a statokkal:

(tartalékba is sok magyar van)
ja és meglepetés newcastle kiesett itt az elsõ szezonba 19.helyen a preimer ligábol

Huni92
Bendtner ahogy látom, nálad is durca egy kicsit 😄

Huni92
Hi & grat all!

Csak 2 volt szögi 😊 Egyet lábbal ért el, vmint egyet szabadrúgás után.

Koni: hogy a csudába sikerült Vidalt leigazolni?

inter94
4kapura lövés 4gól😄

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

inter94
nagy Grat 😊

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

Darthmushroom
39 forduló megvan a bajnoki cím. képek késõbb

Végül megszereztem Vidal majd 17mér Bale-t is , ezenkivül utolso pillanatban jött Rosina , Idén könnyedén meglesz a bajnokság . A kezdõ 11 : Lloris - Beye,Bale,Kompany/Vidal,Garay - Skjelbred,Barton - Rosina,Matias F.,VdV - Martins . A csapat váza a Lloris-Garay-Barton-VdV gerinc alkotja ( nem azért meg középen vannak hanem a legjobbak ) Martins geci jo .

Fabio Capello
serie D <#idiota>

még mindig küzdök az infarktussal ezután a meccs után... nem kis izgalmak voltak 😄

Nagyba neki akartam ugrani egy Messina mentésnek,erre már a Serie D-be cammognak a srácok<#falbav>Kicsit ment el a kedvem
Darthmushroom
Sortin már van uj adatbbázis amibe végig vannak az igazolások. hmm lehet rövid életû lesz az fc united!!😄 de ha abbahagyom elrakom jo lesz rosszabb idõkbe!!😄

Fabio Capello
😄😄😄😄😄:d

Darthmushroom
hát ide sikerült na!!😄

Egy kicsit ellötted a bajnokságot <#bee1> Nem belekötni akarok,de azért jobban mutatna a csapat az északi csoportban<#vigyor4>De szép teljesítmény <#taps>
Darthmushroom
thx. neked is kösz pinnacle. hát sajnos mostanába van sok vereségünk kicsit sokalom 8t de hátha megint feltámad a csapat és akkor jok vaunk

Grat 😊

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"