Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az idei átigazolásokról: Lloris ügyében már januárban megegyeztem az Aston VIllaval, 35 millió eurós vételárban. Igy ezt az összeget még a tavalyi átigazolási keretbõl kellett fizetnem.
Az új szezonra 69 millió eurót adtak, amiért a bajnoki cimért való harcot tûztem ki célul.
A Manchester City 68 milliót akart Richardsért, végül "csak" 51-et fizettem érte, és leigazoltam. A Fiorentinatól Luis Jimenezt 15,5 millió euróért hoztam el. Pénzért már csak egy ifjú, generált tehetség érkezett 4 millióért a Sunderlandbõl.
Ingyen érkeztek: Braulio, Lorik Cana, Marchisio, Aquino, és az átigazolási szezon utolsó hetében Salomon Kalou.
Távozók: Steve Harper (lejárt szerzõdés, Kilmarnock), Cacapa (lejárt szerzõdés), José Enrique (6,25, Deportivo), Rozehnal (2, Catania), N'Zogbia (6, Fiorentina), Beye (1,5, Derby) és a tavalyi év legnagyobb csalódása számomra, Martins (25, Aston Villa)
Blackburn ellen Rafael 'Gólvágó' Sóbis mester3masával 3-1re nyertünk, a mumus Reading ellen ugyancsak õ talált be, ezzel lett 1-0.
6 forduló után 5 gyõzelem, 1 döntetlen ( vs MU, 2-2), 16 pont, 16 lõtt és 8 kapott gól, vezetjük a tabellát.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
hoztam kétt proba képek,lényeg h editorba beraktam a derby helyére a fc united of manchestert az ucso osztályba meg a derbyt, 2008kinába inditotam h 0pontos e a fc united és max pontos e a derby
képek:
a döntelten a chelsea ellen van idegenbe...
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
Community shield manchester ellen kikaptam 2-0ra
adu freddy,raul albiol,jimenez.távozott:steven taylor 30millióért.elkészült az új stadion most már 60 000
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
Boliviát viszont 2-0ra legyûrtük. A 4. helyen vettem át a válogatott irányitását, és most is ott állunk, 2 mérkõzéssel a selejtezõk vége elõtt. tehát gyakorlatilag megvan a továbbjutás és ezáltal a 2010es VB-n való részvétel is.
Dubi, Koni, és a többieknek is nagy Grat.
Én most töltöm a Juvét, pihenésképpen a kisebb csapatok után.
Elsõ szezon, újat kezdtem 8.0.2-vel.
Érkezett Maresca, távozott Tiago.
Megvettem még Sakho-t, Saivet-t, meg nemtom még kit az u20-ban vannak egyelõre, majd lehet mennek kölcsönbe.
Hajrá Magyarország!
Sikerült a fordítás, és a továbbjutás. Nagyon büszke vagyok a csapatomra, hogy bejutott az FA kupába. Ezzel már túlteljesítettük a vezetõség elvárását.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
A BL 3. sel. kör vv-ján idegenben 5-2re csaptuk meg a Moszkvát. Összesitésben 10-3mal jutottunk tovább. Sokatmondó az a tény, h az 5-2s meccsen az ellenfél kapusa 9es értékelést kapott, 5 bekapott gól ellenére is 😄
BL csoport: AS Roma (tavaly 2szer is elvertük õket ^^), Newcastle, Rangers, Galatasaray. Kvázi 'B' csapat powa 😊
Uruguay élén az elsõ meccsem mindjárt egy kemény ütközet lesz, méghozzá Brazilia nemzeti tizenegye ellen.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
Végre itthon. Töltöm a Dorchestert.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Ugy néz ki Taylort az elnök szaros 12 milláér eladta de sebaj . Milner nem olyan magabiztos jo TKPJ-t ki tud ?
az a fránya munkavállalásiengedély

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
Arsenal a másik csapat. Õket januárba vettem át, márcsak az UEFA-kupába vitézkedtek.
Elsõ kiesési körbe Villareal ellen jutottunk tovább 5-1-es továbbjutással.
Második kiesési körbe Internazionale ellen játszottunk.
Az elsõ 5 perc után én már feladtam, a 12. perc után pedig végleg. Erre hatalmas Comeback😄
Második meccs egy húzós 1-0 ide. Igy továbbjutottunk.
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

FA Kupa Döntõ

Még van 2 nap augusztusból, utána feltolom az igazolásokról a képet. Nem sikerültek rosszul :]
Am grat a döntõhöz.
Vmint nagygrat annak, aki a Chelseat letudja gyõzni. Mumusok nálam, még sosem sikerült...

Majd ilyen fasz eredméynek végül 3 ponttal az elsõ mögött 3. lettem
Az bánt a legjobban hogy Chelsea , Liverpool-t oda-visszavertem a nagyok közül csak Muban kaptam ki....
1. perc Gól oda, 5. perc gól oda (mind2 a kapusomé volt, ez egy botkezû 😛), aztán Van der Vaart kb 18dik 100%os ziccerét végre berúgta, a végén pedig Martins köszönt be, így sikerült otthon tartani 1 pontot.
Igazolások: Cygan (Villarreal) 3,9M font, Garay 13,75M, Sakho (ingyééé😄), Van der Vaart 16,75M + még tárgyalok Donadellel 8 Misit kérnek érte.
Sértületk vannak bõven: Duff, Owen, Given (Alapból), hozzájuk csatlakozott még Emre és Faye...
Egyébként nemzetkõzi kupát igértem...
Rennes, Lyon vereség, kupabúcsú...
Grax nem akar itt maradni... elmegy a legjobb csatárom.
Boriello, Akalé, Bouazza eddig biztosan érkeznek.
HBD Kraawz!
Igazolásaim csak januárba történtek. Dzsudszák és Aliadieré jött. A. kölcsönbe.

Csak lenne már végre idõm játszani is 😄
Newcastle - Szpartak Moszkva 5-1 -.-
Az 5. leggazdagabb klubként vagyunk regisztrálva, minden klubot figyelembe véve. ~200 milliót ér a csapat.
Kedvet kaptam egy kis Newcastle-höz, Ugyhogy velük kezdtem egyet.
Képek hamarosan...
Közben megy a BL 3. selejtezõ szakasz 1. meccse, hazai pályán a Szpartak Moszkva ellen.
Még csak 25 perc telt el a meccsbõl, de a továbbjutás már megvan 😄
Elhagytam Ghánát, és Uruguay szöv. kap.-a lettem.
A 12 barátságos meccs jó volt arra h formába lendüljenek a fiúk, vmint az összeszokást is segitette.
A MU elleni 1. fordulót akár meg is nyerhettük volna, de a biró nem igy gondolta, nem adott meg egy jogos 11est. Ennek ellenére ez jó eredmény.

Leverkusen, AZ, Lens, Pasching
sima második hely, ha a Levert sikerül elcsípni akár elsõ is lehet...