Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Huni92
Nekem is 60000 férõhelyes 😊 Vmint Taylor 43,5 misiért ment el anno, ugyancsak a Poolba 😄D

Az idei átigazolásokról: Lloris ügyében már januárban megegyeztem az Aston VIllaval, 35 millió eurós vételárban. Igy ezt az összeget még a tavalyi átigazolási keretbõl kellett fizetnem.
Az új szezonra 69 millió eurót adtak, amiért a bajnoki cimért való harcot tûztem ki célul.
A Manchester City 68 milliót akart Richardsért, végül "csak" 51-et fizettem érte, és leigazoltam. A Fiorentinatól Luis Jimenezt 15,5 millió euróért hoztam el. Pénzért már csak egy ifjú, generált tehetség érkezett 4 millióért a Sunderlandbõl.
Ingyen érkeztek: Braulio, Lorik Cana, Marchisio, Aquino, és az átigazolási szezon utolsó hetében Salomon Kalou.

Távozók: Steve Harper (lejárt szerzõdés, Kilmarnock), Cacapa (lejárt szerzõdés), José Enrique (6,25, Deportivo), Rozehnal (2, Catania), N'Zogbia (6, Fiorentina), Beye (1,5, Derby) és a tavalyi év legnagyobb csalódása számomra, Martins (25, Aston Villa)

Blackburn ellen Rafael 'Gólvágó' Sóbis mester3masával 3-1re nyertünk, a mumus Reading ellen ugyancsak õ talált be, ezzel lett 1-0.
6 forduló után 5 gyõzelem, 1 döntetlen ( vs MU, 2-2), 16 pont, 16 lõtt és 8 kapott gól, vezetjük a tabellát.

McFrost
Grat 😊Hi & grat all!Keci jó vagy <#eljen>Képet az igazolásokról pls

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Darthmushroom
kép méretért bocsi!!:S (elfelejtetem)

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Darthmushroom
Hi & grat all!
hoztam kétt proba képek,lényeg h editorba beraktam a derby helyére a fc united of manchestert az ucso osztályba meg a derbyt, 2008kinába inditotam h 0pontos e a fc united és max pontos e a derby
képek:

a döntelten a chelsea ellen van idegenbe...

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

inter94
*érkeztek:adu freddy,raul albiol,jimenez

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

inter94
braziliai eredmény miatt sem kell szégyenkezned fõleg emebrhátrányba.grat a továbbjutásért.én a felkészülési meccseket palmeiras ellen 1-1,boca juniors 2-1nyertem,trnava ellen 6-0nyertem,bayern 3-3 emberhátrányba a 48perctõl
Community shield manchester ellen kikaptam 2-0ra
adu freddy,raul albiol,jimenez.távozott:steven taylor 30millióért.elkészült az új stadion most már 60 000

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

Huni92
Brazilia ellen 1-2re kikaptunk, de a 49. perctõl emberhátrányban voltunk Cáceres kiállitása miatt.
Boliviát viszont 2-0ra legyûrtük. A 4. helyen vettem át a válogatott irányitását, és most is ott állunk, 2 mérkõzéssel a selejtezõk vége elõtt. tehát gyakorlatilag megvan a továbbjutás és ezáltal a 2010es VB-n való részvétel is.

Zsolti9014
Hi & grat all!
Dubi, Koni, és a többieknek is nagy Grat.

Én most töltöm a Juvét, pihenésképpen a kisebb csapatok után.
Elsõ szezon, újat kezdtem 8.0.2-vel.
Érkezett Maresca, távozott Tiago.
Megvettem még Sakho-t, Saivet-t, meg nemtom még kit az u20-ban vannak egyelõre, majd lehet mennek kölcsönbe.

Hajrá Magyarország!

Csacsi

Sikerült a fordítás, és a továbbjutás. Nagyon büszke vagyok a csapatomra, hogy bejutott az FA kupába. Ezzel már túlteljesítettük a vezetõség elvárását.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Huni92
Koni: nálam TKP J poszton Arshavin tolja (már ha nem sérült). Ha viszont sérült/eltiltott, akkor Thiago Neves vagy Huszti is jól elboldogul jobbszélen.

A BL 3. sel. kör vv-ján idegenben 5-2re csaptuk meg a Moszkvát. Összesitésben 10-3mal jutottunk tovább. Sokatmondó az a tény, h az 5-2s meccsen az ellenfél kapusa 9es értékelést kapott, 5 bekapott gól ellenére is 😄
BL csoport: AS Roma (tavaly 2szer is elvertük õket ^^), Newcastle, Rangers, Galatasaray. Kvázi 'B' csapat powa 😊

Uruguay élén az elsõ meccsem mindjárt egy kemény ütközet lesz, méghozzá Brazilia nemzeti tizenegye ellen.

John Cena
ki a WTF az a Dobos Gábor?😄😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Bocsi😛

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Csacsi
Hi & grat all!

Végre itthon. Töltöm a Dorchestert.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

És aki már tapasztalta - Ki jobb BANEGA vagy J.MARTINEZ - javi játsoztt elég fasza volt Villarrealban de Banega sose volt nálam

nagyon gyér a gép , sõt laptop semmi extra csak darálom ha játszok ... akkor vidalt baszhatom... Jött Kompany 8 milláér , Zárate 3, és Enyeama 0,3 ér meg 2 fiatal . Nagyon fiatal a csapat váza ezért nem kell komoly igazolás , Agüero madridba ment de Zárate-Saivet páros is sok az 1 posztra Martins után . Lloris - Beye,Enrique,Garay,Kompany/Taylor - Skjelbred,Barton - Milner,Matias F., VdV - Maritns .
Ugy néz ki Taylort az elnök szaros 12 milláér eladta de sebaj . Milner nem olyan magabiztos jo TKPJ-t ki tud ?

http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=197963&
az a fránya munkavállalásiengedély
UEFA sorsolás, úgyérzem legkönyebb ellenfelet kaptam

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

inter94
Grat 😊

Szokásosan 2 csapattal játszok.

Arsenal a másik csapat. Õket januárba vettem át, márcsak az UEFA-kupába vitézkedtek.

Elsõ kiesési körbe Villareal ellen jutottunk tovább 5-1-es továbbjutással.
Második kiesési körbe Internazionale ellen játszottunk.

Az elsõ 5 perc után én már feladtam, a 12. perc után pedig végleg. Erre hatalmas Comeback😄

Második meccs egy húzós 1-0 ide. Igy továbbjutottunk.

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

inter94
<#taps>

inter94
Steven Taylorért pool 30milliós ajánlotot tett az értéke 10millió asszem elfogadom

inter94
köszi szépen😊

Fabio Capello
grat, szépvolt 😊

inter94
Véget ért az elsõ szezonom a newcastle kispadján,ezért hoztam egy-két képet

FA Kupa Döntõ

Huni92
Vidal nálam a 3. szezon elején sem kapja meg még. Szal...

Még van 2 nap augusztusból, utána feltolom az igazolásokról a képet. Nem sikerültek rosszul :]

Huni92
Koni: áruld már el nekem, hogy tudod ilyen rövid idõ alatt lenyomni a szezont? Vmi übergéped van? 😄
Am grat a döntõhöz.
Vmint nagygrat annak, aki a Chelseat letudja gyõzni. Mumusok nálam, még sosem sikerült...

Fabio Capello
részvét.

myl0
Am latom neked is sikerult elkalapalni õket😄
Amugy meg reszvet... majd jovore sikerul...

myl0
Azt hiszem ezekért a pillanatokért szeretem ezt a játékot:

A végére minden elcseszödött........ Jövöre nehezebb lesz hisz BL is ott lesz , a keretet meg kell erösiteni . Vidal nem kapja meg a munkavállalási márpedig Enrique helyére kéne , Agüero-ért nagy harcaba vagyunk . Dos Santos meg nem akar eljönni.... VJ-t is néznem kell majd

Fa kupa geci arsenalrol ne is beszélünk

West Ham miatt is szpotunk a végén

Geci Buzi FM . 3 meccset a gecibe elcsalt a végére ( 3 vereség ) pedig jöttek a szép eredmények

Majd ilyen fasz eredméynek végül 3 ponttal az elsõ mögött 3. lettem
Az bánt a legjobban hogy Chelsea , Liverpool-t oda-visszavertem a nagyok közül csak Muban kaptam ki....

myl0
Az az értelmetlen "s" betûs szó a "Sérültek" akart lenni

myl0
Megvolt az elsõ tétmeccs: Newcastle - Aston Villa: 2 - 2 (1 - 2)
1. perc Gól oda, 5. perc gól oda (mind2 a kapusomé volt, ez egy botkezû 😛), aztán Van der Vaart kb 18dik 100%os ziccerét végre berúgta, a végén pedig Martins köszönt be, így sikerült otthon tartani 1 pontot.
Igazolások: Cygan (Villarreal) 3,9M font, Garay 13,75M, Sakho (ingyééé😄), Van der Vaart 16,75M + még tárgyalok Donadellel 8 Misit kérnek érte.
Sértületk vannak bõven: Duff, Owen, Given (Alapból), hozzájuk csatlakozott még Emre és Faye...
Egyébként nemzetkõzi kupát igértem...

áhhh, kipukkantunk:S

Rennes, Lyon vereség, kupabúcsú...

Grax nem akar itt maradni... elmegy a legjobb csatárom.

Boriello, Akalé, Bouazza eddig biztosan érkeznek.

Huni92
Tottenham elleni meccseken már lassan sláger eredmény lesz a 2-1. 6 meccsünk volt eddig ellenük, ebbõl 6 win 😊 Most mdjuk a 95. percben gyõztünk csak, de megvan a 3 pont.

HBD Kraawz!

Fabio Capello
dobogó simán meglesz 😊

amúgy ha olvassa, hbd kraawznak 😊

Elkezdtem az Fc Sochaux-val.
Igazolásaim csak januárba történtek. Dzsudszák és Aliadieré jött. A. kölcsönbe.

Huni92
Ha megcsinálod, minden elismerésem 😊

4-2 a Derby ellen.

Csacsi
Nah majd hogy fogtok sírni, mikor a 6. osztályból a Dorchester csapatom a Premier League-ben fogja oda-vissza verni a Newcastlet 😄

Csak lenne már végre idõm játszani is 😄

myl0
köszi😄

Huni92
Sok sikert neked is hozzá 😉

Newcastle - Szpartak Moszkva 5-1 -.-

Az 5. leggazdagabb klubként vagyunk regisztrálva, minden klubot figyelembe véve. ~200 milliót ér a csapat.

myl0
Hi & grat all!
Kedvet kaptam egy kis Newcastle-höz, Ugyhogy velük kezdtem egyet.
Képek hamarosan...

Huni92
Na látod, ez a baj 😄 Szövetség is úgy képzelte ahogy én 😄 De a kretén biró nem....
Közben megy a BL 3. selejtezõ szakasz 1. meccse, hazai pályán a Szpartak Moszkva ellen.
Még csak 25 perc telt el a meccsbõl, de a továbbjutás már megvan 😄
Elhagytam Ghánát, és Uruguay szöv. kap.-a lettem.

Fabio Capello
jóalogod 😄😄:😄d

huni: a bíró sosem úgy képzeli el a meccset ahogy te... 😄

Huni92
Véget ért a felkészülési idõszak, sõt, már a bajnokság is elkezdõdött.
A 12 barátságos meccs jó volt arra h formába lendüljenek a fiúk, vmint az összeszokást is segitette.
A MU elleni 1. fordulót akár meg is nyerhettük volna, de a biró nem igy gondolta, nem adott meg egy jogos 11est. Ennek ellenére ez jó eredmény.

😄DDDDDDddddddddddddd

Fabio Capello
UEFA csoportom

Leverkusen, AZ, Lens, Pasching

sima második hely, ha a Levert sikerül elcsípni akár elsõ is lehet...

Huni92
Hi & grat all!

Az nem semmi 😄DD

Fabio Capello
tesztelés