Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

na végre már hírek az új fm-rõl 😛
Darthmushroom
Grat 😊

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Huni92
Grat!
Azért csak az elsõ 3 a BL helyezett, mert olyan csapat nyerte a BL-t, aki mögöttetek végzett a bajnokságban, azaz az 5. helyen, v hátrébb. Persze, ha jól gondolom.

Zsolti9014
Ja, U20 bajnok lett, Saivet gólkirály.

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
Véget éret az elsõ Juventusnál töltött szezonom. Az elsõ csapatba csak Marescát vettem, aki a bajnokság utolsó 4 hónapjában sérült volt (meg még mindig az). Eladás csak Tiago.

Végeredmény második hely, kupa elõdöntõ.
(miért csak az elsõ 3 BL-es hely? 4-5 UEFA)

1. Inter 91 pont
2. Juve 91 pont
3. Milan 90 pont

Nem volt szoros a bajnokság. Á, nem!

Gólkirály Ibrahimovic (39 gól), 2. Iaquinta, 3. Trezeguet

Egyébként csak az elején vezettünk, utána túlnyomórészt 3. helyen álltunk.
Az elõrejelzéshez (7. hely) képest ez kiváló.

Inter ellen 1-3 idegenben, otthon viszont 2-0 ide.

Képet nem tudtam tenni, mert hiába alt+f9-eltem, nincs a többi közt amit akartam.

Köv. szezonra jön egy jópár ingyen játékos: Zaccardo, Gasbarroni, Tacchinardi (hogy tõlem vonuljon vissza, kedvencem volt mindig is IRL), aztán Viviano kapus a Bresciából.
Meg Foti, de érte fizettem.

Csak olaszokat akarok igazolni, igaz az u20-ba jött az elsõ évben Saivet, Sakho, Wijnaldum.

Ha sikerül teszek képet holnap.

Hajrá Magyarország!

Huni92
Figy, nem érted a hsz-em lényegét? Nem belekötöttem. Sõt. Jó ötletnek tartom. De a CMben már eddig is megvolt. Nem értem, mi a problémád?

Oh, kösz mindkettõtöknek.

A handheld a PSP-s verzió.

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

CM idézõ hogy lehet változtatni a kameranézetet? Ez olyan, mintha aszondanád, hogy minden autógyártó cég a ladát másolja, mert mindegyikben van gázpedál, meg fék...

Mióta vágytam arra, hogy egy-egy imádott játékosomat megcsodáljam valódi ténykedés közben, most ezzel a motorral lehetõségem lesz rá 😊
Amúgy a faszi a videóban elmondja, hogy ez még egy kezdetleges motor, amit láthatunk, rengeteg meló lesz még benne, elvileg a virtua soccer csapata fejlesztette az engine-t, ha jól emlékszem - nem lehet az olyan rossz, hiszen a sok játékteremben megtalálható virtua soccer 97 látványban simán odaveri a FIFA 08-at pc-n 😊
Természetesen van lehetõség a régi 2D-s nézetet is használni, ezt is mondja a töki a videóban.

van gombfoci meg van 3d-s kinézet is

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Huni92
Igen, olyan tekebábu szerûségek 😄
Képek alapján meg sztem is lehet változtatni a kamera állást. Ez is olyan CM idézõ....

handheld az a hordozható kiadás, teló, psp kb

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

A CMben nem kuhglibábuk vannak? De szerintem lehet választani, hogy miként akarjuk nézni. De majd meglátjuk.

+ 3d meccsmotor. Elvileg.

Huni92
Módositottak a pénzügyeken is, vmint, ahogy az a képekbõl is kiderül, egy kezdetleges 3D-s meccsmotor lesz majd. Leginkább a CM idei kiadásához tudnám hasonlitani 😄

Huni92
Nincs túl sok idõm, csak belehallgattam, és amit kivettem az az h lesz 2 új skin, lesz meccs közbeni beszélgetés a játékosokkal, az éppen aktuális karrieredet módosithatdo (talán adhatsz hozzá ligákat menet közben is (?)), sajtókonferencia lesz, tehát javitottak a nyilatkozatokon is, az edzéseken lehet majd olyant, h a játékosok megtanuljanak különbözõ újabb mozdulatokat, ha megmondod nekik, h mit szeretnél látni.

http://www.fmhungary.hu/galeria.php?cikkid=659
Na én nem nagyon értem... Mi az a FM Handheld? Kiegészítés, esetleg a 3Ds kiegészítés... Várom az agyakat 😊

Ok, bocs nem frissítettem :-(

http://www.youtube.com/watch?v=77URmWUc-1k a következõ videó! huh gyerekek, várom!

arsnl
PART2

Jól gondolom, hogy 3ds lesz? <#idiota>

arsnl

remélem jó, ha nem del.

Itt van egy videó aki még nemlátta. (sry nem tudok videot beszurni<#zavart1>)

Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester

vagyis azt irta<#ejnye1>
Én már 18-tól a hivatalos honlapot lesem!<#nevetes1>
De majd IG az FM Hungaryra estére fellöki magyarul!
Egyelõre semmi, pedig tûkön ülök 😊
Remélem, kapunk normálisabb meccsmotort, ahol látszik, hogy konkrétan rúg, fejel, sprintel, cselez vagy becsúszik-e a játékos, és nem csak dísznek lesznek ott a játékosok képességei az adatlapjukon...

Darkon

Born to win

Csacsi
De én a Cm-re gondoltam, nem az Fm-re 😄

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Darkon
Lenntebb belinkelték

Born to win

Csacsi
Miért, mik vannak róla? Linket tudsz adni?

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Fabio Capello
idén simán partiban lesz egymással a két manager. Bár Angliában tarolt a CM08, háromszor annyi fogyott belõle mint FM-bõl

Darkon
új CM-et elnézve bele kell húzniuk.

Born to win

zorrobomber
Igen, egy video formájában, itt, hol:
http://uk.youtube.com/sigames
"The documentary is going to be between 15 & 20 minutes long in total, and includes many surprises along the way." Ezek szerint lesz meglepi, várjuk.

Huni92
Háj óll!

Ha igazak a hirek, este adják ki az infókat.

soma22
ha van infód, akkor ne kimélj minket😊nagy durranás jot tenne

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

Ma lesz a nagy nap, srácok, FM 09 bejelentés képekkel és fícsörökkel, remélem azért volt eddig ilyen nagy a kuss, mert lesz valami orbitális újdonság 😊

Darkon
'Reggelt!

Born to win

Darthmushroom
Hi & grat all!

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Huni92
Sikeresen leikszeltünk a 19. helyen álló 'Boroval.....2-2...Szerencsénkre az Arsenap és a Pool nem birt egymással, igy megmaradt a 4 pont elõny.
FA Kupában megkaptuk a Tottenhamet (kimást), és Ligakupa negyeddöntõt sikeresen abszolváltuk az Arsenal ellen (2-1).

Huni92
Pedig már vártam, ha 96. percben kapjanak egy büntetõt, amivel x-re mentik a meccset 😄

Huni92
Botlott a Pool, nyertünk a WIgan ellen, 14 meccs után 4 pont ez elõnyünk.

Galatasaray elleni BL meccs. Már tuti továbbjutók vagyunk amúgy. Jön a szokásos meccs elõtti esélylatolgatás, oddsok. Galatasaray: 2.00 Newcastle: 3.25 😄DDDDDDDDD
Az elsõ meccsen 4-0ra nyertünk :]

inter94
BL csoport

Elsõ kiesési kör

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

Gunnersboy
kapusod (Kirchknopf P.) IRL itt bükön technikai igazgató most 😄

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Vajon mennyi lesz az átigazolás a következõ részben a Man Citynél? <#idiota>

soma22
melo ezerrel, efem felbaszott, adtam egy esélyt a cmnek, de az sem világmegváltó, igy vissza efemhez, de várom az ujat

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

Csacsi
Grat. Ma nem volt idõm Dorchesterhez, de majd holnap folytatom.

gabber_saviola
ez a mostani efem hamar megutáltatta velem a managerjátékokat...remélem nem örökre 😊

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.