Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Grusit is tök jó újra itt látni , szia 😛
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én is ezt vallom, elõbb legyen valami tökéletes, aztán variáljanak újítással. Szerintem hosszú távon ráadásul anyagilag is ez lenne a szerencsésebb választás. A bibi csak az, hogy nem mi ülünk ott, mostanság pedig nem divat elõre gondolkozni... csak a pillanatnyi haszon számít... ez van... ilyen világot élünk... "élj a mának" itt az eredménye! 😊)
www.smart-bus.hu
lássuk be, elég sok problem volt az idei Fm-el, ha elõbb ezt tökéletesítik, akkor kezdjenek újításokba. Egy nem stabil helyre építkezni=összeomlás. Szóval javítsák ki a problémákat elõbb, és aztán lássanak neki az új dolgoknak szvsz
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Csacsi: mint ahogyan lassan minden dolog, ez is egy üzlet. És a SI-nek amellett h kielégitse az igényeket, nagyon is fontos, h mennyire sikeres egy termékük.
És ezzel az újitással igencsak sok új vevõre tesznek majd szert (gondolok itt azokra a tinédzserekre elsõsorban, akik eddig csak az alap Fifaval játszottak, és kipróbálnak majd egy manageres játékot is).
felesleges a 3d, csak elbasszák vele a gémet
Nem az Õ üzletpolitikájukkal van a baj, hanem, azzal, hogy mi régi motorosok veszíthetünk el egy nagy nevet teljes mértékben.
Persze lehet, és én ebben reménykedem, hogy megfér majd egymás mellett a két dolog, és végre kapunk egy rendesen kiforott játékot, olyat, mint amilyen az fm2006 volt, csak szebb köntösben.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Egy érdekes kérdésem lenne.....meg lehet-e oldani valahogy hogy ne igazoljon a gép? o.O vagy úgy h mindjárt az átigazolási idöszak végéröl kezdödjön a game vagy máshogy...mert leszedtem a legújabb roster frissítést és szeretném ezzel játszani legalább december hónapig :$
Nem ötleteket kell lopni, hanem saját, egyéni újításokat kitalálni.
Zyndar: Roma elleni 1-2s meccs azér enyhén idegesitõ lehetett :S
Darthmushroom:a legújabb, amelyik már tartalmazza a nyári átigazolásokat is. FmHungaryn megtalálod.
anno cm4 is jól el lett baszva mer túl gyorsan akarták piacra dobbantani... valami 4-5 pöcs kellett hozzá hogy normális legyen
látom megjöttek az új infók a 09-rõl, nekem elég kapkodásszagú, túl sok az újítás, és minél hamarabb piacra akarják dobni... nemlesz ez így jó :s

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
nah én tépek, újabb 5 napig, meglátom a gyökereimet, a németeket ^^
jónyóc ól
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

<#idiota>#idiota>
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
egyébként én nem értem minek a 3d-s meccsmotor... fm azér volt különleges meg gombfociba volt, ideibe még ugyan benne lesz, de ha következõbõl kiveszik akkor byebye fm
Ismerõs elkezdett egy szezont az új adatbázis frissitéssel, természetesen a Man. Cityvel. Ime néhány kép 😄
Átnézés
Célkitûzés
Csapat
ezt is el fogják kúrni mint a tavalyit, azt is elkapkodták aztán patchekkel se tudták korrigálni :@
de ne legyen igazam azt kívánom
És a 08-cas magyaritással is fog majd mûködni valszeg, bár ofkorsz nem lesz teljes magyaritás.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
És akkor, amiket ki lehet szûrni a videókból:
- 350.000 játékos van az adatbázisban
- Team Talk fejlesztése: az asszisztenssel megbeszélheted, melyik játékos motivált\motiválatlan, mûködik-e a taktika, mik lehetnek a hibái, milyen taktikát választott az ellenfél, stb.
- A média részét is fejlesztették: lesznek focis honlapok, amik kommentálják a munkásságodat, valamint tarthatsz sajtótájékoztatókat meccs elõtt\után, ha akarsz. Jó kapcsolatot kell kiépítened az újságírókkal, különben rosszakat fognak írni rólad (a fentebb említett honlapokon), ami rontja a csapatmorált, stb.
- Edzés fejlesztése: meg lehet beszélni a játékosokkal, hogy mit tanuljanak az edzésen (magyarul meg lehet mondani nekik, hogy a "Preferred Moves"-ok közül mit tanuljanak meg). De ha pl. egy magas hátvédnek azt mondod, hogy tanulja meg lelopni az ellenfél lábáról a labdát, akkor nem fog menni neki, de ha erõszakos fejelés megtanulását kéred tõle, akkor prímán fog mûködni nála.
- Nõi profilt is indíthatsz!Azt hiszem ez elõny!
- Board Confidence: fejlesztik, kiegészül a csapatlégkörrel és a klub struktúrájával. És mostantól tényleg lesz hatása a csapat teljesítményére.
- Teljesen megreformálják a pénzügyi részét a játéknak, országokra lebontva tökéletesítették (ez nekünk magyaroknak azt hiszem, nem lesz túl jó dolog )
- Lesz Widescreen támogatottsága a játéknak, nem fog torzulni a kép ilyen monitorokon.
- A játékos transzferekért felelõs kódot kidobták a kukába, és teljesen újat írtak, sokkal élet hûbb lesz az igazolások mûködése, mint eddig.
- Meccsmotor 3D-ben pompázik ezen túl, 3 évig fejlesztették folyamatosan, a bétatesztek alatt teljesen kiforrt, így belerakták az FM2009-be is. Emellett a 2D mód is benne marad a játékban.
-Megjelenési dátum: November 14!
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?