Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabber_saviola
nagyon tetszenek a képek+ videók miegymás, már most izgatott vagyok 😊

Grusit is tök jó újra itt látni , szia 😛

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
itt erõsködött nekem nem is olyan régen valamelyik rookie manager, hogy az efem2009 nem háromdés lesz...hát látod még is csak az lesz 😊

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

zorrobomber
A 3 év fejlesztést nem nevezném elkapkodásnak, én bízok a fiúkban. Ez a 3d nem az a 3d amit az EA csinál, õk csak fogtak valami 3 évvel korábbi fifa engine-t, alátolták oszt szevasz. A mostani FM ugyanúgy lekötött mint az eddigiek. Persze az én sokéves FM karrieremben is voltak hullámvölgyek mikor kevésbé kötött le, de ez mindig elmúlt, sztem ez normális dolog. Egyébként meg úgyis tudom hogy remegõ kézzel verejtékes halántékkal fogtok leülni elég az elsõ napon <#vigyor1>

Teljesen egyetértek! Elsõk közt vettem meg ezt is! Képes voltam 100km-t autókázni, hogy a kezembe legyen... alig lehetett kapni... ehhez képest összesen nem játszottam vele 50 órát az 1 év alatt! Egyszerûen nem köt le... nem az ami volt!

Én is ezt vallom, elõbb legyen valami tökéletes, aztán variáljanak újítással. Szerintem hosszú távon ráadásul anyagilag is ez lenne a szerencsésebb választás. A bibi csak az, hogy nem mi ülünk ott, mostanság pedig nem divat elõre gondolkozni... csak a pillanatnyi haszon számít... ez van... ilyen világot élünk... "élj a mának" itt az eredménye! 😊)

www.smart-bus.hu

Fabio Capello
itt nem az újításról van szó...

lássuk be, elég sok problem volt az idei Fm-el, ha elõbb ezt tökéletesítik, akkor kezdjenek újításokba. Egy nem stabil helyre építkezni=összeomlás. Szóval javítsák ki a problémákat elõbb, és aztán lássanak neki az új dolgoknak szvsz

Darthmushroom
Nekem mind1 h mi lesz az fmbe csak jó legyen. én is anno a cm09/00 demoval kezdtem azota cm majd fm. nekem csak annyi a lényeg h élvezhetõ legyen a játék

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Igen emlékszem, eléggé pánikban is voltunk, hogy mi lesz. Én a réginél maradtam, és az FM-et választottam, de ez fõleg a motornak, és az adatbázisnak volt köszönhetõ! Az agyatlan újításnak én sem vagyok híve, elég konzervatív emberke vagyok, de a fejlõdésre szükség van. Az nekem sem tetszik, hogy így kapkodnak, de amíg nem veszik észre, hogy a pénz hamis Isten, és ezzel az örökös kapkodással hosszú távon maguk alatt vágják a fát, addig max reménykedhetünk, hogy az újítás mûködni is fog... anno a 2d egy vicc volt...

www.smart-bus.hu

Fabio Capello
anno pont ezért szakadt szét az SI és az Eidos... Az egyik merõben át akarta konstruálni a játékot, a másik pedig a régi stílusnál akart maradni.

Én cm1 óta játszom, de nem hinném, hogy felesleges lenne a 3D. Minden résznek megvolt a varázsa... mindegyiket vártuk valamiért... annak idején örültünk egy egy magyar játékosnak is, aztán alig vártuk a magyar ligát (amíg nem volt átírtuk a svédet!)... eleinte csak felirat volt... röhögtünk a 2D-n... mondván minek az! Most már elképzelhetetlen 2D nélkül... rengeteget ad az élményhez... a 3D ugyanakkora lépés lenne. Igenis nagyon jó lenne látni, hogy a játékosok neve mellé írt adatok "megvalósulnak"! Láthatnám ahogy a 20-as gyorsaságú szélsõm lefutja az ellenfél hátvédjét, majd középre ível... lehetne látni ahogy az állat középhátvédem könyörtelenül becsúszik, vagy éppen alacsonyabb ligákban a favágó játékosoktól elpattan a labda! Ez mind olyan dolog ami hihetetlen mértékben megdobná a hangulatát! Természetesen csak abban az esetben, ha ez nem egyéb, már meglévõ dolog kárára megy! Ha tényleg pluszként jelentkezik a 3D, akkor igenis kell! 😊

www.smart-bus.hu

Huni92
Izlések és pofonok. Én kedvelem a gombfocis kinézetet. Viszont nem vetem meg a 3D-t sem. És a hirek szerint mind2 verzió benne lesz a játékban. Mindenki azzal tolja, amelyikkel csak a szive-szeme kivánja.

Csacsi: mint ahogyan lassan minden dolog, ez is egy üzlet. És a SI-nek amellett h kielégitse az igényeket, nagyon is fontos, h mennyire sikeres egy termékük.
És ezzel az újitással igencsak sok új vevõre tesznek majd szert (gondolok itt azokra a tinédzserekre elsõsorban, akik eddig csak az alap Fifaval játszottak, és kipróbálnak majd egy manageres játékot is).

Mike94
az mér fontos h h lövi el a labdát? az a lényeg h gól legyen nem? meg a szerelés? vegye el a labdát és kész, ha meg olyat fúj be ami nem is úgy volt azt is minek látni, visszavonni úgysem fogja
felesleges a 3d, csak elbasszák vele a gémet

Fabio Capello
sajnos nem lehet.

Csacsi
Igen, de az fm egy kiforott dolog volt. Minek változtatni? Jó az eladások miatt, és a bõvülõ igények miatt. Csak így viszont, mi régi cm-fm-esek szívunk. Hiszen félünk attól, hogy maga, amiért szerettük, az már nem lesz meg, és inkább megy át csili-vilibe.

Nem az Õ üzletpolitikájukkal van a baj, hanem, azzal, hogy mi régi motorosok veszíthetünk el egy nagy nevet teljes mértékben.

Persze lehet, és én ebben reménykedem, hogy megfér majd egymás mellett a két dolog, és végre kapunk egy rendesen kiforott játékot, olyat, mint amilyen az fm2006 volt, csak szebb köntösben.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Sziasztok!
Egy érdekes kérdésem lenne.....meg lehet-e oldani valahogy hogy ne igazoljon a gép? o.O vagy úgy h mindjárt az átigazolási idöszak végéröl kezdödjön a game vagy máshogy...mert leszedtem a legújabb roster frissítést és szeretném ezzel játszani legalább december hónapig :$
Huni92
Nem igy gondoltam. Mert bizonyára sokan szeretik 3D nélkül (is). De mégis másabb, ha látod, h hogyan is lõtte el a játékosod a labdát, hogyan is szerelt, stb. Félreértés ne essék, nem a 3D miatt kell az FM nekem. De az szvsz vitathatatlan, h a SI megkellett lépje ezt a lépést, ha versenyezni akarnak a többi focimanageres játékkal. (eladási szempontból mindneképp.) És most lehet h a 3D miatt veszitenek x számú vevõt, de nyernek rajta y-t. ami több mint az x. Legalábbis meglátásom szerint.

Mike94
az nem szereti az fm-t aki a 3d miatt veszi meg

Fabio Capello
a fifamanagert ne soroljuk ide, az mindig is egy külön világ volt... Egyébként még egy kis 3d, és elis adhatjuk Fifa -másolat- manager néven az FM-et...

Nem ötleteket kell lopni, hanem saját, egyéni újításokat kitalálni.

Huni92
3D? Egyértelmûen az értékesités meg a konkurencia miatt. CM, Fifa Manager is 3D-s, és valszeg az, hogyha az idei FM-be nem raktak vna bele 3D-s meccsmotort, az igen sokat rontott volna az eladási statisztikákon.

Huni92
Hi & grat all!

Zyndar: Roma elleni 1-2s meccs azér enyhén idegesitõ lehetett :S
Darthmushroom:a legújabb, amelyik már tartalmazza a nyári átigazolásokat is. FmHungaryn megtalálod.

Mike94
hidd el én se most találtam ki, én is tapasztalatból beszéltem, én se most kezdtem, te aztán fõleg tudod

Fabio Capello
tapasztalat...

anno cm4 is jól el lett baszva mer túl gyorsan akarták piacra dobbantani... valami 4-5 pöcs kellett hozzá hogy normális legyen

Mike94
végre vki igazat ad nekem

Fabio Capello
reggelt, gratall

látom megjöttek az új infók a 09-rõl, nekem elég kapkodásszagú, túl sok az újítás, és minél hamarabb piacra akarják dobni... nemlesz ez így jó :s

zyndar
Ennyit mára, remélem holnap lesz idõm befejezni a szezont. Inter egy másik dimenzióban

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Mike94
legalább vki így is fel tudja fogni 😊

nah én tépek, újabb 5 napig, meglátom a gyökereimet, a németeket ^^
jónyóc ól

zyndar
Csak kínomban tapsoltam <#hawaii>

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Darthmushroom
ja nem figyeltem

Mike94
Torino 😄

Darthmushroom
te a romával vagy?

zyndar
<#taps><#taps><#taps>

zyndar
Estét Urak! Így is ki lehet esni azuefából

<#idiota>

Darthmushroom
áhh naon durva, ez melyk adatbázis???

Mor3llo
Nem fogják kivenni szvsz.Ahogyan a szövegdoboz elõtti görnyedés lehetõsége is megmaradt.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Miért zavar a háromDs meccs motor? 😊 Nem tudom mi baj van vele, haladni kell a korral.

De már nagy a konkurencia, lásd EA Sports és az Eidos ez éven lekörözte volna az FM-et, ha nem lenne ennyi fejlesztés itt is. Persze nem ellened vagyok, mert az FM tényleg azért FM, mert gombfoci...
Mike94
régi fmekkel tudtak várni tovább is, ezt nem értem miért kell megint elkapkodni
egyébként én nem értem minek a 3d-s meccsmotor... fm azér volt különleges meg gombfociba volt, ideibe még ugyan benne lesz, de ha következõbõl kiveszik akkor byebye fm

Jahogyúgy. Arra kíváncs leszek én is.,..

Huni92
A játék. De a MAGYARITÁS, az nem.

Huni92
Uraim!
Ismerõs elkezdett egy szezont az új adatbázis frissitéssel, természetesen a Man. Cityvel. Ime néhány kép 😄
Átnézés
Célkitûzés
Csapat

Szerintem nem dobnak ki megint egy szart. A meccs motort már három éve dolgozták, és gondolom egyebeket is nagyobb figyelemmel csináltak. Nem tudom miért kell egy olyan játékot már leszólni, amivel még nem is játszottál.

november 14én jelenik meg.

Darthmushroom
jó sok újítás lesz.. xd

Mike94
ajj faszér kell ennyire siettetni
ezt is el fogják kúrni mint a tavalyit, azt is elkapkodták aztán patchekkel se tudták korrigálni :@
de ne legyen igazam azt kívánom

Huni92
Januárra igérik kb. Viszont elõtte sztem megjelenik majd egy béta is.
És a 08-cas magyaritással is fog majd mûködni valszeg, bár ofkorsz nem lesz teljes magyaritás.

én elõ akarom rendelni valahonnan 😛

Mor3llo
Akarom, most!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

fmhungaryról:

És akkor, amiket ki lehet szûrni a videókból:
- 350.000 játékos van az adatbázisban
- Team Talk fejlesztése: az asszisztenssel megbeszélheted, melyik játékos motivált\motiválatlan, mûködik-e a taktika, mik lehetnek a hibái, milyen taktikát választott az ellenfél, stb.
- A média részét is fejlesztették: lesznek focis honlapok, amik kommentálják a munkásságodat, valamint tarthatsz sajtótájékoztatókat meccs elõtt\után, ha akarsz. Jó kapcsolatot kell kiépítened az újságírókkal, különben rosszakat fognak írni rólad (a fentebb említett honlapokon), ami rontja a csapatmorált, stb.
- Edzés fejlesztése: meg lehet beszélni a játékosokkal, hogy mit tanuljanak az edzésen (magyarul meg lehet mondani nekik, hogy a "Preferred Moves"-ok közül mit tanuljanak meg). De ha pl. egy magas hátvédnek azt mondod, hogy tanulja meg lelopni az ellenfél lábáról a labdát, akkor nem fog menni neki, de ha erõszakos fejelés megtanulását kéred tõle, akkor prímán fog mûködni nála.
- Nõi profilt is indíthatsz!Azt hiszem ez elõny!
- Board Confidence: fejlesztik, kiegészül a csapatlégkörrel és a klub struktúrájával. És mostantól tényleg lesz hatása a csapat teljesítményére.
- Teljesen megreformálják a pénzügyi részét a játéknak, országokra lebontva tökéletesítették (ez nekünk magyaroknak azt hiszem, nem lesz túl jó dolog )
- Lesz Widescreen támogatottsága a játéknak, nem fog torzulni a kép ilyen monitorokon.
- A játékos transzferekért felelõs kódot kidobták a kukába, és teljesen újat írtak, sokkal élet hûbb lesz az igazolások mûködése, mint eddig.
- Meccsmotor 3D-ben pompázik ezen túl, 3 évig fejlesztették folyamatosan, a bétatesztek alatt teljesen kiforrt, így belerakták az FM2009-be is. Emellett a 2D mód is benne marad a játékban.
-Megjelenési dátum: November 14!
inter94
kb meddig tart egy fmnek a magyarosítását elkészíteni?

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

dejó végre lehet majd wide monitoron teljes képernyõn játszani torzulás nélkül<#vigyor2>

Nincs semmi problémám, csak nem értette, miért lenne cm-idézõ, hogy lehet kameranézetet váltani. Akkor már need for speed-idézõ is, mert ott is lehet 😉

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?