Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Folytatom a 2. szezonomat a Nancyvel. Elsõ 9 forduló nem igazán jött össze, 9 meccs 4 gyõzelem 5 döntetlen... Azért a 2. hely ott van még. Aztán egy ki siker a 10. fordulóban:
Bl-ben a Liverpool, Rangers, Bremen csopotrba kerültem, hát nem a legegyszerûbb, de ez van. Egy meccsen játszottan már, itthon 3-2-re elvertem a Rangerst. Jó lenne továbbjutni.
LigaKupa.....másik ágon MU-Pool 1-0
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
(toto tamuz,stancu,lobont nem akart eljönni, vagyis lobontért nem tudtam kifizetni a pénz másik kettõ nem akart egyáltalán)
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
galatat 7:1re picsáztam, portsmoutht 5:1re 😊
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
Van der Vaart pedig tarolt 😄
Fifa év játékosa, Fifa év focistája 3. helyezett, Uefa év középpályása, Uefa év játékosa gyõztes.
Richards meg az Uefa év védõje cimet érdemelte ki.
Amúgy érdekes az a tény, h Drogba mind2 gólt beivelés után fejjel szerezte, méghozzá úgy, h a Mathieu-Garay-Richards védõhármas gyûrûjében sikerült nólintania....szóval...nemtom...nem épp 'normális' dolog. Igy csökkent is az elõnyünk. És a MU következik.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
más: én már 30milla fotos mínuszba vagyok de még van csomó pénzem igazolni😄dd
Abrapapának 12 milliárd
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
Egyenleg 6,3 milla font
átig pénz: 193milla font 😄DDd
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
Néhány napja emlitettem, h megérzésbõl cserélek. Megsérült Kalou, gondoltam behozom Arshavint a jobb oldalra, Nevest meg átrakom a balra. Nem tettem, Guilhermét hoztam a jobb oldalra. És enyhén bejött 😄
Persze nem sikerül minden csere ilyen jól, de azért elég nagy százalékban jól sülnek el a dolgok. 😊
Jön az örökmumus Chelsea.
A beígért képek:
Érdekes módon már megvan a 4 BL-es, lehet h még nem volt vége a BL-nek azért jelzett csak 3-t...
Hajrá Magyarország!
Ezzel pedig megvan a csoportelsõség. Jobb volt a gólkülönbségünk. És ez nagyon fontos momentum lehet, mert a többi csoport 2. helyezettjei lényegesen könnyebb ellenfeleknek igérkeznek, mintha az 1. helyezettekkel kellene játszani. Nevezetesen, õket kaphatjuk majd: Deportivo La Coruna, Sporting Lisszabon, AC Milan, Palermo, Marseille/FC Porto, Schalke 04, Ajax Amsterdam.
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"