Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zaki
Hi & grat all!

Folytatom a 2. szezonomat a Nancyvel. Elsõ 9 forduló nem igazán jött össze, 9 meccs 4 gyõzelem 5 döntetlen... Azért a 2. hely ott van még. Aztán egy ki siker a 10. fordulóban:

Bl-ben a Liverpool, Rangers, Bremen csopotrba kerültem, hát nem a legegyszerûbb, de ez van. Egy meccsen játszottan már, itthon 3-2-re elvertem a Rangerst. Jó lenne továbbjutni.

Huni92
FA Kupában 4-2re vertük a fiókcsapat Stoke City gárdáját, köv. körben a Gillingham lesz az ellenfél.
LigaKupa.....másik ágon MU-Pool 1-0

Darthmushroom
ja cél középmezõny, vezetõség örül ha nem esünk ki!!!😄

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Darthmushroom
igazolások genovába:

(toto tamuz,stancu,lobont nem akart eljönni, vagyis lobontért nem tudtam kifizetni a pénz másik kettõ nem akart egyáltalán)

McFrost
:ASASDASDASsddddddddddd

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

gabber_saviola
:ASdasdasdasdadadsasdad

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

kraawz
jólvan,akkor mit tegyek be ?

galatat 7:1re picsáztam, portsmoutht 5:1re 😊

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Huni92
Grat ehhez is 😄

Van der Vaart pedig tarolt 😄
Fifa év játékosa, Fifa év focistája 3. helyezett, Uefa év középpályása, Uefa év játékosa gyõztes.
Richards meg az Uefa év védõje cimet érdemelte ki.

Fabio Capello
jóvan ezen már senki sem csodálkozik... D😄:SA_D_As:F:ASD_D

kurtanagygrat 😄

kraawz
Meglenne a 7. is

Huni92
MU-Newcastle 2-1....16 mecces veretlenségi sorozat szakad meg...és a MU ezzel feljött 2 pontra a tabellán, vmint megvan elsõ vereségünk is az idényben.

Darthmushroom
adatb. frissitéssel a genova csapatát választotam. nem tom mennyire lesz hosszu életû a mentés de elég jo a keret.

Darthmushroom
ok

fsgh
jaja😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Huni92
Erre most mit mondjak? :S
Amúgy érdekes az a tény, h Drogba mind2 gólt beivelés után fejjel szerezte, méghozzá úgy, h a Mathieu-Garay-Richards védõhármas gyûrûjében sikerült nólintania....szóval...nemtom...nem épp 'normális' dolog. Igy csökkent is az elõnyünk. És a MU következik.

Darthmushroom
ugye az fmhungary adatb frissitést szedted le?

fsgh
Ezt a pénzt lehetetlen elkölteni :d 😛

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Forza Italia
valaki nem tud egy 08/09-es mezcsomagot az Angol bajnoksághoz??

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

fsgh
kit? Mindenkit megvehetsz😄 Az a kérdés hogy ki jön... Aki jön és jó: Arshavin,Akinfeev,Owen,Srna,Hamsik...

Forza Italia
😄 Amúgy a Cityre gondoltam. Kit ajánlanál igazolásoknak?

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

fsgh
Man cityvel semmiképp se😄 200 milla font az átigazolási költség.

más: én már 30milla fotos mínuszba vagyok de még van csomó pénzem igazolni😄dd

Forza Italia
Kezdek egy új bajnokságot, de nem tom kivel. Már az új adatbázissal. Sztetek kivel kezdjek? Reading,Bolton,Aston Villa, Man City, Newcastle.

IRL a cégnek 600 milliárd fontja van össz.
Abrapapának 12 milliárd

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Huni92
IRL tényleg annyi 😄 De a játékban 10 millió euró. Linkeltem is tegnap este képet a pénzügyi helyzetrõl. Ma pedig én is meggyõzõdtem arról, h tényleg 'érdekes' a pénzügyi helyzet 😄DDD

fsgh
Az utolsó mondatom figyeld😄 "hol itt a fun?😛" 200milla pénzel szerinted komolyan akarok játszani😄

kraawz
érdekes módon nekem nagy sztárok nélkül sikerült már letolnom 12 évet.

fsgh
más, mit kezdjek ennyi lóvéval ha em jön el semmilyen nagy sztár?😄Ddd hol itt a fun?😛

fsgh
Hol mikor?

Egyenleg 6,3 milla font

átig pénz: 193milla font 😄DDd

fsgh
200 millió fontom van átigazolásra...😄Ddd

két milliárd az egyenleg^^

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

fsgh
Man citynél milyen már hogy az átig pénz 10x annyi mint az egyenleg??? Ennek semmi értelme így, ha gazdag a klubb akkor az egyenlegnek is soknak kéne lennie szal ez így nincs arányban

Huni92
Dede 😄 de azért a D meg a G csoport sem rossz xD

Néhány napja emlitettem, h megérzésbõl cserélek. Megsérült Kalou, gondoltam behozom Arshavint a jobb oldalra, Nevest meg átrakom a balra. Nem tettem, Guilhermét hoztam a jobb oldalra. És enyhén bejött 😄
Persze nem sikerül minden csere ilyen jól, de azért elég nagy százalékban jól sülnek el a dolgok. 😊

Jön az örökmumus Chelsea.

fsgh
Nah töltöm a frissítést😊 Kiváncsi leszek😛

zorrobomber
sztem inkább az F csoportba kerültél volna, nem? 😊

Darthmushroom
Grat 😊

Huni92
Üzletnek :]
BL sorsolás: Ajaxot kaptuk ^^

Ott van Lloris, minek Reina?

Huni92
Hm. Reinaért 11,5 millió euró ugye nem sok? 😄

Huni92
Hát igen 😄 Mák az van benne 😄 Dél-Afrika a rendezõ ország jogán 1. kiemelt 😄

zorrobomber
ezt így hogy?? <#wow1> mákos <#idiota>

Zsolti9014
Hi & grat all!

A beígért képek:
Érdekes módon már megvan a 4 BL-es, lehet h még nem volt vége a BL-nek azért jelzett csak 3-t...

Hajrá Magyarország!

Huni92
Röhejes csoportba kerültema VB-n Uruguayjal 😄DD

Huni92
Szóval ezzel 😄

Huni92
Téháiksz.
Ezzel pedig megvan a csoportelsõség. Jobb volt a gólkülönbségünk. És ez nagyon fontos momentum lehet, mert a többi csoport 2. helyezettjei lényegesen könnyebb ellenfeleknek igérkeznek, mintha az 1. helyezettekkel kellene játszani. Nevezetesen, õket kaphatjuk majd: Deportivo La Coruna, Sporting Lisszabon, AC Milan, Palermo, Marseille/FC Porto, Schalke 04, Ajax Amsterdam.

Darthmushroom
Grat 😊

Érdekes... Azt mondták, hogy két nézet lesz , nem tudom mit problémáznak a három éve fejlesztés alatt álló 3ds motoron egyesek. Capello írt is egy cikket, hogy a Cm is elég jó úgy, pedig ott nem is emberek szaladgálnak, hanem tekebábúk. Elég sok újítás van, de mind pont az azért, hogy realisztikusabb legyen. Semmi bomba újítást nem, látok a 3dn kívül... Lehet majd beszélni a játékosokkal meccs közbe, megújul az átigazolási piac, és a pénzügy. Ez miért baj? Miért fifa másolat? Szerintem, ha bármit raknak már bele, másolatnak lehetne nevezhetõ. ... Én örülök a 3ds nézetnek, de a 2dssel se volt bajom, s ha a 2009ben csak 2d lenne akkor is megvenném, ahogy a 2008at is.

Huni92
Végre van egy kis idõm játszani is 😄 Elsõ meccs máris fasza 😄 Lloris kemény 5ös teljesitményt hozott, pedig félidõben 7es volt. Nade a 2 potya azér betette a kaput.

Mike94
nah most meek németbe jó gémet ^^

5w0rdf15h
Így van azt írták hogy lehet választani a nézetek közt.

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Mor3llo
Akinek nem kell a 3D, az nézheti 2D-ben is, mindenki válassza azt, amelyik neki tetszik, nem hinném hogy ezért lenne már most húderossz az új efem.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú