Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hajrá Magyarország!
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Intertõl idegenben 4-0-ra kaptunk ki.
Roma otthon 0-0.
A Juvéval másodszor kezdtem a 08-ban, de mind2x a második szezonra hiába lett erõsebb a keret, mégis gyengébb a teljesítmény.
Az utolsó pillanatban kölcsönadtam C. Zanettit és Birindellit.
A keret:

Hajrá Magyarország!
Zaki, neked meg grat!
Ez vicces volt, 1 percen belül 2 kiállítás 😄
Huhh, ez emlékezetes volt, 3-1-rõl fordíottunk 4-3-ra, és továbbjutottunk...
Ezen a meccsen kezdtem el megõrülni:
Itt már majdnem sírtam:
Azért happy end lett a vége:
+ a liga kupa is meglett, bár ez még korábban volt:
Keret:
Sry ha hosszú volt. Nektek is grat.
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
Szép eredmények, Zaki különösen durva.
Juvéval kezdem hamarosan a 2. szezont, érkezett ingyen: Viviano, Zaccardo, Tacchinardi, Gasbarroni
Fotiért valami 6-7 M-t adtam.
Kölcsönbõl jött vissza: Marchisio, Giovinco, Criscito ...
Elõre beállított igazolás volt 8.0.2-ben Mellberg, Ekdahl
Egy vagon játékost adtam kölcsön, köztük Mellberg, Mirante, Luci ...
Inter pl Amaurit, Roma Huntelaart szerezte meg.
Hajrá Magyarország!

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
" Sziasztok!
Én a Budapest Honvéddal kezdtem bajnokságot és a 3. évben sikerült sok nagy igazolást véghezvinnem.
Elhoztam több sztárt is ingyenesen, mint pl.: Mikael Forssel, Jimmy Floyd Hasselbaink, Darius Dudka(lengyel válogatott védõ), Hakan Opdal(norvég válogatott kapus), Luis Jimenez(kolumbiai válogatott középpályás),Jonathan Werpajoski(utánpótlás válogatott,kolumbia),Maciej iwanski(lenygel válogatott középpályás),Jay Jay Okocha(igaz öreg harcos de megbízható)de a többi játékosom is külföldi, szal. magyar nincs is a kezdõben."
:ASD_:Asd:ASd-:A
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Yildirim-et milyen poszton játsztatod ?
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Igen, a 8.0.2-s patch egy fontos kiegészitõ, amivel nagyon sok dolgot javitottak a készitõk, tehát érdemes feltenni. A különbözõ grafiakai kiegészitõket (Kitpack, Logopack, Facepack) pedig annak függvényében telepitsd, amilyen a géped. Tehát ha nem túl acélos, nem ajánlott felrakni ezeke t a kiegészitõket, mert nagyon belassitja a játékot. Viszont ha jó a vas, akkor érdemes felrakni, mivel barátságosabbá teszi a gamet.
Jó szórakozást hozzá! 😄
Holnap folyt köv. Jó 8 annak, aki még fent van...
BL csoportból továbbjutottam, 16 között a Man Utd lesz az ellenfél... <#buck>#buck>
Jó8 minden menedzserkollégának!<#integet2>#integet2><#integet2>#integet2>
Grat 😊
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Közben 2-1re vertük a Derbyt, és LigaKupa elõdöntõ 2. meccsén 1-1es rendes játékidõt követõen 3-1re behúztuk a meccset, ezzel a döntõben vagyunk. Majd a MU lesz az ellenfél. És ha MU, akkor Rúni ismét megsérült 😄 És ismét 1 hét pihi. De nem kell aggódni, visszatér, és vág 6 gólt majd a Chelseanek 😊

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
😄
http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?
Ez a Rúni egy csiterállat....leúgják 1 hétre, visszatér, 80%osan rúg 2 gólt, ismét lerúgják 1 hétre, visszatér, mesterhármas. Nem is idegesitene, de Sóbisszal van hatalmas csatában a Gólkirályi cimért, fej fej mellett haladnak, erre ilyeneket produkál Shrek....