Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zsolti9014
szoktam játszatni, nagy kedvenc, elõzõ szezonban elég sokat variáltam fõleg a védelmet és a kp-t, és azt hiszem bejött.

Hajrá Magyarország!

Darthmushroom
elég ritka pedig a 08ba

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Darthmushroom
Grat 😊

Mor3llo
Brazzo-t nem játsztatni, örök hiba 😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Zsolti9014
Szörnyû bajnoki nyitány:

Intertõl idegenben 4-0-ra kaptunk ki.
Roma otthon 0-0.

A Juvéval másodszor kezdtem a 08-ban, de mind2x a második szezonra hiába lett erõsebb a keret, mégis gyengébb a teljesítmény.

Az utolsó pillanatban kölcsönadtam C. Zanettit és Birindellit.
A keret:

Hajrá Magyarország!

Huni92
De bizony, az Interes. Csak a tag elirta a nemzetiségét. Mivel a fórumon utána megkérdezték tõle, h az Interes Jimenezrõl van-e szó, és igennel válaszolt.

Zaki, neked meg grat!

zaki
nah, ilyen sem történt még velem:

Lehetne nagyobb is... :S

zaki
TKP-CS

zaki
Vége a 2. szezonomnak is. Hát én most majdnem idegbeteg lettem. Ha jól emléxem 9 fordulóval avége elõtt 7 ponttal vezettem. Aztán jött egy igen komoly utolsó pár meccs, amibõl rohadtul nem jöttünk ki jól, sõt. Védelemmel nem volt komolyabb gond, nem kaptunk kevés gólt, de még egy bizonyos határon belül voltunk. De aztán... OM-Nancy 4-2, Nancy-Lyon 4-4, Lens-Nancy 4-1... Utolsó elõtti fordulóban 3 ponttal vezettem. Mentem a Le Manshoz. Lyon volt a 2. Nos a Lyon nyert, és egy utolsó percben kapott góllal vesztettem, és lecsúsztam a 2. helyre a Lyon mögött, ugyanannyi pontszámunk volt, 1 góllal voltak jobbak... Utolsó fordulóban a tökutolsó Nantessal játszottam itthon, és 1 góllal többet kellett volna lõnõm, mint a Lyonnak, aki otthon a 3. Lenssel játszott... Na, és nyertem 3-0-ra, õk meg kikaptak 1-0-ra, szal összejött a 2. bajnoki cím is, de én idegroncs lettem a végére. Egyszerûen majdnem mindne kapuralövésbõl gólt kaptam, én meg támadtam, mint atom, és nem jöttek az eredmények... BL-bõl is úgy estem ki, hogy az kész röhely. Man Utd-vel játszottam, itthon kikaptam 2-1-re, jobbak voltak. Mondom errõl ennyit. Aztán kint már 3-1-es vesztésre álltam, és 4-3-ra nyertem, az utolsó 21 percben lõttünk 3 gólt... Hát mondom ez qrva jó, 2 forintot nem tettem volna a továbbjutásra, aztán a 8 között a Poolt kaptam. Csoportmeccseken már játszottunk, kint 4-0-ra gyõztem (képet is tettem be), itthon 2-1-re kikaptam akkor. Erre most megint kiakptam itthon 2-1-re, de annyira rohadt mocskos mázlista módon nyertek, hogy az kész... Csoda nem lett, helyette 1-1 lett igegenben. Ligakupa be lett gyûjtve, a francia kupában a 8 között a Lens vert ki, el voltam tiltva a meccsre, mert leugattam a sporikat, hogy nem adták meg a gólomat les miatt, ugyanolyan gusztustalan módon kaptam ki, mint a Pool ellen otthon, csak most idegenben játszottam... Szal végülis jobb évet zártunk, mint tavaly, de lehetett volna sokkal jobb is. Mind1, kicsit telhetetlen vagyok, csak az utolsó pár meccs rohadtul nem jött össze... Pl utolsó 7 bajnokimon 16-16-os gólarányom volt, 3 vereség, 1 döntetlen, 2 gyõzelem, 7 pontos elõnybõl majdnem ráb@sztam... Nah, itt van pár kép, nagy kedvem most nincs folytatni a játékot, kicsit rápihenek asszem, kicsit sok volt ez most... :o

Ez vicces volt, 1 percen belül 2 kiállítás 😄

Huhh, ez emlékezetes volt, 3-1-rõl fordíottunk 4-3-ra, és továbbjutottunk...

Ezen a meccsen kezdtem el megõrülni:

Itt már majdnem sírtam:

Azért happy end lett a vége:

+ a liga kupa is meglett, bár ez még korábban volt:

Keret:

Sry ha hosszú volt. Nektek is grat.

ez gondolom nem az a Jiménez, mert az Interes az chilei

Huni92
Mai elsõ meccsemen 2-0 a Fulham ellen.

inter94
jó lenne ezek közül 1-2 meccset hozni fõleg a chelsea ellen mert vezetik a taballát és levagyok maradva 5pontal

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

Huni92
Ez is fasza kis sorozat 😄DDD Nekem is volt egy hasonló nemrég, mind a 4 nagyágyúval megmérkõztem egymás után.

Huni92
Ezt a Jimenez ügyet már kiveséztük az Fmes haverokkal, és természetesen tiszta körülmények között ez lehetetlen. Mmint h a Honvédhoz elmenjen....egyértelmû csit...

inter94
megint szép kis meccsek elé nézek

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

Zsolti9014
Hi & grat all!

Szép eredmények, Zaki különösen durva.

Juvéval kezdem hamarosan a 2. szezont, érkezett ingyen: Viviano, Zaccardo, Tacchinardi, Gasbarroni
Fotiért valami 6-7 M-t adtam.
Kölcsönbõl jött vissza: Marchisio, Giovinco, Criscito ...
Elõre beállított igazolás volt 8.0.2-ben Mellberg, Ekdahl

Egy vagon játékost adtam kölcsön, köztük Mellberg, Mirante, Luci ...

Inter pl Amaurit, Roma Huntelaart szerezte meg.

Hajrá Magyarország!

Darthmushroom
csak az a luis jimenez aki interes az ugy emléxem h chilei nem kolumbiai, okocha,hasselbaink naon öregek

inter94
jimenez fiatal

Darthmushroom
szerinem a 3.szezonba ezek nagy része már visszavonult full amugy...játék elején 35évesek meg több

vagy nem is az Fm-el játszik... 😊
már mint aki írta... <#beka2>
akkor k.va élete h nem a honvéddal és a magyar bajnokságban nyomod...mert h ezek soha el se jönnének...az tuti...tán csíter...
inter94
Liga kupa döntõ:S

Darthmushroom
de a légios szabály van magyaro. nem?

Csacsi
Eredeti a játékod? Mert ha nem az, akkor játsz patch nélkül.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

tobias88
feltettem a 8.0.2es patchet, de a játékban 8.0át ír még mindig! mi lehet a gond?
zorrobomber
He mevan??? <#idiota>

Gunnersboy
fmhungary fórumról:

" Sziasztok!
Én a Budapest Honvéddal kezdtem bajnokságot és a 3. évben sikerült sok nagy igazolást véghezvinnem.
Elhoztam több sztárt is ingyenesen, mint pl.: Mikael Forssel, Jimmy Floyd Hasselbaink, Darius Dudka(lengyel válogatott védõ), Hakan Opdal(norvég válogatott kapus), Luis Jimenez(kolumbiai válogatott középpályás),Jonathan Werpajoski(utánpótlás válogatott,kolumbia),Maciej iwanski(lenygel válogatott középpályás),Jay Jay Okocha(igaz öreg harcos de megbízható)de a többi játékosom is külföldi, szal. magyar nincs is a kezdõben."

:ASD_:Asd:ASd-:A

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Mor3llo
Gratula!
Yildirim-et milyen poszton játsztatod ?

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Huni92
Hi & grat all!

Igen, a 8.0.2-s patch egy fontos kiegészitõ, amivel nagyon sok dolgot javitottak a készitõk, tehát érdemes feltenni. A különbözõ grafiakai kiegészitõket (Kitpack, Logopack, Facepack) pedig annak függvényében telepitsd, amilyen a géped. Tehát ha nem túl acélos, nem ajánlott felrakni ezeke t a kiegészitõket, mert nagyon belassitja a játékot. Viszont ha jó a vas, akkor érdemes felrakni, mivel barátságosabbá teszi a gamet.
Jó szórakozást hozzá! 😄

tobias88
Hellosztok, egy olyan kérdésem lenne, hogy mit érdemes leszedni az alap játékhoz? A 2. hivatalos patch tartalmazza az elsõt, és érdemes feltenni? Elõre is köszi!
Nagyon nem szép dolog a Sapmdoria-t a Genoa alatt látni<#ejnye1>
Darthmushroom
Grat 😊

zaki
Grat, én meg így féltávnál:

Holnap folyt köv. Jó 8 annak, aki még fent van...
BL csoportból továbbjutottam, 16 között a Man Utd lesz az ellenfél... <#buck>

Darthmushroom
így állunk:

Darthmushroom
van már ujabb verzioja?😄

zaki
jah... nálam eléggé bejövõs Nancyval elsõ évben bajnok lettem... 😛

Darthmushroom
zaki még mindig azzal a psg taktikkal nyomod???

zaki
Thx...
itthon meg kikaptam 2-1-re, 2 lövésük találta el a kapumat...
Jó 8 Huni.

Darthmushroom
jo8t

Huni92
5-0ra lemosva a Gillingham, mára be is fejeztem 😄

Jó8 minden menedzserkollégának!<#integet2><#integet2>

Darthmushroom
fõõõ jó h olaszba kezdtem!!😄

Darthmushroom
Grat 😊

zyndar
<#taps><#taps><#taps>
Grat 😊

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Huni92
Igen, ez Olaszország 😄DD

Közben 2-1re vertük a Derbyt, és LigaKupa elõdöntõ 2. meccsén 1-1es rendes játékidõt követõen 3-1re behúztuk a meccset, ezzel a döntõben vagyunk. Majd a MU lesz az ellenfél. És ha MU, akkor Rúni ismét megsérült 😄 És ismét 1 hét pihi. De nem kell aggódni, visszatér, és vág 6 gólt majd a Chelseanek 😊

zaki
Bremen ellen idegenben 2-0-ra vezettem az elsõ félidõben, vége 3-2 lett oda... Most meg:

zyndar
Az elsõ és a második helyezett összecsapása rengeteg helyzettel....<#idiota>

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

szia :*
😄

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

Huni92
Grat Zaki!

Ez a Rúni egy csiterállat....leúgják 1 hétre, visszatér, 80%osan rúg 2 gólt, ismét lerúgják 1 hétre, visszatér, mesterhármas. Nem is idegesitene, de Sóbisszal van hatalmas csatában a Gólkirályi cimért, fej fej mellett haladnak, erre ilyeneket produkál Shrek....

Fabio Capello
zakikám kurvajóvagy mint mindig Grat 😊