Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zaki
Sburleát játszatod? Ha igen hogy tolja? Nancyba én is leigazoltam, csak kölcsönadtam, ha jó, felhozom a nagycsapatba...

zyndar

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Darthmushroom
Grat :)
Képet a keretrõl pls

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

zyndar
Üdv Urak! Grat All!
Véget ért a 3. szezonom Torinóban, a tavalyi ezüstöt bronzra cseréltem, most 11 ponttal kevesebbet gyûjtöttem. BL csoportban 3. hely MU és Porto mögött - még a Shaktar volt ellenünk - ezután UEFÁban 2 kört mentünk, Roma kivert 5-5-tel idegenben lõtt góllal.

Az év csapata.....

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Darthmushroom
az is igaz

Darthmushroom

zorrobomber
sztem meg inkább go Hungary ;)

inter94
Hi & grat all!
Vége a második szezonomnak a newcastle kispadján elsõ szezonba harmadikok lettünk ennyi is volt az elvárás a bl helyezés.igazoltunk 1-2 játékost és adtunk is el.a liga kupából mint az elõzõ szezonban is kiestem.a bajnokságba az elsõ 15meccs után már fogadni mertem hogy nem lesz trónfosztás kb 6meccs gyõzelem 5döntetlen 4vereség.na de utána nagyon beindultak a fiuk szinte minden nagycsapatot megvertünk.nagyon szorosan bajnokok lettünk chelsea ellen szinte az utolsó fordulókba fej-fej mellett haladtunk.a bajnoko ligájába is szépen mentünk a csoportból elsõ helyen jutotunk tovább elsõ kiesési szakaszba megkaptuk sahtar donyecket sima 4-2 összsesitéssel bejututtunk a negyeddöntõbe arsenal az ellenfél 5-3 összesitéssel mentünk elõdöntõbe ahol manchestert kaptunk az elsõ meccs itthon nagyon jól sikerült 4-1gyõztem idegenbe pedig kikaptam 1-0ra a másik ágon chelsea-bayern meccs volt és a bayern idegenbeli góllal jutott tovább döntõ Newcastle-Bayern a bayernal már találkoztam egy barátságos meccsen ahol 3-3 eredmény született.de a mostani meccs keményebb volt bayernak sokkal több helyzete volt mondhatjuk h szerencsével nyertem de mind1. matiaz fernandez és philipp lahm nagyszeru öngóljának köszönhetões megnyertem a bajnokok ligáját+még FA kupát kötelezõ volt hozni west ham ellen.+néhány kép

Ja és GO GO GO Ferrari:D

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

Darthmushroom
amúgy genova 3:3 roma
még mindig õrízük a 3. helyett roma mögöttünk 2pontal

Darthmushroom
grat

de azért inkább GO GO KIMI GO!!!:D

Huni92
3-2re nyertünk a 'Boro ellen, igy már csak akkor veszithetjük ela bajnoki cimet, ha a hátralévõ 5 meccsen 1 pontot sem szerzünk ^^ És akkor is csak úgy, ha rosszabb lesz a gólkülönbségünk, mint az Arsenalnak :D De jelenleg 5-tel jobb. Kvázi gyakorlatilag megvan nyerve az idei PL szezon.

Off: GOGO MASSA GOGO!!!

Darthmushroom
Hi & grat all!

Huni92
Hátõõõ...vmi embertelen módon támadtak az olaszok....a sz*ar napot kifogó Sagna mellõl Pandev lõtt 2 gólt, ekkor Sagnat lehoztam. Elképesztõ volt. De a lényeg, h továbbjutottunk.
ELõdöntõben egy másik csitercsapat, az Inter lesz az ellenfél (0-3, 4-0 vs Barca)

Huni92
No comment

zorrobomber

inter94
nagyonsokért:D41millio inter nemnagyon akarta elengedni de jó játékos lesz belõle

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

zorrobomber
jaja, de mondom 20as a discipline értékem, akár 2 hétre is meg szoktam büntetni a rendetlenkedõket :/ 1ébként még mindig Leeds :)

Huni92
Balotellit mennyiért igazoltad le?

inter94
<#taps>

3meccs van még hátra ha gyõzök akkor én is bajnok vagyok:D

Huni92
Nagygrat!

Itt már nagyban mennek a találgatások, pletykák. Ismét szóbahoztak a MU-val, meg a Poollal is :DDDD

Szerencsé esetben 2, szerencsétlenebb esetben 3 forduló múlva bajnok lesz a csapat :)

ilyen lesz a 3D-s nézet:

inter94
Döntõben vagyok 4-2 összesitéssel mentem tovább idegenbe kikaptam 1-0ra és bayern lesz az ellenfelem

zaki
<#worship>

inter94
Chelsea kikapott evertontol már csak annyi a dolgom hogy az elkövetkezõ 4meccset megnyerjem kemény meccsek lesznek pool,arsenal,astonn villa,spurs:S

inter94
BL elõdöntõ elsõ mérkõzés

Huni92
Igazad van. Rosszul értelmeztem a mondatot. Szóval tényleg ezért aggódnak.
Ez esetben viszont az történhetett, h nem büntettél meg vkit azért amiért piros lapot kapott a meccsen, vagy edzésrõl hiányzott.

Huni92
Grat :D Melyik csapattal tolod?

Közben már csak 7 forduló van a bajnokságból, ha behúzzuk az egészet, akkor kereken 100 pontunk lehet majd. Vezetünk 13 pont elõnnyel az Arsenal elõtt.

BL-ben a negyeddöntõben az AC Milant kaptuk, elsõ meccs már le is ment, hazai pályán. Egy kifejezetten sz*r meccsen (ahol rögtön a 18. percben bepánikoltam, mert Sóbis megsérült) 3-0ra nyertünk. A Sóbis helyére beálló Guilherme 2 gólt szerzett, és Van der Vaart is beköszönt egyszer.
Elõdöntõben majd (ha továbbjutunk), a Barca - Inter (3-0) párositás gyõztesével találkozunk.
Sóbis szerencsére csak 1 hét pihenõre kényszerül, igy a vv-n már ott lehet a kezdõ 11ben.

zorrobomber
pont az a bajuk az én értelmezésem szerint hogy nem vagyok elég szigorú

zorrobomber
nem mondtam, kipróbálom

zorrobomber

Huni92
Egy megnyert meccs után a meccs végi eligazitásnál mondtál olyant, h 'miért nem tudtok minden meccsen igy játszani?' ? Mert ha igen, akkor ez a problémája a játékosnak.

zorrobomber
"Worried by the lack of managerial displicine"
Ez mivel orvosolható? A squad disclipine értékem 20as!

Huni92
Nem 803, hanem adatbázis frissités, ami tartalmazza a nyári átigazolásokat is. Megtalálható sortin meg fmhungaryn is.

BBeno2
megjelent a 803 vagy valami maszek frissítés ez?

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

Huni92
Grat! Ennyire jók az ifik? Troisi beért nálad? Mert nálam elég ratyi még mindig.
Mondjuk az is igaz, h 'Istenkirálycsászárhiperszuperultragecijó' Sóbis mellett nem sok esélye lenne.
Február 20-a környékén bajnokságban 32 gólos, és Rooney pedig 28. Utánuk jóval lemaradva vannak a többiek. A 3. helyezettnek talán 17 gólja van :D

inter94
jeeeee idegenbe legyõztem a chelseat és feljöttem 4pontra ugy hogy nemjátszottam le 1meccset és ha megnyerném akkor már csak 1pont hátrányom lenne chelseavel szemben és 6meccs van hátra

Darthmushroom
asszem sikerült igazolásokal diego m. hiányát potolni:

inter94
BL negyeddöntõ:D

Elõdöntõ manchester ellen

Darthmushroom
diego millito több mint 14m fontért távozott a villa parkba most csatár keresés van még janban

Darthmushroom
igy zártuk az õszt:

sajnos nem tok folyamatosan játcani...mindig csinalok valamit közbe!!:D azért nem haladok vele

Huni92
1-2re kikaptunk....chelsea utána mu is a mumusaink közé kezd tartozni. Idén ismét "csak" a bajnokság megnyerésére van reális esélyünk. Viszont ha azt netalán elbukjuk (amit kétlek), akkor elgondolkodok a továbbiakon.
BLre idén még nem látok reális esélyt.

Huni92
vs Blackburn 3-2 (Sóbis tripla :D)
vs Aston Villa 2-0
vs Pompey (FA Kupa) 0-2 :S
vs Ajax (idegenben, 1. meccs) 4-1 :D Asszem boritékolható a továbbjutásunk.

Következik a MU elleni LigaKupa döntõ, a Wembleyben.

Huni92
1. sehogy sem.
2. RAM-ot kell(ene) bõvitened
3. a letöltött fájlt kikell csomagolni, majd ezután betenni a helyére. Valamint ha a mentések helyének nem a C meghajtón, hanem vmelyik másikon van létrehozva mappa, akkor értelemszerûen arra a meghajtóra kell helyezni a fájlokat, a megfelelõ mappába.

"De mindenképpen legyen fent egy patch!"

fenn van?

hát van amikor több napot is ugrik ha folytatás gombra mész (persze csak akkor ha nincsenek lényeges események/hírek) ill. te el tudsz menni szabadságra és akkor gyorsabban tellenek a napok

max úgy tudod gyorsítani, hogy veszel a gépedbe RAMot :D
vagy kevesebb ligát töltesz be és úgy játszol
vagy ha azért lassú a mentésed mert már régóta játszol akkor azt save game cleanerrel szoktál orvosolni, de ha jóltévedek akkor ehhez most nincsen :S
tehát meglévõ mentést már nem lehet gyorsítani

tobias88
3. kérdés még +ban, hogy van egy database frissítés, és be szeretném tenni a játékba, de nem sikerült úgy ahogy le van írva! Ötlet?

Elõre is köszi!
Darthmushroom
hmm milan eddig 13mecs 13gyõzelem. és erre jött ez:

jelenleg 4.hely

tobias88
pár kérdés:
hogy tudom beállítani, hogy a folytatás gombra kattintva ne egy, hanem több napot lépjen a játék??? Nameg a régi gépen játszok, és nagyon lassú, mivel tudnám gyorsítani a játékot?
Darthmushroom
egy szép nap a szurkoloknak:

Mor3llo
Nekem is nagy kedvencem a kis bosnyák, igazi csupaszív :)

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú