Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elõdöntõbeli ellenfél majd az Everton lesz, másik ágon Chelsea - Pool/Southampton.
Liga kupa döntõ

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
IMG]http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/20080908221341Clipboard01.jpg[/img]
És a 2010 VB csoportom cél csoport továbbjutás

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
Sóbis, Cacia és Zárate is megsérült a meccsen. További sérültek: Johnson, Guilherme, Huszti, Thiago Neves.
Szvsz nem egy nagy durranás.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Mint mondtam, már 6 fordulóval a vége elõtt bajnokok voltunk, de itt a végeredmény.
Majd a sikeres Setanta Shield kupa gyõzelem.
És íme 3 játékosom. Két igazolásom. Mindkettõ ingyen érkezett. Kóbor Csaba gólkirály lett. Míg Pákolicz csak félidõben érkezett, de letette a névjegyét. És Jon Docker. Nah õ helyi arc. Egy gyémánt Dorchester csapatában. És megemlíthetnék mindenkit. Jah Docker, és Kóbor versenyben van az év játékosa címért. Szóval irány a Blue Square Premier 😄

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
2.3Mért jön õk pár éve 24M-ért vették😊
Másik kiszemelt drágább lesz, talán sikerül elhozni...
Born to win
Idén még nem játszott, tavaly vettem télen a Steauatól 1.4m-ért... Tavaly volt 8 bajnokija, de nem nagyon gyõzött meg, sokat volt sérült mondjuk...
A lényeg, h az 5-sre menjenek a szögletek mindkét oldalról.
A 2 legjobban fejelõ játékosodat- általában a 2 közéspõ védõ - a kapushoz állísd ( chall. GK ) ill.
a hosszú oldalon ( attack far post ) robbanjon be. A 3. legjobban fejelõ a rövidre érkezzen
( attak near post ). A bal hátvéd a mélyebbrõl támadja (attack ball from deep ) a labdát. Short option
( kisszöglet ) általában olyan játékos van ott aki jól ad be. Ha kifejelik vagy kisszögletet végeznek el.
Nekem általában az egyik szélsõ. A jobb hátvéd és a védekezõbb MC visszaáll. A másik MC ( outside area )
a 16-oson kívül helyezkedik el, ha középre fejelnék ki a labdát. Az egy szem csatár a hosszú kapufánál
( stand on far post ) van. Az irányító pedig adja be a szögleteket. Igazából a játékosokat változtathatod
- csapat függvénye - csak arra figyelj, h amint leírtam mindenhova állíts egy player-t. Az elején én is
türelmetlen voltam, de megpróbáltam olyan játéksokat rakni a 2 középsõ védõ pozícióba akik jól fejelnek
( 18+ ) és ugranak ( 18+ ) és persze azt sem egy utolsó szempont, hogy jól jöjjenek be a szögletek ( 18+ )."
Csak kiegészítõember, Riise a kezdõ balhátul, cseréje meg Mathieu. Átadólistára tette a Juve, 875e fontért meg nem hagytam ott, úgyis kevés olasz van a keretben... 😛
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...