Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Huni92
Hát....nem igazán hiszem. Az FMezõk többségét nem fogta meg a Live. Az Fmes "ismerõseim" közül senki nem rendelt.

zaki
szoktam néha ^^

zaki
Sobis tényleg jó gyerek, ajánlom ^^

Huni92
Nagygrat 😄 De ez ütõs már 😄D Nekem mindenképp. 2 nap/2 szezon...ehh...aludtál te egyáltalán? 😄

zaki
Grat, nem semmi 1. évben, Internek sztem annyi... :s
Szép kezdés Zorro... <#eljen>

Sziasztok! Nem tom, van-e FML topik, ezért kérdezem itt?

Van már, aki elõrendelte az FML-t?

/azé kérdezem, mer én má igen.../

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

zaki
Hi & grat all!

Már végeztem a 2. szezonommal is... 😄
Bajnokság 4 fordulóval a vége elõtt szoros volt, 1-2 popnttal volt lemaradva a Milan, ami kész csaoda volt, hiszen 18(!) meccset nyertem meg zsinórban, iszonyat jó formában voltunk... Juve is tapadt ránk erõsen, de a végén õk sem bírták a tempót... Inter most tré volt, tavaly velük nagyon szoros csatát vívtam...

Aztán a BL... 16 között jött a Chelsea, Totti egyedül kivégezte õket, 2. meccsen kihagyott 2 tizit is... ^^

Aztán jött a Real, már harmadszorra sorsoltak össze 2 év alatt, eddig Casillas mindig kivédte a szemem, most egy kinti 1-0-ás vereség után otthon 2-0-ra nyertem, jöhetett az elõdöntõben a Liverpool, rajtuk is átgázoltam:

Aztán jött az Inter a döntõben... Hát igen, velük mindig nagy csatákat vívok, nem is jövök ki mindig gyõztesként, sõt... Ráadásul az Olimpicoban volt a döntõ... 😄

Az olasz kupában az elõdöntõben istem ki az Inter ellen a hosszabbításban...
Sajna az utolsó 1.5 Totti nélkül játszottam le, Vucinic nem volt formában, így õt tettem be csatárnak, iszonyatosan jól nyomta... Ráadásul Van Der Vaart is megsérült, õ 4 hónapra... :S Azelõtt meg Aquilani volt 4 hónapig sérült... :c

Kicsit igazolgattam: eladtam a kapusomat Donit a Milannak 15m-ért. Meg akartam venni Shustot, vagy Akinfeevet, csak már nem igazolhattam EU-st )azt hittem évente 2-t lehet, egyet nyáron, egyet télen mind1... :c), így Carrizo jött a Laztiótól 9m-ért, aki átadólistán volt. Hát jó csere volt szerintem, jobb kapus az argentín. Menezt a Man Utd akarta leigazolni, 16m-s ajánlattal szúrták ki a szemem, visszanyomtam nekik egy 25m-t, és elfogadták... Eladtam, mert túltengés volt azon a poszton, és nem is játszott olyan hú de jól... Eladtam Cicinhot az Atleticonak, már nem fért be a csapatba idén Clerc mellett... Most pénzügyileg igen jól állunk, majdnem 100m font van átigazolásokra, egyenlegen több mint 150m...

Huni92
5-0 a Carlisle ellen az FA Kupában, köv. körben a Sheffield lesz az ellenfél.
LigaKupa elõdöntõ, 1. mérkõzés:

Másik ágon Chelsea - Everton 1-1

Huni92
Hasonló a helyzet nálam is. Szezon elején érkezett Stancu, igy Kiessling háttérbe szorult. Elõzõ szezonban is csere volt, mivel az egycsatáros játékba nem fért be, hiszen Sóbis volt az isten. Kb 3 hete nagyon megszaporodtak a sérülések, kezdõbe került, és azóta folyamatosan lövi a gólokat. Év végén lejár a szerzõdése, de még nem akar hosszabbitani. De majd csak megjön az esze 😄

zorrobomber
Reyes-t tavaly relative sok pénzért megvettem(9M Euro), cserében egész szezonban csak rinyált, összeveszett Djorou-val, szezon végén döntenem kellett közte és Djorou között. Reyest tettem átadólistára. 1-2 érdeklõdõ volt, de nem nagyon ficánkoltak érte. Közben volt egy Bl-döntõ is. Sérülések, eltiltások miatt hogy-hogynem Reyes-t kellett kezdetnem. Természetesen a csapat legjobbjai közt volt, gólpasszával együtt nyertünk 3-2re az Arsenal ellen. Djorou két gólt lõtt 😊 Reyes szerzõdését meghosszabbítottam, rehabilitáltam. A 33éves Park Ji Sung szerzõdése július 31én járt le, döntõ gólt lõtt a bl-döntõben, a jutalma újabb 1 éves kontraktus. Ezért szeretem ezt a játékot 😊 Persze Reyes megint rinyál mindenért.

Huni92
Jólesz ez 😊 Inter ahogy látom itt is Csítergeci <#idiota>.
Hátrányunk az Arsenallal szemben 2 pontra csökkent, miután egyaránt 3-2re vertük az Aston Villat és a Man. Cityt is, mig az Ágyúsok botlottak. Jön az FA Kupa meccs, majd a Ligakupa elõdöntõ.
Megérkezett Quaresma is, aki eddig nagyon jól tolja.

zorrobomber
Hát...még jhó hogy szünetben azt mondtam nekik hogy don't get careless. Sebaj, a lényeg hogy kiköszörültük a Community Shield-es csorbát.

Fabio Capello
A finishben.... Nem hiszem hogy az Intert sikerülne idén befogni, viszont a Romával még zûrök lesznek, meg kéne lépni tõlük...

Érdekesség: a B ligában a Juve csak a negyedik helyen áll, öt edzõt fogyasztottak el a szezonban, majd 10 pontos hátrányban vannak a feljutó helytõl...

Sziasztok!uj db király!Milan t kezdem,képek majd...

Üdvözlet!

zorrobomber
Hi & grat all!

Huni92
7-1 a Stoke ellen, 3-0 a Tottenham ellen (Thiago Neves egy hatalmas góllal tért vissza).
Uefa kupában az Athletic Bilbao lesz az ellenfél, utána a Vitesse/Pool.

5w0rdf15h
😄 ne lol-z nem a gumiba vagy -.-

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Fabio Capello
lol

Huni92
LOOL 😄DDDD Ezt ugye te sem gondoltad komolyan? Stat sem volt egyértelmû....egész biztos vagy benne, h ugyanarról a képrõl beszélsz, amit Zaki belinkelt?
Lehet, h én vok a hülyegyerek, de ez esetben kérlek, könyörgök, magyarázd el, h mi a nemegyértelmû a statokban? téháiksz.

A 09-es adatbázis fájlokban írd át a lang.dat nevût, a magyarosításban szereplõ lang.dat fájllal.

Srácok feltettem a 09-es adatbázist,de valamiért nem tudom megoldani,hogy a Padova nekem ne Padua legyen...Mit kell tennem?Eddig jó volt,csak az új adatbázissal bacakodik...
Szerintem a Milanra mondható legkevésbé hogy makkos, mert te is bemakkoltál 2 szögibugit, és annyira stat se volt egyértelmû.
Volt már nekem, amikor 27 lövésbõl 9szer találtam kapura...
zaki
Na nekem most telt be a pohár. Itt van az elmúlt 3 meccs:

A Milan elleni meccsen ráadásul a végén 2 gólunkat nem adták meg, ami közül az egyik szabályos volt, el is küldtem a qrva anyjukba a bírókat...
Undortó ez a játék... Játszhatok én bármilyen taktikával, mindig így szívom meg... Ez komolyan mondom egy vicc... Real elleni meccs még ok, idegenben jó eredmény, továbbjutottunk, Lazio ellen még azt mondom mindig ok, rangadó, nem rossz az egy pont, der ez a Milan elleni meccs... Ráadásul õk vezetik a taballát 4 ponttal elõttem, ilyen nincs már tényleg. Remélem kijavítják ezeket a balb@szságokat már az új efemben...

zaki
Ehh... :d

zyndar
Elsõ meccs Uruguay élén, óóóóóóóó yessss

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

zaki
<#wow2><#idiota><#zavart2>

zyndar
Ez még tavalyi szezonból van <#idiota>

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

zaki
Érdekes, Vucinic tavaly 46 meccsen 35 gólt lõtt... Idén 15 meccsen 2 gólt... Jól le is b@sztam a sajtóban, remélem ettõl megtáltosodik...

zaki
Pf, így kikapni idegesítõ...

Huni92
MEglepetésre a Southampton kiverte a Poolt, igy ellenük játszuk a LK elõdöntõt.
Idõközben azt vettem észre, h megcsappant a hazai sekre kilátogató nézõk száma. Az átlagnézõszám 57500 oO HOlott a stadion 63000 férõhelyes. Elõzõ szezonban is 58500 körül volt az átlagnézõszám, pedig kisebb stadion volt.
Egyértelmû, h a rossz eredmények is befolyásolják.

Huni92
Legalább a BLtõl szépen búcsúztunk, 3-0 a Kolozsvár ellen. Még 2 hét, és jön Quaresma, talán új lendületet ad a csapatnak.
Nagy a fejetlenség, káosz van házon belül.

zyndar
A Timbuktu Wanderers mellett ofkorsz

zaki
legnagyobb elefántcsontparti klub... :c

zyndar
Asec Mimosas....<#idiota>

zaki
Rohadtak majdnem megleptek xd

Huni92
hát nem egy ikerkászijjász, de azér mégis jobb, mint egy mezõnyplaya 😄

zaki
hm, és nem is olyan rossz... persze nem egy kameni, vagy enyeama, de legalább van kapusod... 😄

inter94
megvan a megoldás rákerestem elefántcsontparti kapusokra összesen találtam kettõt egyik 18éves másik meg 20 asszem ez egy idõre megoldás lessz és lesérült egy játékosom az helyére betudom hívni õt

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

inter94
nagyon király nincs kapusom😄most megyek majd a lengyelek ellen barátságos meccsen de lehet hogy elteszem magam holnapra

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

inter94
owen kidõlt 2hónapra:SSS

inter94
én tartom még mindig az elsõ helyet vezetek 11pontal😄

Huni92
Tehát benéztem. Nekem lesz az ellenfelem a Pool/Southampton meccs gyõztese.
Bajnokságban 5. helyre csúsztunk hátra, ami mindjárt 6. lesz. Kumma szoros.

Fabio Capello
lol

nekem egyiptommal volt ilyen, és ott simán benyomott három szürkét... rá egy évre generált egy 199 PA-s kapust 😄

inter94
lool ez a név😄

Huni92
Nem kapsz szürkét 😄 Rákerestem anno, és nem volt elefántcsontparti kapus 😄D szval...

inter94
BL elsõ kiesési kör Ac milan ellen volt otthon nyertem 1-0ra idegenbe pedig tartottam az 1-1

következõ ellenfél Lyon lessz,eddig ötször találkoztam velük és sohasem kaptam ki ez egy jó jel

Fabio Capello
majd kapsz szürke kapust, aztán egyszer legenerál neked valami feka kisistent 😄

inter94
akkor most milesz?😄

Huni92
Tudom én, h mirõl beszélek 😄DDDDD
Tizie a kapus IRL, de ha nincs betöltve a francia liga, akkor õ nincs benne 😄

inter94
lol nincs