Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van már, aki elõrendelte az FML-t?
/azé kérdezem, mer én má igen.../
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
Már végeztem a 2. szezonommal is... 😄
Bajnokság 4 fordulóval a vége elõtt szoros volt, 1-2 popnttal volt lemaradva a Milan, ami kész csaoda volt, hiszen 18(!) meccset nyertem meg zsinórban, iszonyat jó formában voltunk... Juve is tapadt ránk erõsen, de a végén õk sem bírták a tempót... Inter most tré volt, tavaly velük nagyon szoros csatát vívtam...
Aztán a BL... 16 között jött a Chelsea, Totti egyedül kivégezte õket, 2. meccsen kihagyott 2 tizit is... ^^
Aztán jött a Real, már harmadszorra sorsoltak össze 2 év alatt, eddig Casillas mindig kivédte a szemem, most egy kinti 1-0-ás vereség után otthon 2-0-ra nyertem, jöhetett az elõdöntõben a Liverpool, rajtuk is átgázoltam:
Aztán jött az Inter a döntõben... Hát igen, velük mindig nagy csatákat vívok, nem is jövök ki mindig gyõztesként, sõt... Ráadásul az Olimpicoban volt a döntõ... 😄
Az olasz kupában az elõdöntõben istem ki az Inter ellen a hosszabbításban...
Sajna az utolsó 1.5 Totti nélkül játszottam le, Vucinic nem volt formában, így õt tettem be csatárnak, iszonyatosan jól nyomta... Ráadásul Van Der Vaart is megsérült, õ 4 hónapra... :S Azelõtt meg Aquilani volt 4 hónapig sérült... :c
Kicsit igazolgattam: eladtam a kapusomat Donit a Milannak 15m-ért. Meg akartam venni Shustot, vagy Akinfeevet, csak már nem igazolhattam EU-st )azt hittem évente 2-t lehet, egyet nyáron, egyet télen mind1... :c), így Carrizo jött a Laztiótól 9m-ért, aki átadólistán volt. Hát jó csere volt szerintem, jobb kapus az argentín. Menezt a Man Utd akarta leigazolni, 16m-s ajánlattal szúrták ki a szemem, visszanyomtam nekik egy 25m-t, és elfogadták... Eladtam, mert túltengés volt azon a poszton, és nem is játszott olyan hú de jól... Eladtam Cicinhot az Atleticonak, már nem fért be a csapatba idén Clerc mellett... Most pénzügyileg igen jól állunk, majdnem 100m font van átigazolásokra, egyenlegen több mint 150m...
LigaKupa elõdöntõ, 1. mérkõzés:
Másik ágon Chelsea - Everton 1-1
Hátrányunk az Arsenallal szemben 2 pontra csökkent, miután egyaránt 3-2re vertük az Aston Villat és a Man. Cityt is, mig az Ágyúsok botlottak. Jön az FA Kupa meccs, majd a Ligakupa elõdöntõ.
Megérkezett Quaresma is, aki eddig nagyon jól tolja.

Érdekesség: a B ligában a Juve csak a negyedik helyen áll, öt edzõt fogyasztottak el a szezonban, majd 10 pontos hátrányban vannak a feljutó helytõl...
Üdvözlet!
Uefa kupában az Athletic Bilbao lesz az ellenfél, utána a Vitesse/Pool.
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Lehet, h én vok a hülyegyerek, de ez esetben kérlek, könyörgök, magyarázd el, h mi a nemegyértelmû a statokban? téháiksz.
Volt már nekem, amikor 27 lövésbõl 9szer találtam kapura...
A Milan elleni meccsen ráadásul a végén 2 gólunkat nem adták meg, ami közül az egyik szabályos volt, el is küldtem a qrva anyjukba a bírókat...
Undortó ez a játék... Játszhatok én bármilyen taktikával, mindig így szívom meg... Ez komolyan mondom egy vicc... Real elleni meccs még ok, idegenben jó eredmény, továbbjutottunk, Lazio ellen még azt mondom mindig ok, rangadó, nem rossz az egy pont, der ez a Milan elleni meccs... Ráadásul õk vezetik a taballát 4 ponttal elõttem, ilyen nincs már tényleg. Remélem kijavítják ezeket a balb@szságokat már az új efemben...

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Idõközben azt vettem észre, h megcsappant a hazai sekre kilátogató nézõk száma. Az átlagnézõszám 57500 oO HOlott a stadion 63000 férõhelyes. Elõzõ szezonban is 58500 körül volt az átlagnézõszám, pedig kisebb stadion volt.
Egyértelmû, h a rossz eredmények is befolyásolják.
Nagy a fejetlenség, káosz van házon belül.

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
Bajnokságban 5. helyre csúsztunk hátra, ami mindjárt 6. lesz. Kumma szoros.
nekem egyiptommal volt ilyen, és ott simán benyomott három szürkét... rá egy évre generált egy 199 PA-s kapust 😄

következõ ellenfél Lyon lessz,eddig ötször találkoztam velük és sohasem kaptam ki ez egy jó jel
Tizie a kapus IRL, de ha nincs betöltve a francia liga, akkor õ nincs benne 😄