Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nahszóval döntöttem.Fulhammel kezdek egyet.Célom elsõ évbe ugy kb középmezõny meg h ne essünk ki.(ugyolvassátok ezeket a sorokat h nem vagyok egy Mourinho 😄)
Huni nevedd sértésnek hogy nem az általad leirt csapatok közül választottam.De azért köszi hogy irtál! 😉

Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester

zaki
Nem tom, csak ne most újítsa meg a szerzõdését, mert akkor tuti felmegy az ára minimum a duplájára... :c
Mondjuk most egész a csapat, de majd szorítok neki helyet... 😄

Fabio Capello
álmoggyál 😄😄😄

agüerot olyan olcsón engedik mi a szösz? 😄

zaki
Grat... 😊

zaki
Ehh, most nézem, hogy 21.5m fontos elengedési záradéka van Agüeronak, le is igazolnám, már szerzõdést is ajánlottam is neki, el is fogadta, csak nincs eus útlevele, és már Sobist leigazoltam... :c
Télre majd leigazolom...
Amúgy már felvehetné az állampolgárságot, még van 3 nap az átigazolási határidõ végéig, addig jó lenne, ha felvenné... 😄DD

Huni92
Keci jó vagy <#eljen>

Közben mi is kezdünk talpraállni, 4-1 a Pompey ellen.

zaki
Na, az ilyen meccseket szeretem... xD

Nem szóltam <#zavart1>

Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester

inter94
Liga kupa döntõjében Arsenal lessz az ellenfelem

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

Huni92
Nemár 😄 Real visszavette Robinhot a Citytõl? 😄D

Hmmm érdekes szitu áll fenn... Ferlaktam D-re fm-et de nem találom a dokumentumokban ahova a skint tudnám beakni😮 ilyenkor mi a teendõ? :S

Huni92
Az volt, csak kiment a fejembõl 😄 Ez van, öregszem, egyre szarabb a memóriám 😄

zaki
Én játékomban a Real 40-ért vette meg Robinhot, szal... 😄

zaki
Menez, Baptista, azt hittem egyértelmú, hogy frissített adatbázissal tolom... 😄

Csacsi
6 fordulóval a vége elõtt bajnokok vagyunk 😄 A média középmezõnybe várt 😄

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Fabio Capello
jól be köll nyalni neki 😄

IRL: a való világban

BBeno2
hogyhogy 46??? te hogy csinálod elõször benyomod az érdeklõdést aztán vagy azt mondja oké vagy azt hogy nem... onnan hogy tovább??? mert én a kiv.ár alatt még nem tudtam ilyen jó playát venni.

ill. mit jelent az IRL??? xDxD

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

Csacsi
Setanta Shield elõdöntõben a csapatom hatalmas sikert aratot. Az ellenfél egy osztájjal van feljebb, ahol 2. helyen van, szóval papíron jóval erõsebb volt az ellenfél. Folyamatosan elõnyt szereztek, mi meg egyenlítettünk. Mgíg a végén Pulcz István egy 22-rõ bombázott szabadrugással beállította a végeredményt, ami a döntõt jelenti nekünk 😄 Ott a Kidderminster csapatát kaptuk, aki szintén 1 osztállyal van feljebb, de ott csak 20. helyen van, szóval elméletileg könyebb ellenfél lesz. Remélem legalább ezt a kupát behúzzuk, ha már az Fa kupából, és az FA Trophyból már kiestünk.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Huni92
Jahogy frissitett adatbázis.....ázányád 😄
IRL tényleg oda igazolt. Pénz kellett neki -.-

Forza Italia
nem volt annyi lóvém:d

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

zaki
Thx. Nem volt sok, 3.6m font. Al Jazeraba volt, vagy hol a francba... :o

Huni92
Villa 60 misiért? Ilyen olcsón még embert nem láttam aki megvehette volna 😄
Mdjuk Robinho sem rossz playa.

Töltöm Kastélyt.

Forza Italia
sikrült megegyeznem a Cityvel Robinho átigazolásáról és nyáron jön. 46m ért

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Forza Italia
vicc nem tudtam forlán helyére hozni senkit. Robinhot akartam õ jött is volna de lejárt az átigazolási idõszak. Villa meg 60m be fájt volna de az drága.

inter94
Sajna a Manchestertõl kikaptam a FA kupa harmadik fordulójába,de legelább a Liga kupában letudtam gyõzni õket

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

Huni92
Grat! Sóbis mennyibe fájt?

zaki
Hali. Aláírásomban van a configom. Angol, argentín, belga, brazil, francia, görög, magyar, német, olasz, orosz, portugál, skót, spanyol, török, ukrán liga van bejelölve. Hollandot véletlenül kihagytam a játékból most... 😄
Taktikát elküldöm priviben.

Forza Italia
na a vezetõség megszopatott. A téli átigazolás utolsó elötti napján eladta Forlánt az Internek 43.5m ért. Most csatárt kell szereznem de gyorsan. Villát néztem ki õ is azt mondta h szivesen jönne csak hát mennyiért adják el az a kérdés.

zaki
Jah, az a vereség véletlen csúszott be, de nagyon feldühített... 😛

inter94
mondtam,hogy lessz ez még jobb is😊

zaki
Jól kezdõdött az év:

inter94
kezdj Newcastleval

Hmm jósok csapat 😊 köszi ezek közül tényleg lehet válogatni 😉 Dortmundra énis gondoltam már.Fradival már voltam 2-szer szoal az most nem 😄 Akkor ha megvan a csapat rakom is fel edzés után az fm-et 😊 Kössz!

inter94
Év futballistája a világban

inter94
Hi & grat all!

Forza Italia
Elsõ meccsem a mai nap. remélem a többi meccsem is ilyen lesz.

Huni92
HSV, NEWCASTLE, Dortmund, Leverkusen, Lazio, Palermo, Fiorentina, Sevilla, Villarreal, Valencia, Atletico Madrid, Tottenham, Manchester City, Everton, PSG, FRADI

Hi & grat all!

Én mostanába nem tolom a gémmel mivel egyiik nap elszállt a windowsom csak ugy magától (fél éves volt) és 250 gb adat ment oda...Köztük összes Fm kiegészítõ meg minden.Ha tudnátok egy csapatot mondani kivel nyomjam talán felraknám ujbol.Kritériumok:-Legyen azér nagyob csapat ahova középszintû sztárok is eljönnek.
-Ne legyen a bajnokság leggyengébb csapata sõt legyen inkább erõsebb(Mivel én nem vagyok olyan nagy menedzser mint itt egyesek<#vigyor3>)
Úgy kb ennyi kell.Ha ez alapján valaki tud egy csapatot mondani akkor azt megköszönném!

Huni92
"A Chelsea szerencsésen lõ"
Konkrétan: Chelsea: 3 kulcs/2 gól - Newcastle: 11 kulcs/0 gól.
Vicc....vicc....vicc....

Huni92
Még 2 meccs van, 3. helyen állunk, 4 pont lemaradással a Marseille mögött. Kvázi kiestünk. Barca úgyis elver miket, Marseille kihoz egy döntetlent, Kolozsvárt meg mind2en megverjük.
Mind2 marseille elleni meccsen Mandanda lett a meccs embere.
Ez van, idén max Uefa Kupát nyerünk Európában.

Sziasztok! Grat mindenkinek! Zaki dobnál egy képet a romás taktikodról? és leírnád milyen baynokságok milyen ligái vannak betöltve nálad +, hogy mennyi ramod van? egy nap alatt letudni egy évet szép😊 köszi elõre is
Huni92
Keci jó vagy <#eljen>

Huni92
Arsenal megvert 1-3ra, igy igencsak szoros lett az állás.
BL-ben csak egy soványka 1-1 a Marseille ellen. Mandanda a MoM.
Ligakupában 4-0ra vertük a 'Borot. Sokáig érett a meglepetés, hiszen a Plymouth 0-0ra állt a Chelsea ellen, mig a Colchester vezetett az Everton ellen. Végül mind2 nagycsapat továbblépett. Pool kiverte a MU-t, igy egy esélyessel kevesebb. Blackburn pedig az Arsenalt. Már csak egy jó sorsolásban kell biznom.

Fabio Capello
nagygrat 😊

zaki
Hi & grat all!

Tegnap kezdtem eg yúj játékot a Rómával, már be is fejeztem az elsõ évet.
Legelsõ meccsen az Inter ellen csúnyán kikaptam a Szuperkupa döntõben, de azóta nem soxor kaptunk ki. Összesen 5X, az nem rossz egy szezonban. Bajnokság igen szoros volt, szerencsére oda-vissza vertem az Intert, így bajnokok tudtunk lenni. Itthon kaptam ki a Torinotól, meg idegenben a Fiorentinától. BL-bõl sajnos hamar kiestem, a csoportmeccseket szépen hoztam, a nyolcaddöntõben 2-1-re vertem idegenben a Real Madridot, majd a visszavágón elég érthetetlen módon kikaptam 3-0-ra itthon... Az vígasztalhat eg ykicsit, hogy meg is nyerték a kupát.

A bajnokság végeredménye:

Igazolások:

Olasz kupa is begyújtve:

Totti istenkirály volt, rengeteg címet be is gyûjtött...

1-2 érdekes meccs:

Huni92
Augusztus 31-én már gyakorlatilag megegyeztem a Chelseavel és Quaresmaval is mindenben, de végül mégis megszakitottam az átigazolást. Akkor 30 millió eurómba fájt volna.
November -je van, Chelsea kinálja Quaresmát 10 millióért ^^

Fabio Capello
15 forduló után az állás... Asszem egész jók vagyunk 😄

UEFA-ban veretlenül mentünk tovább, jön a Sevilla, majd ha továbbjutunk, akkor Besiktas/Hertha kettõs valamelyike

Huni92
6-0 vs Preston, 7-0 vs Kolozsvár...

Fabio Capello
Grat mindenkinek 😊

Huni92
Sik sikert hozzá kolléga 😉 A 2 nagy ellen nem lesz egyszerû menet.