Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Huni nevedd sértésnek hogy nem az általad leirt csapatok közül választottam.De azért köszi hogy irtál! 😉
Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester
Mondjuk most egész a csapat, de majd szorítok neki helyet... 😄
Télre majd leigazolom...
Amúgy már felvehetné az állampolgárságot, még van 3 nap az átigazolási határidõ végéig, addig jó lenne, ha felvenné... 😄DD
Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
ill. mit jelent az IRL??? xDxD
HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Mdjuk Robinho sem rossz playa.
Töltöm Kastélyt.
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
Taktikát elküldöm priviben.

Én mostanába nem tolom a gémmel mivel egyiik nap elszállt a windowsom csak ugy magától (fél éves volt) és 250 gb adat ment oda...Köztük összes Fm kiegészítõ meg minden.Ha tudnátok egy csapatot mondani kivel nyomjam talán felraknám ujbol.Kritériumok:-Legyen azér nagyob csapat ahova középszintû sztárok is eljönnek.
-Ne legyen a bajnokság leggyengébb csapata sõt legyen inkább erõsebb(Mivel én nem vagyok olyan nagy menedzser mint itt egyesek<#vigyor3>#vigyor3>)
Úgy kb ennyi kell.Ha ez alapján valaki tud egy csapatot mondani akkor azt megköszönném!
Konkrétan: Chelsea: 3 kulcs/2 gól - Newcastle: 11 kulcs/0 gól.
Vicc....vicc....vicc....
Mind2 marseille elleni meccsen Mandanda lett a meccs embere.
Ez van, idén max Uefa Kupát nyerünk Európában.
BL-ben csak egy soványka 1-1 a Marseille ellen. Mandanda a MoM.
Ligakupában 4-0ra vertük a 'Borot. Sokáig érett a meglepetés, hiszen a Plymouth 0-0ra állt a Chelsea ellen, mig a Colchester vezetett az Everton ellen. Végül mind2 nagycsapat továbblépett. Pool kiverte a MU-t, igy egy esélyessel kevesebb. Blackburn pedig az Arsenalt. Már csak egy jó sorsolásban kell biznom.
Tegnap kezdtem eg yúj játékot a Rómával, már be is fejeztem az elsõ évet.
Legelsõ meccsen az Inter ellen csúnyán kikaptam a Szuperkupa döntõben, de azóta nem soxor kaptunk ki. Összesen 5X, az nem rossz egy szezonban. Bajnokság igen szoros volt, szerencsére oda-vissza vertem az Intert, így bajnokok tudtunk lenni. Itthon kaptam ki a Torinotól, meg idegenben a Fiorentinától. BL-bõl sajnos hamar kiestem, a csoportmeccseket szépen hoztam, a nyolcaddöntõben 2-1-re vertem idegenben a Real Madridot, majd a visszavágón elég érthetetlen módon kikaptam 3-0-ra itthon... Az vígasztalhat eg ykicsit, hogy meg is nyerték a kupát.
A bajnokság végeredménye:
Igazolások:
Olasz kupa is begyújtve:
Totti istenkirály volt, rengeteg címet be is gyûjtött...
1-2 érdekes meccs:
November -je van, Chelsea kinálja Quaresmát 10 millióért ^^
UEFA-ban veretlenül mentünk tovább, jön a Sevilla, majd ha továbbjutunk, akkor Besiktas/Hertha kettõs valamelyike