Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kecijovagy😊

Nekem nem volt sok idõm ma sem játszani, amint látod, de annak örülnék ha féltvánál úgy állnék ahogy te!😊

amugy ty!

inter94
thx😊
Liszi:Grat 😊

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

ezt de szeretem 😄😄

Csacsi
Grat 😊Keci jó vagy <#eljen>

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

inter94

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

Huni92
Nekem mûködik. Haver is letudta tölteni. És ment is. Szval nem tudom mi lehet a gond. Inter meg csitergeci xD

Pool ellen bajnokságban 4-3. 2 pontra van az Arsenal, 5 forduló van még.

Fabio Capello
gratall 😊

zyndar
Hi & grat all!
Kicsit tehetetlennek érzem magam az Inter ellen úgy általában <#idiota>

És Huni az a gif az nem jó sztem.

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Huni92
2-0a Celtic ellen idegenben, 9-3 összben.
a Getafe a hazai 0-2 után 4-1re verte el a Lyont idegenben, igy ellenük játszunk majd az elõdöntõben.
Másik ágon Porto - Auxerre

Sagna gólja a Pool ellen. 2 percet megér sztem rászánni 😊

BBeno2
igazolásaim . ST.PAULI 2010-11

2011-12

2012-13

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

Atesz89
azért a tiéd sem piskóta grat!
AMúgy próbálok olaszokat hozni amennyire csak lehet

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

Huni92
Elõdöntõ
Van der Vaart 5 gólpasszt adott, és lõtt egy ilyen gólt.

zaki
Jó kis keret, sok-sok olasz... <#eljen>

zaki
Na, most jön a svéd-magyar, utána tolok én is még képet 😄
HAJRÁ MAGYAROK!!4

Atesz89
Még csak 2010-ben járok, de itt a keret:

Egyébként meg Totti olyan mint a bor minél régebbi annál jobb lesz 😛

zaki
<#eljen><#eljen><#eljen>

zaki

Atesz89
Totti nálam addig játszik amíg vissza nem vonul, igaz ez De Rossira és Aquilanira is

Csacsi
Nah folytattam a Drochestert. Fa kupában két jobb csapatot (magasabb osztályban játszót) sikerült búcsúztatnom. Most a 3. fordulóban az Evertont kaptam, szerintem itt lesz a vége, hiszen nemcsak hogy sokkal erõsebbek, de mindkét belsõ védõm eltiltását fogja tölteni 😞

Viszont bajnokságban féltávnál elégedett vagyok újoncként.De inkább beszéljen a kép 😄

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Atesz89
Pill. Amúgy Te is tolhatsz csapatképet + pénzügyeket köszi...

zaki
Keretrõl tolj már be egy képet plz... Amúgy Tottit meddig játszattad? Nálam még 1 évet tuti fog játszani, csak már fizikálisan eléggé legyengült, de még így is istenkirály... 😛

Atesz89
2011-12 asszem de még megvan sõt lehet folytatom is valamikor 😊

inter94
Uefa csoport

Elsõ kiesési kör ellenfél FC Sochaux

zaki
Hali, az biztos... 😛
Mert õ az isten... Te meddig toltad a Rómával?

Atesz89
Hi & grat all!

Zaki jó csapatot választottál 😊
(miért Totti lõtte a büntetõidet? 😛)

inter94
Matias Fernandes minden pénzt megér

tudnátok mondani nekem egy premier ligába kiemelkedõ TKP B posztu játékost?? max 15M megoldható!
Matias Fernandes jönne de nemtom van e jobb nála ennyiért...
amugy 7,5M-ért jönne 😄 (de mind a 15M feláldoznám egy kitünõ TKP B posztu játékosért)
zaki
Jó sz@r volt, 34meccs 3 gól, 7 gólpassz 6.87-es átlag... Aztán eladták tavaly a Valencianak 23m fontért...

zaki
Arsenal kilõve a BL-ben 5-2-es összesítéssel.

fsgh
Quaresma hogy muzsikál az Internél?😛

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Huni92

Cacia 1 percet volt a pályán xD Félidõben becseréltem, lõtt egy gólt, és megsérült.

zaki
Jajah, én is így számoltam... ^^

zaki
Az év legfontosabb meccse:

Idén még veretlenek vagyunk minden fronton... 41 meccs, 36 gyõzelem 5 döntetlen... :o

Zsolti9014
spanyolokon kívül szerintem megversz mindenkit, meglesz az.

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
kapott gólokat sokallom kicsit, de ez van.

Hajrá Magyarország!

zaki
Nah, ghánai szöv kapitány lettem... Elég izom pléják vannak, nyáron jön a VB, román-spanyol-japán csoportban vagyunk, jó lenne másodikként továbbmenni...

Zsolti9014
Hi & grat all!

Ma is toltam egy kicsit a Boltonnal.
Eredmények:

UEFA csoportom: Bayern, Palermo, Larisza, Rosenborg
Elsõ meccs Bayern idegenben 0-2.

Carling Cupból Chelsea után az Evertont is kivertük, negyeddöntõben vagyunk.

Bajnokság:

Hajrá Magyarország!

miki36
Sanyiiiiiii

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

zaki
Nem biztos? Tuti 😄
Néztem a svéd keretet, nem rossz, de nem is kell hagyattesni tõlük... De csatár nélkül nehéz lesz gólt lõnünk... :S

fsgh
valahogy úgy... Nem nagy szám a Svéd válogatott, de mnt EB-n is kiderült ha Ibra ott van 1-2 gól garantált... Mi meg nem biztos hogy tudunk válaszolni rá

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

zaki
Off:

Válogatott meccsre mit tippeltek? Sztem 2-0-ra kikapunk... 😞

zaki
Én csinálok biztonsági mentést is, mert volt már olyan, hogy mentés közben halt be a gép, aztán nem lehetett betölteni a játékot 😄
Új gépem meg kékhalálozik kiszámíthatatlanul, van mikor 1-2 hétig nem csinálja, vmikor egy héten 2-3X... Tegnap is megtörtént, most is... Asszem a VGA-val van vmi, de nem értek hozzá... :S

Huni92
Auto mentés havonta be van állitva. Aztán mikor eszembe jut, akkor mentek 😄 Általában 2 meccsenként. Viszont ha kimegy a fejembõl, akkor simán lepörög az 1 hónap mentés nélkül 😄

Forza Italia: Grat, Villarreal meg kiszokott esni 😄D
pinnacle: neked is grat!

kilépésnél csak.

volt már ebbõl gondom, de nem sûrûn.

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

zaki
Ehh, újraindult a gépem, még jó hogy 2 meccsel elõtte mentettem... 😊
Le kellett tolnom újra 2 meccset (fio-roma 0-2, roma-juve 2-0 volt, újrajátszás fio-roma 2-2, roma-juve 2-0).
Milyen gyakran mentitek el a játékot ti?
Én kb havonta...

Hali all! Gratula mindenkinek😊

Lyonnal meg Bordeauxal játszok egyszerre.

1.-2. helyen tanyázunk 1 pont különbséggel. Ligakupába és Francia kupába állunk, ahogyan a BL-be is. Igaz a BL-be lehet még kiesés is. Képeket majd este rakok.

Érdekesség, hogy a Lyonnal ki tudok állítani egy szin francia kezdõt:
Coupet- Abidal, Squilacci, Mexés, Chalmé - Malouda, Cheyrou, Toulalan, Govou - Benzeama, Wiltord.
Vegyes csapat:
Lloris - Berthod, Cacapa, Müller, Réveillére - Ben Arfa, Diarra, Juninho, Clerc - Fred, Eduardo.
Akik még igy is kimaradtak😄
Tiago, Gakpé, Kallstrom,Baros.

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

zaki
Loool villarreal... 😄
Amúgy grat. kicsit sok gólt kaptál tényleg, jövõre már megnyered... 😊

Forza Italia
Vége a szezonnak,. Összeségébe elégedett vok. A kapott gólok az egy kicsit sok ezen javítani. Ugyhogy nincs a fiuknak nyaralás😄 A legnagyobb meglepetés h a Villarreal kiesett.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Huni92
Döntõnél tovább menteljek? 😄 Hová? Meddig? 😄
Amúgy persze, a nagyobb sorozatokból nagy haszonnal jövök ki. Mert egy BL vagy egy UEFA Elõdöntõ mégsem úgy fizet, mint egy Ligakupa gyõzelem 😊
Prémiumok? én is átlagos prémiumokat igérek. Kivéve a BL és bajnokság szereplésre. Ott a magasat adom.

Csacsi
Jah és minél tovább menetelsz, annál több jegybevétel, stb...stb...stb. Szóval hidd el jól ki lehet jönni. Én mindig átlag prémiumokat adok a játékosaimnak mindenre. És mással motiválom õket 😄