Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem nem volt sok idõm ma sem játszani, amint látod, de annak örülnék ha féltvánál úgy állnék ahogy te!😊
amugy ty!
Liszi:Grat 😊
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Pool ellen bajnokságban 4-3. 2 pontra van az Arsenal, 5 forduló van még.
Kicsit tehetetlennek érzem magam az Inter ellen úgy általában <#idiota>#idiota>
És Huni az a gif az nem jó sztem.
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
a Getafe a hazai 0-2 után 4-1re verte el a Lyont idegenben, igy ellenük játszunk majd az elõdöntõben.
Másik ágon Porto - Auxerre
Sagna gólja a Pool ellen. 2 percet megér sztem rászánni 😊
2011-12
2012-13

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.
AMúgy próbálok olaszokat hozni amennyire csak lehet
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
Egyébként meg Totti olyan mint a bor minél régebbi annál jobb lesz 😛

Viszont bajnokságban féltávnál elégedett vagyok újoncként.De inkább beszéljen a kép 😄

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Elsõ kiesési kör ellenfél FC Sochaux
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
Zaki jó csapatot választottál 😊
(miért Totti lõtte a büntetõidet? 😛)
Matias Fernandes jönne de nemtom van e jobb nála ennyiért...
amugy 7,5M-ért jönne 😄 (de mind a 15M feláldoznám egy kitünõ TKP B posztu játékosért)
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Idén még veretlenek vagyunk minden fronton... 41 meccs, 36 gyõzelem 5 döntetlen... :o
Ma is toltam egy kicsit a Boltonnal.
Eredmények:
UEFA csoportom: Bayern, Palermo, Larisza, Rosenborg
Elsõ meccs Bayern idegenben 0-2.
Carling Cupból Chelsea után az Evertont is kivertük, negyeddöntõben vagyunk.
Bajnokság:

Hajrá Magyarország!
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
Néztem a svéd keretet, nem rossz, de nem is kell hagyattesni tõlük... De csatár nélkül nehéz lesz gólt lõnünk... :S
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Új gépem meg kékhalálozik kiszámíthatatlanul, van mikor 1-2 hétig nem csinálja, vmikor egy héten 2-3X... Tegnap is megtörtént, most is... Asszem a VGA-val van vmi, de nem értek hozzá... :S
Forza Italia: Grat, Villarreal meg kiszokott esni 😄D
pinnacle: neked is grat!
volt már ebbõl gondom, de nem sûrûn.
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
Le kellett tolnom újra 2 meccset (fio-roma 0-2, roma-juve 2-0 volt, újrajátszás fio-roma 2-2, roma-juve 2-0).
Milyen gyakran mentitek el a játékot ti?
Én kb havonta...
Lyonnal meg Bordeauxal játszok egyszerre.
1.-2. helyen tanyázunk 1 pont különbséggel. Ligakupába és Francia kupába állunk, ahogyan a BL-be is. Igaz a BL-be lehet még kiesés is. Képeket majd este rakok.
Érdekesség, hogy a Lyonnal ki tudok állítani egy szin francia kezdõt:
Coupet- Abidal, Squilacci, Mexés, Chalmé - Malouda, Cheyrou, Toulalan, Govou - Benzeama, Wiltord.
Vegyes csapat:
Lloris - Berthod, Cacapa, Müller, Réveillére - Ben Arfa, Diarra, Juninho, Clerc - Fred, Eduardo.
Akik még igy is kimaradtak😄
Tiago, Gakpé, Kallstrom,Baros.
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Amúgy persze, a nagyobb sorozatokból nagy haszonnal jövök ki. Mert egy BL vagy egy UEFA Elõdöntõ mégsem úgy fizet, mint egy Ligakupa gyõzelem 😊
Prémiumok? én is átlagos prémiumokat igérek. Kivéve a BL és bajnokság szereplésre. Ott a magasat adom.