Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Huni92
Copa America

Pato gólja lesrõl esett. Szövetség szerint is. Ezvan.

zaki
Hi & grat all!

Darthmushroom nagy grat!!! Bajzátot hogyhogy eladtad ennyiért? El akart menni, vagy lejárt volna a szerzõdése és nem akart hosszabbítani? Nagyon karcsú egy 350e font egy ilyen meghatározó magyar pléjáért...

Darthmushroom
idén eddig:

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Huni92
Darthmushroom: grat! Ahogy elnézem, jóféle csapatot raktál össze 😄

Huni92
Zajlik a Copa America. Csoportban Kolumbia 2-1re megvert, Venezuelát 3-1re, Ecuadort szintén 3-re vertük.
A negyeddöntõben a brazilok ellen fogunk játszani.
Szövetség elvárása az elõdöntõ, hát...valszeg nem lesz meg.

Uefa kupa 1. selejtezõ kör ^^

Darthmushroom
igazolások 2.szezon:

szuper kupa visszavágó:

Darthmushroom
bocsi h kétszer raktam be a keretet!!!:S

Darthmushroom
tabella:

keret:

igazolások:

magyar kupa visszavágó😞odahaza sajnos 4:3ra kikaptunk:

utolsó bajnoki nyerni kellet a 2.helyért és erre:

akkori keret:

nemsoká hozzom a 2.szezon igazolásait

Darthmushroom
Hi & grat all!
sajnos mivel az albiba még nincs net és nem is lesz 2hétig ezért vasárnap ota most vok elsõnek a forumon, szép kis regény több mint 400 uj üzenet.😄
közben a héten gyõrrel nyomtam le egy szezon képek mindjárt!!😄

Huni92

Huni92
Inter: thx.

Zorro: Mivel ez az elsõ FM, amivel toltam, igy mind2 😄 Még mindig vacilálok, HSV vagy Newcastle...

zorrobomber
FM08ban vagy sosem-sosem? 😄

inter94
Grat 😊Huni,Zaki

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

Huni92
1-0ra megvertük a Chelseat VdV góljával az FA Kupa döntõjében.

Igencsak gondban vagyok, mivel nem tudom, hogy folytassam ezt a karriert, avagy kezdjek egyet Németországban, ahol még sosem játszottam....

Huni92

Van der Vaart az év játékosa, Aquino az év fiatal játékosam, Richards az újságirók szerint az év 3. legjobb játékosa, én pedig az év 2. legjobb menedzsere cim tulajdonosa lettek/lettem.
Év csapatában Sagna, Richards, Veloso, VdV, és Lloris kapott helyet.

Huni92
3-0 a Chelsea ellen
1-4rõl felállva, Cacia mester3asának köszönhetõen 4-4 az Everton ellen. Hozzáteszem, félidõben állt be. Utolsó 3 percben 2 gólt lõtt.

Preston - Arsenal 0-2.

Huni92

Két csapattal bizony😊
És FM 07.

Nagyon nagy Grat😊

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Huni92
Nagygrat neked 😊

Van egy zippem a sztárra 😄 Céroni....

Egy esetben lehetünk bajnokok. Ha megnyerjük mind3 hátralévõ meccsünket (Tham, Chelsea, Everton), és az utolsó fordulóban az Arsenal leixel vagy kikap a Prestonnal szemben (nem valószinû). Minden egyéb esetben az Ágyúsok a bajnokok.

zaki
Basszus, hát ez... Én biztos abbahagynám ezt a játékot, és kezdenék egy újat...
Pinnacle te 2 csapattal vagy egyszerre? :o
És melyik FM ez, mert a dátum 2006? 😄

zaki
Nah, vége a 3. évnek. Bajnokság sima volt, rangadókon nem kaptam ki (meg egész évben) xD, kötelezõ meccseket mind hoztam, itthon 19 meccs 19gyõzelem, meg sem tudtak szorítani az idén...

Olasz kupa döntõben:

Gyakorlatilag tönkrevertem a Milant a döntõben, pedig nemrég játszottunk egymással, ott egy hatalmas meccs volt, ahol 4-2-re gyõztem idegenben...

Nyáron szétvásárlom magam, és megpróbálom a legnagyobb pléjákat elhozni. Eddig nem nagyon igazoltam nagy pénzekért, de most meguntam a spórolást 😛 Idén nem is vettem senkit, csak ilyen 20 éves noname pléjákat, akikbõl lehet valami. Egy sztárt már elhoztam, hogy ki az, legyen titok holnapig, nagy durranás lesz, az ígérem... 😛

Huni92
Mire leirtam, h megüresedik a hely a MU-nál, be is következett. Máris kérdezett a sajtó, h mit gondolok arról, h én lehetek majd a menedzser....

Huni92
Egyre inkább fontolgatom, ha szezon végén befejezem a mentést. Hiv ugyan az Arsenal, meg a Chelsea is, és vélhetõen a MU-nál is megüresedik a menedzseri szék, nem tudnék elmenni más csapathoz.
Itt meg már csak az FA Kupa maradt erre az idényre. A mumus Chelsea ellen.

:SS
elég szar: igy.

de getafe keretérõl egy képet tudsz rakni?

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Huni92
Én is tisztában vagyok vele. Bár a köv. kép alján ott van a remény halvány sugara.

Hosszabbitás lepörgött 2 kulccsal. Az 2 gól lett.
Ustari 9es. Lloris 6os.
Gyakorlatilag a Getafetól 8asnál rosszabb teljesitményt nyújtó játékos nem volt. Tõlünk meg 6osnál jobbat csak Guilherme produkált, a maga 8asával.

BL csoportkör utolsóü meccse:

Bordeaux-Arsenal

9. perc : A sok sérült miatt felhoztam az elsõ csapatba a mindössze 17 éves Obertan-t. Aki a 2. meccsén, elsõ BL meccsén gólt fejel az Arsenalnak!!

32. perc : A meccs legjobbja Obertan egy baloldali beadásával gólpasszt adott Cavenaghinak, aki 6 méterrõl szintén fejjel volt eredményes.

37-39. perc : Mavuba megsérül, helyére Micoud érkezik. Majd azzal a lendülettel 20 méterrõl egy hatalmas szabadrúgás gólt akaszt Lehmannak.

Félidõ: Bordeaux - Arsenal 3-0 Hátborzongató volt! felkiáltással küldtem vissza õket a gyepre.

66. perc : Alonso beadását Obertan 11 méterrõl fejelte rá, Lehmann kiütötte, pont Cavenaghi elé, aki 5 méterrõl belõtte. 4-0!!!!!

86. perc: Adebayor szépít. 4-1.

VÉGE!! 4-1😊

Ez pedig a remek kis francia csapat😊

Hi & grat all!

Állás

Ez meg a remek kis csatársorom... lenne, ha egészséges lenne.
Chamakh játszik két meccset, lesérül, felépül megint két meccs.

zaki
Hát, itt vmi csoda kell, hogy te nyerj, sajnálom... :S

zaki
Thx, ez van... Olasz kupa elõdöntõjében is ott voltam, 1. meccs itthon a Fioval 1-1- lett, idegenbe meg most nyertem 3-0-ra, pedig iszonyat kemény meccs volt, csak most jó volt a védelem. Jön a Milan a döntõbe.

Huni92
Részvét...:S

Huni92
Keci jó vagy <#eljen> Vv-n meg nyersz 3-0ra 😄

Newcastle - Getafe 3-1
Porto - Auxerre 1-1

Reading - Newcastle 2-2. Kb elszálltak a bajnoki esélyeink. teszem hozzá, az 1. góljuk szabálytalan volt, a szövetség szerint is.
Arsenal meg bemakkolta a Sunderland elleni meccsét, 3 fordulóval a vége elõtt igy állunk.

zaki
Ki is estem. Nyertem 3-1-re, elején volt egy gólom, amit nem adtak meg, meccs végén meg kb lõhettem volna 2 gólt is, de úgy fogott Amelia mint a piros festék...

zaki
Milan ellen idegenbe szereztük meg a bajnoki címet:

Aztán jött a Man Utd elleni elõdöntõ, ahol...

...kikaptunk elõször idén, a legroszabbkor. Próbáltam megfogni Ronaldot, de nem nagyon lehetett... :S Itthon kisebbfajta csoda kéne a továbbjutáshoz... Hát nagyon necces lesz...

Huni92
4-0 a Charlton ellen.
Arsenal 6-1re verte a 'Borot.
2 ponttal mennek még mindig, nem képesek botlani. És igencsak igyekszik a játék, hogyha netalántán x-elne is 1et az Arsenal, akkor gólkülönbséggel se nyerhessem meg a bajnokságot. Még egyelõre +3 a gk a javamra.

Atesz89
<#worship><#worship><#worship>

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

zyndar
De otthon nem a Rettentõgöröngyös fakó volt az ellenfél :S

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Huni92
Veloso rekordja

A rövid idõn belül megkapott 2 piroslapjáért ugyanolyan rövid idõn belül adtam 2*2 heti fizumegvonást 😄 Ezzel megtakaritottam 540k eurót 😄

zaki
Aztaqrva 😄DDDD

zaki
Azért az vicces, hogy a két idegenbeli meccset nyered, otthon meg kikapsz mind2X xd
Na majd legközelebb... 😊

Szöglettaktika rulz

Nálam ilyen Totti, nem gyenge :c

zyndar
Amit letöltöttem, azon az elsõ 1,5 másodperc ismétlõdött.

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

zaki
Hi & grat all!Keci jó vagy <#eljen>Csítergeci <#idiota>

zyndar
Nem sikerült elérni a pótselejtezõt, igaz 4 meccs nem sok idõ összeszoktatni egy válogatottat. Megpróbáltam a Torinos taktikot játszatni velük, ha nem rúgnak ki, csinálok egy másikat.

Huni92
Itt van Sagna gólja 😊

Huni92
Természetesen megérdemelt. Minden kétséget kizáróan lefociztátok az ellenfelet 😄

Huni92
Kemény meccs volt. Veloso kezdi baszogatni az idegeimet. Birmingham ellen 11. percben kiállitották (1-2, ki is kaptunk). 3 meccses eltiltás. Letöltötte, rakom vissza kezdõbe, erre ezt mûveli. Ez ismét 3 meccses eltiltás lesz 😄DD

Fabio Capello
najugye, néha neked is lehet mákod nem csak a gépnek 😛

zyndar
Megérdemelt-e a gyõzelem? <#beka3><#idiota><#beka2>

inter94
miért te hogy állsz?

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

inter94
Olasz kupa negyeddöntõ sajnos kiestünk