Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gunnersboy
sajna nekem ott nemlehet ilyent, azért köszi 😊

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Hi & grat all!

#27361: Colchester 4 pont az szép 😄 Am Grat 😊

Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester

Maximus4
Hi & grat all!
A hét csapata<#buck> miután legyõztük 3-0-ra a CSZKA-t a kupa döntõn.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

zaki
Most nem játszom, de asszem edzés beosztás->új poszt

Gunnersboy
olyanrégen jáccottam már😄 most elõszedtem játszok picit, de elfelejtettem, hogylehet egy játékosnak új posztot betanítani vagy hogyan lehet neki javasolni 😄

valaki lécci irja lesz, elöre is köszi

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

inter94
Grat 😊Keci jó vagy <#eljen>
<#mf1>

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

Huni92
Fulham - Newcastle 1-3
Meglõttük a 100. bajnoki gólunkat az idényben, amely Sóbis nevéhez fûzõdik.
És a lényeg:

Huni92
Hi & grat all!

Fene, hogy milyen jó dolguk van egyes embereknek ^^ Én meg napi 6-7 órát punnyadok a suliban 😄

Forza Italia
valaki tudna nekem atletico madrid mezt készíteni? elõre is köszi.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Fabio Capello
legtöbb órám délután van, de naponta két óránál nincs több... jódolog felsõévesnek lenni, nincs túl sok kötelezõm.. 😄

nincs fõiskola egyetem?

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Fabio Capello
grat mindenkinek 😊

mostantól teljes munkaidõben jelenvagyok, véget értek a munkamegbeszéléseim...

visszaáll a rend és a szigor <#hehe>

Csacsi
Hi & grat all!
Keci jók vagytok <#eljen>

Tegnap folytattam a Drochestert. Még 8 meccs van hátra, azt este letudom, és akkor majd jönnek a képek a második szezonról. Remélhetõleg elég szép eredménnyel. Ami meglepett, hogy 10 meccsel a bajnokság vége elõt tmegkeresett az Atletico Madrid (aki a 19. helyen állt), és a Napoli a Seria B-bõl.

Persze nem mentem egyik helyre sem, és a vezetõség nagyon is örült ennek. 😄 Megfogadtam, hogy a Premiere Ligájig nem állok meg velük.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Darkon
""

Born to win

Darthmushroom
Hi & grat all!

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

zaki
xD

Thx. Nektek is grat.

zyndar
Csinálhatnál valamit a csapattal, mert ez így elég gyengus...<#lama>

Am grat.

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Huni92
Négy szögigól befigyelt ^^ Elõdöntõben Inter. Jó8 mindenkinek!

Huni92
Azazhogy nem elsõ, hanem egyetlen meccse az elõdöntõnek 😄 Amit mellesleg sima 3-0val behúzott a B csapat, hiszen az A pihent a Valencia elleni BL visszavágó elõtt.
Döntõbeli ellenfelünk majd az Arsenal lesz.

Huni92
Nagygrat mindenkinek!

Közben lement pár bajnoki is. 32 forduló után 15 pont az elõnyünk, kvázi ha a köv. fordulót megnyerjük, 5 meccsel a vége elõtt bajnokok vagyunk.
BL-ben 1-0ra nyertónk idegenben a Valencia ellen. Nem lesz egyszerrû visszavágó, fõleg úgy, h õk a cimvédõk.
Jön az FA Kupa elõdöntõ elsõ meccse a Pompey ellen.

inter94
<#eplus2>

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

zaki
Ez igen... Nagy grat hozzá...

zaki
5. év:

Maximus4
Keci jó vagy <#eljen>

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

inter94
Fio 2-1 MU
Rosina,Vela-Tevez

Maximus4
Hát ezen a meccsen beszartam jó kis vizilabda eredmény lett,már 4-0ra is vezettem de nem tudtam leszakítani õket.Viszont Arshavin helyett beraktam Shirokov-ot miután megsérült,nem bántam meg.Közben a CSZKA kapott 1 gólt,így már "csak" 21-1 a gólkülönbségük<#idiota>

zaki

Hehe 😛

inter94
Bl csoportom-MU,AS Monaco,Maccabi Netanya
elsõ meccsem MU ellen lessz

zyndar
Féltávnál

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

zaki
😄 Szép, grat.

zyndar
Ja Zaki ez az az agyament összevisszanyilazott takzika, ugye?

zyndar
Hi & grat all! Zakéé te Csítergeci <#idiota>
Kupavisszavágó

zaki
Huhh, elsõ meccsen kikaptam 3:2-re... :o

inter94
jólvan akkor ne csak Zaki ontsa a gólokat😄D
Olasz szuper kupa

myl0
Hi & grat all!
Töltöm a City-t...

5w0rdf15h
szopki ennyi gólt lõni 😄

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

zaki
<#mf2>

<#mf2>

BBeno2
igyvan. én ebben az évben mindent vittem . Bl döntõt játszottam és 78 meccs. és ha visszanézel akkor küldtem egy képet a májusi meccsbeosztásomról

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

inter94
Keci jó vagy <#eljen>

zaki
Aha, szal ha bl-be is ott lennék a végén, meg a ligakupában, és a magyar kupában is, akkor lenne kb évi 80 meccs? :S

zaki

Huni92
Grat Darth!

Igen, ilyen sok a meccs. A Ligakupa eleve egy fas*ág. Egy évben 2szer csoportkör, + egyenes kieséses. Ha nem vna a LK, nem volna olyan sûrû a program sem.

inter94
Hi & grat all!

Darthmushroom
sok mert uefa csoport körbe is bent voltunk meg a ligakupa is... amugy a második ligakupa fordulobol direkt kiestem mivel az elsõt megnyertük

zaki
Hát, van kibõl válgatni... 😄
Thx.
Grat Darth, jól tolod... Ilyen sok meccs van egy évben? :o

Maximus4
Kösz a tippet kikapcsoltam.Tudom,hogy sok az idegenlégiós van is gondom vele de nem nagyon találtam"hazai" játékosokat.

Darthmushroom
gyõr 2szezon:

magyarkupa visszavágó:

ligakupa visszavágó:

Darthmushroom
Hi & grat all!

zaki
Végülis...
Érdekes, kilóra-magasságra-posztra-nemzetiségre ugyanolyan Maxwell és Marcelo... 😄

zaki
Nyugi, meg lesz az...
Tipp: Beállításoknál az egyedi azonosítók megjelenítését kapcsold ki... Nem lesznek ezek a számok ott felül...
Tetszik a skined, csak kár, hog ynincs belõle jobbos... :S
Keretrõl dobsz egy képet? Köszi.