Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
sztem is nagyon jól jártam vele fõleg h ingyen jött
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
Dubi: Giovincoval jól jártál naon! Brutál az Atomhangya!
Közben megvan a feljutás és szvsz az elsõ hely is!
Forza Juve per sempre!
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Elsõ kiesési kör Espanyol ellen😊
És ebben neki is nay szerepe van:
Forza Juve per sempre!
amugy elsõ évben 2. lettem a Dinamo mögött, idén is a dobogó a cél 😊
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Én az elõbb rúgtam a Partizannak 7et csak nem mertem már betenni 😄
MU
Porto
Bruges
meg mi😄
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

zeki, te napról napra Csítergecibb <#idiota>#idiota> vagy 😄
Water: meglesz az a feljutás, elég simán 😊

Forza Juve per sempre!
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Döntõben a Juventust 1-0val búcsúztató Milan lesz az ellenfél. Addig viszont van még 2 bajnoki (Tottenham, Birmingham), amelyeket ha behúzunk, 100 pontunk lesz, vmint az Arsenal elleni FA Kupa döntõ.
#27383:<#integet2>#integet2>Sok van még hátra és biztos jön majd egy hullámvölgy de bizakodó vagyok most nagyon megy a csapatnak.Jelen pillanatban így állunk:
Õ pedig tavaly jött ingyen,nagyon jól nyomja:

Játékos profil - Edzés - Áttekintés - és a képernyõ bal felsõ oldalán lesz egy olyan rész ahol irja az edzés beosztás nevét, azt, h a játékos elégedett-e az edzésével stb. És itt van az új poszt is 😊
Pool-Inter-MU-Inter-Tottenham 😄 Egész szép sorozat 😄
Poolt a hajrában szerzett 2 góllal (Carson mind2ben vastagon benne volt) vertük 2-1re, az Inter elleni BL meccsen idegenben 1-0 született VdV góljával.
Hull - Kastély 1-2
Colchester - Kastély 0-3
Kastély - Hull 1-0
Kastély - Colchester 4-0
Az antifoci majdnem meghozta a gyümölcsét a Hull elleni meccseken 😄