Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maximus4
Úgy néz ki idén a CSZKA enyhén csitcsapat lesz

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

fsgh
Megvagyok nélküle is😄 két középsõ kp-val játszom... egyik támadóbb felfogású a másik védekezõbb... Pl Van der vaart,Cambiasso vagy Jiménez,Zanetti párosokat szoktam a pályára küldeni... és akkor ott van még Muntari is.

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

zaki
Ez volt az év meccse, mind2 csapat veretlen volt idáig, most már csak én vagyok az... 😄

Huni92
Hi & grat all!

De igen, ma elkezdõdött 😄

Töltöm Kastélyt.

nekem eddig ez a tapasztalatom, hogy az én edzés tervemnél többet fejlõdtek a pléyák mint akiket elküldtem :S

zaki
Jobban megnézve azért mindenképp vennék még ide egy védekezõ középpályást...

BBeno2
nem mondod hogy jobban fejlõdik tarcsiban mintha kölibe menne egy spnayol elsõ osztályba??? ez elég lol lenne ha igaz. mert akkor én is inkább rakom castilla-bba õket ahol spanyol 2.osztályba vannak mint kölcsönbe.

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

nem fog annyit fejlõdni ha máshol játszik (fõleg ha nincs betöltve a liga) mintha nálad lenne a tarcsiba, neaggyIsten még játszana is :\

zaki
Nem rossz, Balotellit én is hiányolom... :p

fsgh
Balotelli megvan nem kell félni😛 Zaragozában kölcsönjátékoskodik😊 ott Kezdõ lesz egy évig és fejlõdik😊

amúgy elég nehéz dönteni hogy ki kerüljön az elsõ négy helyre...(2szélsõ meg 2csatár..) Robinho,Adriano,Ibrahimovic,Quaresma,Mancini,Quagliarella... Stanko és Nihat már a közelébe se fér...Lehet el lesznek adva a télen😞

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Maximus4
<#wow1><#wow1>Ta aztán nem vagy semmi Grat 😊

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Robinho helyett jobb lett volna Balotellit beépítened, még Quagliarella helyett is de õ nem gáz, mert olasz 😊

fsgh
Nah itt a keret a második évre😊

zaki
Idén elképesztõen gólerõsek vagyunk, 22 forduló után 80gólnál tartunk... 😄
Tevez az utóbbi 2 évben eszméletlen, meg is kapta mind2szer az Aranylabdát...

A Bologna ellen volt egy meg nem adott gólja+kapufája is... :d

zaki
Hi & grat all!
Muhaha, krat! <#eplus2><#worship>

Am Grat!

Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester

Neked nem mától kezdõdik a suli? 😄

Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester

"A Newcastle ugyan közel állt a bukáshoz..." - pff, no comment :/

Maximus4
Hi & grat all!
Grat 😊Közben az Orosz szuper kupa behúzva,elég szar meccs volt 1-0-ra nyertünk a Szaturn Ramenszkoje ellen ráadásul csalt a gép a javunkra kaptunk egy ajándék kiállítást.Most kezdõdik a bajnokság meg a kupában is versenyben vagyunk még.

Huni92
Elõdöntõ majd a Pompey ellen.

Huni92
Hi & grat all!<#integet2>
<#mf1><#taps>

Ez mind a program hibája. Rosszul lett megírva. Mondjuk a Ligakupa a legkisebb rossz, mert az IRL is területi alapon van sorsolva.

zyndar
Grat Zaki! Meg jóéjt mindenkinek <#integet2>

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

zaki
Nagy meccs volt...

De Rossit már másodszor állították ki idén...

zaki
Hi & grat all!

Lazio-Roma 1-3, 3 GÓLT FÚJTAK VISSZA LES MIATT!
Nálam ez rekord, nektek volt már ilyen? 😄

zyndar
Apró öröm <#taps>

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Markov
Hi & grat all!

THE DERBY:

una volta per sempre INTER!

zyndar
3-0 volt ide, aztán beindult a henger <#hawaii>

trnokikoma
Grat 😊

zyndar
BL-bõl megint búcsú, lehet jobban is fog esni egy kis UEFA

Bajnokság eddig

Huni92
Igen, azt jelenti 😄 És kösz. valencia-inter-chelsea-arsenal-benfica-milan-juventus a továbbjutók a BLben. Azért egy Benfica nem jönne rosszul, szómiszó 😊

Na jóccakát mindenkinek!

Maximus4
Grat 😊

inter94
Ez azt jelenti hogy továbbjutottál?😄
Grat

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

Huni92

trnokikoma
arda csak csere carusca 1értelmûen jobb nála és vki mindig kiszorítja a kezdõbõl

Gunnersboy
Arda Turan csak csere? öreg hiba 😉
am. grat, szép eredmények 😊

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Markov
töltöm az INTERt <#vigyor2>

una volta per sempre INTER!

trnokikoma
halihó managerek
így áloom a GALATÁVAL
[/img]
[/img]
[/img]
[/img]
[/img]

Huni92
Hi & grat all!

Naigen, a magyar LigaKupa eleve nagy hülyeség. Gyõrrel toltam, akkor mindig az Újpesttel jutottam tovább, és velük is kellett játszanom a kiesési körben is. Volt olyan, hogy egymás után 6 meccsem volt az UTE ellen..

Közben 2-3s vereséget szenvedtünk a Real Madridtól idegenben, az 1. meccsen. 2szer is vezettünk. De Lloris adott egy gólpasszt Robinhonak, meg benézett egy Soldado bombát...5ös értékelés beficcent...
Man. City ellen 2-0ra nyertünk ugyan, de elveszitettük Aquinot, akinek elszakadt a vádlija. Van der Vaart 2 hetet lesz kénytelen kihagyni. Richards meg 1et.

BBeno2
jah és a ligakupa is annyira hülyén lett kitalálva. minden évben a haladás, debrecen , fradival vagyok egy csoportba. mindig a fradival jutok tovább. idióta MLSZ.
fradival kb emiatt 200-szor játszottam. nagyon unom.

fsgh
Ez mi???? Naponta meccsek?😄DDdd 😮

BBeno2
ez magyarország.

egy BL döntõt játszó csapatnak egy hónap alatt ha jólszámolom 17 meccse van.
BL döntõ elõtti héten 4 meccs zsinórban és 5 meccs 1 hét alatt.

döntõ elõtt 1 nappal és utána egyel. grat.

fsgh
Gondoltam egyett kölcsönadom Balotellit had legyen valahol kezdõ és had fejlõdjön... Bejelentkeztek érte vagy 15en😄DDd

inter94
Aranycipõ

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

inter94
BL-elõdöntõ elveszitve Ac milan ellen:S
Olasz kupa-Elõdöntõ elveszitve Juve ellen:S

Balotelli

fsgh
😮OOOO GRAT!!😊

inter94
Grat 😊
Befejeztem 2évemet a Fio kispadján😊képek nemsokára

BBeno2
na megvan amit elvártam

BL döntõben a csapat.

fsgh
Bazz Quaresmáért 2 Klubb is 30millió fontot ajánlott plusz a következõ eladás 50%-át:o

De õ szívügyem úgyhogy marad. Elutasítottam õket.

fsgh
ja látom õ 108 gólt lõtt. De ugyanannyit kapott😊 van még 2 szezonom hogy olyan csíter legyek mint õ😛 Megprobálom azér😄