Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Amúgy tényleg nagy Grat. Mert nálam a Bury az elsõ szezonban kiesett,így még nagyobb az érdem, hogy nyertél velük. A Blue Square Premierben indult. Majdnem õk nyerték ellenem a rájátszást. De nézd meg inkább a képeket.#27438
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Folytatom a Kastélyt. Július közepén jutott eszemben, h barátságos meccseket is kellene szervezni ^^ Igy kapkodtam egy kicsit, és van h egymás után 3 nap is játszik a csapat meccset, de meglesz a 10 felkészüléis találkozó.
10 pontos hátránynál nem gondoltam volna de a vége fantasztikus lett...
És aki a legtöbbet tette a csapatért:

Forza Juve per sempre!
töltom a fiorentinát
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
És a GÓLVÁGÓM😄
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
www.smart-bus.hu
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Born to win

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
Ez érdekes. Hollandok megnyerték az EB-t. Franciákat gyõzték le. És menesztették van Bastent 😄DDDDDD
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
Nagy grat, Premier ligáig meg se állj... <#nevetes1>#nevetes1>
Így második évben is sikerült az, ami az elsõ évben. Ismét egy osztályt léptünk feljebb. Ezzel 2 év alatt, 2 osztállyal vittem feljebb a csapatot. Mostantól viszont szerintem már nem lesz ilyen könnyû dolgom. Sok igazolásom lesz, hogy megálljuk a helyünket egy osztállyal feljebb, és mire öszezoknak félek, hogy már nem lesz esélyem az ismételt feljutásra. De egy tisztesség középmezõnyt elvárok, aztán megint mehetünk feljebb 😄
Mdjuk az a gáz, h 2 évente 1szer bõvitnek háromezer hellyel.:S
Spanyol válogatott csoportutolsó lett egy Franciaország, Törökország, Dánia csoportban.
2 éve Benitezt vették fel szöv. kapnak helyettem. Most talán megjön az eszük ^^
Németek kizúgtak a negyeddöntõben, akárcsak az angolok. Kvázi lesz felhozatal EB után 😊
Zajlik az EB, remélem, h utána átvehetek vmi nivósabb válogatottat.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Gratula !!!!
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Én most adtam el Van Der Vaartot, 30 éves lesz, akartam érte egy kis pénzt még kapni... 😊
Chelsea vitte el 16.25m fontért, helyére Willian jött 9m-ért a Portoból...
A szezon a Community Shield elvesztésével kezdõdött. Viszont elég jól folytatódott. A Charlton kivert a LigaKupából, elég korán, igy azt is kudarcként éltük meg.
Bajnokság az angyon sima volt, és az év végi 2 kupadöntõ pedig....de beszéljenek a képek 😊
Forza Juve per sempre!
Lassan vége a 2. szezonnak a Dorchesternél. Majd tolok képet.