Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rolee17
Szerintem nagyon nagy állat! Szinte mindig megveszem az aktuális csapatomhoz...

Forza Juve!!

Huni92
Balotellivel kapcsolatban vkinek vmi tapasztalata?

Csacsi
Jól elnéztem, Nem is Buryval vagy. Hopp...jól jártam. Nagy Grat így is 😄

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Csacsi
Grat 😊Keci jó vagy <#eljen>. Kíváncsi vagyok arra, hogy én majd hogy vitézkedem a League 2-ben.

Amúgy tényleg nagy Grat. Mert nálam a Bury az elsõ szezonban kiesett,így még nagyobb az érdem, hogy nyertél velük. A Blue Square Premierben indult. Majdnem õk nyerték ellenem a rájátszást. De nézd meg inkább a képeket.#27438

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Huni92
Hi & grat all!

Folytatom a Kastélyt. Július közepén jutott eszemben, h barátságos meccseket is kellene szervezni ^^ Igy kapkodtam egy kicsit, és van h egymás után 3 nap is játszik a csapat meccset, de meglesz a 10 felkészüléis találkozó.

Water
Hi & grat all! Én is töltöm a Bradfordot! Képek mögöttem hagyott szezonról:

10 pontos hátránynál nem gondoltam volna de a vége fantasztikus lett...

És aki a legtöbbet tette a csapatért:

Forza Juve per sempre!

inter94
Hi & grat all!
töltom a fiorentinát

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

Gunnersboy
jelen, temesvár betöltve 😄

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Forza Italia
Na vége a szezonak. Hát mit mondjak nagyon nem vok elégedett. A gólok számával elégedett vok de a kapottal nem. nagyon sok az az 54 kapott, és nem tom mit csináljak h ne legyen ennyi. Azárt egy Antonio Lopez--Garay/Fazio/--Vidal--Seitadiris védõsornak nem szabadna ennyit kapni. Akinek van ötlete h mit csináljak azt várom😄

És a GÓLVÁGÓM😄

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

drucker
Jah elég sok a csendes megfigyelõ... én is ilyen vagyok... 😄 Naponta többször jövök fel megnézni az eredményeket. Meg én is tolom az FM-t természetesen...

Fabio Capello
naná, abszolut a diktátor fajta vagyok, itt az van amit én mondok... 😄

Így van... írjuk a jegyzõkönyvet! 😊)

www.smart-bus.hu

5w0rdf15h
félünk tõled hogy leugatsz 😞

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Fabio Capello
😄😄:😄

amúgy meg sok a csendes megfigyelõnk, akik csak olvasnak, nem írnak

Csacsi
Milyen csöndes a fórum, most, hogy elkezdõdött az iskolaszezon 😄

Darthmushroom
Hi & grat all!

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Darkon
Engem meg úgy sem akarnak kirúgni, hogy egy világelsõ vb gyõztes spanyol csapatot vettem át. Vb selejtezõn nem jutottunk tovább és 15.-ek vagyunk Szaud-Arábia mögött<#zavart1>. Ja és már megszóltak hogy kicsit sok a Villarrealos játékos (kb 10😊 a nemzeti válogatottban.

Born to win

zorrobomber
nálam spanyol kapitányt menesztettek 2 eb és 1 vb cím után..

zorrobomber
Igen, én is várom már a 09et 😊

Fabio Capello
lol, Micah Richards gólkirály <#idiota>

kraawz
Hogyan lõjünk egy ötöst 13 perc alatt...

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

kraawz
Hát,itt is megvolt..

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

zaki
<#worship><#worship><#worship>
jó8

Huni92
Végül a kedvenc válogatottamat, Spanyolország nemzeti 11ét vettem át. És ezzel jó8 mindenkinek! 😊

Huni92
Grat Csacsi!

Ez érdekes. Hollandok megnyerték az EB-t. Franciákat gyõzték le. És menesztették van Bastent 😄DDDDDD

Csacsi
Köszönöm. Igyekszem folytatni. De sajnos nem sok idõm van. De majd ahogy udom, úgy adagolom az évvégi dolgokat 😄

inter94
Grat 😊Keci jó vagy <#eljen>

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

zaki
<#worship><#worship><#worship><#worship>
Nagy grat, Premier ligáig meg se állj... <#nevetes1>

zaki
Andreolli 4 hónap, De Rossi 4 hónap... :S

Csacsi
Nah végetért második szezonom is a Dorchester élén.Sikerült, amit senki nem várt volna, és még több is, de majd a képek beszéljenek. 😄

Így második évben is sikerült az, ami az elsõ évben. Ismét egy osztályt léptünk feljebb. Ezzel 2 év alatt, 2 osztállyal vittem feljebb a csapatot. Mostantól viszont szerintem már nem lesz ilyen könnyû dolgom. Sok igazolásom lesz, hogy megálljuk a helyünket egy osztállyal feljebb, és mire öszezoknak félek, hogy már nem lesz esélyem az ismételt feljutásra. De egy tisztesség középmezõnyt elvárok, aztán megint mehetünk feljebb 😄

zaki
<#conf>

Huni92
63000. Ehhez jön a +3k, lesz 66k-s 😊 Igy is csak a MU stadionja nagyobb.
Mdjuk az a gáz, h 2 évente 1szer bõvitnek háromezer hellyel.:S
Spanyol válogatott csoportutolsó lett egy Franciaország, Törökország, Dánia csoportban.
2 éve Benitezt vették fel szöv. kapnak helyettem. Most talán megjön az eszük ^^
Németek kizúgtak a negyeddöntõben, akárcsak az angolok. Kvázi lesz felhozatal EB után 😊

zaki
Most mekkora?

zaki
Lol, most játszottam az Interrel idegenben, nyertem 2-0-ra, még mindig 100%-osak vagyunk... 😄

Huni92
^^

Huni92
4. helyen állunk a klubranglistán. Pool vezet, miután megnyerték az Uefa Kupát a Barcaval szemben 😊
Zajlik az EB, remélem, h utána átvehetek vmi nivósabb válogatottat.

Mor3llo
hát gondoltam hogy nem csatárként játsztatod és így rúg ennyit 😄DD

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Huni92
thx. szögibugi befigyel 😉

Mor3llo
Richards gólkirály ? 😄DD kicsit vicces azért...😊
Gratula !!!!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Darthmushroom
Hi & grat all!

lol

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

zaki
sdA:SA😄FSADSADASDAS

zaki
<#eljen><#eljen><#eljen>

Én most adtam el Van Der Vaartot, 30 éves lesz, akartam érte egy kis pénzt még kapni... 😊
Chelsea vitte el 16.25m fontért, helyére Willian jött 9m-ért a Portoból...

Huni92

Huni92
Néhány elismerés:

Huni92
Véget ért immáron az 5. szezonom is a Newcastle csapatának élén.
A szezon a Community Shield elvesztésével kezdõdött. Viszont elég jól folytatódott. A Charlton kivert a LigaKupából, elég korán, igy azt is kudarcként éltük meg.
Bajnokság az angyon sima volt, és az év végi 2 kupadöntõ pedig....de beszéljenek a képek 😊

Water
Bocsánat: Dorchester

Forza Juve per sempre!

Water
Na sikerült megnyerni a bajnokságot, uh én itt be is fejeztem mára! Holnap rakok fel képeket addig is sok szerencsét mindenkinek! Jó8 all! (u.i:Érdeklõdéssel várja a Doresteres képeket...)

Forza Juve per sempre!

zaki
<#eljen><#eljen><#eljen>

Csacsi
Köszi.

Lassan vége a 2. szezonnak a Dorchesternél. Majd tolok képet.

Water
Ez már sok egy kicsit... A titkárnõm ma du bejelentette igényét egy jókora fizetésemelésre...<#nevetes1>

Forza Juve per sempre!