Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zaki
Grat... Guilherme jó gyerek, gondolkodtam, hogy elhozzam Rómába, madj lehet 1-2 év múlva... 😄

Jó8

Huni92
6-2re megnyertük az Euróõai Szuperkupát is a Pool ellen.
Guilhermet félidõben behoztam, vágott egy mesterhármast 😄

zaki: no comment 😄DDD

Jó8 óll!

zaki
Sok sikert hozzá, szimpi csapat ^^
Amúgy grat mindenkinek, keményen toljátok... 😄

McFrost
Terra és ûr LOL a köbön!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Fabio Capello
azigen, elég csúnya bogarat szimatolok...

zaki
Ezt a gigalolt:

Fradival folytattam a mentésemet. 1.5 év után tartottam. Lenyomtam a 2. évet, bajnokságban 3. lett a cspat. Nyáron igazoltam egy vagon új pléját, indulhattunk az UEFA kupában. Igen ám, de a nevezés vicces volt, sehogyse lehetett normálisan kijelölni a keretet, szabira mentem, AI megoldja. Megoldotta, elsõ selejtezõkörben Dinamo Minszk az ellen. Kint 3-2-es cumi, itthon 4-0-ra nyertem. Következõ körben Mladonszt Lucsani (lál, vmi horvát csapat). Kint 2:0-ra nyertem, itthon 5-1-re. Aztán következõ körben a Zaragoza jött. Kellett újra nevezni. Az elõzõ kijelölést nyomtam volna tovább, ám nem lehetett, újakat kellett választani, szabira mentem megint, AI megoldotta. De hogy, lol nem volt kapusom... Szal jött a Zaragoza meccs idegenbe egy meglepõ 3-3 lett a végeredmény, majd a visszavágóra megint szabira mentem, erre ez lett az eredmény:

Hát ilyet még az életemben nem láttam, gigaultralol.... Amúgy spanyol liga nincs bejelölve, meg semmilyen topliga, csak ilyen balkán, meg hasonlók...
Szal most bent vagyunk a csoportkörben, de kiállni nem tudom hogyan fogok, lehet szabira fogok menni a meccsek alatt... Itt egy kép a nyolcgólos (gigalol, egyszer lõtt 8at pléjám, na ki? Hát persze, hogy Sanyi még a Nottingham Forestben 😄

Új szezont nem kezdtük rosszul, de anniyra jól sem, 6 meccs 3 gyõzelem, 3 döntetlen, top3-ba bent leszünk, jó lenne bajnoknak lenni, egyenlegen van 2.3m font, átigazolásokra 316e, de eddig csak ingyen igazoltam, vagy csak pár 10e fontért...

Huni92
Elõdöntõben a portugálokat vertük 4-3ra, döntõben a Balotellivel és Tuiaval felálló olasz válogatottat 4-2re. Igy 2008 után 2012ben is a spanyolok nyerték az Olimpiát :]

Fabio Capello
na majd idén õ hinti nektek... 😄

tököm kivan, 0-3-as idegenbeli vezetésbõl 15 perc alatt becumiztam négyet, így 4-3

zyndar
Ha nem Obinna, akkor csak Torghelle lehetett.

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

McFrost
Amauri -.-

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Fabio Capello
azsegyenge... melyik brutálcsatárod szórta meg ennyire? 😄

Maximus4
Hi & grat all!
Elkészült a BL sorsolás,sok jóval nem kecsegtet.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

McFrost
Juve 11 kapott gólja?
Tõlem nyeltek 5-öt!

Fabio Capello
látom közeleg egy bajnoki cím... 😊 nagygrat

azér nagyon durva pontok vannak, nálam olaszban nem jellemzõ az ilyen magas pontszám, általában ennyivel szokták zárni a bajnokságot...

Gunnersboy
nekem is csak stancu miatt sikeres az antifocim😄 hihetetlen amit produkál idén 😊 azabaj hogy egyre jobb lesz, viszont az esély kevesebb hogy megtudom tartani, remélem még a köv szezon feléig legalább ittmarad 😊 ha meg nem, hát megkérem az árát 😄

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

McFrost

Fabio Capello
nekem mondod?

idegenben egyszerûen meg vagyok lõve, nem bírom megtalálni a jó taktikot... asszem ráállok egy ötvédõsre, az antifoci nem szép, de hatásos 😄

Gunnersboy
np

bajnokságban feljöttem az elsõ helyre, azonos pontom van mint a másodiknak, jólenne tartani a formát, de sajnos idén is sok az x 😞

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

zyndar
No offense. Csak megjegyeztem. <#love11>

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

zyndar
UEFA kupában a 8 között vagyunk <#taps>

Gunnersboy
és annak a felállása ilyen? az egyéni utasitások miatt van betöltve, a csap. utasitások meg a felállás is más, de ok... 😊

Fabio Capello
😄::😄😄:😄

zyndar
Ez a kimz féle csíttaktik<#crazya>

Gunnersboy
BL csoportba elsõ meccsem a Bruges ellen, egy csúnya 3-2es zakó volt, próbáltam új taktikával kiállni, MU ellen érdekes felállást találtam ki, hogy elkerüljük a nagyobb zakót, asszem sikerült A:SD_A:Sd-ASD:

igy még meglehet a 3. hely a csoportban

Fabio Capello
hát remélem beválik, egyenlõre hozza az elvárt formát 😊

4 meccs, 2gy, 1d, 1v, a vereség sajnos megérdemelt volt, a ziccereink egyikét sem tudtuk gólra váltani, csúnyán ráfizettünk

Csacsi
Kitartást, és sok szerencsét.

Kövess engem a Coca Cola League 2-be 😄

Kóborral jól jársz 😄 Õt egyébként személyesen is ismerem. Sõt fociztam is Vele 😄

Itt egy kép, hogy nálam mit tett két szezon alatt.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Fabio Capello
igyekszem, bár idegenbe még nincs meg az igazi taktika, de dolgozom rajta 😄

zyndar
Kitartást, sokat! <#hawaii>

zyndar
Na pont ezt a meccset kellett volna megnyerni... <#duhos2>

Fabio Capello
Kezdtem egyet a Wimbledonnal, szimpatikus csapat amióta a szurkolók újraalapították, elsõ tétmeccsem:

Gyakorlatilag az egész Budafokot Wimbledonba hozattam, legalább 5-6 pléja érkezett onnét... 😄

Huni92
Ésigen! megvan! Spanyolország u23 - Brazilia u23 2-1
Bojan, Aquino ill. Pato
Épp a meccs elõtt 2 nappal készült el a satdionbõvités, igy már a 66k férõhelyes stadionban játszhattuk a meccset 😊
Casillas 14%os (!!!) kondival kezdett, és volt olyan szakasza ameccsnek, amikor 9%os volt 😄

zyndar
Urak, hogyan lehetne a kapus passzait pontosabbá tenni? 39% csak.

Huni92
U20-ban mdjuk nem egy egetrengetõen nehéz dolog egy Balotellinek ennyi gólt termelnie, sõt 😄 Ettõl függetlenül nemrossz teljesitmény.

Zajlik az Olimpia.
Csoportkör:
0-1 vs Argentina
4-0 vs Hollandia
2-0 vs Irán

Negyeddöntõben a Patoval és Neymarral felálló brazilok jönnek :S

Csacsi
Az elsõ évben bajnokok lettek a Coca Cola League 2-ben 91 ponttal. A második évben 11. lett a Coca Cola League 1-ben.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Fabio Capello
gratta 😄

inter94
nagyon fontos gyõzelem volt<#mf2>

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

inter94
Balotelliiii😛

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

inter94
Én megmondtam😄

Water
Most kis pangás van így nyár elején de jött 1 jó hír is azért:

Forza Juve per sempre!

Huni92
Én is velük kezdtem 😊 Oszt most spanyoloknál vagyok 😄

Közben 1-0ra behúzva a Community Shield az Arsenal ellen. BuziFrey mindent védett 😄DD
Célom az idei szezonra minden cim begyûjtése 😊

inter94

elfogadom😄

inter94
Bl-elsõ kiesési kör elsõ meccs,sztem nincs esélyük a visszavágón😄

kraawz
ezért szeretem ezt a fórumot.. 😄

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Huni92
Simán. Villa vmi hatalmas játékos FMben (is) 😊
Kiviszem a 2012es Olimpiára, Londonba is ^^ Mivel az Olimpia idejére átveszem az U23as csapat irányitását.

Forza Italia
Igen Insua érkezik a Liverpooltol.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Fabio Capello
ha van a helyére megfelelõ pótember, simán

Forza Italia
Na nagy áldozatot hoztam. Megvettem David Villát😄 A Valencia eladta nekem 40+Antonio Lopezért. Sztetek megérte?

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Water
Hát igen nem nagyon vitézkedtem még alacsonyabb ligákban így inkább egy erõsebb csapatot választottam... Az igazi próba a következõ szezon lesz! Láttam a képeket és hatalmas grat! Bradford feljutott vagy ott vagy velük?

Forza Juve per sempre!

Huni92
55 millió eurót adtak igazolni. Nézem fõnöki irodában, megnüvelhetem 110 millióra. Nem tettem. Eltelt 2 nap, jött az üzenet, ha vártnál jobb anyagi helyzet miatt 113 millióra növelték az igazolásokra forditható pénzösszeget 😄 És ezt még felnyomhatnám 140 millióra.
De nem tervezek igazolást. Balotellin gondolkoztam, de végül õt sem veszem meg. Ingyen jött Dani Alves, meg néhány tehetség.

inter94
u20 csapatba nálam nagyon jól nyomja még csak 19éves és 33meccs 39gól 16gólpassz