Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Huni:Sok sikert a Fionál
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
elsõ szezonomÜdvözlet!

Üdvözlet!
Üdvözlet!

Üdvözlet!

Üdvözlet!

Üdvözlet!
Itt így megy a Rómának <#buck>#buck>

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
Ezen beszartam :AS😄as:ASD
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
Védelmet nem éreztem annyira erõsnek, ezért viszonylag olcsón elhoztam a 2 Palermos csákót 😄
Érdekesség, hogy a Palermo ellen fogjuk játszani elsõ bajnokinkat.
Olasz Kupában rögtön az 1. fordulóban a Romat kaptuk.
Igazolások
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
faszomat a szaros bugokba, hogy válogatott meccsek alatt kell pótolni egy bajnokit....
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Fiorentina.
BL visszavágó: Arsenal: 10/6 - Newcastle: 27/14 eredmény: 4-3. Volt 2 lövésük 35 méterrõl, Krul mind2t beszopta.
Itt ért véget a Newcastle csapatával a karrierem. Nem igy terveztem, de betelt a pohár. Az, h legutóbbi 3 meccsemen 3szor lemakkoljanak, enyhén szólva erõs.
Én simán leigazolnám. Több játékosom keres heti 120ezer fontot, meg sem kottyan... 😛
Sergio Ramos kicsit el van szállva!
32évesen 6milló euró éves fizetést és 57.000euro-s meccsenkénti pénzt kér. Na azt hiszem ebben a játékban róla teljesen le kell mondanom<#sir>#sir>
Born to win
HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.
Born to win
Husztit majd leigazolom, ha legközelebb kezdek új játékot... Elég jó tulajdonságai vannak, nálam a Lazioban van már évek óta, azelõtt meg Brémába tolta... :o
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
igen nálam de már nemnagyon kap helyet a kezdõben