Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csítergeci <#idiota>#idiota>Keci jó vagy <#eljen>#eljen>
Hopp.....1 nappal a BL meccs elõtt: Frey keresztcsont-törés 😄DDDDDDDDDDDD 8 hónap 😄 NEM LESZ CSITERFREY 😄
Hopp.....1 nappal a BL meccs elõtt: Frey keresztcsont-törés 😄DDDDDDDDDDDD 8 hónap 😄 NEM LESZ CSITERFREY 😄
Grat 😊Keci jó vagy <#eljen>#eljen>
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
Grat. <#worship>#worship>
Viszont illõ lenne százszázalékosan nyerni egy szezont, ez semmi. <#idiota>#idiota>
Viszont illõ lenne százszázalékosan nyerni egy szezont, ez semmi. <#idiota>#idiota>
Az, madjnem megszivatott... xd
Ez volt a 3. veretlen idényem, 7 év alatt 9X kaptunk ki a bajnokságban... <#zavart1>#zavart1>
Ez volt a 3. veretlen idényem, 7 év alatt 9X kaptunk ki a bajnokságban... <#zavart1>#zavart1>
Arsenal elleni BL negyeddöntõ elsõ meccs elõtt 1 héttel Lloris kidõlt a sorból. 1 hónap. Nem játszhat a 2 találkozón. Krul fog védeni. Fulham ellen beszopott 1 gólt 😄
Nem lesz egyzserû menet.
Nem lesz egyzserû menet.
Na végre... Sevilla - Osasuna 5-1
veretlenül, nemsemmi, gratta 😊 <#eljen>#eljen><#worship>#worship>
azér németh befigyel <#idiota>#idiota>
azér németh befigyel <#idiota>#idiota>
Hi & grat all!
7. év vége, Róma:
Végre eljött a VB ideje, Brazilokkal már erre vártam 4 éve:
Ez Robinho teljesítménye:
Elvileg Adriano kezdett volna, csak már nem nagyon játszott az elmúlt idõben, leestek az értékei is egy kicsit, szal Robinhot tettem csatárnak. Hát elképesztõen tolta, 7 meccs 13 gól, ilyen jól még nem tolta egyik csatárom sem a válogatottban. Csak már ugye õ is 30 éves, van még 2-3 éve, következõ VB-ig már nem húzza ki sajna. 102 meccs 48 gól, nem rossz (Adriano 84/54). Van egy Walter nevû gyerek, 25 lesz, övé lesz a jövõ, már most is igen jól tolta, 7 meccs 5 gól a VB-n...
7. év vége, Róma:
Végre eljött a VB ideje, Brazilokkal már erre vártam 4 éve:
Ez Robinho teljesítménye:
Elvileg Adriano kezdett volna, csak már nem nagyon játszott az elmúlt idõben, leestek az értékei is egy kicsit, szal Robinhot tettem csatárnak. Hát elképesztõen tolta, 7 meccs 13 gól, ilyen jól még nem tolta egyik csatárom sem a válogatottban. Csak már ugye õ is 30 éves, van még 2-3 éve, következõ VB-ig már nem húzza ki sajna. 102 meccs 48 gól, nem rossz (Adriano 84/54). Van egy Walter nevû gyerek, 25 lesz, övé lesz a jövõ, már most is igen jól tolta, 7 meccs 5 gól a VB-n...
<#boxer>#boxer><#boxer>#boxer><#boxer>#boxer><#boxer>#boxer>
Dortmund - HSV 2-3
Vucinic 2x, Kucukovic
Az újabb skalp után negyedikek vagyunk 4 kör után (3 gyõzelem, egy kínos vereség a Hannovertõl)
Vucinic 2x, Kucukovic
Az újabb skalp után negyedikek vagyunk 4 kör után (3 gyõzelem, egy kínos vereség a Hannovertõl)
Hi
Sevilla - Getafe 3-2... 1-0 , 1-1, 2-1, 2-2, 3-2... A végén Poulsen írtó módón bevarrta.
Sevilla - Getafe 3-2... 1-0 , 1-1, 2-1, 2-2, 3-2... A végén Poulsen írtó módón bevarrta.
Recreavito - Sevilla 0-1... 15 percig emberhátrányba voltam, nagyon nyomtak. De meg van az elsõ idegenbeli siker. Na jó8!
nagyon adod nekik Fábijóó😄 Csítergeci <#idiota>#idiota>
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Debrecent ejtettem ki az UEFAba, csoportkörbe bejutottam. Döntõt várják el.
mea cupla. Németbe akkor is bajnok csapat lesz 😊
Grat! Olaszba dobogós csapat volt, németbe bajnok lesz 😊
Huhh... Sevilla - Racing 3-2... Alves akkor öngólt rúgott... De megvan a gyõzelem
Na, kicsit Sevillázom... Hiába húzom fel magam a jûtékon, nem bírom nélküle 

semmi, várni kell... új játéknál mindig lefagyottnak érzékeli, de tény FM05-nél több idõ kell a játékgeneráláshoz, nekem is volt egy 20 perc
megint én. fm05 új játék kezdésnél a betöltõcsík megáll kb. 1/6-od résznél, és feladatkezelõ szerint sem válaszol a program. mi lehet a megoldás?
Hajrá Magyarország!
valakinek a 2005-höz nincsenek meg a .lnc fájlok? mert a fmhungaryn halottak a linkek.
elõre is köszi
elõre is köszi
Hajrá Magyarország!
nem, úgy a bajnokság kétharmadánál jött egy ajánlat a Hamburgtól, amit úgy fogadtam el, hogy a szezont lehúzom a palermonál, és júli elsején igazolok a németekhez.
Hi & grat all!
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
meg esetleg egy fm06 magyar superpackot szívesen vennék, mert fmhungary és sorti halottlinket ad.
Hajrá Magyarország!
köszönöm mindannyiótoknak a véleményeket a részekrõl, most nézem, nincs meg csak a 06 cd-je.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Valaki 05-höz linket tud adni?
Hajrá Magyarország!
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Inter rohadt erõs az elsõ pár évben, nagyon nehéz õket megfogni... :c
Inter rohadt erõs az elsõ pár évben, nagyon nehéz õket megfogni... :c
Keci jó vagy <#eljen>#eljen>Grat 😊
6-0 a Whu ellen az FA Kupában ^^
Sóbis a Valencia ellen megsérült, 3 hét pihi :S
6-0 a Whu ellen az FA Kupában ^^
Sóbis a Valencia ellen megsérült, 3 hét pihi :S
No, végetért az elsõ (és mint kiderült, az utolsó) idényem a Palermonál. A végére nem bírtuk a tempót, de úgy vélem, a negyedik hellyel is maximálisan elégedettek lehetünk.
A díjak:
-év játékosa 2. Di Michele
-év managere: 2. én 😄
-gólkirály: 1. Makinwa
-legjobb légiós: 2. Makinwa
-legjobb olasz: 1. Caracciolo
-legjobb kapus: 2. Luca Macchia
-legjobb védõ: 3. Zaccardo
-év csapatában: Di Michele, Rivaldo, Makinwa, Corini, Caracciolo
képek:
tabella:
keret:
Makinwa:
A következõ szezonban irány hamburg, meglátjuk ott mit tudok alkotni 😊
A díjak:
-év játékosa 2. Di Michele
-év managere: 2. én 😄
-gólkirály: 1. Makinwa
-legjobb légiós: 2. Makinwa
-legjobb olasz: 1. Caracciolo
-legjobb kapus: 2. Luca Macchia
-legjobb védõ: 3. Zaccardo
-év csapatában: Di Michele, Rivaldo, Makinwa, Corini, Caracciolo
képek:
tabella:
keret:
Makinwa:
A következõ szezonban irány hamburg, meglátjuk ott mit tudok alkotni 😊
Persze h mindenki azzal tolja, amivel a szive óhajtja 😄 Nem is akartam eltántoritani senkit sem a 06-tól, sem egyébtõl 😊 Csak leirtam az álláspontomat.
És az idegenbeli 4-2 után hazai pályán Lloris "jóvoltából" 2-3 a Valencia ellen. Összesizésben azért 6-5tel továbbjutottunk.
És az idegenbeli 4-2 után hazai pályán Lloris "jóvoltából" 2-3 a Valencia ellen. Összesizésben azért 6-5tel továbbjutottunk.
"Ez azért elhanyagolható a régi részek sok kis idegesítõ hibájához képest. "
Te komolyan elhanyagolhatónak tartod azt, hogy bármilyen jól is játszik a csapatod, szétszivatnak a nyolcvanadik perctõl? Persze, vannak hosszabbításba lõtt gólok a valóságban is, na de olyan hogy én 4-0ról 4-5re elveszítsek egy meccset úgy hogy 10 perc alatt kapok egy ötöst, na az nem elhanyagolható. Az FM meccsmotorfelelõse maga mondta, hogy az ideiben úgy elkúrták a meccsmotort ahogy van, de nem adhatnak rá peccset, mert a motor a játék szerves része. Szóval szerintem inkább vállalom a sok kis hibát, mint azt hogy egy hibás elem tönkretegye a játékélményemet.
Nem személyeskedés, de legyen ebben a témában itt és most ez a hsz a végszó, további társalgást az offtopikba, ha kérhetem. Ott is nagyon szívesen kifejtem a véleményem.
Te komolyan elhanyagolhatónak tartod azt, hogy bármilyen jól is játszik a csapatod, szétszivatnak a nyolcvanadik perctõl? Persze, vannak hosszabbításba lõtt gólok a valóságban is, na de olyan hogy én 4-0ról 4-5re elveszítsek egy meccset úgy hogy 10 perc alatt kapok egy ötöst, na az nem elhanyagolható. Az FM meccsmotorfelelõse maga mondta, hogy az ideiben úgy elkúrták a meccsmotort ahogy van, de nem adhatnak rá peccset, mert a motor a játék szerves része. Szóval szerintem inkább vállalom a sok kis hibát, mint azt hogy egy hibás elem tönkretegye a játékélményemet.
Nem személyeskedés, de legyen ebben a témában itt és most ez a hsz a végszó, további társalgást az offtopikba, ha kérhetem. Ott is nagyon szívesen kifejtem a véleményem.
Szerintem 08. Mindegyiken fel fogod b*ni az agyad!
Pl az a sok hiba a régebbi részekben kölcsönbe nem tudsz senkit elküldeni, nem reális értékek, utánpótlás nevelés rosszul van megcsinálva stb stb.
08nak egyedül a 90perces gólt és a szöglet cheat-et tudnám felírni(no meg persze a mostanáig nem megoldott átláthatatlan pénzügyi részt).
Ez azért elhanyagolható a régi részek sok kis idegesítõ hibájához képest.
Pl az a sok hiba a régebbi részekben kölcsönbe nem tudsz senkit elküldeni, nem reális értékek, utánpótlás nevelés rosszul van megcsinálva stb stb.
08nak egyedül a 90perces gólt és a szöglet cheat-et tudnám felírni(no meg persze a mostanáig nem megoldott átláthatatlan pénzügyi részt).
Ez azért elhanyagolható a régi részek sok kis idegesítõ hibájához képest.
Born to win
tökéletes játék nincs. lehet hogy könnyedén nyersz a 06-ban (bár megjegyzem, nem olyan könnyû azért énis tudok szenvedni idõnként), de 08-ban meg esetenként lehetetlenség normálisan játszani (lásd kínos zakó a tökutolsótól meg társai). Persze, van akinek kijön a lépés, de FM topik vagyunk, nem kizárólag FM08. Mindenki azzal játszik, amivel kedve van, felõlem akár a cm01-02es képek is jöhetnek... 😄