Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zaki
nem? hát elég fontos, sõt, nagyon fontos az edzés...
Nekem saját edzésem van, de nagyon hasonlít
ehhez

zaki
köszi, megnézem õket.

Scouser
Az edzéssel még soha nem foglalkoztam😊 Mit szoktál ott állítani?

You\'ll Never Walk Alone

Fabio Capello
jót kérdezel... FMHungary nem tudom hogy frissül most az FM szekció, az nem az én részlegem, de ilyeneket tudok ajánlani mint a Dougout vagy FMBritain...

Fabio Capello
poszt, edzés, morál stb... ezek mind fontos velejárói annak, hogy a játékos jól érezze magát a csapatban és folyamatosan jó teljesítmény tudjon nyújtani.

Scouser
Az érdekes az, hogy a

Babel - Gerrard - Nihat
Mascherano - Alonso

középpálya nem mûködik, viszont a

Babel - Sobis - Nihat
Mascherano - Gerrard

középpálya nagyon is jól mûködik. Egyszerûen nem találom Xabi helyét. Meg Gerrard is jöbb MC-ben mint AMC-ben. Legalábbis szerintem.

You\'ll Never Walk Alone

zaki
Reggina-Roma 1-2, végén fordítottunk. Ebben semmi érdekes nincs, csak az, hogy ez volt az 500. meccsem (gondolom válogatott meccsek is beleszámítanak). Itt a statom:

Majd 1000-nél megint csinálok egy képet 😄

zaki
Nem-e? 😄 Hát olyan játékosaim voltak/vannak, hogy besz@rsz, De Rossi-Zapater-Sankharé istenkirályak. Nem ritka az évi 10-15 gól, m eg 20-25 gólpassz...

VKP-ból FM08-ban soha nem lesz klasszis.😊

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Scouser
Olyan ember jelentkezését várom, aki Xabi Alonso-ból ki tudta hozni a klasszist. Nekem állandóan csak szenved.

You\'ll Never Walk Alone

Darthmushroom
nekem se jött be a sorti

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

én is le akartam tölteni más skineket de én se találtam az eddigi bevált oldalakt

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

zaki
Mindjárt gondoltam :S

zaki
nm. felakartam egy kicist feltuningolni a játékot pár új arccal, meg logóval, erre be van szarva a sorti... van vmi olyan más oldal, ahol sok (új) cuccot lehet tölteni?

Darthmushroom
Hi & grat all!
végre van net az albiba!!😄😛

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Fabio Capello
nemrosszak, kösz a képeket 😊

zaki

zaki
Üdv... <#vigyor3>
Én CM3 óta tolom a játékkal, ha rácuppanok a játékra én is ezzel tolom látástól-vakulásig, pl most a 8. évben vagyok a Rómával, és talán 2-3 hete kezdtem el a játékot... 😄

Németh nem bnálam van, hanem a Milanban. 4. évben leigazolták majd 20millió fontért. Most már "kiforrott", így néz ki manapság:

Scouser
Németh ilyen jó lesz? Volt hogy a harmadik szezon végére sem fejlõdött nekem semmi amikor a Poollal voltam. Hogyan csináltad ezt belõle?

You\'ll Never Walk Alone

Scouser
Ááá nem hiszem el, hogy rátaláltam erre a forumra! Pedig elégg régen olvasgatok más SG-s forumokat, de nem jutott eszembe rákeresni az egyik kedvenc játékomra eddig😊

Cm01/02 óta játszok a játékkal, azóta volt hogy 3 éven keresztül fõsulis albérlõtársaimmal hárman hálóban toltuk folyamatosan minden este, volt, délután 2tõl hajnali 4ig. Különben most kezdtem szezont a Liverpoollal. Majd jövök néhny képpel

You\'ll Never Walk Alone

zaki
Ok, majd nyomom õket ha nem felejtem el 😛

Fabio Capello
három utóbbiról tolhatnál egy képet akkortájról... 😄

zaki
Nekem fel sem tûnik már... 😊
Nyáron elpasszoltam Morenot, Tevezt és Adebayort, helyükre jött Walter, Balotelli meg Vela, jót tett a vérfrissítés.

Fabio Capello
azér a 24 meccs alatt 79 gól kissé figyelemreméltó... 😄

zaki
Hi & grat all!

Én kezdem unni a Rómát, elmúlt 2 hétben rengeteget toltam velük, most itt tartunk:

zyndar
Estét Urak! Elég nagy a pangás <#hawaii>
Torino 4. szezon kezdetén. Keret és kezdõ

Remélem, ebben az évben meg tudjuk szorongatni az Inter golyóit <#nevetes1>

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Fabio Capello
grat, csak így tovább... 😊

Gunnersboy
durwa egy vándormentésnek igérkezik ez 😄DD
az év végén úgy gondoltam, ismét tovább állok, szerencsét próbálok máshol, 2 ajánlat közül választhattam:
Hull City - angol másodosztály
RW Essen - bundesliga 2

a választásom a 2.ra esett, úgy gondoltam ez nagyobb kihívás 😊 a cél a bentmaradás 😄

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Gunnersboy
tegnap kezdtem egy uj játékot a Tatabánya együttesével mindenféle cél nélkül, kicsit játszak a magyar ligában is még a 09 elött, sajnálatos módon láttam hogy ez a csapat kb a BLASZ 1.be lenne kiemelkedõ, õk meg azt akarják hogy feljussak 😄
9-12. hely között ingadoztunk, egy taktika se vált be, októberre a fél csapat sérült volt, így dec. 16án lemondtam és munkanélküli manager voltam egy ideig, de aztán felfogadott a Vecsés hogy tartsam benn õket az NBII-ben, elfogadtam, utolsók voltak 4pontra a 15. helytöl, 9 forduló volt hátra, nem igazán hittem benne, egészen az utolsó fordulóig nyílt volt a verseny, de végül sikerült 😊

képek:

na asszem ennyi 😄

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Szerintem egész Hollandia felkapta erre a fejét <#bee1>
inter94
16meccs 16gól

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

Darkon
Jó estét!

Pazzini mennyinél tart?

Born to win

inter94
<#taps>

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

akkor van 3 éve fejlõdni,nemtom mi a baj ezzel?

Üdvözlet!

Forza Italia
oks kiváncsi vok rá😄

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

kraawz
tévedsz. 24 éveg korukig nagyon is szépen fejlõdnek. Sõt, mondjuk 16-18 között erõsen fejlõdnek,18-20 között kicsit lassul,20-24 között megint nagyon durva.. Afelett már max +10-15öt fejlõdik valaki.

Am ma jöttek meg a suliba az olasz digó cserediákok,az egik kopp david villa. arc, bõrszín,haj minden.. Holnap hozok róla képt ! 😄

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Hihetetlen,hogy újoncként ki.aszott sok gólt kapok pontrúgások után...Az idegeim kezdik felmondani a szolgálatot 7meccs óta nem nyertem,és abból 5zacskó.Valakinek valami ötlete van esetleg,mert hiába állítom rá a "tornyokat" a magas emberekre rendre azok fejelnek gólt.
De fog még fejlõdni,bõven!hidd el+a fradiban van,simán szuperjátékos!

Üdvözlet!

Huni92
Hi & grat all!

Tedd meg nyugodtan. Ez fórum. És itt véleményt lehet nyilvánitani 😊

Amúgy van egy tippem, hogy mirõl szerettél volna irni 😉

Ha ez nekem szólt meg se szólalok többet. Bár tudtommal a fórum azért van, hogy az eredményeket írjuk. Hidd el írnék én is ritkábban, jó eredményeket. Ha nem nekem szólt... Akkor sorry... <😉

REALtól ismét verség😊 De már nem is érdekel.

Hazai pályán ismét vereség a Zaragoza ellen.. Ilyen szarul csapattal még nem álltam í célokhoz képest.

zaki
155-ig mi? Annyi a PA-ja? Akkor sokat már nem fog fejlõdni 22 évesen...

Úgy látszik ez a játék nem nekem való...
😞

köszi!minden sztár" ingyen volt 😊

Üdvözlet!

Magic Boy
Grat 😊

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

A kép:

Így voltam kénytelen végigjátszani a meccset... Hihetetlen , hogy idegenben impotensek vagyunk, mit csinálok rosszul? Otthon simán hozzuk a meccseket.

Miért van az, hogy idegenben meccs elején elkezdek támadni, meg is szerzem a vezetést, majd utána csak az ellenfél támad? MIÉRT???