Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem saját edzésem van, de nagyon hasonlít
ehhez
Babel - Gerrard - Nihat
Mascherano - Alonso
középpálya nem mûködik, viszont a
Babel - Sobis - Nihat
Mascherano - Gerrard
középpálya nagyon is jól mûködik. Egyszerûen nem találom Xabi helyét. Meg Gerrard is jöbb MC-ben mint AMC-ben. Legalábbis szerintem.
You\'ll Never Walk Alone
Majd 1000-nél megint csinálok egy képet 😄
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
You\'ll Never Walk Alone
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
végre van net az albiba!!😄😛
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Én CM3 óta tolom a játékkal, ha rácuppanok a játékra én is ezzel tolom látástól-vakulásig, pl most a 8. évben vagyok a Rómával, és talán 2-3 hete kezdtem el a játékot... 😄
Németh nem bnálam van, hanem a Milanban. 4. évben leigazolták majd 20millió fontért. Most már "kiforrott", így néz ki manapság:
You\'ll Never Walk Alone
Cm01/02 óta játszok a játékkal, azóta volt hogy 3 éven keresztül fõsulis albérlõtársaimmal hárman hálóban toltuk folyamatosan minden este, volt, délután 2tõl hajnali 4ig. Különben most kezdtem szezont a Liverpoollal. Majd jövök néhny képpel
You\'ll Never Walk Alone
Nyáron elpasszoltam Morenot, Tevezt és Adebayort, helyükre jött Walter, Balotelli meg Vela, jót tett a vérfrissítés.
Én kezdem unni a Rómát, elmúlt 2 hétben rengeteget toltam velük, most itt tartunk:
Torino 4. szezon kezdetén. Keret és kezdõ
Remélem, ebben az évben meg tudjuk szorongatni az Inter golyóit <#nevetes1>#nevetes1>
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
az év végén úgy gondoltam, ismét tovább állok, szerencsét próbálok máshol, 2 ajánlat közül választhattam:
Hull City - angol másodosztály
RW Essen - bundesliga 2
a választásom a 2.ra esett, úgy gondoltam ez nagyobb kihívás 😊 a cél a bentmaradás 😄
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
9-12. hely között ingadoztunk, egy taktika se vált be, októberre a fél csapat sérült volt, így dec. 16án lemondtam és munkanélküli manager voltam egy ideig, de aztán felfogadott a Vecsés hogy tartsam benn õket az NBII-ben, elfogadtam, utolsók voltak 4pontra a 15. helytöl, 9 forduló volt hátra, nem igazán hittem benne, egészen az utolsó fordulóig nyílt volt a verseny, de végül sikerült 😊
képek:
na asszem ennyi 😄
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
Üdvözlet!
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Am ma jöttek meg a suliba az olasz digó cserediákok,az egik kopp david villa. arc, bõrszín,haj minden.. Holnap hozok róla képt ! 😄
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
Üdvözlet!
Tedd meg nyugodtan. Ez fórum. És itt véleményt lehet nyilvánitani 😊
Amúgy van egy tippem, hogy mirõl szerettél volna irni 😉
Ha ez nekem szólt meg se szólalok többet. Bár tudtommal a fórum azért van, hogy az eredményeket írjuk. Hidd el írnék én is ritkábban, jó eredményeket. Ha nem nekem szólt... Akkor sorry... <😉
😞
Üdvözlet!