Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most kezdek játszani a játékkal, s azt szeretném megkérdezni, hogy milyen kiegészítéseket, patcheket ajánlotok?
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
Pedig Heitinga-t akarom jövõre megszerezni 😄 Idén behúztam kölcsönbe Makaay-t,jövõre Heitinga a kiszemelt a védelembe.
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
HBD Zyndar!! 😄
Utley: meglesz az a bentmaradás 😊 Sok sikert hozzá!
Én is toltam tegnap egy kicsit az Ajaxos mentést. Bajnokságban meg BL-ben is kikaptam úgy, hogy ellenfélnek 4/4 (7/3), nekem meg 28/19 (22/13) volt a statom ^^
14 forduló után 30 pontunk van, vezetjük a tabellát, de csak jobb gk-nek hála a PSV és a Twente elõtt. De az elsõ 7 helyezett 4 ponton belül van.
BL-ben az utolsó csoportmeccs jön, Kijevbe látogatunk, ahol eldõl az, hogy továbbjutunk csoport 1.ként, vagy 2.ként, vagy kizúgunk, és az Uefa Kupában folytatjuk xD
A csatársor remekül muzsikál: Nihat - Huntelaar 17-17 gól, VdV 15 találat.
Védelem: khm....hiba hiba hátán....egy jótanács: Heitingat soha az életbe ne vegyétek meg 😄D
Szerencsére már csak 3 hétig kell néznem a szerencsétlenkedését, ugyanis Felipe - Heitinga csereüzletet hajtottam végre.
Holnap folyt köv 😊
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
kezdek ideges lenni
tottenham 4:0 pompey (minden összejött nekik nekünk meg nem)
meccsem Kildary country 2-0nekem Braulio duplázott
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
gólók: 2szer crouch,1 affelay és 1gól gerrard
diarrat 4honapra rugták le:S
Hosszú szünet után folytattam a Dorchesteres mentésemet. 3. szezonom félideje friss feljutóként 😄 Asszem idén is meglesz a feljutás, és akkor eddig minden évben feljebb léptem 😊
És itt a kép félidõnél.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
man utd 0:0 pompey
3:1 büntetõkel nekik
sajnos ezt buktuk
Sikerült elpicsáznunk a CSZKA-t a szuperkupa döntõben,az elsõ bajnokim is ellenük lesz<#mf2>#mf2>

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
man utd ellen jön a szuperkupa
esetleg tippek középcsapatokhoz,vagy egy kicsit gyengébbekhez?
Everton - Leeds 3-5 😊
védelmet meg kell erõsítenem, Ishiaku meg egy csodacsatár <#worship>#worship>
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
elõdöntõkben a Chelsea-t és a MU-t összesorsolták, én meg a M'borough-val játszom a finálébajutásért. (Borót már elgyepáltam otthon 4-1re)
^^
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
a rendes játékidõ vége elõtt, a hosszabbítás félidejében és mikor Tamas kihagyta a 6. sorozatban a tizenegyesét, amikor Sturridge eldönthette volna végleg..

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..
A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..
www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!
Én még hozzátenném, hogy a röpködõ gratulációk gyakran nem eredmény, hanem felhasználó-függõek. Szerény tapasztalatom szerint.
www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!