Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lippet
Hello!

Most kezdek játszani a játékkal, s azt szeretném megkérdezni, hogy milyen kiegészítéseket, patcheket ajánlotok?

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

inter94
Hi & grat all!töltom a Getafet😄

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

Darkon
4-es?!! Azért már ostor jár<#vigyor3>

Born to win

Közbe az elnök úr is elmehet a csába,mert a gyenge formába lévõ jobb bekkem megbüntettem egy 4-es osztályzatért,erre lázongott.Másnap bejelentkeztek érte 1,9m euróba és az elnök úr megint kihagyott a döntésbõl.
Feyenoord-ba volt,és onnan van (kölcsönbe hoztam) Elözõ szezon tavaszi felébe kölcsönbe volt az egyik kiesõ csapatba és termelte a gólokat.De idén már nem termeli a gólokat,szóval szerintem vissza fogom zavarni.
Darkon
BDSZ Zydar-nak!

Makaay még él?😛 Honnan hoztad?

Born to win

Huni92
Végülis én fogalmaztam rosszul 😊 Szóval, egy nagyobb csapatba tilos megvenni, viszont egy kisebbe megállja a helyét 😊

Grat Huni😄
Pedig Heitinga-t akarom jövõre megszerezni 😄 Idén behúztam kölcsönbe Makaay-t,jövõre Heitinga a kiszemelt a védelembe.
Darthmushroom
Hi & grat all!

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

zyndar
Capello, Huni köszönöm! <#smile>

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Huni92

Huni92
Másodikként:

HBD Zyndar!! 😄

Utley: meglesz az a bentmaradás 😊 Sok sikert hozzá!

Én is toltam tegnap egy kicsit az Ajaxos mentést. Bajnokságban meg BL-ben is kikaptam úgy, hogy ellenfélnek 4/4 (7/3), nekem meg 28/19 (22/13) volt a statom ^^
14 forduló után 30 pontunk van, vezetjük a tabellát, de csak jobb gk-nek hála a PSV és a Twente elõtt. De az elsõ 7 helyezett 4 ponton belül van.
BL-ben az utolsó csoportmeccs jön, Kijevbe látogatunk, ahol eldõl az, hogy továbbjutunk csoport 1.ként, vagy 2.ként, vagy kizúgunk, és az Uefa Kupában folytatjuk xD

A csatársor remekül muzsikál: Nihat - Huntelaar 17-17 gól, VdV 15 találat.
Védelem: khm....hiba hiba hátán....egy jótanács: Heitingat soha az életbe ne vegyétek meg 😄D
Szerencsére már csak 3 hétig kell néznem a szerencsétlenkedését, ugyanis Felipe - Heitinga csereüzletet hajtottam végre.

Na pár fordulót letudtam tolni a Go Ahead Eagles-el.Pocsék sorsolásom volt,mert kezdésbõl Ajax otthon..25.percben már 4-0 volt nem ide,de sikerült kozmetikázni és a végén 4-2 lett.Sajna 5forduló után 3 pontunk van 17.helyen vagyunk,de már túlvagyunk az Ajax,PSV duón<#kacsint>Ja a PSV ellen otthon 1-1 lett.Leigazoltam bal bekkbe Sadjo-t az Újpestbõl egész jól játszik.Anyagilag megint jók lettünk,mert eladtam a Samardzicot aki nem akart aláírni,így 1,6m euróba Kölnbe költözött.
Holnap folyt köv 😊
Fabio Capello
Elsõként:

HBD Zyndar 😄

Darthmushroom
man city 4:3 pompey!:S

Csacsi
Köszi mindenkinek. Holnap folyt. köv. talán. Jóéjt.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Darthmushroom
pompey 2:3 boro
kezdek ideges lenni

Darthmushroom
Pompey 3:0 west brom
tottenham 4:0 pompey (minden összejött nekik nekünk meg nem)

inter94
a vezetõség csupán jó eredményeket vár el😊én uefa kupás helyezést igértem,média 9helyre vár minket igazolások senki sem távozott és csak Luis Jimenezt igazoltam elsõ
meccsem Kildary country 2-0nekem Braulio duplázott

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

Ez nem gyenge menetelés grat😊
Darthmushroom
érkezett felipe udinesébõl 7,5m fontért. diarra helyére probálok szürõt igazolni ugy nézz ki hamann fog érkezni

Darthmushroom
pompey 3:1 pool ilyen elsõ bajnokit nem is vártam
gólók: 2szer crouch,1 affelay és 1gól gerrard
diarrat 4honapra rugták le:S

Darthmushroom
na bolt után lejátcom az elsõ bajnokit a pool ellen

inter94
Grat 😊

Csacsi
Hi & grat all!

Hosszú szünet után folytattam a Dorchesteres mentésemet. 3. szezonom félideje friss feljutóként 😄 Asszem idén is meglesz a feljutás, és akkor eddig minden évben feljebb léptem 😊

És itt a kép félidõnél.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

inter94
Na végül Getafe lett a kiválasztott

Darthmushroom
szuper kupa
man utd 0:0 pompey
3:1 büntetõkel nekik
sajnos ezt buktuk

Maximus4
Hi & grat all!
Sikerült elpicsáznunk a CSZKA-t a szuperkupa döntõben,az elsõ bajnokim is ellenük lesz<#mf2>

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Darthmushroom
igazolásaim:

man utd ellen jön a szuperkupa

inter94
Meguntam a fios mentésemet😞
esetleg tippek középcsapatokhoz,vagy egy kicsit gyengébbekhez?

Matthew Prosac
hmm.. újabb csodaeredmény:
Everton - Leeds 3-5 😊
védelmet meg kell erõsítenem, Ishiaku meg egy csodacsatár <#worship>

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Matthew Prosac
és mekkora mákom van te úr isten!
elõdöntõkben a Chelsea-t és a MU-t összesorsolták, én meg a M'borough-val játszom a finálébajutásért. (Borót már elgyepáltam otthon 4-1re)
^^

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Darthmushroom
uj játékot kezdek a pompey csapatálval uj adatbázissal

Fabio Capello
gratta 😊

Matthew Prosac
konkrétan 3x volt már eltemetve a meccs. 😊
a rendes játékidõ vége elõtt, a hosszabbítás félidejében és mikor Tamas kihagyta a 6. sorozatban a tizenegyesét, amikor Sturridge eldönthette volna végleg..

Matthew Prosac
OMG! Liga-Kupa negyeddöntõ. Izgalmas és végre szerencsém volt 😊

inter94
Hi & grat all!

Darkon
Zaki dobnál képet a DMC-id beállításaidról. Köszi

Born to win

Maximus4
A sorti-ról szedtem de mivel most nem megy innen le tudod szedni ha kell.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Holdpro
üdvözöllek dicsõ lovag 😊<#wave>

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

<#integet2>

Holdpro
rég is jártam errefelé 😞

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

Fabio Capello
de rég láttalak errefelé 😊

Magic Boy
Hi & grat all!

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Darthmushroom
Hi & grat all!

Holdpro

Holdpro
SZIASZTOK GRAT MINDENKINEK

szabocsaba1983
Maximus: mezpack honnét van?

www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!

szabocsaba1983
Nagyon nagy igazság.....
Én még hozzátenném, hogy a röpködõ gratulációk gyakran nem eredmény, hanem felhasználó-függõek. Szerény tapasztalatom szerint.

www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!

Hi & grat all!