Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arsnl
Asesino 😉

Ez meik skin, linket pls

Huni92
Ejha 😄 Nemsemmi 😊

A BL-t a Valencia nyerte a Barca elleni döntõben, az UEFA Kupát a Blackburn oO
BL 3. legjobb playaja lett VdV, az õ egyik találata lett a sorozat legszebb gólja, és bekerült az Álomcsapatba is 😊

Huni92
zyndar
<#nevetes1><#idiota><#vigyor3>

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

zyndar
Estét Urak! Köszi Zaki.
Szuperkupa <#smile>

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

zaki
Csak köszönni jöttem be, meg gratulálni mindenkinek.
Én most jegelni fogom az efemet az új játékig, utóbbi idõben kicsit sokat toltam, kicsit megcsömörlöttem a sok játéktól... 😄
És boldog szülinapot utólag is Zyndarnak! <#pias>

Huni92
Ado Den Haag - Ajax 1-3, hosszabbitás után. Volt minden, mint a bazárban. Piroslap az ellenfélnél, sérülés nálunk, mégohzzá 2. Ugyanis a lecserélt Perez helyére beálló Manucharyan is megsérült ^^
0-0-s rendes játékidõ, 92. perc, Moutinho lövését a kapus bevédte, öngól, 93. perc, Moutinho vágott egy hatalmas bombát, majd a 97. percben Vidal 3-0ra alakitotta az állást. Késõbb jött egy szépitõ gól, de az már tényleg csak a szépitésre volt elég.

Huni92
Huni92
Miután kissé megnyugodtam, lejátszottam az utolsó bajnokit is, a Groningen ellen.
HUntelaar 49. percben szerzett góljával nyertünk. Már csak a Breda - PSV meccs eredményére vártam.
És megtörtént a csoda! A sok alapemberét sérülések miatt hiányoló PSV kikapott 😄DD Gomes, Koevermans, Aissati, Fárfan, Lazovic, Alcides is sérült (volt).

inter94
BL csoport:Barcelona,Fener,CSZKA Moszkva elsõ évembe szép kis csoportba kerültem

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

Huni92
utolsó elõtti forduló

1 fordulóval ezelõtt 5 pont elõnyünk volt. a Heerenveen lemakkolt. Valencia lemakkolt. AZ lemakkolt.
PSV átvette a vezetést. Utolsó forudlóban Breda ellen tolják....

Darthmushroom
Hi & grat all!

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

igen azt frissitették de a lang_db miatt rossz, mert megnéztem lépésrõl lépésre, és ha felrakom a magyarositást a városnevekhez eltünik a név logo és a mez is 😞 DE abban az esetben ha marad a német városnév tökéletes .
Huni92
Ajax - Valencia 3-2 23/15 vs 9/4 ......Hildebrand 9es, MoM...namind1...negyeddöntõig jutottunk.

Még 3 meccs van a szezonból hátra, 2 bajnoki, és a kupadöntõ a Den Haag ellen.

Azért mert az adatbázisban az egy "más" csapat.Már nincs -15pont büntetés se ha észrevetted 😊 Sajna nem jó az angol liga ezzel az új adatbázissal.
Huni92
Ismerem a srácot, volt nálam a Kastélyban 😊 Tényleg jóféle balhátvéd.

Zigic - Ajax 2-0

Matthew Prosac
Urby-t is próbáltam megszerezni, de nem akart jönni (:
Stekelenburgért meg ajánlottam 10 millát.. hát kiröhögtek 😊
Jeremy Mathieu-t azért ajánlom a baloldaladra 😊 sajnos engem a M.City beelõzött..

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Huni92
Ha irott formában megfelel, akkor igen 😊 Ugyanis netkorlátozás miatt nem tudok feltölteni képet.

Stekelenburg, Vonk, Ogararu, Chrétien, Vidal, Vermaelen, Felipe, Emanuelson, Vertonghen, Gabri, Rommedahl, Perez, Elano, Moutinho, VdV, Manucharyan, Nihat, Huntelaar.

Matthew Prosac
Keretet dobsz? Érdekelne

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Huni92
Bl negyeddöntõben a Valencia lesz az ellenfél. Csoportkörben már megütköztünk, 1-0, 0-1. Nem lesz könnyû falat.
Ha továbbjutunk, akkor a Marseille - Chelsea párharc gyõztesével játszunk az elõdöntõben.

inter94
nm,igen mennek😊

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

Csacsi
Köszi. Neked is sok sikert. Ma már nem folytatom, mert buli van, de holnap megint neki esek a Drocheternek, és megnyerem a 3. szezonomban a bajnokságot friss feljutóként 😄

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Huni92
Visszavágón a 63. perctõl emberhátrányban voltunk Vermaelen kiállitása miatt, de igy is csak 1 gólt kaptunk, igy 4-2s összesitéssel jutottunk tovább a BL-ben.

lippet
Köszi szépen! Ezek gondolom mennek úgy a magyarosítás alatt nem?

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

Nah az ilyet szeretitek😊

Akúgy egy beadás volt, amibe belenyult a védõ. IGy öngól lett.

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

inter94
thx és grat

Huni92
Dehülyevagyok 😄DD 4-1re nyertünk azon a meccsen. Jön a vv.

Darthmushroom
pompey 4:1 sheff united (ligakupa)
pompey 1:0 bolton
pompey 2:0 fc moskva (uefa kupa)
pompey 3:0 stoke
7hely. a tabellán 9forduló alatt, crouch 11gólos ez alatt, összesen meg 13mecs 14gól

Huni92
Azigen :o Grat hozzá!!
Dubi: Benfica jó csapat, én is vtam velük, de elszállt a mentésem 😞 Cardozo vmi überprokirály 😊 sikert!
Darth: csak igy tovább 😉
Water: sok szerencsét a Bradforddal 😊 Ajaxszal elsõ évem márciusának elején vagyok. BL-ben 3-1r vertem a Lyont hazai pályán, jön majd a visszavágó. bajnokságot 8 fordulóval a vége elõtt 5 pontos elõnnyel vezetem, kupában az elõdöntõ következik, szuperkupát szezon elején behúztam.

Matthew Prosac
-- elkötelezni (jav.)

Matthew Prosac
Köszi all 😊
A két téli igazolással (Vidal és Serginho Green) sikerült megerõsíteni a védelmet, elöl Zarate és Ishiaku szórja a gólokat, a középpályán van még mit erõsíteni, bár Romaric elég nagy vétel volt (sajna Velosoért 20M-t kért a Sporting és az nekem marhasok 😊).
Farfannak meg lejár a szerzõdése nyáron, bepróbálkoznék nála de egyelõre még nem akarja magát lekötelezni nálam, vár más ajánlatokra is. Pedig vele megerõsödne a balszélem.. (Quaresmával meg a jobb, de ez még messze van..)
Ettõl független nagyon jó a csapatom, I'm very proud ^^

az a vicc hogy csak a leedsnél 😄 na akkor megprobálok skin-t váltani .. amugy köszi
szarul másoltad be ezeket a dolgokat, szar a skin

inter94
Grat 😊Matthew Prosac,Darthmushroom

csáo mindenkinek ! Leedsel vagyok, és egy olyan bug van a játéban hogy sem a címert sem a mezt és a logót sem jeleníti meg a gamma. nemtom mi lehet :S:S pls help :\
Darthmushroom
fulham 1:3 pompey
crouch mester3s

Darthmushroom
Grat 😊

Water
Erre most mit mondjak?<#worship><#nevetes1> Remélem én is eljutok idáig Bradforddal...<#circling>

Forza Juve per sempre!

Matthew Prosac
Szóval Liga-Kupa döntõ 😄

Matthew Prosac
Na ennél több nem is kell feljutóként ebben a szezonban! (A bennmaradás már elég valószínû, jelenleg 9. vagyok)
Amúgy,- kaput eltaláló lövések: 4-10 <#hawaii> Nem véletlen Costanzo lett a meccs legjobbja 😊

Water
Jaaaj majd elfelejtettem gratulálni a Dorchesteres vitézeknek!<#worship> Huni te mióta vagy az Ajaxal? kicsit lemaradtam...

Forza Juve per sempre!

inter94
*sikert

inter94
köszi😊remélem meglesz😄neked is sok siker a Bradfordhoz

Water
Üdv managerek! Ezen a 7en részt vettem 1 alapos elvonókúrán managerügyben 1 alaplapcsere következményeként!<#szomoru1> Szerencsére mostmár finishben vok uh hamarosan folytatom Bradfordos kalandozásomat VÉGRE!
Dubi sok sikert a Benficahoz a portugál bajnokság sztem egész érdekes (egyszer vtam Portoval 1 ideig)/ Dartmushroomnak pedig kiváltképp, a Pompeyval sok szép évet töltöttem el...

Forza Juve per sempre!

Darthmushroom
végre megint beindult egyenlõre a szekér
newcastle 1:1 pompey
fc moskva 2:5 pompey

inter94
Elkezdtem Benficával végül😊elsõ barátságos meccsem Ajax ellen kupa meccs 90.perc vége.jönnek a tizik mindenki belövi eljön az 5.-ik tizenegyes nálam Petit rúgja bemegy Ajaxnál pedig Heitinga😄és nem kihagyja😄

skineket meg mezeket szedj le az fmhungaryról vagy ahol találsz😊 + amiket dubi(alias inter94) .linkelt egyel lejjebb

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

inter94
Hello!
én ezeket szoktam mindig felrakni
Update
Patch
Facepack
Logopack

inter94
pfff mégsem annyira szimpatikus ez a getafe:S lehpt hogy inkább kezdek valamilyen portugál csapattal😊