Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lippet
Na akkor majd le kell kapnom a játékot!😄

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

Huni92
Üdv!

Természetesen igen. Jobb klikk a játékos nevén, 'Menjen'---> Felnõtt Keret

lippet
Hali!

Ebben a gameben a tartalékokból és az utánpótlásból lehet embereket felhozni?

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

köszi az infót

Üdvözlet!

Darthmushroom
Hi & grat all!

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Matthew Prosac
ligakupában visszakapták: Leeds - Tottenham 1-0
fexem mára, mindenkinek jóéjt 😊

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Matthew Prosac
Tottenham - Leeds
félidõ Zarate góljával 0-1 nekem
második félidõben gyorsan beszórnak 3-at, aztán szépít Zarate a 74. percben. Végén támadok ezerrel, a 92. percben egy szögletbõl egyenlítek (Mobali). Középkezdésbõl gólt rúgnak, 94. perc 4-3.
"Mocskos,csaló gamma"

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Matthew Prosac
nemakarok én bajnokságot nyerni (így is harcolni fogok a kiesés ellen igen rendesen), de szép lett volna még egy skalp a Chelsea-Arsenal duó után 😊

Fabio Capello
azér elsõ PL évben ne várj csodákat, csak maradj benn, onnantól lehet erõsödni, és bajnokságot nyerni 😊

Matthew Prosac
L'pool ellen 2-1 nekem a 66. percig (Babel,2-2). Onnantól kitaláljátok...
(gyk: Xabi Alonso 90.perc, szabadrúgásból, 2-3..)

Matthew Prosac
már ultimátumot adtam a vezetõségnek hogy változtassák meg a klub nevét különben megyek...
>> Internacionale Fc Leeds United 😊

zyndar
Gratula! De hol vannak az angolok? Vagy legalább a britek? <#beka2>

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Matthew Prosac
Két év alatt ugrottam két osztályt és feljutottam a PremierTalicskába. Az igen tetszetõs keretem:

Az igen meglepõ eredményeim:
(érdekes, a gyengébb csapatok ellen nemigazán ment, most meg egy halálos sorozat közepén olyan meccseket hozok hogy... Pompey ellen 3 kapuralövésem volt, nekik 15, a Chelsea-nek szinte helyzete sem volt, az Arsenal ellen már 3-0ra is vezettem..) Kezdünk összeérni 😊

Maximus4
Jó éjt mindenkinek,mára elég volt az izgalmakból<#integet2>

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Gunnersboy
Maikel

Korábbi klubjai

Desportivo Aves, Vitória Guimaraes, Marco FC, SL Nelas (mind portugál), Universal FC, Ipanema AC (midkettõ brazil), Haladás (2008-)       

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Gunnersboy
német másodosztályba 2008-9re frissen feljutott RW Essen az kiscsapatnak számit ugye? <#vigyor>

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Maximus4
<#wow1><#worship>Keci jó vagy <#eljen>

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Fabio Capello
mer a vezetõség nem engedi, hogy messzebb menjen, nem látja értelmét

igazoltam egy figyelõt brazil"tudással a fradiba,és nem tudom elküldeni d amerikába,csak szemét bajnokságokat hajlandó megfigyelni!

Üdvözlet!

zyndar
Barimeccs <#idiota>

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Nantes az egy remek utánpótlás nevelõ csapat.Simán jók azok 😊
Maximus4
Ó köszönöm,de láma vagyok észre sem vettem<#worship>

<#taps><#taps>

Antishadow mez

Ezt töltsd le, rakd be a graphic mappádba és eltünik az a zavaró háttérmez a mezek mögül😊

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Maximus4
A 90. percben kimentem a szobából nem bírtam ülve maradni,szenzációsak voltak a fiúk,végig védekeztük a meccset.

Nem hollandusoknál kezdtem😊

Nantes-al próbálgatok játszani, de még nem találtam meg azt a klubbot amelyikkel szivesen játszanék😊 Ez francia 2. osztály😊 06-ba UEFA-BL-Francia bajnok voltam velük😊

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

nekem bevan töltve az összes pléja:

Hollandia, Szerbia, Belgium, Svéd, Skót, Ukrán, Orosz, Magyar, Portugál, Lengyel, Horvát, Brazuil, Argentin

és emelett a TOP 5 liga:

Anglia (league one-ig), Francia (másodosztály), Olasz (Serie C), Spanyol (2. osztály), Német (Bundesliga 2.)

Ha a Holland 2-t fogod tolni,akkor érdemes kölcsönbe hozni játékosokat.(Ajax 2,PSV tarcsi) ráadásba fizetni se kell a fizúkat.Mondjuk az ifi csapatból akarsz igazolni,akkor zsebbe kell nyúlni.Én a Szlovén piacot ajánlanám neked,ha nem kölcsönbõl akarsz építkezni.De én -900.000 euróval kerültem fel az elsõ osztályba úgy,hogy télen már pénzé kellett tennem a fél tarcsimat.
Amúgy kivel vagy?
zyndar
Estét Urak!
Kisgrat a nagycsapattal alázóknak, nagygrat a kiscsapattal vitézkedõknek-küzdõknek <#hawaii>

nálam miért nincs meg ez a tag?nagy adatbázisban?holland liga nincs jelölve,de...?

Üdvözlet!

Hát sajna meg nem tudom mondani neked bocsi 😊
Nah megnéztem van Dijk-et, kellene nagyon 😞 de drága még igy a játék elején is:S 450k az alapár...

most szemezgetek a csapatba😄

tudja e vk h ez a Maikel(sp)-haladás melyik klubbcsapatból lett elhozva?

Üdvözlet!

zaki
Utley mi a skined neve?

Hát remélem idén megtudom szerezni Makaay-t 😊
kár h nálam nincs!holland alsó osztály?

Üdvözlet!

Így van abban profi,ezért kapott 9000-es fizút hetente😊 Most meg a legjobb középsõ védõm Samardzic elégedetlen,mert az AZ érdeklõdik iránta és nem akarom eladni.Ára:325.000,de a következõ szezon végén lejár a szerzõdése.Viszont 15%-al bõvül csak az átigazolási keret,tehát nem tudok a helyére venni semmi nagyágyút.
zaki
Személy szerint én azért nem gratuláltam, mert néha (na jó soxor 😄) nem nézem meg ezeket a lekicsinyített képeket... :o Utólag is grat a feljutásért&bentmaradásért.

Mor3llo
Hát én akár egy nagyobb klubban is el tudnám képzelni.Gratula a bentmaradáshoz, holland liga rohadt jó és izgalmas, anno énis sokat nyomtam a Feyenoorddal, hatalmas rájátszási, meg helyosztó csaták mentek.Az a régi Makaay-Slory-Aaritalo csatárhármas!Akkor még tudtam élvezni a FM2008-at, de mostanra már túlságosan is idegesítõ hibái vannak.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Maximus4
A Haarlem-es mentésemben játszott nálam pár meccset,nagyon jól tolta.<#eljen>

Fabio Capello
viszont a középpályásként szükséges képességeiben profi, igazi playmaker 😊

Mert akkor majd elkezdem késõbb ostromolni a jelölteket!

Üdvözlet!

köszi!nem ronaldokra gondoltam természetesen!estleg valami tipp pléyákra v klubbokra?(fr,sp)

Üdvözlet!

Hát õ lenne a menõ kis középpályásom.Kevés gólt rúg,de szerintem õ a leghasznosabb emberem.Van egy sor tehetségem,remélem a most következõ szezonba már betudom õket építeni,mert igazolni megint nem sok pénzem lesz.Bankban van 300,000euró
Fabio Capello
ha elég nagy a reputációd, akkor igen, majd idõvel tudsz fiatalokat igazolni, de pl Cristiano Ronaldora vagy Tevezre ne számíts... 😄

Megkésett gratukat köszönöm,és megkésve grat mindenkinek 😊
inter94
Grat 😊Utley,Maximus4

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

Sziasztok!engem az érdekelne hogy a Fradiba késõbb tudok e majd igazolni spanyol,francia,portugál játékosokat esetleg(persze alacsonyabb osztályokból?pl-haladás-Maikel,mi errõl a véleményetek?esetleg tippek klubbokra?fr,spanyol 3-ad?v alacsonyabb o.köszi

Üdvözlet!

<#eljen><#taps><#taps>

Legjobb középsõ középpályásodról tolsz egy képet?

Köszönöm kedves vagy Pinnacle 😊 Nekem is jobban tetszenek azok,amikor valaki valami "homály" csapattal ér el sikereket.
Szerencsére a Roosendaale-t oda-vissza elseggeltem.A ki-ki meccsen idegenbe a Harlemet elkalapáltam 3-1-re,és otthon már arra figyeltem,hogy az X meglegyen,az meg is lett 0-0.Még 1 év a nagyok közt.
Maximus4
Na,az elsõ meccs megvolt,nem kicsit örülök