Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
Gunner: szó szerint Csítergeci <#idiota>#idiota> haverod van :S😄?as_SA_F_faa.df.:F
2 napja nem Fmeztem -.- Ennek ellenére ti maradtatok ugyanolyan Csítergecik <#idiota>#idiota> 😄😄😄😄
Csacsi: priviben segitek, ha gondolod 😉
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Célnek a VBt jelölték ki... Teljesíthetõ.
azér nemsemmi játékos lehet, ha az arsenal leigazolta :AS_D:AD:Aa
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Játékos neveket is szívesen mondanék, de jelenleg nincs fönn a játék, mert lefoglal a 2009 elõkészítésében való részvétel (nagy eséllyel leghamarabb december elején jön csak, mert a +d-s nézet még nagyon bugos és még rengeteg benne a hiba) és nem sok idõm van játszani.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Addig is Grat mindenkinek.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Juve ellen is ilyen szép eredmény legyen😊
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Tényleg szívesen vesszük a segítõkészséget, hiszen -nem csak ezen a fórumon-, megannyian szorul(hat)nak segítségre, akadnak meg a játék egy-egy pontján, ahol szükségük van némi segítségre, és ez így van jól. Viszont megvan egy bizonyos határ. Nyilvánvalóan idegesítõ, ha valakinek huszadjára is elmondod, hogy erõsítse meg a védelmet - hisz, valószínûleg õ is tisztába van ezzel, és mindent megtesz azért hogy a problémát megoldja. Ehhez vagy segítséget kér vagy nem, de ha kér, akkor lehet megadni játékosok nevét, esetleg taktikai trükköket, de NEM SZABAD valakit állandóan ezzel traktálni, mert egy idõ után az agyára fogsz menni. Lehet a mániád a kiváló védelem, de vedd számításba azt is, hogy az illetõ tud róla - gondold csak el, ha 30 meccsen kap 70 gólt, akkor csak tudja hogy gáz van -, illetve azt, hogy elég egyszer mondani, és adni pár nevet, akik ESÉLLYEL eljönnek a csapatba.
Ne vedd offenzívának, ami kikívánkozik, annak ki kell jönnie, talán mindkettõnk, és az egész fórum érdekében jobb, ha tiszta vizet öntünk a pohárba. Remélem tanácsaim hasznosak lesznek és segítenek abban, hogy könnyebben beilleszkedhess a topiklakók közé.
Ez természetesen nem csak Magic-re vonatkozik, hanem mindenkire.
És végül egy megjegyzés, mindenkinek ebben a topikban: Gratulálni nem szégyen, de jólesik a dícséret annak, akinek gratulálsz. Sajnos elég sokan nem veszik figyelembe más játékosok eredményeit - ellentétben elvárják hogy õket elismerjék. Ez kölcsönös dolog, amit adsz, azt kapod vissza.
Elnézést a hosszúságért, de köszönöm mindenkinek, aki szánt rá egy percet, hogy elolvassa.
Fabio Capello
hamary: Nem Ír, hanem Északír ami a játék leggyengébb bajnoksága UEFA országokat figyelembe véve.
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
#28370:Grat 😊
#28365:Grat 😊Keci jó vagy <#eljen>#eljen>
Szóval 3 év alatt. 1500-at nõtt. Az évente 500.
Tehát, ha továbbra is mindig feljutok, akkor a premier ligában csak 3700 lesz. Szóval nem lesz így jó 😞
Jah, és megnézem hogy áll a csapatom reputaciója.
Fabio Capello: Nem vagyok sértõdékeny és jogos amit kapok annak ellenére, hogy most szerintem nem vittem túlzásba.
Mániám a kiváló védelem, de ezt már tudjátok rólam.<#vigyor0>#vigyor0>
McFrost-tól amúgy már megszoktam, hogy állandóan zrikál.
Hozzátok képest én 0 vagyok az FM-ben, de próbálok segíteni akinek a csekély tudásommal tudok.
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

MagicRozi
#28365 Gratula,nagyon szép eredmény<#eljen>#eljen>
#28376Keci jó vagy <#eljen>#eljen>
Sokszor volt, hogy a közepes játékosok is elhajtottak.
Azért egy sorozatban 10-szeres bajnok csapathoz (fõleg, ha állandó BL résztvevõ (legjobb eredményem elõdöntõ volt azt hiszem)) azért IRL azért tolonganának a jelentkezõk, hogy ott akarnak játszani akkor is, ha ezt az eredményt a Rozinéni házibajnokságából induló Rozinéni hódolói nevû csapat érné el.
Pénz volt dögivel. A körülmények a maxon voltak. tehát ez se lehet kifogás.
Ti nem így gondoljátok?
2. A pénzügyes dolog baromság szvsz. Ha a kétszeresét, kettõfélszeresét bekínálják az adott játékosnak, az elnök simán el fogja adni, tekintet nélkül a pénzügyekre - csaktudom, voltam már nagy és kis csapatokkal egyaránt brutális pénzügyi helyzetben.
(már mindenki megvolt 1X)
Magic Boynak soxeretettel-> nagyon igyekszik a védelem
www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!
Matthew Prosac: a 17 meccsen 20 kapott gól még simán belefér amíg gyûlnek a pontok.
11.5 millióért simán tudod pótolni szerintem a védõdet és még marad is pénzed.
Ha rendbe rakod a pénzügyeket akkor majd ritkábban adják el a fejed fölött (akkor is elõfordul sajnos, ha abszolulte nem kell a pénz) a játékosaidat.
Vidal helyett még nem tudom ki jöjjön..
2 jó és 1 rossz dolog a Leeds-emmel kapcsolatban. A rossz az hogy a vezetõség kiadta a kezem alól Vidal-t a Milánnak 11.5M-ért. Nem volt beleszólásom, mert "too good to refuse"..Egyik jó, hogy sikerült a L'pool skalpját is begyûjteni, otthon 2-1-re, elõször gyõztem le õket az irányításom alatt. A másik jó pedig a tabella, ami egyelõre tetszetõs, bár nem reális, fogunk mi még lejjebb csúszni sajna.. De mindent megteszek ellenkezõjéért! Who knows.