Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

inter94
Sok sikert!van kapusod?😄

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

Huni92
Akkor lekéstem 😞 😄 Namind1.

Gunner: szó szerint Csítergeci <#idiota> haverod van :S😄?as_SA_F_faa.df.:F

Huni92
Hi & grat all!
2 napja nem Fmeztem -.- Ennek ellenére ti maradtatok ugyanolyan Csítergecik <#idiota> 😄😄😄😄

Csacsi: priviben segitek, ha gondolod 😉

Maximus4
Küldtem PM-et benne a progival<#integet2>

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Kicsit kamu a... haverod 😛 Gondolom õ küldi a képeket 😊 Bár így már talán érthetõ a Jimenez 😛

Matthew Prosac
fõleg nem Szatmárit...

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Gunnersboy
persze hogy az 😄 de "legalább izgalmas a bl" 😄

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Darthmushroom
cheat gyanu sose venne meg 2.évbe arsenal annyiért magyar játékost(szerintem)

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Ezentúl Ghána Managere is vagyok

Célnek a VBt jelölték ki... Teljesíthetõ.

Gunnersboy
hogy lehet stabil bl csapatot csinálni a debrecenbõl 2. fejezet <#idiota>

azér nemsemmi játékos lehet, ha az arsenal leigazolta :AS_D:AD:Aa

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Magic Boy
Sok mindenben igazad van, de annak idején dobáltam a képeket a Glebe-s mentésembõl csak épp senkit se érdekelt így abbahagytam.
Játékos neveket is szívesen mondanék, de jelenleg nincs fönn a játék, mert lefoglal a 2009 elõkészítésében való részvétel (nagy eséllyel leghamarabb december elején jön csak, mert a +d-s nézet még nagyon bugos és még rengeteg benne a hiba) és nem sok idõm van játszani.

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

McFrost
Képet a Kolozsvár keretérõl 😄

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Gratu 😊 A Seillaval engem oda-vissza elpicsáztak :|

Csacsi
Ne bántsd õket nagyon. Nah én is lenyomok még 1 meccset, mert aztán kezdõdik a BL.

Addig is Grat mindenkinek.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Fabio Capello
nem szívesen verem meg õket, érthetõ okokból 😄 😊

inter94
Grat 😊
Juve ellen is ilyen szép eredmény legyen😊

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

Fabio Capello
HSV - Espanyol 2-1 összesítve 4-2

gólok: Dago, Vucinic

az elõdöntõben a Juve jön...

Van der Vaart... Áhh :/ Utolsó perc, 43-ra vezetnek... Keten viszik kapura Mooreral a labdát, a védõk lemaradva... Simán lepasszolhatná, erre meg elrúgja a francba :|

Csacsi
Köszi. Az Avi már megvan. De több mint 4 mega. Ebbõl már nem lesz semmi 😄 Azt sem tudom, hogy tudnám átmenteni gif-be, így nem is akarok offolni.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Fabio Capello
nézd, én nem vagyok semmi rossznak az elrontója, és továbbra is alapvetõ politikája ennek a topiknak az, hogy bárki helyet kaphat itt, aki normális és kultúrált stílusban képes fórumozni. Ugyanakkor ahogy beláttad, és ahogy be kell hogy lásd, a Te eseted némiképp más. Talán Frostnak is ez a problémája veled, ahogy engem is irritál némiképp, hogy Te állandóan elõadod a nagy FM szakértõt, mit hogyan, merre, hányméter, ugyanakkor - ennek ellenére - semmi olyan képet, eredményt, stb. nem látok tõled, amely ezt a "nagy" tudást bizonyítaná. Tényleg nem. Van hogy hónapokra eltûnsz innét, nem látunk, aztán egyszercsak visszatérsz, hogy "Fúdejómindenki, de csináld meg ezt, csináld meg azt, és akkor még jobb leszel." Nagyon jó dolog a segítõkészség, és tolerálandó is, ugyanakkor ne csodálkozz ha semmibe vesznek, amennyiben Te semmit nem teszel le arra a bizonyos asztalra, amivel bizonyíthatnád, hogy "látod, tessék én is így csináltam, és milyen jó vagyok". Említetted a játékodat a Glebe csapatával. Én is elmondhatom, hogy BL gyõztest csináltam a román huszadosztályú Kolozsvár SC-bõl, de senki nem hinné el nekem, addig, amíg megfelelõ képekkel, eredményekkel alá nem támasztom azt. Mert mint tudjuk, és mint tapasztaljuk, mindenkinek nagy a szája, de a valóságban még azt a minimumot sem teljesíti amit elérhetne.

Tényleg szívesen vesszük a segítõkészséget, hiszen -nem csak ezen a fórumon-, megannyian szorul(hat)nak segítségre, akadnak meg a játék egy-egy pontján, ahol szükségük van némi segítségre, és ez így van jól. Viszont megvan egy bizonyos határ. Nyilvánvalóan idegesítõ, ha valakinek huszadjára is elmondod, hogy erõsítse meg a védelmet - hisz, valószínûleg õ is tisztába van ezzel, és mindent megtesz azért hogy a problémát megoldja. Ehhez vagy segítséget kér vagy nem, de ha kér, akkor lehet megadni játékosok nevét, esetleg taktikai trükköket, de NEM SZABAD valakit állandóan ezzel traktálni, mert egy idõ után az agyára fogsz menni. Lehet a mániád a kiváló védelem, de vedd számításba azt is, hogy az illetõ tud róla - gondold csak el, ha 30 meccsen kap 70 gólt, akkor csak tudja hogy gáz van -, illetve azt, hogy elég egyszer mondani, és adni pár nevet, akik ESÉLLYEL eljönnek a csapatba.

Ne vedd offenzívának, ami kikívánkozik, annak ki kell jönnie, talán mindkettõnk, és az egész fórum érdekében jobb, ha tiszta vizet öntünk a pohárba. Remélem tanácsaim hasznosak lesznek és segítenek abban, hogy könnyebben beilleszkedhess a topiklakók közé.

Ez természetesen nem csak Magic-re vonatkozik, hanem mindenkire.

És végül egy megjegyzés, mindenkinek ebben a topikban: Gratulálni nem szégyen, de jólesik a dícséret annak, akinek gratulálsz. Sajnos elég sokan nem veszik figyelembe más játékosok eredményeit - ellentétben elvárják hogy õket elismerjék. Ez kölcsönös dolog, amit adsz, azt kapod vissza.

Elnézést a hosszúságért, de köszönöm mindenkinek, aki szánt rá egy percet, hogy elolvassa.

Fabio Capello

Magic Boy
Nyugi, mire odajutsz neked is 5000 fölötti lesz szerintem, mert a magasobb osztályokba jutás többet dob rajta.

hamary: Nem Ír, hanem Északír ami a játék leggyengébb bajnoksága UEFA országokat figyelembe véve.

Maximus4
Grat 😊<#worship>

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

inter94
Grat 😊
#28370:Grat 😊
#28365:Grat 😊Keci jó vagy <#eljen>

Csacsi
Nah, Szóval megnéztem a 6. liga átlag reputációját. Tehát olyan 1200-ról indultam, és most 2700. 18. vagyok a jelenlegi bajnokságomban. A premier Ligában az Ipswichnek van a legkevesebb. 5900-al.

Szóval 3 év alatt. 1500-at nõtt. Az évente 500.

Tehát, ha továbbra is mindig feljutok, akkor a premier ligában csak 3700 lesz. Szóval nem lesz így jó 😞

Elsõ Évem az Espanyol-al.2.hely körül állok egész jól megy sikerült elvernem a Valenciát is 2-1re meg most a Real-t

Csacsi
Köszi megpróbálom.

Jah, és megnézem hogy áll a csapatom reputaciója.

Magic Boy
Az FM Genie Scout-ot innen le tudod tölteni.

Fabio Capello: Nem vagyok sértõdékeny és jogos amit kapok annak ellenére, hogy most szerintem nem vittem túlzásba.
Mániám a kiváló védelem, de ezt már tudjátok rólam.<#vigyor0>
McFrost-tól amúgy már megszoktam, hogy állandóan zrikál.
Hozzátok képest én 0 vagyok az FM-ben, de próbálok segíteni akinek a csekély tudásommal tudok.

Matthew Prosac
utolsó meccsemen 2-3-re nyertem idegenben a Pana ellen úgy hogy 1-3 is volt az állás. Ha 1-4 akkor továbbjutok, de végül a nagy kitámadásban én kaptam a gólt nem õk.. ennyi

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

McFrost
1-el kevesebb kapott gól Matyikám....😊

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Szerintem az ír bajnokság nem vonzotta õket...

Matthew Prosac
ezt a szopást gyerekek... <#szomoru1>

McFrost
:ASA😄SA😄A:SDDDd
MagicRozi

Maximus4
Hypercam-mal csak azt át kell konvertálni gif-be ha jól tudom.
#28365 Gratula,nagyon szép eredmény<#eljen>
#28376Keci jó vagy <#eljen>

Magic Boy
Nem is Messi szintû emberekre gondoltam.
Sokszor volt, hogy a közepes játékosok is elhajtottak.
Azért egy sorozatban 10-szeres bajnok csapathoz (fõleg, ha állandó BL résztvevõ (legjobb eredményem elõdöntõ volt azt hiszem)) azért IRL azért tolonganának a jelentkezõk, hogy ott akarnak játszani akkor is, ha ezt az eredményt a Rozinéni házibajnokságából induló Rozinéni hódolói nevû csapat érné el.
Pénz volt dögivel. A körülmények a maxon voltak. tehát ez se lehet kifogás.
Ti nem így gondoljátok?

Fabio Capello
elméletileg van egy, amelyik mûködik, az FM hungaryn keresgélj, vagy a genie.fm-en 😊

4es távoli lövésõ játékos és 9-es techinkájú akkora gólt lõtt nekem ... :/ Ki is ejtett a kupából.

Csacsi
Van a 2008-hoz is? Mert mikor múltkor néztem, akkor még nem volt.

Fabio Capello
még besértõdik a szentem 😄

Fabio Capello
azt nemtom mennyivel indultál, de a jelenlegit Genie Scouttal meg tudod nézni

McFrost
Videót rája :ASADSddsds

Csacsi
Hát nem tudom. Azért kíváncsi lennék, hogy mivel tudom megnézni a csapatom jelenlegi reputációját. És azt is, hogy mennyirõl indultam. Ötlet valakinek?

Fabio Capello
:ASDS_SF:AD:A_Sd

Fabio Capello
1. annak nyilvánvalóan megvan az oka, ne várd hogy a Mucsaröcsöge SC-be el fog jönni Messi... hiába futtatod fel a csapatot, attól még kiscsapat maradsz - névben mindenféleképpen-
2. A pénzügyes dolog baromság szvsz. Ha a kétszeresét, kettõfélszeresét bekínálják az adott játékosnak, az elnök simán el fogja adni, tekintet nélkül a pénzügyekre - csaktudom, voltam már nagy és kis csapatokkal egyaránt brutális pénzügyi helyzetben.

szabocsaba1983
Féltávnál:
(már mindenki megvolt 1X)

Magic Boynak soxeretettel-> nagyon igyekszik a védelem

www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!

McFrost
Erõsíccsed meg a védelmet!Dobj egy képet a taktikról plsKépet az igazolásokról pls

Magic Boy
Hát igen ez a játék egyik nagy hibája, hogy lehetsz akár 10-szeres bajnok és állandó BL csoportkörös (én voltam az Északír Glebe Ranges-el), ha alapból kis csapattal kezdtél akkor a jobb/nevesebb játékosok simán elküldenek melegebb éghajlatra.

Matthew Prosac: a 17 meccsen 20 kapott gól még simán belefér amíg gyûlnek a pontok.
11.5 millióért simán tudod pótolni szerintem a védõdet és még marad is pénzed.
Ha rendbe rakod a pénzügyeket akkor majd ritkábban adják el a fejed fölött (akkor is elõfordul sajnos, ha abszolulte nem kell a pénz) a játékosaidat.

Csacsi
Bocsi az offért, milyen progival tudom kimenteni, a mozgóképet, mert lenne egy gól, amit megmutatnék.

Darthmushroom
Hi & grat all!

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Matthew Prosac
igen,tudom: és megpróbálom megerõsíteni a védelmem 😄
Vidal helyett még nem tudom ki jöjjön..

Matthew Prosac
Üdv! Mindenkinek respect!
2 jó és 1 rossz dolog a Leeds-emmel kapcsolatban. A rossz az hogy a vezetõség kiadta a kezem alól Vidal-t a Milánnak 11.5M-ért. Nem volt beleszólásom, mert "too good to refuse"..Egyik jó, hogy sikerült a L'pool skalpját is begyûjteni, otthon 2-1-re, elõször gyõztem le õket az irányításom alatt. A másik jó pedig a tabella, ami egyelõre tetszetõs, bár nem reális, fogunk mi még lejjebb csúszni sajna.. De mindent megteszek ellenkezõjéért! Who knows.