Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Próbálom erõsíteni a védelmet. De eléggé támadó taktikával játszom, és a két szélsõ védõm fel van nyilazva. Szóval eléggé szeles a védelmem. Általában kontrából kapok gólokat. És azért az is eléggé baj, hogy sajnos (báe ez most hülyén hangzik) túl gyorsan lépek elõre, de nem nõ ilyen gyorsan a reputációm, így nehez igazolok, hiába hoztam rendbe a klub pénzügyi helyzetét elõbbre nem tudok lépni. Szóval az eredmények jönnek még, de lassan bele fog fáradni a csapat, és nem fogok tudni megfelelni. A stadionom még mindig csak 5000 férõhelyes. Az edzéslehetõségeimet még mindgi nem tudtam fejleszteni. Szóval nem tudom mi lesz. Remélem kitart a formám a legfelsõbb osztályig, és akkor ott már tanáyzhatok pár évig, és beindulhat a stadionfejlesztés, a reputációnövelés, és egyéb fejlesztése a csapatnak. De félek, hogy megfogok 2 évre rekedni a 3. osztlyban.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Én közben xeltem a Liverpoolal 😊 A tündérbogarak tizivel egyenlítettek... nem tudom már hányadikat fújták be ellenem...
Csak így tovább.
És a végére egy régi klasszikus tõlem: Erõsíccsed meg a védelmet!<#nyes>#nyes>
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!
(nem ismered a Magyar Szurkolói Klub hivatalos honlapját??? <#ejnye1>#ejnye1>)
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
Bl csoport simán második hely😊
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
mióta határozza meg a lista sorrendje hogy ki milyen poszton játszik? bárhogy összekeveredhetnek a nevek, attól függõen, hogyan húzom a játékosokat szimbolizáló gömböket a taktikai képernyõn... Adu világéletében ML-t játszott a csapatban, a balvédõm Pisano...
amúgy:
Frey - Pisano, Kompany, Bolahrouz (Piqué), De Jong - Wicky - Adu, Higuain (Trochowski) - Van der Vaart - Vucinic (Benjamín), Dagoberto (Guerrero)
Milyen poszton játszatod és ha mindenki egészséges akkor, hogy néz ki a kezdõd?
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
sima továbbjutás... negyeddöntõben az espanyol jön, jelenlegi formánk alapján rajtuk is simán túllépünk
MIELÕTT KÉRDEZEL, OLVASD EL A FAQ-T!!!
-->Itt tölts fel képet!<--
A feltölthetõ maximális képméret: 750x563 pixel!
(Ennél nagyobb betûkkel már nem tudom kiírni, tessék végre felfogni, hogy max 750 pix széles lehet!!!)
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Akinek esetleg van Emiliano Insua és Franco Di Santo arcképe annak szívesen örülnék, ha megosztaná! Köszike!
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
Orosz titlebar logokat hol lehet beszerezni?
Félidõben így állunk most vertük idegenbe a CSZKA-t 2-0-ra,esélyük sem volt<#gun>#gun>

Töltöm a Dorchestert. Végre van idõm kicsit játszani.
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Bekapott gól után lehoztam a brazilt, mert mindhiába kértem jobb játékot tõle... Nem bántam meg... Kár, hogy van még egy meccs... :/