Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fabio Capello
UEFA visszavágó

HSV - Juventus 5-0 (össz: 7-2)

gólok: Boulahrouz, Vucinic, Trochowski, Dagoberto 2x

BENNVAGYUNK A DÖNTÕBEN!!!!!!! Az ellenfél pedig a Betis lesz.

Eléggé paráztam a meccstõl, de így utólag kár volt, nagyon laza gyõzelem volt 😊

Hi & grat all!

inter94
Hi & grat all!

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

Fabio Capello
UEFA-kupa, elõdöntõ elsõ meccs

Juventus - HSV 2-2

Gólok: VdV 2x

otthon nyerni kell...

Csak általában futok az eredmény után mindig,most mondjuk idegenbe bedaráltam a Rodát 😄
Igyekszem megfogadni a tanácsokat.Köszi 😊
4kos
1.Próbálj berakni a kezdõbe olyan játékosokat akiknek magas a morál(good,very good,superb)
2.Kapust venni kell , nem egy játékot hagytam abba mert 3 lövésbõl 3-t bekap és kikapok úgy hogy az ellenfél végig gyengébben játszott.
3.Szerintem ha mondjuk vezetsz a 60 percben akkor szépen vissza lehet állni egy kicsit,aztán 75. ben mégjobban majd végül full idõhúzás(ez egy remek módszer hogy feljavítsd a morált)igaz sose fognak jól játszani de nyernek(Chelsea :S)

Nem tudom mi a fenét csináljak.A csapatom szerencsétlenül szedi a zakókat.Folyton 1 gólokkal kapok ki,de 2 gólt átlagba termelünk meccsenként.A védelmem egy kalap s..r!A kapus posztom is egy másik kalap s..r!Minõségi ember ide nem akar jönni,akiket meg "kineveltem" már nagyobb klubokba akarnak menni.Tele vagyok lével,de nem tudom mi a fenét tegyek 7.000.000 euró lett már igazolásra,mert a kedvenc elnök bá adogatja el a fejem felett az embereket.Mondjuk nem baj,de kicsit többet kértem volna értük.
Darthmushroom
Hi & grat all!

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

lippet
Hi & grat all!

Na megszereztem Insuat!
Értéke: 2.6m
Átl telj.: 7,81
Megvettem: 26m

Az aszisztens is nagy jövõt jósol a balhátvédnek!
Érdeklõdök még értük: Wallcot, Nasri, Agüero.

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

Ultra nagy grat 😊))
szabocsaba1983
Mit is mondhatnék...Most mentegetõzzek, mert nyertünk? Talán a gép szokott? Most volt a 100-ból 1.

www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!

Na jó éjt mindenkinek... Lehet ezt a mentést is hagyom a francba 😞 De talán holnapra lenyugszom.... Csak ne csalna folyton a játék

Wigan ismét nyer 1-0-ra... ezt már nem fogom fel.

Félidõbe dühös voltam a játékosaimat nem hatottaa meg... Olyan pocsék a befejezésünk, hogy az hihetetlen... Kezd zavaró lenni :/

szabocsaba1983

Köszi. Nem lesz könnyû menet. A Chelsea nyerte a liga Kupát, remélem valaki még elõttem nyeri az FA Kupát, s a döntõt, mondjuk a bajnokkal játsza... Akkor több esélyem van 😊 Amúgy a balhátvéd valószínû jön.

Water
Kis szerencsével meglehet az az Uefás hely de a Newcastle ellenit hoznod kéne... Hajrá!

Forza Juve per sempre!

Jelenleg így állok. Még játszok a Newcasle, és az Everton ellen is. De még a Liverpoolon kívül 3 nagy hátra van... 6. hely jó lenne, ha meglenne.:

inter94
Keci jó vagy <#eljen>
zsoma79:Grat 😊

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

Gunnersboy
azér az az egy vereség az elég rendes 😄
amúgy grat, jók vagytok 😊

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Grat! És neked is Matthew!

Én végre nyertem, Middlesbrough ellen...

Water
Külön öröm!! 😄 Nagy grat!

Forza Juve per sempre!

szabocsaba1983
Azthiszem már most megkedveltem ezt a mentést:

Bl, elsõ mérkõzés:

Darthmushroom
nekem a derbyvel voltak nagy chelsea veréseim naon bejött ellenük a taktikom
amugy grat
szerintem beirod itt keresõbe akkor látthatsz képeket meg a hét managernél is van asszem 2

Matthew Prosac
gyerekek ez kegyetlen. 2 év alatt 5x találkoztam a Chelsea-vel. !Enyhén! mumus vagyok.. Tehát vegyük sorba:

Season 2009-2010
Leeds United - Chelsea 3-0 (Premier League)
Chelsea - Leeds United 6-0 (Premier League)
Leeds United - Chelsea 2-1 (Neutral, League Cup Final)
Season 2010-2011
Chelsea - Leeds United 1-2 (Premier League)
Leeds United - Chelsea 2-1 (Premier League)

5meccs - 4 gyõzelem - 0 döntetlen - 1 vereség - 9rúgott/9kapott gól. <#hawaii>

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

na elcsíptük az Intert <#wink>

Csacsi
Jah, az lesz, de majd holnap, mert most nincs kedvem regisztrálni, és a gifem is 7 mega lett 😄

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Kösz megfogom lesni! Pénzem remélem lesz, legalább a két védõre...

Punkers! Grat!

Water, sok sikert!

Water
Hi & grat all! Végre van gépem uh tok managerezni kicsit! Bradfordot izzítom... OFF: BATE -JUVE már 2-2<#vigyor3>

Forza Juve per sempre!

Maximus4
Grat 😊

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Matthew Prosac
Gonzalo Pineda a bal/középsõ védõre a legjobb megoldás.. Ha van rá pénzed...
Bár nálam most a Portonál van, és 10M-ért nem adják..

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

tedd fel a youtube-ra!
Na ez már nagyon mákos

Egyébként nyáron két védõ leigazolásán dolgozom. ( Mert erõsítenem kell a védelmet 😄 ) Corluka az egyik kiszemeltem. De még keresek egy Bal-középsõ védõt is.

Lecsúsztunk a 9. helyre... 5 meccse nem nyertünk. Rossz belegondolni, hogy nemrég még 3.-ak voltunk.

Maximus4
<#eplus2><#eplus2>

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Hmm, használni fogom. Mondjuk most nem volt bátorítási lehetõség. A 7eseknek elégedettet mondtam...

@Maxismus
Grat! De Lyont nem kellett volna elverni 😞

inter94
thx:Capello,Maximus,Hamary
Grat 😊

Huni92
Bátorits, avagy a legkeményebb lecseszést használd. Azok nálam általában bevállnak.

Maximus4
A szuper kupa behúzva.

Megkezdõdött a BL és úgy gondolom maradéktalanul elégedett lehetek ezzel az eredménnyel a statisztikát elnézve.

Dehogy fordítottam... 😞 Segítséget kérnék... Mit mondjak félidõben, ha nem vagyok elégedett... Mert a "Többet várok" után, csak gólt kaptam... A védelmemet meg legszívesebben lemészárolnám.

Darthmushroom
off: 23perc a Bate 2:0 Juve
naon durva

Gunnersboy
faszom hamary meg te is kiütöttétek amit irtam 😄DDD

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Gratt!

Darthmushroom
off:
bate 1:0 juve

Maximus4
Kurva nagy grat<#eljen>

Fabio Capello
gratta 😊

( nincs vége még a meccsnek sõt, még csak most kezdõdött. De nem tudom sorozatba hányadik meccs, ahol az elsõ lövésbõl gólt szereznek :o Na majd fordítunk. )

inter94
huh<#mf1>

Köszi 😄

Van: Sammy Adjei, nem is olyan rossz 😄