Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HSV - Juventus 5-0 (össz: 7-2)
gólok: Boulahrouz, Vucinic, Trochowski, Dagoberto 2x
BENNVAGYUNK A DÖNTÕBEN!!!!!!! Az ellenfél pedig a Betis lesz.
Eléggé paráztam a meccstõl, de így utólag kár volt, nagyon laza gyõzelem volt 😊
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
Igyekszem megfogadni a tanácsokat.Köszi 😊
2.Kapust venni kell , nem egy játékot hagytam abba mert 3 lövésbõl 3-t bekap és kikapok úgy hogy az ellenfél végig gyengébben játszott.
3.Szerintem ha mondjuk vezetsz a 60 percben akkor szépen vissza lehet állni egy kicsit,aztán 75. ben mégjobban majd végül full idõhúzás(ez egy remek módszer hogy feljavítsd a morált)igaz sose fognak jól játszani de nyernek(Chelsea :S)
Na megszereztem Insuat!
Értéke: 2.6m
Átl telj.: 7,81
Megvettem: 26m
Az aszisztens is nagy jövõt jósol a balhátvédnek!
Érdeklõdök még értük: Wallcot, Nasri, Agüero.
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!
Forza Juve per sempre!
zsoma79:Grat 😊
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
amúgy grat, jók vagytok 😊
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Én végre nyertem, Middlesbrough ellen...
Bl, elsõ mérkõzés:

www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!
amugy grat
szerintem beirod itt keresõbe akkor látthatsz képeket meg a hét managernél is van asszem 2
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Season 2009-2010
Leeds United - Chelsea 3-0 (Premier League)
Chelsea - Leeds United 6-0 (Premier League)
Leeds United - Chelsea 2-1 (Neutral, League Cup Final)
Season 2010-2011
Chelsea - Leeds United 1-2 (Premier League)
Leeds United - Chelsea 2-1 (Premier League)
5meccs - 4 gyõzelem - 0 döntetlen - 1 vereség - 9rúgott/9kapott gól. <#hawaii>#hawaii>
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Punkers! Grat!
Water, sok sikert!
Forza Juve per sempre!
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Bár nálam most a Portonál van, és 10M-ért nem adják..
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
@Maxismus
Grat! De Lyont nem kellett volna elverni 😞
Grat 😊
Megkezdõdött a BL és úgy gondolom maradéktalanul elégedett lehetek ezzel az eredménnyel a statisztikát elnézve.

naon durva
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Van: Sammy Adjei, nem is olyan rossz 😄