Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
Elsõ kieséi kör Racing ellen
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
Capello,Darkon,Water, és a többiek. Nagyon jók vagytok. Ma szerintem pihen a Dorchester, mert fifa09-et tesztelek. 😄
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
szép stat Dagobertonak, csak az a baj h 08-ban nagyon levan húzva ://
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
mindenki másnak is grat 😊
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Képek:
Az utolsó meccsünk:
Tabella:
A keret:
Az év legjobbja szerintem (gólkirály, asszisztkirály, a legjobb a csapatban): -Ajánlom figyelmetekbe azt a hatvan gólt 😉
Sensi tisztára elkámpicsorodott mer nem mentem a Romához... 😄
Díjak
Év játékosa: 1. Dagoberto, 2. Vucinic
Év managere: 2. én 😄
Gólkirály: 1. Dagoberto, 2. Vucinic
Év csapatában: De Jong, Boulahrouz, Kompany, Higuain, Van der Vaart, Adu, Dagoberto, Vucinic, Wicky
Water, neked is nagy grat!
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Viszont most meek focizni de majd este még jövök! Addig is sok sikert mindenkinek!!
Forza Juve per sempre!

Forza Juve per sempre!
Villarreal-Lazio(visszavághatnak a 2017-es BL döntõért<#puszis>#puszis>)
Valencia-Real Madrid
Born to win
Bár jó lenne, ha lenne hozzá egy nem túl régi adatbázis frissítés.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Born to win
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
Tegnap valaki ajánlott egy igen jó védõt... nem kapott munkavállalásit 😞 Mexikói 39szeres válogatott, de a játékba csak csere, s gondolom így az utübbi nem tudom hány meccsen nem volt meg a 75 % , vagy mennyi játszott meccs... Így nem lesz jó balvédõm.. És idén is miattuk baszhattuk az egész szezont
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
Forza Juve per sempre!
Georginio-ról tudsz dobni egy képet?
Amúgy ritkábban kellene benéznem, mert titeket nézve félõ, hogy nem bírom ki FM nélkül.

Forza Juve per sempre!
mondtam hogy Juve ellen is szép eredmény legyen,és be is vállt😄
Hamary:
Keci jó vagy <#eljen>#eljen>
<#eljen>#eljen>
Ha a Juve megvolt Betis mar nem jelenthet akadalyt. Egyedul Sobis ha ott van meg.
Born to win
Nekem meg elég durva meccsek jönnek 😞 ( Chelsea, Everton, Manchester U., Arsenal... )