Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Darkon

Born to win

Darkon
http://fc37.deviantart.com/fs13/f/2006/363/9/c/War_scream_by_the_ace_chef.gif

Tegnap PES09 demoja miatt nem játszottam le, de most bosszút álltunk.
Gólt nem is láttam mert folyamatosan a taktikai képernyõ volt kinn: az õ formációja meg a statisztikák 😊

Born to win

akyyy
Grat 😊

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Hehe leigazoltam Robi Carlos-t a Go Ahead Eagles-be 😄
Szabadon igazolható volt remélem pár szabi gólra futja majd,és hozzá fog segiteni az UEFA kupás szereplés kiharcolásához.
Darkon
Remek távlatok jövõ szezonra

A máximo goleador del ano😊 a leendõ csatárom lett. Larranaga pedig elsõ a spanyol gollövõk listáján(Máximo goleador espanol de la Primera división😊

Born to win

Water
Na én ennyi voltam mára! 8 forduló után második vok 2 pontra az elsõtõl! Holnap dobok pár képet! Addig is kitartás managerek és jó8!

Forza Juve per sempre!

Darkon
Na ezt csunyan eltaktikaztam.
BL viszont meglehet!

Born to win

Water
Na 1 kis elcsúszás után újra visszatértünk! Keresnem kellett még 1 csatárt Carrol mellé mert naon kevés gólt lõttünk de asszem megtaláltam neki a játszótársat...

Ezzel a Bury 4 meccses gyõzelmi sorozatát szakítottuk meg!

Forza Juve per sempre!

Fabio Capello
Málága megszivatja majd õket, nefélj 😄

Darkon
Nekünk: Zaragoza, Cádiz
Valencia-nak: Albacete, Tenerife
Real-nak: Malaga, Albacet

Bízom a kameruni csodacsatáromba Tenerife-be és a Real talán x-el

Born to win

Fabio Capello
na még két jó forduló kell, és a célegyenesben nyered meg a bajnokságot 😊

Darkon
Itt meg egy vizlabda eredmény. Valencia kikapott 90.pecben kapott góllal😊)!

Born to win

Darkon
THX!

2013ota annyi a változás hogy Villa helyett Nsue vágja a gólokat de le lesznek alázva

Born to win

Magic Boy
A Valencia a kedvenc spanyol csapatom úgyhogy ne alázd õket nagyon.<#vigyor0>

Jók ezek a smilliek amiket használsz.
Honnan szedted õket?

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Fabio Capello
gratta 😊

Csacsi
Grat 😊Keci jó vagy <#eljen>

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Darkon
Otthon se hagytuk magunkat 8-1el megyünk a döntõbe a VALENCIA ellen.

Vissza fogunk vágni ezért

Born to win

Fabio Capello
nagy grat 😊

Magic Boy
Grat!

Biztos idegesítõ, hogy egy ponttal lemaradtál az elsõ helyrõl, de a lényeg a feljutás.

Kíváncsian várom, hogy kiket tudsz igazolni.

Elõre az újabb osztályváltásért.

Hajrá! <#eljen>

Darthmushroom
Hi & grat all!

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Magic Boy
Miért? 😊
Mások is szoktak néha tanácsot kérni, hogy kivel legyenek.
Én most országot kérek, mert a csapat már megvan.
Dönteni is tudnék, de egy kis játék belefér nem?

Csacsi
Köszi. A kupával eddig én nem foglalkoztam. És most sem lesz másképp. Egyelõre jussak el a Premiere Ligáig. 😄

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Water
Húú ez de idegesítõ lehet... De így is nagy eredmény! Ultra nagy grat!
Én viszont belefutottam egy 2-0ás pofonba + kiestem ligakupából leeds ellenében :S mind1 fel kell állni gyorsan!

Forza Juve per sempre!

Mor3llo
:ASD:AS😄:ASDDDSAD

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Csacsi
Na. Véget ért a 3. szezon. Az utolsó 5 meccsen ment el a szezon. Friss csapatként megvan a feljutás, de fáj, hogy nem lettünk bajnokok 😞

McFrost

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Magic Boy
Ha így folytatja a Kolozsvár és a BATE akkor az FM 2009-ben sokan kezdenek velük játszani szerintem.

Huni92
Detto 😊

Betöltöttem Ajaxot, nyerünk 2-0ra a Vitesse ellen.

Darkon

Born to win

Magic Boy
Szavazás.<#vigyor0>
Mindenki mondjon egy országot a 4 topligás (Angol, Spanyol, Olasz, Német) közül és amelyik ország nyer abban az országban kezdek (a csapatot én választom) managerkedni az FM2007-ben.
Fölraktam, de nem a játékhiány döntött elsõsorban, hanem mert eszembe jutott valami.

Fabio Capello
:AS😄_SAF😄:ASD😄_

Water
Nah visszavagyok... Látom mindenki oltotta a népet míg nem voltam! Keci jók vagytok!

Forza Juve per sempre!

Darkon
Mondom én megéri 08-azni! 2019re már egész élvezhetõ a játék<#vigyor3>

Born to win

Fabio Capello
kurvanagy grat 😊

Darkon
Kösz! Akkor meg mind1 nem (játszasd a fiatalokat ha a feljutás már biztos)

Born to win

Csacsi
Darkon, Dubi.

Oriási Grat.

Az én csapatom meg leeresztett. ne tud nyerni. mondjuk legalább ki sem kapunk. De már nincs sok meccs, és a feljutás már megvan.

inter94
Keci jó vagy <#eljen>
sztem is a döntõben

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

Maximus4
Keci jó vagy <#eljen>

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Darkon
Azt a büdös<#wow2><#taps>!!!

BL elõdöntõ elsõ mérkõzés, azt hiszem már a döntõben vagyunk!

Born to win

inter94
Féltávnál

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

Csacsi
Nekem az lenne a megfelelõ, ha mindkettõt irányíthátnám 😄 De ez nem lehetséges, így maradok a Dorchesternél, legalábbis az elsõ premier ligás évemig.

Magic Boy
Próbálj alkudni a Barcával az ajánlatukról úgy, hogy átmódosítod neked megfelelõen a feltételeket. Ha nem adják meg (2-3 tárgyaláson belül) nincs mirõl beszélni, ha megadják akkor hallgass a szívedre és a szerint cselekedj.

Csacsi
Igen, mert a Tv most az övé, viszont a laptop ölben el van 😄

zyndar
Megjött az asszony és ezért fifa 09 helyett marad az fm. <#fejvakaras>

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Csacsi

Csacsi
Nah most kell egy kis szünet. És ötleteket is kérek. Megkeresett a Barcelona, és a fiorentina is. még 3 meccs van a szezonból, é már biztos a feljutás. Fiorentinához nem mennék. De a Barcelonával nem tudom mit csináljak. Úgy a szívemhez nõtt a Dorchester 😊

lippet
Köszi, inkább kölcsönadtam a PSV-nek😄
BL 1. kiesési körben az Inter ellen játszok majd! Nagy meccs lesz! Ráadásul A.Colet meg pont az Inter akarta januárban megvenni!

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

Csacsi
Hopp nem sikerült. Capello, kérlek szerkezd. Jah, meg most látom, hogy még fel sem dolgozták. Nah, akkor majd késõbb linkelem 😄

Csacsi
Nah megjött asszony, így marad az fm.

A tegnapi gól amit akartam mutatni, itt van.Szerencsére a végén még mi is rúgtúnk egyet így 6-6 lett 😄

<object width="425" height="350"> <param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/o61DWVP6wZA"> </param> <embed src="http://www.youtube.com/v/o61DWVP6wZA" type="application/x-shockwave-flash" width="425" height="350"> </embed> </object>

Darkon
Grat! Racing nem hangzik vészesen!

Born to win