Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maximus4
Köszi,de nem vagyok egy nagy igazoló mûvész.Bármelyik csapattal játszom mindíg megpróbálok az adott keretbõl kihozni a legjobbat.Persze ez nem azt jelenti ,hogy nem igzolok senkit csak módjával szoktam.Jo-val kapcsolatban pedig a szúrkolók nem igazán örültek volna neki meg ráadásul 19 évesen hoztam õt ingyen csatárnak:

Öt meg idén vettem meg,tudom,hogy öregecske de egész jó mutatói vannak:

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

McFrost
Kössz, szeretek csalni 😄

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Water
Csítergeci <#idiota> nemsemmi!

Forza Juve per sempre!

inter94
<#ejnye1> nagy grat az elsõ helyért😄

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

Darthmushroom
Hi & grat all!

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Magic Boy
Grat! <#eljen>
9 kapott gól és a 76 rúgott nagyon szép.
Jo-t miért hagyod a CSZKA-nál?
Miért nem igazolod le?
Kíváncsi vagyok, hogy kiket tudsz igazolni.

McFrost: Grat csak így tovább.

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

McFrost
<#eljen>

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Maximus4
Grat 😊 Szegény Dubi<#szomoru1>

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

McFrost

Water
Hi & grat all! Fõleg: Csacsi, Maximus, Dubi! Nagy állatok vagytok! Sajnos nekem beszart a gamma így most csak figyelgetek... Remélem csak nem tudja beolvasni a CD-t a sok karc miatt!Ha ígyvan nemsokára újra izzítom!

Forza Juve per sempre!

lippet
Hi & grat all!
Tudnátok vmi jó taktikot mondani, amivel nem x-nék le a Aston Villaval, s nem kapnék ki a West Hamtõl?
A keret:

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

inter94
Grat 😊Keci jó vagy <#eljen>
9kapott gól<#eljen><#worship>

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

Maximus4
Köszönöm,pedig a védelmet nem erõsítettem meg az elõzõ szezonokhoz képest csak a taktikán változtattam,mert kezdték kiismerni.

Maximus4
Ja és a BL-ben így állunk.2 meccs van még hátra idegenben Valencia,otthon a Sahtar ellen.

Csacsi

9 kapot gól, és 0 vereség 😄 Nagyon szép eredmény.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Maximus4
Véget ért a 4. szezon,eddig ez volt a legjobb.Orosz kupa és a szuper kupa is behúzva mind a kettõ a rivális ellen(CSZKA).Most viszont nem tudom mi legyen,hogy folytassam-e mert BL trófea hiányzik csak viszont szerintem sok esélyt nem látok valami nagy eredményre.Persze a mostani csoportból valószínû tovább megyek a aztán majd meglátjuk mi lesz.Én is dobok pár képet.
A bajnokság végeredménye:

Egy kis statisztika:

Darthmushroom
Grat 😊

Maximus4
Grat 😊

Csacsi
Andy Gray csatáromat lecseszték a szurkolók, mert már 4 meccse nem rúgott gólt. Hát most azthiszem megmutatta, miért is számítok rá állandóan 😄

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Darthmushroom
Hi & grat all!

Watford ellen 1-0... Örülök ennek a kis gyõzelemnek is most 😮 Liga Kupában a Newcastlet kaptam, elõzõ idénybe oda-vissza szopattak :/

Most viszont megyek meccsre 😊 Hajrá Managerek! Hajrá Vidi! <#idiota>

inter94
köszi
Dubinak😄

Huni92
Maximus: ilyen már velem is elõfordult, nemrossz 😊 😄
Dubi/inter (hogyannevezzelek? 😄D): Gratta!

3-0 az Albacete ellen, igy állunk jelenleg

inter94
köszönöm mindenkinek hát azért még a bl trófeától messze vagyok még😄

Csacsi

Szép munka. Fõleg, hogy csak 13 gólt kaptál.

Fabio Capello
szép munka, grat 😊

jövõre aztán egy bl trófea is befigyeljen a vitrinbe 😄

Maximus4

Gratula!

És mindenki másnak is!

inter94
Véget ért az elsõ szezonom a Benfica kispadján nem lehetek elégedetlen bajnokság megvan,portugál szuper kupa Sporting ellen behúzva,portugál kupa Braga ellen behúzva,UEFA kupa nyolcaddöntõ Valencia ellen idegenbeli góllal kiestem.
Néhány kép

Fabio Capello
😄😄😄😄:😄

Maximus4
Hát ezen beszartam,nekem nem volt még ilyen<#nyes>

Huni92
BL negyeddöntõ Sevilla ellen lesz, majd az esetleges elõdöntõ a CHelsea-Porto párharc gyõztese ellen.

Huni92
Ebben a karrierben nem használok szögit, erre mit kapok? A gép leszögiz 😄 Depor elleni 2-2 alkalmával 2 szögigólt kaptam 😊

Csacsi
Nem sikerült a meglepetés 😞

Dorchester : Newcastle 1-4

Szóval ién már megint csak a bajnokság maradhat.

Csacsi
Köszi

inter94
Hi & grat all!
Water Keci jó vagy <#eljen>
Capello Csítergeci <#idiota>
Csacsi Keci jó vagy <#eljen>Képet a keretrõl pls

Maximus4
Hatalmas grat mindenkinek<#eljen>
Nektek meg: Water #28692
Capello #28715
különösen nagy grat,keci jók vagytok<#worship>

Csacsi
Köszi. Nem szoktam. Bár FA kupában a Newcastlet kaptuk. Szóval nem lesz könnyû 😞

Fabio Capello
vadállat, hát nem tisztelsz te senkit? 😄

Csacsi
Féltávnál így állunk. Azt már csak zárójelben, hogy friss feljutó vagyok, de ezt már mindenki tudja 😄

Huni92
Hát, egy lyukas garas, nemsok, annyit sem raktam volna arra, h továbbmegyünk xD

Fabio Capello
nemggyenge 😊

Huni92
Már mûxik 😉

Fabio Capello
Internal server error

Huni92
:ASDSADASDASDASDASDASDADASDASDASDASD

Pontlevonás pénzügyi helyzet miatt következhet be.

Huni92
Ha csõdbe megy egy klub, akkor pontlevonás lesz a dologból.
IRL a Leeds esete jut hirtelen eszembe. Azért kezdték -15 ponttal a 3. ligát, mert csõdközeli állapotba kerültek.

Nagy grat! Negyeddöntõbe reménykedj valami könnyûben 😊... Amúgy Readingtõl eléggé tartottam is... volt egy lövésem, sebesen ment szinte a kapuba, a gólvonalon megállt :/

Huni92
Reading....a csitcsapat :s

ésésésésés

Valencia - Leverkusen 5-1 😄

25 percnyi játék után már 4-0 volt, Silva 2 bombagóljával, vmint Albiol szabadrúgás utáni fejesével, vmint egy fél méterrõl bekotort góljával 😊
2. fi elején Gekas gól, 2 percre rá Zigic kapufa.
Már kezdtem azt hinni, h vége, amikoris a 90. percben egy beadást Zigic bólintott a hálóba 😄

John Cena
OMG pont levonást hogy lehet a gaméban?:S

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul