Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tavaly volt már egy hasonló üzenet. Akkor a 3.ról a 9. helyig zuhantunk.

Huni92
Csítergeci <#idiota>
3-0 a Bilbao ellen 😊 Villa ritörnz 😊
Jön a Leverkusen, a szurkolók magabiztosak xDD 0-3 után 😄D

Water
Szó-szó...<#nevetes1>

Forza Juve per sempre!

Grat!

Fabio Capello

Megérett a csapat az európai szereplésre 😊

Huni92
Igy van, Matias kemény fiú 😄 Mondjuk nekem ez a szerzõdés utáni sérülés dolog elég ritkán jön elõ.

Hát télleg nem sokat volt sérült ahogy látom... Remélem nálam is csak pár napokat lesz máskor 😊

Huni, grat!

Darkon
Pedig Mati-ról nem lehet elmondani hoyg sérülékeny lenne. Ez a szerõdés utáni sérülés a program hülyesége.

Born to win

Huni92
Alavés elleni meccs elõtt nyilatkoztam, h simán leverjük az ellenfelet. Marchena reakciója: nem biztos benne, hogy sikerül gyõzni.
Kiraktam a csapatból, Alexist be. 3-1re nyetünk 😊

Grat 😊Képet a keretrõl pls

Múltkor Van Der Vaart egyszer volt sérült, mondjuk rögtön az elsõ meccsén :/ De az csak pár nap volt. Ez azért zavar nagyon, mert õt VdV helyére hoztam....

Darkon
Új igazolásnál én rá szoktam számolni minimum 2sérülést. Számíts arra hogy felépülés után megint le fog sérülni. Bár elég szerencsétlen balesetet dobott most neked ki.

Born to win

Water
Én is remélem! Követned kell ide is!<#smile>
Am nálam most a kiesés elkerülését várják! Nyomtam nekik egy élmezõnybe kerülést, meglátjuk mi lesz... Viszont van 2 misim igazolni! ennyit mostanában nem nagyon láttam egyben<#wow1> Viszont az igaz h rám is fér mer most kell 1 kis vérfrissítés!

Forza Juve per sempre!

Próbálok nyugodt maradni... Hiszen csak 15 millió volt, s már játszott két meccset.... És a játék nem szopat,ááá

Amúgy az angol bajnokság második évében nálatok is összevissza voltak a meccsek? Nálam valaki 6 valaki 5 valaki 7 valaki négy meccset játszott... :/

hát igen, így elég nehéz...

én meg közben....

Water
Hát igen ilyenkor nagyon nehéz ebbõl kijönni!Ha rossz a teljesítmény rossz a morál és mégrosszabb lesz a teljesítmény! Ismerõs mert annó West Brommal átéltem ugyanezt... De fel a fejjel megoldod!!

Forza Juve per sempre!

Csacsi
Grat 😊Keci jó vagy <#eljen>

Töltöm Dorchestert. Remélem én is feljutok 😄

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Huni92
11. helyen tanyázunk.
Viszont a morál nagyon gyenge - gyenge. Igy nehéz bármit is csinálni. Koeman elbaszta az egészet. BL cimvédõ a csapat, azt várják h elõdöntõbe jussunk, erre a nyolcaddöntõ elsõ meccsén a Leverkusen lemakkol. 3/3....
Albiol meg Marchena felváltva adják a gólpasszokat az ellenfélnek. Villa sérült, Zigic impotens, Morientes detto.
Silva ritkaszar.
Természetesen minden nagyobb játékos rinyál, h túl jó a klubhoz képest.

Darkon
Azt hiszem Simiele-t beelõzték...

Közbe ezt a hülye Fedorov-ot próbálnám eldani 38M euro körül vinné Juve/Lazio de mindkettõt elutasította nagyobb fizetés miatt. Össze kéne vele veszni akkor biztos elmenne csak most nem lehet semmiért megbüntetni<#ravasz1>

Born to win

Majd belendülsz! Hányadik vagy?

Huni92
Grat! Keci jó vagy <#eljen>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
www.muszaj.try.hu 😊

Néhány eredmény:
2-0 vs Villarreal
1-3 vs RM
1-2 vs Espanyol
1-1 vs Mallorca
0-2 vs Sevilla
2-0 vs Racing

Moretti helyére az átig. idõszak utolsó napján elhoztam Taye Taiwot 15 millió + 30%ért. Eddig bevált. Viszont Marchena egy kalap kaki....helyére kell majd egy játékos.

BBeno2
9 pont levonás után ki is estek mint a szar

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

Water
Köszi!Igen a másodosztályban folytatjuk!

Forza Juve per sempre!

Csítergeci <#idiota>

Nagyon nagy grat!!!!!!!!!!!

Darkon
Nagygrat! Ezután mi jön? Championship?

Born to win

Fabio Capello
<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

kurvanagy grat 😊

nyugi, hosszabbítanak, mindig beszivatnak ezzel

Water
IGEN!IGEN!IGEN!MEGVAN A FELJUTÁS!
Legutoljára ott hagytam abba, h a bajnokság hajrájában vagyunk. Az utolsó 8 forduló nagyon vegyesre sikeredett: a hajrát borzalmasan nyitottuk, s a csapatot megérintette a bizonytalanság szele:

Ám az utolsó forduló napján mégis megkaptam a szerzõdésemet és ez a csapatot is feldobta "kicsit":

Ennek is köszönhetõen végül a 3. helyen zártunk, ám a helyzetet jól mutatja, h az utolsó elõtti fordulóban mind a 4 rájátszásos csapat 76 ponttal állt!!
Következhetett tehát a szezon 3 legfontosabb meccse.
A Yeovil csapatát kaptuk az elõdöntõben, a másik ágon
Scunthorpe-Crewe meccset rendeztek.
Az elsõ akadályt viszonylag zökkenõmentesen vettük:

Jöhetett a döntõ! A Scunthorpe leverte a Crewe-t ezért velük néztünk farkasszemet!Itt újabb problémával kellett szembenéznünk, hiszen az egyetlen jó kapusom pont aznap játszott Jamaica válogatottjában, és így az egész szezont a padon töltõ fiatal kapusomnak kellett beállnia 1 ilyen kiélezett és ultrafontos összecsapásra!
Tehát a meccs: mondhatni a hagyományos pocsék kezdésünket hoztuk erre a meccsre is és erre egy szép öngóllal tettük fel a koronát! Ezután azonban megpróbáltuk átvenni a kezdeményezést, de valahogy a gól csak nem jött össze...A helyzet a szünet után sem változott, így a 64. percben behoztam (a szezonban jóformán semmit sem nyújtó és ezért a padra került) Eddie Johnsont és átálltam a 3 csatáros játékra! Ez volt az a pillanat ami meghozta az áttörést, és a szintén szokásos utolsó negyed óránkat produkálva elértük a klub történetének eddigi legnagyobb sikerét!

Bocs h hosszúra sikeredtem de ezt most muszály volt kiöntenem magamból!<#vigyor3>

Forza Juve per sempre!

Darkon
Thx +B-bõl és a C-bõl még beférne ide 3ember.

Még hoznám Fabregast(csupán 32éves😊 de még mindig 20M euro az ára

Cano pedig igazi büszkeség lehetne Villarreali születésû saját nevelés. Eladtam jó régen, de most Milan-tól visszavásároltam. Playmaker szóval M.Fernandezt szeretnék belõle faragni.

Born to win

soma22
<#eljen><#taps>

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

Fabio Capello
nemrossz, bár kissé kezdenek kiöregedni a srácok 😊

Darkon
Létrejön a nagy álmom a teljesen spanyol(minõségi) csapat!

Born to win

Darkon
Áááá kiégett a szemem<#wow3><#vigyor3>

Amugy nagy grat az erdeményért!

Továbba grat Hamary, Maximus, Utley, Huni!

Born to win

Huni92
Ez a játékban mindig bekövetkezik 2016-2018 körül. És azért, mert az FM-ben is benne van az a hatalmas tartozás, amit IRL a MU felhalmozott.És a játékban ezt nem tudja letörleszteni az AI.

Na meglestem még a sorsolásom:
Fenerbache,Shaktar,Monaco,Cerle Brugges
Asszem itt a vége.
Mor3llo
Mondom én élethû ez a játék<#idiota>

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Köszi 😊 Neked is Capello, és neked is Maxismus 😊

Young elég jól nyomja. És most megszereztem Matias Fernandest az átigazolási idõszak uccsó napján 😄 Folytatom a gammát 😄

inter92, grat az eredményhez, szép 😉

A Manchester Unitedhez: Engem mindig legyõznek, meg is érdemlik <#idiota>

Fabio Capello
grat

inter94
mind1 nem megy hagyjuk
Megnyertem a Portugál Ligakupát 2-1 Sporting ellen Cardozo és Reyesnek köszönhetõen

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

BBeno2
bocs . Jonny Evans.

BBeno2
NC. 2018.március. szinte minden évben a kiesés ellen küzdenek. legjobb játékosuk John Evans. ez mindent elárul.

Csacsi
Keci jó vagy <#eljen>Grat 😊

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Fabio Capello
jónyóc 😊

Maximus4
Na,jó éjszakát és sok sikert mindenkinek,reggel meló<#integet2>

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Maximus4
Nem baj ne csüggedj,szerintem akkor is szép teljesítmény<#eljen>

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Fabio Capello
mindent, mintha feltennéd a magyarosítást

inter94
vége:S idegenbeli góllal Valencia jutott tovább

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

inter94
igen rájöttem énis😄mert az fmhungaryról néztema leírást data\updates\update-802\db\802 mappába csak a lang_db.bat fájlt kell másolni?

inter94
elsõ meccsem Valencia ellen idegenben. nem játszottunk alárendelt szerepet,cardozo 50percben találd be a másik félen pedig Villa a 90percben:S1-1

Fabio Capello
de a 802-be kell másolni, mivel a 802 a legfrissebb patch 😊