Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Most jová teszem a múltkori kudarcot hoy ki se jutottunk a VB-re. 1. helyrõl 18.ra csúsztunk emiatt. Most 10.ek vagyunk.
Born to win
Osasuna - Valencia 1-4
Villa ismét triplát szórt. Elképesztõ ez a srác.
besiktas 0:3 pompey
pompey 5:1 besiktas
sima továbbjutás volt
Darkon neked is nagy grat! :o
változások voltak a télen:
bl ennyi volt:
A sajtó mindig megvádol hogy sok a saját jatékos a válogatottba. Jelen eseben az összes játékos (még a csere is) Villarreal-os volt<#vigyor3>#vigyor3>
Az eredmények engem igazolnak a sajtónak meg<#mf2>#mf2>

Born to win
Forza Juve per sempre!
Amúgy annyit kértek érte. és a legjobb játékos aki el is jön a citybe😊
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
Szokásosnak mondható Lampard megpattanó szabadrúgásgóllal kezdõdött a meccs, majd Villa forditott, Silva 3-1re növelte az elõnyt, 2 perc alatt kaptunk 2t, és végül Rafinha egy bõdületes szabadrúgásgóllal beállitotta a végeredményt. Nehéz vv lesz.
Mellesleg 12 meccse veretlen a csapat, klubrekord.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Silva - Barcelona 3-1 😄
fsgh: owen nálam kastélyban ratyi volt. remélem nálad jó lesz majd 😊
Mit ígértél nekik? Mit várnak el?
(Nem mondok nagy újdonságot azzoal hogy a hosszú élet titka mindig a minimumot ígérd be a vezetõségnek. )
Born to win
Huni, Grat... Engem kifognak rúgni :/
Ezen a hp-n nagyon sok kiegészitõt találsz 😊 Innen szedtem én is.
Szehi: grat!
hamary: thx, és ha már feltámadásról van szó, ak leirom, h a BL negyeddöntõjében a Sevilla ellen 1-1 volt hazai pályán, majd idegenben 4-2re elvertük õket 😊
Elõdöntõben a Chelsea jön (4-0, 0-3 vs Porto).
Essomba bemutatkozott elsõ gólja.

Born to win
(Hiheetlen de Schuster meg mindig a Real edzoje nalam.)
Born to win
Baca-tol lenyultam Cabello-t, ami M.Fernandez veget is jelenti sajnos(RIP😊. Mar nem fer be a 25os keretbe 33eves es egy felidot nem bir mar ki 70% ala esik a kondija mindig.

Born to win
Sok sikert a Wiganhoz!
És grat a feltámadáshoz, Huni 😉
HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
Kezdtem egyet Angliában méghozzá a Wigen csapatával!
cél a kiesés elkerülés a vezetõségnél én bevállaltam hogy elcsipem a középmezõnyt!
Igazolásokra 16M kaptam amit kicsit fölnyomtam pár játékos eladásával!
Igazolásaim:
-Guilherme
-Matias Fernandez
-Arshavin
-Vaughan(kölcsön)
-G. Thil
-Yepes (ingyen)
A sok eladás miatt igen vékony lett a keret és ehez még azis hozzájárult hogy Matias Fernandez kapot 2 mecsre eltiltást + Thil eltörte a kezét
Taktika:
--------Vaughan----Guilherme--------
--Fernandez---Valencia--------Arshavin
-------------Clattermole------------
--Kilbane---Edman----Yepes----Melchiot
A felkészülési meccsek jól sikerültek pl: megvertem a Hearts-ot.
Bajnokság:
a bajnokság nagyon jól kezdõdött:
Wigan 3 : 2 Sunderland
Bolton 0 : 3 Wigan
Wigan 2 : 0 Stoke
Blackburn 1 : 2 Wigan
Vaughan és Guilherme nagyon állatul nyomja ajánlom mindenkinek aki még nem próbálta!(bár sztem nincs olyan 😄 )
Most jön egy Liga Kupa meccs a QPR ellen..
a képfeltöltés.hu nyavajog a kép nagysága miatt ugy mind a többi képfeltöltö.. ezt tudom orvosolni??
további jó fm-et!
Nekem is volt hasonló gondom mint zsoma79-nek.Ha jól emlékszem akkor én szar adatbázis frissítést használtam,visszatértem egy régire és megjavult,más nem tudtam csinálni.Érdemes lenne megkérni valakit aki az újjat használja,hogy nézze meg nála is ilyen-e a Leeds.
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430