Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
összesitésbe 7:3-val jutottunk tovább
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Már az elsõ évem után erre vártam. Folyamatosan telt stadionnal játszunk. Tudom nem nagy bõvítés, de nekem ez most jól jött.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
Tabella
Statisztikák
Silva az év 2. legjobb játékosa lett.
Villa, Silva, Zigic meg az Álomcsapatba is bekerült.
És akkor egy kép, amin rajta van a lényeg 😄

Huni, Drakon, Capello, Maximus, Hamary, és a többiek. Keci jók vagytok.
Kép
Silva jól tolta egész meccsen, és a sirból hozta vissza a csapatot. Ezzel együtt kikaptunk. Lényegében csiterfrey volt a kulcs, ugyanis 2 11est is megfogott, olyanokat, amelyek annyira sarokra mentek, hogy jobban már nem is lehetett volna sarokra lõni.
Villa lett a BL gólkirálya, 12/12.
Legjobb játékos is õ lett, vmint az Álomcsapatba is bekerült, Albiollal és Silvaval karöltve.
Silva egyik gólja a gólszépségversenyben a 3. helyre volt elegendõ. Mellesleg Elano nyerte ezt a külön versenyt 😊
Jön az utolsó bajnoki, a Recre ellen. Ha nyerünk, 4. helyen végzünk, ha x-elünk, az Atletico Madridtól függ a helyezésünk.
Reyes és Suazo kölcsönszerzõdésük lejárt visszatértek saját csapatukhoz
Igazolások

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
Capello,meddig tart a bannerverseny?
Keci jók vagytok <#eljen>#eljen>
Töltöm a Dorchestert.
Uefa kupa döntõ: Barcelona - Ajax 1-0 😞 Ronaldinho a hosszabbitásban betalált. Mind1, azér a döntõig eljutott a volt csapatom.
sajnos 2mecsbõl nem lehet sok mindent leszûrni de sok sikert
Gondoltam kéne 1 kis kíhívás, belevágtam a Skót premier leage leggyengébb csapatával a szezonba <#vigyor3>#vigyor3>
kitaláltam egy új taktikot ami a vádekezésre alapszik és idõhuzásokra, gondoltam így egy pár elcsípet ponttal gyõzelemmel meglehet a bravúros bentmaradás...
erre így kezdünk:
gondoltam hú ezt a mákot...
következõ meccs:
<#vigyor2>#vigyor2>
felállás:
bár még csak 2 forduló ,ment le, de olyan jó látni <#vigyor3>#vigyor3>

Egyre közelebb van a 4. hely a bajnokságban. Azazhogy még 5 fordulón keresztül kell õriznünk a poziciónkat. 4 pont elõnyünk van.
Chelsea elleni BL elõdötnõ vv:
félidõ 0-0
62. perc, szöglet, Villa berobban a hosszún, fejel, A. Cole beleér, de gól. 1-0. Öngól.
63. perc, a Chelsea támadást vezet, a kontrából Villa eredményes. 2-0
79. perc, Pandev kap remek labdát, 2-1.
86. perc, Villa lódul meg, Cech fölött a hálóba helyezi a labdát. 3-1
87. perc, Mikel 3 méterrõl gólt lõ. 3-2
Összesitésben 7-5.
Döntõ az Intert 1-1, 0-0val búcsúztató Arsenal ellen.
A Leverkusen elleni 0-3 után, amikor hullámvölgyben volt a csapat, kb senki sem gondolta, hogy idáig jutunk.