Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Darthmushroom
thx

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Maximus4
<#wow1><#wow1> Kurva nagy grat!

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Darthmushroom
naon beidultunk:

kraawz
végigviszem az idényt a cityvel és lemondok. 2021et írunk.

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Maximus4

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Maximus4
Keci jó vagy <#worship>

Darthmushroom
megvan a uefa kupa döntö:

összesitésbe 7:3-val jutottunk tovább

Grat nagy nagy grat
Csacsi
6559 férõhelyes lesz. Mert most 5009 férõhelyes. Bár kicsit meg vagyok ilyedve, és remélem tényleg bõvítik, és nem csak ülõhelyeket csinálnak, mert azt 5009-bõl csak 600 valamennyi az ülõhely. 😄

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Darthmushroom
mekkora lesz igy?

Csacsi
Köszi mindenkinek.

Már az elsõ évem után erre vártam. Folyamatosan telt stadionnal játszunk. Tudom nem nagy bõvítés, de nekem ez most jól jött.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Darthmushroom
Hi & grat all!

Maximus4
Grat 😊Keci jó vagy <#eljen>

Oziris666
Kössz😊
2.szezon kezdõdik most

inter94
Grat 😊

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

Huni92
Közben rájöttem, h 2008 😄D

Huni92
Lemaradt egy 'g' betû a link végérõl 😊 Amúgy melyik évben jársz?

inter94
k*rva nagy grat 😊Keci jó vagy <#eljen>

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

Huni92

Azaz, ez 😄

Csacsi: Keci jó vagy <#eljen>

Oziris666
Remélem így jó

Huni92
Átnézés
Tabella
Statisztikák

Silva az év 2. legjobb játékosa lett.
Villa, Silva, Zigic meg az Álomcsapatba is bekerült.

Oziris666
Ez a nem mindegy<#nyes>

Csacsi
Befejeztem negyedik szezonomat Dorchester élén. Nem akarok hosszú beszámolót. Friss feljutó vagyok, bár ezt mindenki tudja remélem 😄 Már 5 meccsel a vége elõtt biztos volt a bajnoki cím, ott vissza is vettek a fiúk, de azért szép elõnnyel sikerült megnyernem a bajnokságot, és jöhet a másod osztály. Remélem utána már az els osztály vár. És akkor elkezdõdhet egy új bajnok építése 3-4 év alatt 😄

És akkor egy kép, amin rajta van a lényeg 😄

Csacsi
Hi & grat all!

Huni, Drakon, Capello, Maximus, Hamary, és a többiek. Keci jók vagytok.

Huni92
Megvolt a BL döntõ.

Kép

Silva jól tolta egész meccsen, és a sirból hozta vissza a csapatot. Ezzel együtt kikaptunk. Lényegében csiterfrey volt a kulcs, ugyanis 2 11est is megfogott, olyanokat, amelyek annyira sarokra mentek, hogy jobban már nem is lehetett volna sarokra lõni.

Villa lett a BL gólkirálya, 12/12.
Legjobb játékos is õ lett, vmint az Álomcsapatba is bekerült, Albiollal és Silvaval karöltve.

Silva egyik gólja a gólszépségversenyben a 3. helyre volt elegendõ. Mellesleg Elano nyerte ezt a külön versenyt 😊

Jön az utolsó bajnoki, a Recre ellen. Ha nyerünk, 4. helyen végzünk, ha x-elünk, az Atletico Madridtól függ a helyezésünk.

inter94
Hi & grat all!
Reyes és Suazo kölcsönszerzõdésük lejárt visszatértek saját csapatukhoz
Igazolások

Maximus4
Ok köszönöm.

Fabio Capello
egy hónap maximum

Maximus4
Nagy grat mindenkinek<#worship>
Capello,meddig tart a bannerverseny?

Csacsi
Hi & grat all!
Keci jók vagytok <#eljen>

Töltöm a Dorchestert.

Huni92
:S

Uefa kupa döntõ: Barcelona - Ajax 1-0 😞 Ronaldinho a hosszabbitásban betalált. Mind1, azér a döntõig eljutott a volt csapatom.

Fabio Capello
grat mindenkinek, nagyon jól toljátok 😊

inter94
grat csak igy tovább😊

Darkon
Kezdi már, kezdi<#unalmas>

Born to win

Huni92
VIlla megszerezte az idény Legjobb Spanyol Játékosa cimet. Silva a 2. lett.

Darthmushroom
lol

Huni92
David Villa - Hércules 5-0 xD Kicsit állatkodott 😊

Darthmushroom
sajnos arsenal ellen kikaptunk, igy hárman csapat pontazonosággal 1. de mi a 3. a gólkülömbség miatt, chelsea,pool kicsit hátrébb 4pontra ugy h eggyel kevesebbet játcottak

Darkon
Átveheted a vezetést<#eljen>

Born to win

Darthmushroom
Grat 😊
sajnos 2mecsbõl nem lehet sok mindent leszûrni de sok sikert

ja és megjegyzem a Cuthbert nevû játékosom aki 2 meccs alatt 4 gólt szerzett védõ <#vigyor4>
Hi & grat all!

Gondoltam kéne 1 kis kíhívás, belevágtam a Skót premier leage leggyengébb csapatával a szezonba <#vigyor3>
kitaláltam egy új taktikot ami a vádekezésre alapszik és idõhuzásokra, gondoltam így egy pár elcsípet ponttal gyõzelemmel meglehet a bravúros bentmaradás...
erre így kezdünk:

gondoltam hú ezt a mákot...
következõ meccs:

<#vigyor2>
felállás:

bár még csak 2 forduló ,ment le, de olyan jó látni <#vigyor3>
Huni92
Azigen 😄 Simán meglesz 😛 😊

Huni92
Én nem vagyok ennyire optimista 😊

Egyre közelebb van a 4. hely a bajnokságban. Azazhogy még 5 fordulón keresztül kell õriznünk a poziciónkat. 4 pont elõnyünk van.

Darthmushroom
naon szoros:

Darthmushroom
dehogy simán nyersz!!😄

Újabb hatalmas vereség, a játéknak pihentetésre van szüksége...

Huni92
Jééé...egy Mike Oo üdv! 😄

Chelsea elleni BL elõdötnõ vv:
félidõ 0-0

62. perc, szöglet, Villa berobban a hosszún, fejel, A. Cole beleér, de gól. 1-0. Öngól.
63. perc, a Chelsea támadást vezet, a kontrából Villa eredményes. 2-0
79. perc, Pandev kap remek labdát, 2-1.
86. perc, Villa lódul meg, Cech fölött a hálóba helyezi a labdát. 3-1
87. perc, Mikel 3 méterrõl gólt lõ. 3-2
Összesitésben 7-5.
Döntõ az Intert 1-1, 0-0val búcsúztató Arsenal ellen.

A Leverkusen elleni 0-3 után, amikor hullámvölgyben volt a csapat, kb senki sem gondolta, hogy idáig jutunk.

Maximus4
Keci jó vagy <#eljen><#worship>

Darthmushroom
hát attól azért komolyabbat szeretnék😄