Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
töltöm a benficát
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
BL 3. selejtezõ körében megkaptuk aaaa ööö....krilja szovjetov szamara csapatát. Hazai pályán 3-0, Körte 2, Kanál 1 góljával 😄
IDegenbeli meccs most megy, 30. perc, ugyanaz a gólelosztás, 3-0.
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Neked is nagy Grat, jól nyomod Zenittel.
Nekem BL-ben nem nagyon megy, második szezonban most kaptam ki Intertõl 3-2-re, ja õk a címvédõk...
www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!
Maximus Keci jó vagy <#eljen>#eljen>
Nagy meccs volt!

www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!
Viszont továbbra is tartom, amit mondtam. Ezt tapasztaltam.
Azt vettem észre, h a finishing nem is annyira fontos tényezõ, tulajdonság, mint amit elsõre gondoltam. Ugyanis Sóbisnak is 14-es, meg aztán 15-ös volt a befejezése, mégis lõtt 63 gólt a 3. szezonban. Tapasztalataim szerint ez a tulajdonság arra vonatkozik, hogy az adott játékos milyen gyakran lõ kapura. Azaz, például rálövi-e a labdát 0 szögbõl, alapvonalról, vagy nem.
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
nem értem ezt a cserét, sztem Kranjcar jobb mint Rosicky, lehet nyertél vele 1.5m-t, de nem értem 😄
Capello,Darkon Keci jók vagytok <#eljen>#eljen>
Capello, Maximus, Darkon Keci jók vagytok 😄
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Stuttgart elverve
Féltávon:
(sry, nagy lett, de nem volt kedvem mégegyszer méretezni :S)

Born to win
ahhoz képest hogy csak 15 a finishing, bár a fejelés ezt remekül kompenzálja...
Jóvétel volt 😊 <#eljen>#eljen>
érdekes 😊 most a Bayernes mentésemben is úgy állnak a magyarok többek között szerbia, litvánia és észak-írország elõtt 6 ponttal az olaszok mögött 2010-es VB selejtezõn hogy simán kijuthatnak 2 meccsel a vége elõtt és Torgelle a gólkirály 😄DD
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
#28880: irl is ma nyert a st. mirren a rangers ellen 😄 jó ómen
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
Új szezon, új stadion 😊 75k férõhelyes
61 millió euró igazolni.
Jött volna Messi, fizettem volna is érte, erre mire szerzõdést ajánlottam, már nem akart hozzánk igazolni 😞
hihetetlen de nyertünk <#smile>#smile>

statok:
Az év menedzsere díj olyan hülyén kerül kiosztásra :/ Figyelembe vehetnék, hogy ki mely csapattal ér el sikereket
év ifije: dos santos
év csapatába:samba,farfán
2.lettem az év managerénél
ja😄 gondoltam portugál játékos portugál csapatból vonuljon vissza😄csak hát nem sikerült túl jól
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...