Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
mondjuk jó lenne olyan játékgyorsaságot tapasztalni, mint öcsém gépén, ott valami hihetetlenül gyorsan megy le, nálam ha rámegyek a folytatás gombra akkor mindig várni kellett valamennyit, válogatott meccsek feldolgozásánál meg még többet, ott meg ha rányomtam a folytatásra akkor már ugrottunk is a következõ napra 😊 (2gb ram)
Most meg vanb 1280 MB Ram, 256 MB vidikártya, és 1800 MHZ.
Mondjuk sztem a 3Dvel is max 1 giga ram kell majd.
eddig elbotorkált az 512-n, nem tudom ezzel mi lesz, mondjuk elvileg beígértek nekem 2gb ramot, annak most nagy hasznát venném, mivel csak a ram miatt még a pes demó sem indul be, fifa meg pláne :/
csak a pompeyt folytatom!!😄
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Tegnap tényleg kihalt volt a topik 😄 Furcsa is volt számomra 😊
Csesza: sztem nem lesz nagyobb a gépigénye a 09-esnek sem, mint volt a 08-nak. Talán a 3Dhez kell(ene) majd egy kicsit nagyobb proci, meg nagyobb vidikártya, de mivel megmarad a 2D, igy én nem aggódok emiatt.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
csak most jo helyre az északi bajnokságba raktam
igy nem fogom folytatni... k*csög fm
Remélem mostmár jön végre a másodosztály!
A bajnok csapat:

Forza Juve per sempre!
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
Na most kezdtem egy teljesen új szezont a Chelsea-vel. Egyedül Huntelaar érkezett. 5 meccset nyertem zsinórba a bajnokságban, aztán a 6. fordulóban a média szerint egy jogtalan 11-sel nyert a Pool. BL-ben a Marseillet vertem otthon 2-0ra.
Képeket teszek délután, mert most suliba vagyok!
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
hull 2:2 preston
helyzetek arány: 23(11) , 7(3)
kapusom naot potyázot az elsõ gólnál
coventry 3:2 hull
campbell dupláz de õk forditanak fele annyi helyzetbõl

liga kupa elsõ forduló:
Lincoln 1:4 Hull
ugy h rendes játék idõbe 1:1 mivel a gép szivatott és 30helyzetbõl 1 ment be nekik 3ból 1. de utána a védõm mester3sával továbbjutottunk.
Hull City 6:2 Ipswitch
Gólok:
hull city: 2x Campell,2x Németh,1x Tisza,1x Turner
ipswitch: 1x Miller(büntetõ),1x Fuller
Dean Marney ---Sheff united 190e font
igazolásaim:
nekem célom a feljuttás, média szerint kiesés ellen küzdünk
BL csoport: VALENCIA, Galatasaray, Lazio, Partizan
Csak Rocchitól tartok. Nagyon.
Igazolások: Nakamura, Cana, Andrejev ingyen, Cassano Miguelért cserébe, vming Arséne Copa (😄DDD) 150kért.
Eladtam Zaccardot 14,75ért a ROmanak, Sunnyt 14,5ért a Zaragozanak (kivásárlási). Vmint Del Hornot 3,6ért.