Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

John Cena
azért is a Manchester City-tõl kértem kölcsön mert õ az Anyaegyesületem + Bristolnak meg én vok az anya:)

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

John Cena
Mivel Cardiffnál nincs sok pénz ezért csak kölcsön adta és kölcsön vettem:
sikerült egy "mini Manchestert kialakítanom"

D.Simpsont is elfogadták kölcsön adásnak most tárgyalok velük

Possebon-t és C.Eagles-t szezon végéig kölcsön kértem és 10% át én adom a fizetésének szeritnem jól jártam:)

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

azért az nagyon jó lenne ha tényleg úgy lenne megcsinálva...
soma22
bocs, ide be akartam másolni hogy:
A csapat és a játékosok által szerzett trófeák aktualizálva lesznek a kisebb csapatok és országok esetében."

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

soma22
maga a meccsmotor lett elbaszva, kérem vissza a 06ét

soma22
ez azért lehet lényeges, mert ha valoban javitanak rajta akkor nem marad meg a neved egy szar kiscsapatként, hanem nõ a reped normál ütemben, ahogy jönnek az eredmények

Hogy majdnem minden meccsen megsérül egy emberem az elsõ 20percbe.És szerintem túl hamar meglehet gazdagodni a kiscsapatokkal.És az igazolások se az igaziak.
5w0rdf15h
meg válogatott meccsek alatti forduló, az undorító csalás hogy lehet 40 helyzeted ha a gép úgy akarja akkor se rúgsz gólt, maga a meccsmotor stb stb stb

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

az irdatlan mennyiségû lesgól, az utolsó utáni percben fordító ellenfél meg a nagy sérüsléshullámok pölö
Magic Boy
Errõl jut eszembe szerintetek mik a "tényleges, idegesítõ hibák"?

A GYÕZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

ebbõl egy pár dolog most is megvan, tehát nem újdonság és a ezek éppenséggel nem azok a dolgok amiatt az ember abbahagyta az fm-et.
pl.:
"- A fejlõdés jobban fog függni a tréningbeosztástól, mint a 2008-ban."
Ez remek, de ezzel szerintem senkinek nem volt baja.
"A csapat és a játékosok által szerzett trófeák aktualizálva lesznek a kisebb csapatok és országok esetében."
kurvafontos...
"- Azokban az országokban, ahol egy csapat B gárdája alsóbb bajnokságban játszik (pl. spanyol bajnokság, vagy itthon a Debrecen II), a B gárda nem lesz fiókcsapatként feltüntetve, de szerepelni fog az érintett klubok között."
remek, de full felesleges, mert eddigse volt probléma, mert a move to opcióval odaküldted a játékost ahova akartad...
"Lehetõség lesz az átigazolási idõszakon kívül is játékosokat vásárolni azokban az országokban, ahol ez engedélyezve van"
ez már 08-ba is bennevan-.-

a többi jó ötlet meg minden, de rohadtul nem változott a véleményem, hogy még mindig nem a tényleges, idegesitõ hibák javitása a fõ cél, hanem pudingszar 3d lesz.

ne nekem legyen igazam.

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Darthmushroom
Hi & grat all!

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

inter94
Hi & grat all!

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

új infók a 2009-rõl, úgy látszik nem csak a 3D-t fejlesztik itt :D
szabocsaba1983
Hát, végül kikaptunk 1-0-ra, így kiestünk.
Ok, FM jegelve 09-ig.

www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!

Az új adatbázist tolom,amiben a Hull is már Premieres.A Colchester kiesett a 2.ligából,és a Hereford feljutott a 3.ligába.Már megvan az elsõ diadal,és a Ligakupában is a 2. kanyarba vagyunk.
Hopsz! Alényeg, hogy jövõre PL ám az elvárás :D

szabocsaba1983
Igen, igen. Õ volt az egyik igazolásom a kettõ közül. (a másik Jefton, nem jött be)
Igazából Arshavin se váltotta meg a világot, a 9 millió font így igen drága volt érte. (17 millió font az összkiadásom egész évben)
De remélem majd idén törleszt!

Köszi a gratulációkat mindenkinek! Viszont!!!

Csacsi
Dorchester :D

Szõrszállhasogató vagyok :D

De azért köszi :)

\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

szabocsaba1983
A visszavágó elõtt, ráhangolódásképpen egy szuperkupa diadal

Hi & grat all!Keci jók vagytok egytõl-egyig <#eljen>

Sok sikert az UEFAban a Moszkvaban, a Donchesterrel meg a Championshippben ;)

Maximus4
Látom elloptad Arshavin-t<#idiota>

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Csacsi
Ezért kérdeztem, mert nem tudtam. Nálam a Colchester a másod osztályban van. A Hereford meg az ötödosztályban :D

Mondjuk én már 2011-ben járok :D

\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

szabocsaba1983
Nagyon nagy meccs volt! 1-0, 1-2, 3-2!
(ha egy üzlet beindul...)

Magic Boy
Hogy lenne a másodosztályban, ha harmadosztályú a csapat?<#wow2>

A GYÕZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Csacsi
Most a másodosztályban van a Hereford az új adatbázisban?

Lehet,hogy a méret nem jó nem?
Az elsõ fordulóban össze vissza vert a Colchester,a spori meg .... az anyuciját 2 piros meg kama tizi...
Csacsi
Grat :)Keci jó vagy <#eljen>

Maximus4
Grat :)

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

szabocsaba1983

Hi & grat all!

Bl-bõl való kiesés után, UEFA kupában:
(odavágó 1-0 után)

Jöhet az Anderlecht!

lippet
Hi & grat all!
Lenne egy kérdésem! A FC Hatvannal akarok játszani, de annak nincs logoja. Csináltam egyet, beírtam a configba is de a játékban nem jelenik meg! Tudtok esetleg vmi tanácsot adni??

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

Csacsi

Csacsi
Brentford : Dorchester 3:5

3 kapuralövésük volt összesen, az mind gól. Azthiszem pihentetem kicsit a kapusomat :D

Amúgy Herefordba ajánlom. Pákolicz Dávidot, és Kóbor Csabát. Nekem mindkettõ bevált. És még a másodosztályban is fognak játszani. Fõként Pákolicz.

Water
Hát a támadókkal nekem sincs, 2es gólátlag a vége felé azér nem rossz csak hát a védelem...
Képet a keretrõl pls

Forza Juve per sempre!

Csacsi
Nekem eddig 3 barátságo meccs ment le.

Dorchester : Barnsley 5:2
Ebsfleet : Dorchester 0:6
Athone Town : Dorchester 0:5

Szóval a támadókkal nincs gondom :D

De majd kiderül, hogy a bajnokságban hogy teljesítünk :D

Water
Hi & grat all! Sok sikert a Dorchesterrel! Én sajnos nem jutok fel a 2.osztályból... Ez a legrosszabb szezonom a Bradford élén :S Csak úgy kapjuk a gólokat a támadók meg alig tudják benntartani a klubbot az osztályban... Minõségi védõt nem találtam és mindenféle taktikot kipróbáltam dehát ami nem megy az nem megy... Azér remélem maradok szezon végén és akkor kiköszörülöm a csorbát :)

Forza Juve per sempre!

Csacsi
Lassan haladok, mert épp átigazolási idõszak van. Csak egy csatárt vettem idénre, mert nagyon egyben van a csapat. Nah meg pénz sincsen :(

Rosszabb játékosokat meg nem akarok, jobbat meg nem találtam. Szóval meglátjuk mit tudnak itt a srácok.

Sok sikert a Herefordhoz.

Hi & grat all!
Dorchester eredményekre nagyon kivi vagyok:) Én meg neki ugrottam egy Hereford-nak az új adatbázissal,csak a Leeds-et "csináltam" meg.remélhetõleg 4 év és Premier liga :D
Darthmushroom
sok sikert hozzá

Csacsi
Hi & grat all!Keci jók vagytok <#eljen>

Majdnem egyhetes kényszerzsüten után ma este végre van megint idõm játszani.

Végigolvastam a topicot, Mindenkinek hatlmas grat. Neveket direkt nem írok, mert nem szeretném, ha bárki kimaradna.

Töltöm a Dorchestert. Rettegj másodosztály. Friss feljutóként is mienk lesz a feljutás, és remélem a bajnoki cím is :D

Maximus4
Hi & grat all!

Darthmushroom
megvan a továbbjutás:

Fabio Capello
Napot és grat all

összefoglaló FIFA topik van, ott kérdezd.

Lenne egy kérdésem a FIFA09el kapcsolatban ! És lécci ne azt irjátok hogy ez nem Fifa forum mert azt nem találtam , szóval nem tudok Joystickal játszani a PCn vele ? mi lehet a baj ?

kössz !

Darthmushroom
grat KoniZTE

Belesemeretkgondolni , hogy mi lesz ha vmilyen nemzetközi kupára kijutok hamár a felkészülés során igy szopat

Hamar Pista nagyon jol tolja , most van fénykorában

.
Tehát eddig igy állunk

Jóestét mindenkinek!
Végre egy nap hogy nincs semmi dolgom nyár óta - igy elö vettem FMes tudásom.
Uj csapat - Tököl <#vigyor2>
Elsõ két kupameccs könnyen jött Hatvan 3-1 , Blórántháza 1-0
Majd elsõ bajnoki az ezüstéremre váró Vácon

.
.
Majd elsõ hazai meccsem - felhõszakadás de ennek ellenére TELTHÁZ

Darthmushroom
ismét szép gyõzelem idegenbe: