Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
sikerült egy "mini Manchestert kialakítanom"
D.Simpsont is elfogadták kölcsön adásnak most tárgyalok velük
Possebon-t és C.Eagles-t szezon végéig kölcsön kértem és 10% át én adom a fizetésének szeritnem jól jártam:)
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
A csapat és a játékosok által szerzett trófeák aktualizálva lesznek a kisebb csapatok és országok esetében."
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
A GYÕZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
pl.:
"- A fejlõdés jobban fog függni a tréningbeosztástól, mint a 2008-ban."
Ez remek, de ezzel szerintem senkinek nem volt baja.
"A csapat és a játékosok által szerzett trófeák aktualizálva lesznek a kisebb csapatok és országok esetében."
kurvafontos...
"- Azokban az országokban, ahol egy csapat B gárdája alsóbb bajnokságban játszik (pl. spanyol bajnokság, vagy itthon a Debrecen II), a B gárda nem lesz fiókcsapatként feltüntetve, de szerepelni fog az érintett klubok között."
remek, de full felesleges, mert eddigse volt probléma, mert a move to opcióval odaküldted a játékost ahova akartad...
"Lehetõség lesz az átigazolási idõszakon kívül is játékosokat vásárolni azokban az országokban, ahol ez engedélyezve van"
ez már 08-ba is bennevan-.-
a többi jó ötlet meg minden, de rohadtul nem változott a véleményem, hogy még mindig nem a tényleges, idegesitõ hibák javitása a fõ cél, hanem pudingszar 3d lesz.
ne nekem legyen igazam.
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
Ok, FM jegelve 09-ig.
www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!
Igazából Arshavin se váltotta meg a világot, a 9 millió font így igen drága volt érte. (17 millió font az összkiadásom egész évben)
De remélem majd idén törleszt!
Köszi a gratulációkat mindenkinek! Viszont!!!
Szõrszállhasogató vagyok :D
De azért köszi :)
\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Sok sikert az UEFAban a Moszkvaban, a Donchesterrel meg a Championshippben ;)
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Mondjuk én már 2011-ben járok :D
\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
(ha egy üzlet beindul...)

A GYÕZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Az elsõ fordulóban össze vissza vert a Colchester,a spori meg .... az anyuciját 2 piros meg kama tizi...
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Hi & grat all!
Bl-bõl való kiesés után, UEFA kupában:
(odavágó 1-0 után)
Jöhet az Anderlecht!
Lenne egy kérdésem! A FC Hatvannal akarok játszani, de annak nincs logoja. Csináltam egyet, beírtam a configba is de a játékban nem jelenik meg! Tudtok esetleg vmi tanácsot adni??
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

3 kapuralövésük volt összesen, az mind gól. Azthiszem pihentetem kicsit a kapusomat :D
Amúgy Herefordba ajánlom. Pákolicz Dávidot, és Kóbor Csabát. Nekem mindkettõ bevált. És még a másodosztályban is fognak játszani. Fõként Pákolicz.
Képet a keretrõl pls
Forza Juve per sempre!
Dorchester : Barnsley 5:2
Ebsfleet : Dorchester 0:6
Athone Town : Dorchester 0:5
Szóval a támadókkal nincs gondom :D
De majd kiderül, hogy a bajnokságban hogy teljesítünk :D
Forza Juve per sempre!
Rosszabb játékosokat meg nem akarok, jobbat meg nem találtam. Szóval meglátjuk mit tudnak itt a srácok.
Sok sikert a Herefordhoz.
Dorchester eredményekre nagyon kivi vagyok:) Én meg neki ugrottam egy Hereford-nak az új adatbázissal,csak a Leeds-et "csináltam" meg.remélhetõleg 4 év és Premier liga :D
Majdnem egyhetes kényszerzsüten után ma este végre van megint idõm játszani.
Végigolvastam a topicot, Mindenkinek hatlmas grat. Neveket direkt nem írok, mert nem szeretném, ha bárki kimaradna.
Töltöm a Dorchestert. Rettegj másodosztály. Friss feljutóként is mienk lesz a feljutás, és remélem a bajnoki cím is :D
.
Tehát eddig igy állunk
Végre egy nap hogy nincs semmi dolgom nyár óta - igy elö vettem FMes tudásom.
Uj csapat - Tököl <#vigyor2>#vigyor2>
Elsõ két kupameccs könnyen jött Hatvan 3-1 , Blórántháza 1-0
Majd elsõ bajnoki az ezüstéremre váró Vácon
.
.
Majd elsõ hazai meccsem - felhõszakadás de ennek ellenére TELTHÁZ