Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Capello ne haragudj,hogy ezt mondom de te egy nagy csítergeci vagy<#idiota>#idiota>Amúgy hatalmas grat
<#worship>#worship><#worship>#worship>
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Jól látszik, hogy próbálok védekezni a majdnem két szûrõvel, de sajnos sok kontra gólt kapok, fõleg széleken. De viszont sok gólt rúgok, így annyira nem zavar.Látszik, hogy támadásnál relatív 3 csatár van, és egy támadó középpályás, valamint a két szélsõ védõm osztja befelé a labákat, amire 3-an, 4-en érkeznek.
\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Thx:Hamary,John Cena,és Maximus
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Bl gólkirály
BL legjobb játékos
Álomcsapat
Bajnokság

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Hogy ki hogyan fejlõdik? Nos, nem minden játékos fejlõdik ugyanabban a tampóban, és ugyanolyan mértékben.
Esetleg kitalálták már, hogy valaki jobban fejlõdik ugyan arra az edzésre, valaki meg nem?
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
1 év alatt IRL sem fejlõdik Rúni ennyit szvsz :)
Tudnátok valami középmezõnybeli vagy kiesõ csapatot mondani??
eddig Lazio-n gondolkozom bár nem csipem az olasz focit..
Frissitett adatbázissal nyomom amugy.
további jó fm-et!
06-ban így mûködött: egy védõm 150PA és 28 évesen 148CA volt. Megsérült, leesett az értéke 100CA-ra, mert sérült volt 4 hónapot. Majd felépülve rohamosan fejlõdött vissza! Mert nehogymár elfelejtsen futni,ugrani,lõni!?!
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
huh milyen meccs volt:D egész meccsen védekeztem csak 1gól kellet hogy továbbjussak 80percben felnyomtam mindenkit támadni és hatásos volt:D döntõ Real Madrid ellen

Edzés hatására nem fejlõdnek a játékosok. - ezzel nem értek egyet. Jó edzéssel igenis fejlõdnek, nem is kicsit. Természetesen ha vki azt várja, h 5 hónap alatt mindne értékük 1et emelkedik, az pofára esik.
Benfica 3-1 Sporting 7meccs van hátra a bajnokságból 6pont elõnyom van
BL elsõ kiesési szakaszában werder brement idegenbe gyõztük le 3-5 most jön a visszavágó:)oscar cardozo nagyon jól nyomja 28meccs 40gól.második legeredményesebb játékosom csupán 13gólnál tart:D 40meccses veretlenségi sorozatban szenvedek:)
IRREÁLIS játékos árak!!!!!!!!!!!!!!!!
Edzés hatására nem fejlõdnek a játékosok.
Munkavállalási engedély, hogy pl. valaki angliai klubnál van, megveszem és nem kap munkavállalásit.
Látványos csalás.
A gépi párduc kapus.
A csatárom 10 üres kapuból 9-et mellé ill. fölé lõ.
A gép 50-röl ver gólt, pedig pályán sincs.
De reggelig sorolhatnám. A 08 egy rakás szar. Ez van.
<#vigyor2>#vigyor2>