Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

messze nem õ :)

John Cena
oks már csak holnap fogom tudni lejátszani vagy holnap után 2-3bajnoki tuti lessz közte! de lessz kép!

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Magic Boy
A boro elleni meccsrõl majd dobj egy képet a helyzetekkel és a keretedet is mutasd meg légyszíves.

A GYÕZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

John Cena
és ligakupa 3 fordulóba:)

3-0

most jön a Middlesbrough

Darthmushroom
Grat :)

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Darkon
Kösz
Nekem is csak most tûnt fel 8x egymás után.

Ennek örömére most fogta magát és kilépett. Elveszett 5meccs meg a Klub világbajnokság kupa. Na bazz

Born to win

az wenger bácsi lesz? :D elsõ ránézésre õ ugrik be
fsgh
Bajnokságban milyen sorozata volt már a Realnak:DDDd

Nagy grat! Gondolom nem volt egyszerû beérni õket!:)

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Darkon
Igy 2020 felé visszatekintés:

Born to win

fsgh
Semmit! ez a poén:D Palermo 17. volt amikor átvettem... játszottam kb 3-4 bajnokit már 15. helyen voltunk. Uefában játszottam egy dntetlent és egyszer kikaptam a Werdertõl. Ezután xeltem az olasz kupában... És még üzenetet se küldtek hogy ki vagyok rugva:D egyszer csak látom hogy nincs már csapatom csak a válogatott:DDdd Úgy látszik az elnök dettó ugyanaz mint IRL...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

McFrost
Mindenhol ezt a 3D-t nyomták, szal tuti megmaradnak a butaságok, amiket én személy szerint nehezen kezelek.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

micsinátá? :D

fsgh
34 napot töltöttem ott és kirugtak:DDDdd Pedig már jött volna Sóbis:DDdd

Darkon
Hi mindenki<#wave>

Csak összesorsoltak! De majd lezsugázzuk, ha veszteni kell majd nem Villarreal-os játékosok játszanak:P

Born to win

Huni92
Hi & grat all!

Sztem október végén, november elején. Hivatalos infót még nem találtam sehol...

Viszont van egy olyan érzésem, hogy a 08-cal már nem fogom tolni -.-

fsgh
Demo mikor lesz?:)

5w0rdf15h
hát ha nem a hibák kijavítására hanem a 3d-re koncentráltak akkor biztos

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

5w0rdf15h
jah mindössze csak 65$ :D

McFrost
Ne legyen igazam, de a 08 hibáit tovább vitték és nagy bukta lehet az egész...

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Mor3llo
nekem küldték a mélt, hogy elõ lehet rendelni...közel van már az a GOLD lemez :P

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

5w0rdf15h
Hi & grat all!

egy érdekes dologgal találkoztam ma Steam updateben :o

fsgh
Megnyertem az EB-t máris kapósabb lettem:D elfogadtam amúgy:P

Maximus4
Majd a következõ szezonod tuti jobb lesz,szerintem simán tovább jutsz a csoportból.Viszont amit én is furcsállok egy kicsit,hogy már a 4. bajnoki címet szereztem meg és nem voltam egyszer sem benn az elsõ 3-ba az év menedzser díjnál<#nemtudom>.Közben meg legalább 30 csapat jelentkezett már be értem.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

szabocsaba1983
Csak az zavar, hogy nemzetközi porondon nem tudunk elérni sikereket:

www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!

Maximus4
Én kérdeztem,Grat :)Keci jó vagy <#eljen>

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Darthmushroom

szabocsaba1983
Hi & grat all!

Valaki kérdezte, hogy állunk a bajnokságban:
2.szezon, bajnokság vége:

(azért nem olyan künnyû ez, a gólkirály se tõlem lett, a gólpasszkirály se, elég erõs a bajnokság szvsz)

Maximus4
Hi & grat all!

John Cena
na Cardiff Cityvel kezdtem egy Angol másodosztályt per pill elsõ Ligakupa és Bajnokit 1-0,1-0 nyertem elég sovány de 3pont megvan!

Darthmushroom
Hi & grat all!

Matthew Prosac
Miért egy Premier League 3. helyezett nem verhet el egy hatodosztályú csapatot edzõmeccsen ennyire ? ^^
Holtszezonban szoktak amúgy ilyen eredmények születni fõleg a németeknél, amikor a Stuttgart/Werder/Bayern játszik valami járási csapattal :)

Örök favorit: Manchester United ||| Erõs szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Fabio Capello
Grat mindenkinek...

Water: csak így tovább, kurtajól tolod

Matthew: O.o :D

Hát igen,nagyon reális a játék!

Üdvözlet!

lippet
Az igen!=) Grat :)

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

Matthew Prosac
na még egy igazolás belefért. tehát a nyári ügyködésem:

Chamakh (Bordeaux) 20M >> Leeds United
Bosingwa (Porto) 7M >> Leeds United
Antonio Valencia (Wigan) 6,5M >> Leeds United
Leon Andreasen (Fulham) 5,25M >> Leeds United

Örök favorit: Manchester United ||| Erõs szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Matthew Prosac
szezon elsõ meccse - barátságos -

Oké tudom, ez eléggé lovagiatlan és egyenlõtlen küzdelem volt :)

Matthew Prosac
azt hiszem a nyár utolsó igazolása, mert fogytán a büdzsé:
Chamakh (Bordeaux) 20M >> Leeds.
Ishiaku-val félelmetes párost alkothatnak, Zarate meg a kispadon fogja találni magát :O

Water
Hi & grat all! Elkezdõdött a másodosztály! Így indultunk:

És a keret:

Forza Juve per sempre!

Matthew Prosac
Thx! Teis:)
Meg is van a nyár elsõ két igazolása:
Antonio Valencia (Wigan) 6,5M

Leon Andreasen (Fulham) 5,25M

szabocsaba1983
Hi & grat all!

inter94
Matthew Prosac Keci jó vagy <#eljen>
Bl csoport

Elsõ kiesési kör Werder Bremen ellen

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

Maximus4
Hatalmas grat,szép eredmény<#eljen>

Matthew Prosac
Ezdekomoly.. Utolsó forduló:
Pompey - Manchester, Chelsea - Reading, Charlton - Leeds
Pompey - Manchester 3-0, Chelsea - Reading 5-1, Charlton - Leeds:

És ezzel a 90. percben rúgott góllal és a MU vereségével:

Második évem a PremierShipben!<#pias>

Maximus4
Keci jó vagy <#eljen><#worship>

inter94
Portugál kupa egy kicsit gólgazdag meccsnek sikerült vagyis a benfica részrõl:D

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

fsgh
thx:)

Közben am érdekes nézni hogy mit igazolgat a gép:D Real visszavette Robinhot és mellé Agüerot is:D Adriano a Palermoban van...:d

Maximus4

inter94
nembaj:Dbarátságos meccs nemszámít:)

fsgh
jaja:) thx. Bár barátságos meccsen Spanyoloktól 4-2re kaptam ki:S szal azért paráztam...

inter94
Grat :)olaszokkal kötelezõ volt megnyerni:D