Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fabio Capello
szép, szép, csak így tovább 😊

lippet
Hi & grat all!

Meguntam az Angol bajnokságot, ezért kezdtem egy új játékot az A.Madriddal. A csapatot megvette egy arab milliárdos(editorba tuningoltam a pénzügyeket, semmi máshoz nem nyúltam). 4 új szerzemény érkezett. Tervbe van még Walcott és Nasri.

A BL-ben a 3. selejtezõkörbe kapcsolódtam be, ahol a Liverpoollal találkoztam. Magam sem hittem volna, hogy ez lesz belõle:

Majd jött a visszavágó, ahol már szinte lényegtelen volt az eredmény:

A csoportkörök elég nehéznek ígérkeznek számomra, de ezek után pozitívan állok majd hozzá:

Arshavin bemutatkozó meccse, a szezon legelsõ spanyol bajnokiján nem sikerülhetett volna:

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

Darthmushroom
köszi

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Fabio Capello
<#eljen><#worship><#worship><#eljen> szép munka 😊

Darthmushroom
3szezon vége:

Oziris666
De gonoszak vagytok<#vigyor2>

Huni92
Múltkor én is kérdeztem, és a válasz az volt, hogy photoshoppal 😊 😉

Csacsi
Kész a Stadionbõvítés a Dorchesternél.5008-ból 6559 fõsre nõtt a lelátó 😄

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Szia!
Megmondanád, hogy lehet ilyen képes felállást csinálni? Ez a játékban van, vagy egy képszerkesztõ programmal csináltad?
Huni92
Karajj: 😄:SA_DA_SF_ASF

kisa: no comment 😄

John Cena
<#lama>

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

deha rákatintasz ki jön a google
kattints rá a feliratra töki<#hehe>
Bocs d euj vagyok itt az innen az most holvan XD
Fabio Capello
😄😄😄😄😄:

Sziasztok crack-et honnan tok leszedni légyszi irjátok meg
Fabio Capello
Szuperkupa is megvan😊

zyndar
Üdv Urak!
Tudnál képet tolni a statokról Prosac? Mert próbálkoztam én is hasonló felállással, de a szélsõk így középrõl mozogva oldalra elég szarul muzsikáltak, és ha be volt állítva a szélsõvédõk felfutása, akkor meg egymáson estek hason szinte. Nálad nincs ilyen? Érdekelne még, hogy:
-egyéni vagy csapat szinten állítod a mentalitást? (ha csapat szinten, akkor gondolom középpályások meg csatárok csak)
-kreatív szabadság szintén érdekelne
- és végezetül a visszazárás mértéke

Ennyi elég is lesz <#idiota>

Elõre is köszi

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Csacsi
Grat 😊Keci jó vagy <#eljen>

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Darthmushroom
Hi & grat all!

Matthew Prosac
vicces kis világválogatott most nézem😊
kapusposzttól indulva a nemzetiségek:
Argentín- Francia,Dán,Román,Portugál- Elefántcsonparti,Perui,Ecuadori,Holland - Marokkói,Nigériai

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Matthew Prosac
Jelenlegi kezdõ tehát:

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Matthew Prosac
amúgy 2012 januárjában járok, 3. premierligás szezonom.
csak azoknak akik nem követték a pályafutásom és most nem tudják hova tenni ezt 😊

Matthew Prosac
Üdv és Grat mindenkinek.
Elõszedtem énis a LeedsUnited-es karrierem és lenyomtam egy fél szezont vele. Nos a Bajnokok Ligájában 2. lettem a csoportban a Milan mögött, a Zaragoza és PSV duó elõtt.
Luis Jimenezt eladtam a Man.Citynek 15M-ért és sikerült megszerezni a MU által keveset játszatott és ezért mérges Van der Vaart-ot 14M-ért. Azt hiszem nem volt rossz vásár... Az FA-kupában éppen a Pompey otthonába látogatok a 4.körben, a Ligakupában pedig a L'pool-t az elõdöntõben verve (otthon 2-1, idegenben 4-4!!, a Poolnál Németh Krisz mesterhármast lõtt^^)a döntõs vagyok, ellenfelem a Sunderland lesz. A tabella bõ féltávnál pedig legmerészebb álmaimat is felülmúlja eddig:

Jók legyetek!

Csacsi
Rövid helyzetjelentés. Féliõben így állunk. Húzós lesz, de remélem meg lesz a feljutás.

John Cena
10-14 helyen ballagok vele.. örülök hameg lessz a rájátszás..

John Cena
hát hajrá öreg Cardiff kiesett vagy feljutott?:S

BBeno2
szegény QPR:

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

Csacsi
Sikerülni fog, én szorítok. Töltöm a Dorchestert.

Water
Rájátszás... Mission Impossible :S

Forza Juve per sempre!

fsgh
Ma reggel elõvettem Interes mentésemet😊 Azóta nyomom😛 második szezon vége felé haladunk lassan.

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Csacsi
Kb. 13 mérközés ment le, és másodikak vagyunk, szóval reménykedem.

Ligakupámat meg #29104-ben megtalálod. 😄

Fabio Capello
Az új szezont is egy szépen csillogó kupával kezdjük... 😊

Maximus4
Grat 😊

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Darthmushroom
Hi & grat all!

Fabio Capello
gratta, jó lesz ez 😊

Water
Kösz! Te hogy állsz?

Forza Juve per sempre!

Csacsi
Water, Capello Grat 😊Keci jók vagytok <#eljen>

5w0rdf15h
Grat 😊

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Water
Hi & grat all! És külön grat a 2 Bl gyõztesnek!!!Csítergecik... <#idiota> Én is folytattam a Bradforddal és a tavalyi fiaskó után most már remélem meglesz a feljutás!
Így állunk a hajrában:

Forza Juve per sempre!

John Cena
😄 nekem mondod?😄

Új adatbázissal véletlenszerûen kedztem egyet a Cadriffel. Átigazolási pénz: 0 Font <#zavart1>

Maximus4
Le a kalappal,baromi jól nyomod<#worship><#worship>

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Fabio Capello
kösz mindenkinek 😊

Grat Csítergeci <#idiota> 😊 Keci jó vagy <#eljen>

inter94
Keci jó vagy <#eljen>csak igy tovább

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

Grat 😊 Keci jó vagy <#eljen>
Fabio Capello
Végetért a második év a HSV-nél, következzék egy röpke kis szösszenet...

Már az év elején is sejthetõ volt, hogy hatalmas harcban leszünk a Bayernnel a bajnoki címért, így ennek megfelelõen kellett erõsíteni a csapatot. A friss igazolások (Babel, Agbonlahor) mellett megindult a fiatalok beépítése a fõkeretbe, így a szezonban 24 éves átlagéletkorral rendelkezett a csapat, mintegy 10 25 év alatti fiatal részvételével. Egyre nagyobb szerepet kapott a spanyol védõ, Piqué, valamint Babel is gyorsan megtalálta helyét a csapatban, és rendre szép teljesítménnyel és gólokkal hálálta meg a lehetõséget. Nagy küzdelmek árán ugyan, de végülis 25 év után bajnoki címet ünnepelhettünk a csapattal, melyet mindenki nagy örömmel vett tudomásul.

Szintén 25 évnek kellett eltelni ahhoz, hogy a csapat visszafoglalhassa méltó helyét Európa trónján. Rengeteg meccset játszottunk, ahol papíron magasan esélyesebb volt az ellenfél, de a jó taktikai lépéseknek, és a kitûnõ csapatösszhangnak köszönhetõen mindig sikerült továbbjutnunk, így a döntõben a Chelseavel mérkõzhettünk meg. Itt is megmutatkozott a csapategység, hiszen remek passzokkal, átjátszásokkal végül 3-0-ra múltuk felül a londoniakat, így BL-címet ünnepelhetett a csapat, SIKERÜLT A DUPLÁZÁS!!!

A kupában sajnos csak az elõdöntõig jutottunk, egy gólgazdag meccsen a Nürnberg ejtett ki minket 5-4-re, de úgy vélem, ez eltörpül a duplázás mellett. 😊 Természetesen, a sok érem mellett rengeteg díjat is sikerült beszerezni, Vucinic második lett az év játékosa szavazáson, második a góllövõlistán, én lettem az év managere, hat játékos került be az év csapatába: Kompany, Van der Vaart, Wicky, Vucinic, Boulahrouz, Dagoberto, Kompany lett a BL legjobbja. A csapatban a legjobb teljesítményt minden tekintetben a fiatal montenegrói, Mirko Vucinic nyújtotta.

Végezetül, pedig a csapatkeret:

Jövõre cél a címvédés, és összeszedni egy triplát 😊 No és persze, miután Új-Zéland felkért managernek, cél, hogy kijussunk a VB-re 😊