Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
Forza Juve per sempre!
Irány a Premier League!!!
Forza Juve per sempre!
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Örök favorit: Manchester United ||| Erõs szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
De 1-0-al kihúztuk (92.perc Coloccini) így továbbmentünk.
Következõ ellenfelem a ManUtd,Lyon,Milan,Chelsa,Bayern,Arsenal,Inter 7esbõl kerül majd ki. Ügye elég nyilvánvaló hogy gyak. Európa 7 legerõsebb csapata és a következõ kör már a búcsút jelenti majd, bárkit is kapok.. Még talán a Lyon ellen lehet valami kis esélyünk..
Örök favorit: Manchester United ||| Erõs szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
bkv 0:0 tiszafüred
7bajnoki:
tiszafüred 2:3 tököl
8bajnoki:
orosháza 3:1 tiszafüred
9bajnoki
tiszafüred 3:2 jászberény
7.helyen állunk
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
És egy újabb visszaigazolás arra hogy miért Ustari véd.
Kapu irányába tartó lövések: Sunderland/Leeds: 28/15
Kaput eltaláló lövések: Sunderland/Leeds: 17/8
És akkor slusszpoénnak a szétlövésben még kivédett 3 tizit. Ustari hozta a meccset, ennyi :)
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
baktalorántháza 1:1 tiszafüred
2.bajnoki
makó 0:0 tiszafüred
3.bajnoki
tiszafüred 1:1 kazincbarcika
4.bajnoki
tiszafüred 3:1 vác (elsõk voltak a tabellán)
sok ingyen igazolásom
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
a) pontosan milyen statra vagy kíváncsi?
"Mert próbálkoztam én is hasonló felállással, de a szélsõk így középrõl mozogva oldalra elég szarul muzsikáltak(..)Nálad nincs ilyen?"
b) alapjáraton a hagyományos 4-4-2-t preferálom, az a kép amit beszúrtam épp' egy nem hagyományos meccs után volt. Kisebb csapatok ellen kísérletezni szoktam, csak 8-10 meccsen álltam fel másképp, és próbáltam a középpályám variálni.
Amúgy a szélsõim teljesítménye:
Farfan: 20bajnoki / 3 gól/ 9 assziszt/ 7,43 átlag
A.Valencia: 25 bajnoki/ 4 gól/ 9 assziszt/ 7,4 átlag
cseré(i)k:
G.Papadopoulos: 7(3) bajnoki/ 2gól/ 5 assziszt/ 7.2 átlag
G.Bonin: 8(1) bajnoki/ 0 gól/ 3 assziszt/ 7.11 átlag
-egyéni vagy csapat szinten állítod a mentalitást? (ha csapat szinten, akkor gondolom középpályások meg csatárok csak)
c) csapat szinten és támadó, mivel nem védekezünk olyan túl jól, átlag sok gólt kapunk. hazai meccsen egészpályán letámadok a közép és kiscsapatok ellen, a 4 nagy (Chelsea,L'pool,Arsenal,ManUtd) ellen szolidabb a taktika. Fulham - Wolves -Derby szintû csapatok ellen otthon megengedhetem hogy szinte mindenki támadjon csak 2 belsõvédõm meg Romaric biztosít a szélsõvédõk mehetnek fel.
-kreatív szabadság szintén érdekelne
d) "much" :) -- sok a kreatív spílerem
- és végezetül a visszazárás mértéke
e) ellenféltõl függ..
Szóval mirõl kell stat?
\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Meghálálta :)
Töltöm a Dorchestert.
\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
Ezzel a kerettel tettem mindezt
3 csatárom nagyon jó teljesített:) Adri,Ibra,Robinho 3-an lõttek 71gólt és adtak 34 gólpaszt. Itt a kép róluk
Erõsítést csatárposztra tervezek mert 3 csatár nem bizonyult elégnek 3 frontra fõleg a sérülések miatt:S De ezt a gondot megoldom Balotellivel aki visszatér majd a kölcsönbõl:)
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
uj adatbázisba be tudtam rakni tiszafüredet ahol születem és élek.
valaki tudna nekem logohoz configot csinalni itt a kép:
meg ha lehetséges lenne hozzá 2mezt, az egyik sárga kék, másik meg fehér kis feketével.
támogató: népszava lenne. naon megköszöném a mezt meg a configot ugy h mind2 müködjön
A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..
A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..
http://kepfeltolto.hu/i/?256558&t=img
Szuperkupa
Bl csoport:Valencia,Én,Leverkusen,PAOK
sima elsõ vagy második hely:D
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
amúgy jó nevek, szép keret, csakhát ha az az egy jobboldali lesérül, ugyebár... :)
+saivet, neymar, alex teixeira,gosztonyi kölcsönben fejlõdik
most már szeretnék bajnok lenni meg bl-be is kicsit többet mutatni
remélem megértedet mit akarok irni!!:D

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Töltöm a Dorchestert.
Amúgy gratula az eredményekhez :)
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
de te dolgod