104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Itsuki
    akkor különbség nem volt xtem a 2 csapat közt...:) gratu:P
  • Forza Italia
    Túl magabiztos volt a Sunderland managere. Hát most majd csöndbe marad:D
  • Itsuki
    nem lehet vhol meglesni a tavaszi tabellát?
  • Zsolti9014
    most nézem, Dániából 2 BL-selejtezős van már, ami azt jelenti, hogy nem a 2. hanem a 3. körben szállunk be!
  • pAtOcA
    Az erősítés megvolt és gond eddig se volt vele,csak 4 vereség volt a bajnokságban és mint látjuk 2 ponttal ugyan,de buktuk.
  • Itsuki
    sima vereség... ennyit erröl.
  • Itsuki
    akkor erösitened is kell...:P

na 5 csapat van versenybe még a feljutásért... moson,ujváros,gyirmót,ajka,hali... és jön a moson-ajka...:)
  • pAtOcA
    Hát idén dara lesz :D
  • Itsuki
    és ilyenkor sérült le az egyetlen kapusom:S kelett eladnom Grőber ádit...
  • Itsuki
    jövöre jobb lesz...

nagyon jót tett a csapatnak az erösités... 4.ek vagyunk,tavaszi idényben csak nagyberkiben vesztettünk pontokat,7 pontal vagyunk lemaradva,jön hozzán az utolsó elötti batta majd megyünk Moson-ba. ha nyerünk feljuthatunk.
  • pAtOcA
    Hát köszi,de ez nagyon gyengus lett...főleg a bajnokság miatt vok ideges.
  • pAtOcA
    Idén újra UEFA kupa és ennek megnyerése a cél!
  • Fabio Capello
    gratula :)
  • pAtOcA
    Hát vége a 3. Ajaxos idényemnek és eddig ez volt a leggyengébb..A bajnokságban 2 ponttal maradtunk el az első helytől..a Tabelláról elfelejtettem képet csinálni de 1.Heerenveen 76pont 2.PSV 76pont 3.Ajax 74pont

Holland Kupa

Játékos Statisztika

Versenysorozatok
  • Itsuki
    Egyre izgalmasabb a bajnokság. a Mosonmagyaróvár már bajnok is lehetett volna de 1 3 gombócos fagyit kaptak borsodba. már a középmezöny elején vagyunk,9 pontra az első helytöl.
  • pinnacle
    mondom rendes gyerek leszek és NEM:D
  • giorgio81
    Már én is értem miért tudtam leigazolni, mea culpa, vissza is állítottam egy korábbi mentésre. (amikor kerestem a játkékos ID-ket, valamit elállítottam)
  • zorrobomber
    hajrá
  • pinnacle
    igy éppenhogy alkoholmámorosan mijó flémet inditanék:D de nincs szivem szétkúrni megint a nyugodt állóvizet, pedig százméter magasról kakkantanék bele:D
  • DONGUBA
    hy
  • soma22
    ajjaj, hányszor visszasírom én azt:)még az fm 2006 korában:)vagy 2005?már nem is tudom mivel "debütáltam":)
  • Fabio Capello
    az a nagy baj, hogy ezzel csak egyetérteni tudok... de jó is volt még amikor "újonc" voltam...
  • soma22
    de mégis mi a fasznak
    a top10es topikok csak azért azok, mert már nem tudnak rendet rakni, megy a spam, egymás ócsárlása, viták.változik a világ, változik az sg.

ilyenkor számtalanszor visszamegyek a régi őstopikba, a régi időkbe, és olvasgatom.nagyon jó. örülök hogy bezárattam, és megmaradt ugy ahogy volt.
  • Fabio Capello
    már mindennemű erőlködést feladtam arra vonatkozólag hogy visszavigyem a topikot a top10-be... :(
  • soma22
    de legalább nincs szemetelés sem

hagyd a faszba, attol neked nem lesz jobb hogy millio üzenet lesz, vagy igen?
  • Fabio Capello
    Épp topikfellendítő ötleteken gondolkodom, megint nagyon pangunk újabban...
  • soma22
    hát amióta itt vagyok nem nagyon sikerül:)csak a buzi külföldi csitcspatoknak, de idén azok is retteghetnek:)
  • Fabio Capello
    a zöld-fehér szekeret még markolóval sem lehet leállítani :D

apropó, elő kéne venni az én zöld-fehéremet is, jó rég játszottam :/
  • soma22
    az az enyém, senkinek nem adom:)

meg most faszán megy a szekér az üllői úton
  • Fabio Capello
    hmmmmmmm.....

csak nem a baglyot szeretnéd megtartani? :P
  • soma22
    mert ez egy wonderkid. a deporhoz még 16 évesen nagy nehezen le tudtam igazolni, de ilyen idős korára nemhogy a győrbe, de még a deporhoz is nehezen jött volna el...
  • Darthmushroom
    mert?
  • soma22
    no itt számomra buktad az egész hitelességét...
  • giorgio81
    Leigazoltam ezt a srácot, igazából nem is értem hogyan. Pedig tárgyalt a Sportinggal, Lazioval, Deporral, én ajánlottam neki heti 2200 eurót és elfogadta. balfasz, nem baj jó lesz, 2,1M bánja csak

• giorgio81
    francokat végén megnyerem :)
  • John Cena
    Mu bealáz mindenkit:D
  • BBeno2
    no way. juve búcsúsztatja.
  • giorgio81
    vagy az Atletico :)
  • BBeno2
    hát nagyon sokkal rosszabbat nem is nagyon kaphattál. de legalább elmondhatod hogy csak a BL győztes tudott kiejteni, mert hogy a REAL nyeri az is biztos. :P
  • giorgio81
    Na, itt a végállomás