104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Ne aggódj én a Real ellen 10-1 összesítéssel estem ki a BL-ben -
Megint én.
Félidőben 4-gyel égtünk.
-
köszi.
következő ellenfél a Bayern lesz. -
nagy gratula :) -
Gratula
-
Ollé:
8 között vagyunk. :D -
Hát, Münchenben akkora zakót kaptunk hogy az elképesztő, 6-0. Bár voltak 100%-os helyzeteink, ha nem is sok, de kivétel nélkül kimaradtak. A lényeg hogy az Olimpiakosz kikapott Valenciában, így nagyon közel az UEFA kupa. Az viszont nagy baj hogy sokan el akarnak menni, Ashmore, Gosztonyi, Tóth Bence csak hogy a legfontosabbakat említsem, és muszály lesz eladnom őket, mert egyre inkább csak hátráltatják a csapatot, és legalább némi pénzt kapok értük, igyekszem majd az utolsó centet is kivasalni a vásárló csapatokból -
végülis betettem kezdőbe, Nielsen és Toni mellé. Eddig 4/3, nem olyan rossz.
BL-ben Barcát kaptuk a 16 közt. Első meccs 0-1 otthon.
Bajnokság is nemsokára folytatódik, remélem menni fog.
Megpróbáltam barátságos meccseken visszatérni 4-4-2-re, de nem volt jó, marad a 4-3-3. -
23ért télleg nem érte meg,de azért az a 39meccs/20gól a válogatottnál az csinos! Sok siker továbbra is. -
jeti00 #44338 hali!
olyan gondom van h egyszer kifagyott a vista játék közben és azóta nem indul, kiad egy adatbázis hibát, bejönnek a kezdő képsorok és nem jut el a menüig mert ott végleg kirak egy hibaüzenettel amiben a lastsaved game-re utal.
Töröltem a játékot, újra felraktam, töröltem az elmentéseket is, szal mindent kipróbáltam és mégsem jó...
ötlet? -
ment a PÜ. -
Szóval, ők a meglévő csatáraim:
Charles-André Doudin
Erton Fejzullahu
Morten Nielsen -legutóbbi 2 szezon gólkirálya
Nikola Saric
Valamint Luca Toni, Jeppe Curth, Fredrik Berglund, az idősebb korosztályból.
És őt hozta:
23 millióért! Az értéke 8 M volt. Szerintem max. 15-ért meg lehetett volna szerezni, ha már mindenképp ez kell neki!
-
gondolom ilyen is csak 07-ben van... idáig én nem találkoztam ilyennek. -
ha esetleg akad egy letöltési linked, priviben dobj meg pls :) -
Nektek volt már olyan, hogy az elnök tett ajánlatot egy játékosért?
Olyan már volt többször, hogy elfogadott valakiért, de most ő tett a cseh Bednar-ért egy 23 milliós ajánlatot. Ez faszkalap. Van 4 kiváló csatárom, meg idehoztam a veterán Tonit, ez meg... -
07
6. szezon -
általában így szokott ez lenni :)
05 vagy 07? -
köszi, közben jött egy üzenet, hogy meggyőzték az elnököt, és maradhatok.
Most meg azt akarja, hogy a legjobb játékosokat szerezzem meg. -
Grat a Cardiffhoz. Zsolti, szerintem nem rúgnak ki, ne félj :)
Rangadó:
-
Itsuki #44328 Isten nyugasztalja Ocskay-t...:(
töltöm az Ajkát. kis erösités és jön az ujabb szezon. mindenkinek sok sikert. -
Ez szép. Elindultunk felfelé a bajnokságban (most 6. hely, féltáv körül) és továbbjutottunk a BL-ben, megelőzve a PSV-t és a Milant.
Erre:
-
-
Jelenleg így állunk a bajnokságba.
-
Sima továbbjutás (1 zacskó az Aston Villa ellen) és szar gólkülömbség :D
-
zsoma79 #44323 Megint elvesztettünk egy igazi sport embert.
34 éves korában Szívinfarktusban elhunyt Ocskay Gábor, az Alba Volán válogatott jégkorongozója.
Isten veled!
http://www.nemzetisport.hu/jegkorong/mindig-a-legjobbak-mennek-el-34-eves-koraban-elhunyt-ocskay-gabor-227947.html
-
A Porto ellen 2-0-ról 5-2-re kikaptunk, majd jött ez:
-
Na ez kellett így lefekvés előtt. Jó8!
-
Thx. neked is Zyndar, és sok sikert -
gratta :)
zyndar good luck
-
Te vadember, teee
Gratula.
Ezer éve nem játszottam, most megint kedvet kaptam, de Oroszországot hanyagolom. Sevillaval kezdtem egyet, eddig tűrhető
-
5.szezon vége:
Bajnoki címvédés,eu szuperkupa győzelem,klub vb győzelem,német kupa győzelem, bl címvédés. szóval minden összejött:
bl döntőig: Barca,Bayern és Realon mentünk keresztül ha kell kép tok tollni azokról a meccsekről. JÓ NAGY SZERENCSÉN VOLT!!!!xD -
-
igen, megint elment több kulcsember, így pl a 22 gólos Qvist, ingyen (most 9 milliót ér, a Middlesbrough-nál van).
emellett is érthetetlen azonban a krízis.
csatáraim gólképtelenek, az előző két bajnokság gólkirálya, M. Nielsen nem lőtt még gólt.
Most viszont átálltam 4-3-3-ra, és bent vagyunk a BL-ben.
-
megveszik alóla a épeszű playákat . -
Zsinórba a 3. Szuper Kupa xD
-
Itsuki #44312 mi történt?:O -
Itsuki #44311
nahát. sajna a feljutás és a 3. hely se lett meg... de ki gondolta volna amikor volt 18 pontom a 14. helyen hogy itt fogok végezni? végülis csak a batta távozott köreinkböl... isten nyugasztalja öket... -
Ez már aztán idénykezdet. Szuperkupa-győzelem után...
Ebből csináljak bajnokcsapatot.
-
Na, megvolt az Olimpiakosz elleni idegenbeli meccs, ahogy vártam simán kikaptunk, 3-0-ra. Azt viszont továbbra is tartom hogy a 3. helyet megtarthatjuk, és az UEFA-kupába mehetünk -
nem volt nagy különbség csak mi berúgtuk a helyzeteink:D