Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maximus4
De én vettem egy edzõt aki hozott magával nyújtófát<#idiota>

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Huni92
Gratula! Csak igy tovább.
Ez az Acapandié nálam még csak 180 centiméter 😄

Maximus4
Köszönöm és grat mindenkinek(ezt elfelejtettem az elõbb írni<#falbav>)

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Csacsi
Grat 😊, Szép eredmények.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Fabio Capello
nembaj, szép volt ez, a végsõ gyõzelem a fontos 😊

Maximus4
Nem sikerült megismételni a tavalyi 9 kapott gólos bajnokságot,sebaj így végeztünk:

Az év légiósa:

Az év játékosa,továbbra is baromi jól nyomja:

Az év kapusa:

A BL-ben elég szarul játszunk.Megmutatta az FM az igazi arcát.A Besiktas ellen kikaptam 2-1-re de akármit csináltam semmi nem jött össze,lõttem 3 les gólt amibõl 1 volt az.Plusz még szöglet gól is volt amit szabálytalanság miatt nem adott meg a bíró.Na mindegy ha tovább is jutunk akkor sem érzem most a csapaton az átütõ erõt,de nem baj a részvétel a fontos <#buck>

Majd el felejtettem ezt a srácot tavaly hoztam el a tarcsiba 325ezer euro-ért,gondoltam majd a kiöregedõ Pogrebnyak helyett jó lesz késõbb.Játszott 25 meccset és lõtt 29 gólt:

Igazolásokkal nem sokat foglalkoztam most sem,egyedül Kerlon-t hoztam 14,5M euro-ért.Meg talán Thiago Laranjeira jön.

Maximus4
Semmi baj,azért köszi,hogy gondoltál rám<#vigyor2>
Mindjárt rakok képeket,véget ért a 4. szezon,nem volt valami izgalmas.

Csacsi
Akkor bocs, Darth : a keret megtalálható a #29359-es hozzászólásban 😄

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Maximus4
Nem én kértem hanem Datrh<#integet2>

Darthmushroom
Hi & grat all!

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Csacsi
Hi & grat all!

Maximus : parancsolj .

Huni92
Nem is iszok 😄 Úgyis tudom, hogy mi lesz a vége....Inter hoz egy 23 meccses gyõzelmi szériát, és pá bajnoki cim 😄

BL-bõl Uefa Kupába kiesett csapatok: Arsenal, Pool, Marseille, Roma.....hogy csak a nagyobbakat emlitsem...

Fabio Capello
krat, de messze még a vége, ne igyál elõre a medve bõrére 😄

fsgh
akkor bizony mínuszba leszek pénzügyileg😄Dd Mind1 mivel a keret már kész van😛 Erõsítés nélkl végig tudnak robogni 2-3 szezont szvsz...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Fabio Capello
jaja

fsgh
Tehát ha pl lõ ebben az idényben 7et és mondjuk a következõben eljut 3-ig akkor fizetek?:S

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Huni92
Bordeaux elleni utsó Uefa csop. meccsen bár vezettünk, a végét elkényelmeskedtük, igy vereség lett a vége. Ennek ellenére továbbjutottunk, kérdés, h hányadik helyen...1 hét és kiderül..

Fabio Capello
összesen ha összejön 10 gól nálad, akkor perkálsz

fsgh
Sikerül leigazolnom C.Ronaldot az Interes mentésemben😄 1 kérdés: Télen igazoltam e és a vásárlásba belevettem hogy ha 10gólt lõ akkor fizetek még 20milla fontot. Ezt a 10 gólt gólt hogy kell nézni? a szezon végéig nem lõ annyit akkor jó vagyok és nem kell fizetnem vagy minden szezonban 10 gólnál kevesebbet kell lõnie hogy ne keljen fizetnem?

Huni92
Útban a trófea megnyerése felé 😄 Grat.

Palermo - Barzagli 1-2.
Empoli elleni meccsen vezettünk, majd a 2. félidõ 70. percében cseréltem, gondolkoztam, h lehozzam-e Barzaglit, mer csak 6os volt a teljesitménye, végül nem hoztam. Hiba. Nem sokkal késõbb róla kaptunk gólt, utána meg összebarmolt 1 tizit. Kikaptunk. Inter természetesen x-elt, igy 2 pont a hátrányunk.

Water
Gondoltam h az a fránya változatosság kell... 😄😄 Nálam most indult a bajnokság: Roma ellen idegenben kezdtem és kikaptam 5-3-ra (Totti lerendezett minket 3g,1gp + 1 tizi) aztán jött a Milan és õk is 1-0-ra vezettek de az utolsó 15 percen megfordítottuk a meccset (pontosabban Amauri) és 2-1-re nyertünk hazai pályán! Egyébként én nem igazoltam az elsõ csapatba inkább a jövõbe tekintettem és jött: Dzsudzsák, Aaritalo, Iago, Distel Zola, Torje, Piatti és Barkroth.
Capello grat, bár ez elvárható... 😄

Forza Juve per sempre!

Fabio Capello
Elindult a BL... 😊

Huni92
Aimar gecijól nyomja.
17meccs/3gól/10 assziszt/2 MoM/7,30

Miért nem Vaart? A változatosság kedvéért 😄D

Water
Aimar h tolja? Miért nem VdV-t hoztad?

Forza Juve per sempre!

Huni92
Fabio SImpliciot elcseréltem Andrea Gasbarronira, Pablo Aimart pedig 15+8 millióért megvettem.

A Fiorentinaban átadón van Montolivo, Bresciano - Montolivo csereüzletet szeretnék.

Water
Tényleg jól állsz grat! Kocsog intert nehéz megfogni... Dobsz 1 képet az igazolásokról?

Forza Juve per sempre!

Fabio Capello
Üdv és gratula mindenkinek 😊

Huni92
Semmi gond :p sok sikert velük.

Én elég jól állok, Uefa csoportban 3-1 a Getafe ellen, 0-0 a Legia Varsó ellen (:s).

Bajnokságban épp most evrtük a Napolit 6-1re, Amauri, Miccoli, Barzagli dupláival.
3. helyen vagyunk, 28 ponttal, a Sampdoria van elõttünk, ugyanennyi egységgel, de a szezonnyitón 0-3ra elvertek, ezér õk vannak a 2. helyen. Az Inter pedig 3 pont elõnnyel vezet.

Water
Hi & grat all! Nah ahogy gondoltam gyorsan meguntam a Bradford utáni életet így kezdtem 1 újat a Palermoval. (Bocs Huni de én is gondoltam már rá h velük fejezem be...) Elsõ 6 a cél azon belül bármi lehet attól függ, h jön ki a lépés.

Forza Juve per sempre!

maffi
hopp egy nullával több lett a kelleténél. 😄 2011-is elég az a szerzõdés. 😄

\"Hogy a gyom nyomjon agyon, soha nem hagyom!\"

Huni92
SZép karrier, csak igy tovább! 😊 Ahogy látom, igencsak sokáig szeretnéd vinni ezt a karriert xD 20011-ig elvinni nem lesz 1szerû 😄 Még ebben az életedben végzel vele? :p

Milan ellen 2. perc, Amauri gól, Milan végig támad, védekezünk, 2. félidõ detto, 1más után 6 szögit rúghattak, nem lett gól, majd a 73. percben kaptunk egy tizit, Aimar bevágta, bemakkoltuk 😄

maffi
Hi & grat all!

Hát véget ért a 2. szezon is a Citymnél. Bajnokságban 5. lettem, ami talán nem is rossz ha azt nézzük, hogy a 8. helyre vártak. FA, ligakupa az ificsapatom tornája volt, szal elég korán távoztunk is. Uefában viszont meglepett a csapat. Mint már írtam (talán) a csoportkörbõl a 2. helyen jutottunk tovább, az elsõ körben a Rangerst küldtük haza (h1-0,i2-3), ezek után a Marseille tanulta meg a City nevét (i2-2,h5-2). Egycsapásra a negyeddöntõben találtuk magunkat, ami egybõl mosolyt csalt az fa és ligakupa szereplés miatt fanyalgó vezetõk arcára. A sorsolásnál megkaptuk a Juvét. Mondanom sem kell, hogy nem mi voltunk az esélyesek, fõleg úgy nem, hogy megint mi kezdtünk hazain. Az elsõ félidõben 1-0-ás elõnyre tettünk szert, ami örömteli, de Coloccini ostoba szabálytalanságának hála 10 emberre fogyatkoztunk. Kicsit beszartam 😄. Végül Juve helyzet nélkül, még egy gól rúgva, 2-0-ra nyertünk és kicsit megnyugtató elõnnyel mehettünk Torinoba. Ez az elõny 15 perc alatt olvadt el, majd még a félidõ elõtt bevertek még egyet, így 3-0-al fordultunk a 2. játékrészre. A 2. félidõben még mindig nem volt momentumunk se, de egy 82. percben lõtt Samaras góllal 3-1re hoztunk és továbbjutottunk. Mák... Az elõdöntõben (a játékbeli) örök riválisomat kaptuk a Tottenhamet. Ismét hazain kezdtünk... Egy fordulatos meccsen meglepõen sima 3-0 lett a vége. Talán kezdtem megnyugodni kicsit, hogy meglesz a továbbjutás, ilyen nyugalommal utaztunk Londonba. Nem kellett volna megnyugodni. A szélvész gyors csatáraik és szélsõik szétzilálták a védelmünket és a 2. félidõ közep már 4-0 díszelgett az eredményjelzõn. De a jó támadójáték nem minden és ezt a tottenham is megtanulta aznap este. Egy Coloccini fejessel és egy szokásosnak mondható Zárate góllal 4-2re alakítottuk az állást, ami a meccs végét is jelentette. Döntõben voltunk! Ezzel magasan túlszárnyaltunk minden elõzetes elvárást. A fináléban az Arsenalt kaptam (tavalyi FA-kupa döntõ visszavágó 😊). A meccs eleve rosszul kezdõdött, mert Elano eltiltása miatt nem játszhatott és Zárate is összeszedett egy kisebb sérültést, de õ legalább játszott... 1 félidõt, mert Gallas úgy gondolta, jobb ha a kórházból nézi végig a meccset legjobb csatárom, ezért sikerült lerúgnia. Még ezt megelõzõen Mathieu zseniális megmozdulásának köszönhetõen a 20. perc környékén kiállíttatta magát egybõl pirosat kapva... Az emberhátrány viszont nem látszott a csapat játékán és egy-két kontrából még veszélyeztettünk is. Aztán jött a sokadik balszerencsés mozdulat: az egész szezon legjobb kapusának választott, közben argentin felnõtt válogatottá lett kapus Ustari (17es rúgás értékkel...) belerúgott a hazatett labdába, ami el is szállt olyan 3 métert Adebayor lábára, aki köszönte szépen, berúgta. És itt ért véget a meccs, innentõl esélyünk nem volt. Végül kihúztuk 1-0-al de ez már nem változtat a tényen, hogy elbuktuk a döntõt. Ennek ellenére azt hiszem, a menetelés szép volt, de a végén nagyon balszerencsések voltunk.

Kaptam új szerzõdést a klubtól, ami 20011-ig köt az egyesülethez. Mostantól egyértelmûen a bl vagy bajnoki cím a cél és persze egy jobban sikerült Uefa-kupa döntõ. 😊 Ennek a célnak teljesítésére eddig biztos érkezõ Jímenez (a sevillától vettem ahol nem játszott, 2.3M-be került) és Cassani ingyen. Még egy klasszis csatárt igyekszem venni és Vidalról sem tettem le még. 😊 Köszi ha végig olvastad. További sok sikert mindenkinek! 😊

\"Hogy a gyom nyomjon agyon, soha nem hagyom!\"

Maximus4
Grat 😊Keci jó vagy <#eljen>

Darthmushroom
Képet a keretrõl pls

John Cena
Grat 😊 statisztikát nézve egyenlõ a mérkõzés cska uyge több gól nálad😊

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Water
Grat 😊

Forza Juve per sempre!

Water
Hát igen sajnos lecsúsztunk a bennmaradásról és már nem volt kedvem folytatni...

Forza Juve per sempre!

Csacsi
Nah megvolt az elsõ PL meccsem, mindenki meglepetésére gyõztünk. De beszéljen a kép.

Csacsi

Meguntad a Bradfordot? Lehet én is így fogok járni, ha nem maradunk bent a Dorchesterrel.

Water
Elsõ meccs:

Jól indul...

Forza Juve per sempre!

Csacsi
Nah lassan kezdõdik a szezon. Év elején 27 milliót kaptam Tv-s jogdíjakból, valamint régebben eladott játékosaim után is járt még 1 millió (Cak õgy adtam el játékost, hogy a következõ eladás 50%-a engem illet).

Így volt mibõl bevásárolni, amit teljesen meg is tettem 😄 Ennél jobban nem tutam erõsíteni. Remélem elkerüljük a kiesést. 😊

John Cena
Hi & grat all!

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Water
Hi & grat all! Májusban lemondtam a Bradfordnál és decemberben találtam 1 ideális csapatot: a Cataniát. (10.-ek a Serie A-ban jelenleg) Most velük izzítom...

Forza Juve per sempre!

Huni92
Reggina ellen toltam egy meccset. Nem volt rossz.
Jankovic hatalmas bombájával vezettünk, majd a 2. félidõben kaptunk egy szögigólt. Behoztam Miccolit, aki a 86. percben kiharcolt egy 11est, és annak rendje és módja szerint ki is hagyta azt. Mondom, fasza, x lesz.
88. perc, újra Miccoli a fõszereplõ, újabb 11es xD Ezt már magabiztosan a ficakba lõtte, igy nyertünk.

Érdekes az volt, h mind2 11est az a játékos hozta össze, aki a szögigólt lõtte 😄DD

Amúgy nem tudom, h miért, de elfelejtettem beállitani a 11eslövõket, ezér lõtte Miccoli. 11es higgadtsággal azér nem egyszerû a dolgo...

Darthmushroom
thx

Csacsi

Darthmushroom
LOL keleti csoportból nyugati csoportba kerültem...

olvasgass a régebbi infók közül
Mor3llo
Nem ez a legfontosabb, csak 1 dolog a sok közül.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú