Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Az év légiósa:
Az év játékosa,továbbra is baromi jól nyomja:
Az év kapusa:
A BL-ben elég szarul játszunk.Megmutatta az FM az igazi arcát.A Besiktas ellen kikaptam 2-1-re de akármit csináltam semmi nem jött össze,lõttem 3 les gólt amibõl 1 volt az.Plusz még szöglet gól is volt amit szabálytalanság miatt nem adott meg a bíró.Na mindegy ha tovább is jutunk akkor sem érzem most a csapaton az átütõ erõt,de nem baj a részvétel a fontos <#buck>#buck>
Majd el felejtettem ezt a srácot tavaly hoztam el a tarcsiba 325ezer euro-ért,gondoltam majd a kiöregedõ Pogrebnyak helyett jó lesz késõbb.Játszott 25 meccset és lõtt 29 gólt:
Igazolásokkal nem sokat foglalkoztam most sem,egyedül Kerlon-t hoztam 14,5M euro-ért.Meg talán Thiago Laranjeira jön.
Mindjárt rakok képeket,véget ért a 4. szezon,nem volt valami izgalmas.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Maximus : parancsolj .
BL-bõl Uefa Kupába kiesett csapatok: Arsenal, Pool, Marseille, Roma.....hogy csak a nagyobbakat emlitsem...
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Palermo - Barzagli 1-2.
Empoli elleni meccsen vezettünk, majd a 2. félidõ 70. percében cseréltem, gondolkoztam, h lehozzam-e Barzaglit, mer csak 6os volt a teljesitménye, végül nem hoztam. Hiba. Nem sokkal késõbb róla kaptunk gólt, utána meg összebarmolt 1 tizit. Kikaptunk. Inter természetesen x-elt, igy 2 pont a hátrányunk.
Capello grat, bár ez elvárható... 😄
Forza Juve per sempre!
17meccs/3gól/10 assziszt/2 MoM/7,30
Miért nem Vaart? A változatosság kedvéért 😄D
A Fiorentinaban átadón van Montolivo, Bresciano - Montolivo csereüzletet szeretnék.
Forza Juve per sempre!
Én elég jól állok, Uefa csoportban 3-1 a Getafe ellen, 0-0 a Legia Varsó ellen (:s).
Bajnokságban épp most evrtük a Napolit 6-1re, Amauri, Miccoli, Barzagli dupláival.
3. helyen vagyunk, 28 ponttal, a Sampdoria van elõttünk, ugyanennyi egységgel, de a szezonnyitón 0-3ra elvertek, ezér õk vannak a 2. helyen. Az Inter pedig 3 pont elõnnyel vezet.
Forza Juve per sempre!
\"Hogy a gyom nyomjon agyon, soha nem hagyom!\"
Milan ellen 2. perc, Amauri gól, Milan végig támad, védekezünk, 2. félidõ detto, 1más után 6 szögit rúghattak, nem lett gól, majd a 73. percben kaptunk egy tizit, Aimar bevágta, bemakkoltuk 😄
Hát véget ért a 2. szezon is a Citymnél. Bajnokságban 5. lettem, ami talán nem is rossz ha azt nézzük, hogy a 8. helyre vártak. FA, ligakupa az ificsapatom tornája volt, szal elég korán távoztunk is. Uefában viszont meglepett a csapat. Mint már írtam (talán) a csoportkörbõl a 2. helyen jutottunk tovább, az elsõ körben a Rangerst küldtük haza (h1-0,i2-3), ezek után a Marseille tanulta meg a City nevét (i2-2,h5-2). Egycsapásra a negyeddöntõben találtuk magunkat, ami egybõl mosolyt csalt az fa és ligakupa szereplés miatt fanyalgó vezetõk arcára. A sorsolásnál megkaptuk a Juvét. Mondanom sem kell, hogy nem mi voltunk az esélyesek, fõleg úgy nem, hogy megint mi kezdtünk hazain. Az elsõ félidõben 1-0-ás elõnyre tettünk szert, ami örömteli, de Coloccini ostoba szabálytalanságának hála 10 emberre fogyatkoztunk. Kicsit beszartam 😄. Végül Juve helyzet nélkül, még egy gól rúgva, 2-0-ra nyertünk és kicsit megnyugtató elõnnyel mehettünk Torinoba. Ez az elõny 15 perc alatt olvadt el, majd még a félidõ elõtt bevertek még egyet, így 3-0-al fordultunk a 2. játékrészre. A 2. félidõben még mindig nem volt momentumunk se, de egy 82. percben lõtt Samaras góllal 3-1re hoztunk és továbbjutottunk. Mák... Az elõdöntõben (a játékbeli) örök riválisomat kaptuk a Tottenhamet. Ismét hazain kezdtünk... Egy fordulatos meccsen meglepõen sima 3-0 lett a vége. Talán kezdtem megnyugodni kicsit, hogy meglesz a továbbjutás, ilyen nyugalommal utaztunk Londonba. Nem kellett volna megnyugodni. A szélvész gyors csatáraik és szélsõik szétzilálták a védelmünket és a 2. félidõ közep már 4-0 díszelgett az eredményjelzõn. De a jó támadójáték nem minden és ezt a tottenham is megtanulta aznap este. Egy Coloccini fejessel és egy szokásosnak mondható Zárate góllal 4-2re alakítottuk az állást, ami a meccs végét is jelentette. Döntõben voltunk! Ezzel magasan túlszárnyaltunk minden elõzetes elvárást. A fináléban az Arsenalt kaptam (tavalyi FA-kupa döntõ visszavágó 😊). A meccs eleve rosszul kezdõdött, mert Elano eltiltása miatt nem játszhatott és Zárate is összeszedett egy kisebb sérültést, de õ legalább játszott... 1 félidõt, mert Gallas úgy gondolta, jobb ha a kórházból nézi végig a meccset legjobb csatárom, ezért sikerült lerúgnia. Még ezt megelõzõen Mathieu zseniális megmozdulásának köszönhetõen a 20. perc környékén kiállíttatta magát egybõl pirosat kapva... Az emberhátrány viszont nem látszott a csapat játékán és egy-két kontrából még veszélyeztettünk is. Aztán jött a sokadik balszerencsés mozdulat: az egész szezon legjobb kapusának választott, közben argentin felnõtt válogatottá lett kapus Ustari (17es rúgás értékkel...) belerúgott a hazatett labdába, ami el is szállt olyan 3 métert Adebayor lábára, aki köszönte szépen, berúgta. És itt ért véget a meccs, innentõl esélyünk nem volt. Végül kihúztuk 1-0-al de ez már nem változtat a tényen, hogy elbuktuk a döntõt. Ennek ellenére azt hiszem, a menetelés szép volt, de a végén nagyon balszerencsések voltunk.
Kaptam új szerzõdést a klubtól, ami 20011-ig köt az egyesülethez. Mostantól egyértelmûen a bl vagy bajnoki cím a cél és persze egy jobban sikerült Uefa-kupa döntõ. 😊 Ennek a célnak teljesítésére eddig biztos érkezõ Jímenez (a sevillától vettem ahol nem játszott, 2.3M-be került) és Cassani ingyen. Még egy klasszis csatárt igyekszem venni és Vidalról sem tettem le még. 😊 Köszi ha végig olvastad. További sok sikert mindenkinek! 😊
\"Hogy a gyom nyomjon agyon, soha nem hagyom!\"
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
Forza Juve per sempre!

Meguntad a Bradfordot? Lehet én is így fogok járni, ha nem maradunk bent a Dorchesterrel.
Így volt mibõl bevásárolni, amit teljesen meg is tettem 😄 Ennél jobban nem tutam erõsíteni. Remélem elkerüljük a kiesést. 😊

Forza Juve per sempre!
Jankovic hatalmas bombájával vezettünk, majd a 2. félidõben kaptunk egy szögigólt. Behoztam Miccolit, aki a 86. percben kiharcolt egy 11est, és annak rendje és módja szerint ki is hagyta azt. Mondom, fasza, x lesz.
88. perc, újra Miccoli a fõszereplõ, újabb 11es xD Ezt már magabiztosan a ficakba lõtte, igy nyertünk.
Érdekes az volt, h mind2 11est az a játékos hozta össze, aki a szögigólt lõtte 😄DD
Amúgy nem tudom, h miért, de elfelejtettem beállitani a 11eslövõket, ezér lõtte Miccoli. 11es higgadtsággal azér nem egyszerû a dolgo...
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC