Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Darkon
Female Manager. For the very first time you can now play as a female manager. All of the text in the game now also has a female gender so the game represents female managers and staff in the game in the correct gender.

Jujj de jo vegre!

Born to win

értem, akkor mivel lehet probléma? miért van ez a sok sérülés?

VAMOS MADRID!

Fabio Capello
ott van, hogy melyik nap milyen edzés van, viszont ha közepes az edzés, akkor nem azzal van a probléma ott, hanem mással...

mikor vannak az edzések? mert ilyet nem találtam!
és ha visszább veszem az edzést akkor miért nem marad úgy? visszavettem közepesrõl gyengére, de miután frissítettem megint közepesen volt! le lehet ezt valahogy fixálni vagy mindig be át kell majd állítani?

VAMOS MADRID!

Fabio Capello
kicsit tovább tart mire eléri a max fejlettségi szintet, de mindenképp megéri

és ha lejjebb veszem akkor annak lesz valami negatív hatása?

VAMOS MADRID!

kraawz

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Fabio Capello
túl kemény edzés, valószínûleg... a játékosaid nem bírják a terhelést

üdv mindenkinek! nem rég töltöttem le a Football Manager 2007-et, mert még soha nem játszottam Manager játékkal, és nagyon tetszik, nem gondoltam volna, hogy ennyire jó! 😊
a kedvenc csapatommal kezdtem játszani, viszont van egy olyan gondom, hogy nagyon sok a sérültem, és nem tudom, hogy ez mitõl van...már a második csapatból (a castillából) kell felhoznom játékosokat, hogy pályára tudjam küldeni a csapatot, és azért legyen 1-2 csere is...!
szóval aki tudja, hogy hogyan lehet ezen változtatni, az legyen szives és írja meg, nagyon megköszönném...!

VAMOS MADRID!

szabocsaba1983
Köszi

www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!

inter94
Hi & grat all!
Sok sikert

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

szabocsaba1983
Hi & grat all!

Szia Szidi, képzeld, kezdtem Napolival 😊 <#integet2>

www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!

Fabio Capello
ez az évszázad nagy rejtélye... 😛

trnokikoma
az faxa és ez mitõl fordul elõ???<#confused><#confused><#confused><#confused><#confused><#confused>

Maximus4
Hi & grat all!

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Fabio Capello
akkor annak bezony kampó... 😞

trnokikoma
halihó managerek
a mentések betölése közben kiírja hogy a betöltés nem sikerült!!!!!!!ilyenkor b....tom a mentésemet???mind a 3re kiírja<#wow1><#wow3><#zavart2><#fejvakaras><#conf><#csodalk>

Darthmushroom
Ismét magyar válogatott mentés folytatom!!😄

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

John Cena
heh😄

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

John Cena
ték

trnokikoma
köcce

Mor3llo
::ASD:AS😄:AS😄A:SD

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Darthmushroom
ilyet még nem láttam

Közegészségügyi és Járványügyi Állomás(google)
John Cena
köjál?😄

én csak most hétvége óta nem 😄 de úgy látszik most már a KÖJÁL se 😄DDDDD
John Cena
lolxD nem baj nem szeressem a fradit😄

hát ez nemsemmi 😄

Hi & grat all!
látot már valaki ilyet??? lezáratták a lelátot...

Fabio Capello
ikonra jobb klikk, tulajdonságok, elérési útnál idézõjel után space és -small_screen

trnokikoma
halihó managerek
vmiéert a faq-ot nem tölti be
laptopomon nem fullscreen-en akarom tolni a gammát és mit kell beírni a címsorba??????????

inter94
Hi & grat all!

ÉS új nézõcsúcs dõlt meg 65633 régi 65627 volt😄

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

Fabio Capello
na majd a bandám jól eltöcsköl <#hehe>

Huni92
A Milan bepróbálkozott Amaurinál, mondom 14+14(24 hónap) + 30%, és vihetitek. Megadták, elnök elfogadta, Amauri pá.
Jött a helyére Pongolle a Recretõl, vmint Budan "2. felét" is megvettem. Fiorentinanál átadón volt Cacia, elhoztam 4,5ért. Elsõ meccse, pont a volt csapata ellen, és az õ góljának hála nyertünk 3-2re 😄

Inter ellen kupa vv, hazai pályán. 60.-75. perc között született 3 gól (Cacia ismét betalált), de többet nem tudunk szerezni, igy 4-5ös összesitéssel kiestünk 😞

Huni92
Uefa kupa csoportból végül a szerencsének is köszönhetõen 1. helyen mentünk tovább. HSV lesz az ellenfelünk, majd utána a Lokomotiv Moszkva - AS Roma gyõztese.

Huni92
Hi & grat all!

Inter - Palermo 5-1, Olasz Kupa 1. forduló, 1. meccs. Amúgy statok alapján teljesen x-es meccs volt. De Julio Cesar az Julio Cesar.

Mor3llo
Grat<#eljen><#eljen><#eljen>

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Darthmushroom
Hi & grat all!

Belevágtam a Fradival... Elején még döcögtünk de már belejött a csapat 😊
Lipcsei Tündökõl 😊
Már csak azt nem értem mit keres a Tatabánya a Keleti csoportban 😊
Elsõ félévben így állunk:

Maximus4
Elsõ meccs itthon a Roma ellen 2-1-re nyertünk.Jó éjt mindenkinek<#integet2>

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Fabio Capello
hja, nem választható

Maximus4
Aha,köszönöm a segítséget,ilyennel még nem találkoztam.Nvó van a neve elõtt.Na mindegy kár érte.

Fabio Capello
vszeg pályára lépett európai kupameccsen egy másik csapattal

Fabio Capello
kösz mindkettõtöknek 😊

Maximus4
Az miért van,hogy Kerlon-t nem engedi benevezni a BL-be viszont a bajnokikon játszhat?

Maximus4
<#wow1>Grat 😊

inter94
Grat 😊Keci jó vagy <#eljen>
OFF:Roma 0-4 Inter 60percben😛

Fabio Capello
KlubVB képekben...

elõdöntõ:

döntõ:

Maximus4
Tovább jutottam a BL csoportból második helyen miután itthon 3-0-ra vertük a Besiktas-t<#boxer>.Elsõ kiesési körbe megkaptam a Roma-t aki simán kivert tavaly,remélem most visszavágunk valamennyire<#violent>

inter94
Grat 😊