Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jujj de jo vegre!
Born to win
VAMOS MADRID!
és ha visszább veszem az edzést akkor miért nem marad úgy? visszavettem közepesrõl gyengére, de miután frissítettem megint közepesen volt! le lehet ezt valahogy fixálni vagy mindig be át kell majd állítani?
VAMOS MADRID!
VAMOS MADRID!
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
a kedvenc csapatommal kezdtem játszani, viszont van egy olyan gondom, hogy nagyon sok a sérültem, és nem tudom, hogy ez mitõl van...már a második csapatból (a castillából) kell felhoznom játékosokat, hogy pályára tudjam küldeni a csapatot, és azért legyen 1-2 csere is...!
szóval aki tudja, hogy hogyan lehet ezen változtatni, az legyen szives és írja meg, nagyon megköszönném...!
VAMOS MADRID!
Sok sikert
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
Szia Szidi, képzeld, kezdtem Napolival 😊 <#integet2>#integet2>
www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
a mentések betölése közben kiírja hogy a betöltés nem sikerült!!!!!!!ilyenkor b....tom a mentésemet???mind a 3re kiírja<#wow1>#wow1><#wow3>#wow3><#zavart2>#zavart2><#fejvakaras>#fejvakaras><#conf>#conf><#csodalk>#csodalk>
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Hi & grat all!
látot már valaki ilyet??? lezáratták a lelátot...

vmiéert a faq-ot nem tölti be
laptopomon nem fullscreen-en akarom tolni a gammát és mit kell beírni a címsorba??????????
ÉS új nézõcsúcs dõlt meg 65633 régi 65627 volt😄
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
Jött a helyére Pongolle a Recretõl, vmint Budan "2. felét" is megvettem. Fiorentinanál átadón volt Cacia, elhoztam 4,5ért. Elsõ meccse, pont a volt csapata ellen, és az õ góljának hála nyertünk 3-2re 😄
Inter ellen kupa vv, hazai pályán. 60.-75. perc között született 3 gól (Cacia ismét betalált), de többet nem tudunk szerezni, igy 4-5ös összesitéssel kiestünk 😞
Inter - Palermo 5-1, Olasz Kupa 1. forduló, 1. meccs. Amúgy statok alapján teljesen x-es meccs volt. De Julio Cesar az Julio Cesar.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Lipcsei Tündökõl 😊
Már csak azt nem értem mit keres a Tatabánya a Keleti csoportban 😊
Elsõ félévben így állunk:

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
OFF:Roma 0-4 Inter 60percben😛