Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
Csak hogy kedvtelésből nem lesz lefordítva. GOndolom ezért próbálnak most ösztönözni így...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Rudee
Rossz ötlet szerintem. Amibe a pénz belekeveredik, az már régen rossz, főleg ilyen témában. Jövőre aztán már a fordítók árazzák be a karaktereket. Meg aki le akarja tölteni, az küldjön emelt díjas sms-t is nekik.
Aki fordít, az tegye kedvtelésből, mint bárki más.

Szar Bayern, szar Bayern :)

LasDen
te

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

és ki az a nagylelkű patrónus aki kifizeti azt a 800 ezer forintot?
Mert a 999.-Forint kevés volt, az 1001.-Forint pedig már túl sok! :)

www.smart-bus.hu

zorrobomber
Miért pont 1000 ft/blokk?

Sziasztok!
Szeretnénk lefordítani a Football Manager 2017.kb. 800 blokk van hátra, blokkonként 100 sor.
Szeretnénk picit meggyorsítani a dolgot. Az ötlet, hogy valaki(k) pénzért bevállalnának blokkokat. Ehhez olyan megbízható ember(ek) jelentkezését várjuk akik tényleg foglalkoznának a dologgal. 1000 ft/blokkra gondoltunk.
A pénzt az elkészült blokkok után kapná meg a fordító.
Várjuk a fordítók jelentkezését.
Nooormális?

A net transfer +17M volt. Közben építettünk egy stadiont 200M-ért, a butuska program nem ennek tudja ve a vszteséget. Nevetséges.
Igen ő véd. Ez jó kérdés, mert a 15-ben nagyon jó volt. Én most a 16-al játszok és itt is jók képességei. Lehet a védelemmel van gond? :D
Utoljára szerkesztette: ozbom, 2017.03.19. 12:39:37
Rulli a kapusod? Ha igen, akkor miért csak 6.89 átlaga van? 2015-ben brutális dolgokat csinált, már nem olyan jó?
Szívesen, nem mondom, hogy jó lesz ez a taktika, de egy támpontot adhat. Igaz én se vagyok nagy stratéga, mert amióta játszom ezzel a játékkal soha nem tudtam normális taktikát kitalálni. Aztán jött a 4-4-2-nek az ötlete. Van még egy másik verziója, de az elég durva. Ott rengeteg a lap is, ha a szerbeknél meccsenként 2-őt kaptam, akkor most a spanyoloknál a duplája meglenne. :D Majd azt is felteszem később. Igaz az öreg rókák jobban tudnának ebben segíteni. Ők már tapasztaltabbak ebben a játékban.
Köszönöm, próbálok eszerint csiszolni az enyémen is.
Tegnap úgy felhúzott a játék, hogy 2 órán felül 3-szor volt Alt+F4 :D
Szia! Én is 4-4-2-es felállásban küldöm fel a csapatot. Általában kétszer annyi gólt lövünk, mint kapunk. Ami a Partizannal elég volt a folyamatos bajnoki cimekhez. Most a Sociedad csapatával játszom, eddig 21 vagy 22 gólt lőttünk és 10 körül kaptunk. Képet majd rakok fel, ha hazáérek. Nekem van elől egy poacher beállítású és egy target man. Szélén két winger, attack vagy support beállítással. Középen egy ap vagy dp support esetleg attack beállítással. Mellette egy ballwinning support beállítással. A védők pedig central defend vagy ball playing, aki tudja. De ő is defendben. A két szélső hátvéd pedig support vagy defend beállítással. Maga a játék felfogás standard vagy kontrol. A játékosok közel vannak egymáshoz, a védelem pedig nincs feltolva, mert sokszor lefutnák őket. Agresszívan kell labdát szerezni és, ha lehet pár húzásból a kapu elé kell érni. Ott a két támadó megoldja. A kontrolt csak most kezdem használni, ott még van jó pár hiba. Idővel majd azokat is remélem sikerül kijavítani. Ja és nálam csak az igazán kreatív játékosnak van szabadkeze. Amúgy csak fegyelmezetten szabad jatszaniuk.
Sziasztok.
Sosem voltam nagy taktikai zseni, de meguntam, hogy a jelenlegi taktikámmal nem azt a sikert éri el a csapat amit szeretnék, hiába építettem a taktika köré az átigazolásokat, az edzői rendszert stb.
Elhatároztam, hogy csinálok egy más taktikát, amitől sokkal több gólt szeretnék látni, és remélhetőleg nem túl sokat kapni, elég ha mindig csak 1-el rúgunk többet mint az ellenfél.
Egy 4-4-2-es taktikára gondoltam két középpályással akik a motorjai lesznek a taktikának, 2 szélsővel akik a sebességet hozzák, és két erőcsatárral akiktől várom a rengeteg gólt.
Itt a taktika:4-4-2.
Sajnos nem akar úgy működni ahogy én szeretném látni túl sok gólt kapunk, és nem mindig rúgunk eleget, és segítségeteket kérem abban, hogy mik is lehetnek a problémák vele, és min lehetne javítani.
A játékosokra nem lehet panasz, szinte mind világklasszis.
Sziasztok!

Már hónapok óta nem játszottam és nem is írtam. Most úgy döntöttem elindítok egy mentést, a választott csapat a baszk San Sebastian városának a csapata, azaz a Real Sociedad.
Igazolások
Mérkőzések
Tabella

A célom az, hogy minél rövidebb idő alatt letaszítsam a Barcelonát és a Real Madridot az első helyről. Egyeduralkodóvá válni a Sociedaddal. :D Lehet hamarabb megunom, mint sikerülne. A taktika a Partizannal jól bevált 4-4-2 egy kis módosítgatással.
Utoljára szerkesztette: ozbom, 2017.03.14. 09:02:22

Utoljára szerkesztette: smylie, 2017.03.09. 08:33:43
dartonite
Nem oldja meg sajnos, en azon vagyok.
Darthmushroom
akkor már ki is jött, jó pár napja én se léptem be

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Public Beta verzión vagytok? (17.3.1.)
Direkt a lassulás miatt adták ki vasárnap. Egy 110 megás fix, elvileg megoldja a problémát. Forrás.
Személy szerint sajnos nincs tapasztalatom, mert karácsony óta nem játszottam.
Darthmushroom
nálam is belassult, de csak ha a frissített adatbázissal indítok karriert. remélhetőleg jön majd valami hotfix

dartonite
Arrol esetleg nincs infoja valakinek hogy miert lehet hogy iszonyu lassan fut a jatek az utolso update ota? (FM2017)
Probaltam mar a beta verziot is ahogy irtak valahol, de komolyan szanalmas ahogy ket meccs kozt eltelik nem ritkan 10-15 perc is mire kiszamol mindent.
Egy eleg eros gamer gepem van es 4 ! liga aktiv osszesen.
Darthmushroom
köszi. szomorú h nem kaptak egy kis potenciált mert utóbbi nagyon jól véd idén, előbbi meg az ifiknél 15 meccsen 18 gólt szerzett ilyen támadó meg nagyon rég nem volt már a primavera bajnokságban

Emelték a CA-t mindkettőnél. De jobb játékos nem lesz belőlük, mert a PA maradt.
Darthmushroom
Akinek van friss genie scoutja azt megtudná mondani h a Lazioban buffolták e a fiatal Rossit és Strakoshát? mert bőven jobbnak néznek ki mint az alap adatbázisban

zorrobomber
Én most a 7. évben járok, még vadászom az igazi playereket, de pár poszton már kénytelen vagyok generáltat bevetni, pedig egyébként én is húznám még 10 évig tuti :) Így maradnak ezek a 6-7-8 éves karrierek.

bexinho
Köszönöm :)

Én is szeretem az ilyen hosszú karriereket. De nálam ez csak úgy működik, ha van valamilyen érzelmi kötődésem az adott csapathoz. Így elsősorban Fradi, Tatabánya, York City, Man United jöhet szóba. Viszont a 17-et egy újabb csapattal akarom elkezdeni.

FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/

Nagyon szeretem az ilyen hosszú karriereket, kiváltképp ha magyar csapatról van szó. Nekem idáig a leghosszabb karrierem csupán 17 éves volt, de idén remélem túl tudom ezt szárnyalni :)
Kitartást a karrierhez, és ha majd a 17-es kezded nyúzni, arról is szívesen olvasnék beszámolókat. :) ;)
bexinho
Köszönöm. Igazad van, szinte már csak generált játékosok vannak. Viszont a magyar foci felvirágoztatása, a válogatott fejlődése, és olyan apró különlegességek. mint pl. újra van magyar világválogatott játékos, illetve aranylabdajelölt is, szerintem még sokak számára érdekes lehet.

Amúgy sajnos nincs sok időm játszani, viszont megírni az összefoglalókat nagy élmény, és olykor vissza nézni a beszámolókat szintén jó dolog. Viszont már én is érzem, hogy ideje lenne megvenni a 2017-et és belevágni egy York City szintű karrier elindításába. Bár a csapat kiválasztásán még törnöm kell a fejemet. :)

Téli igazolások, és egyebek: Update 17.3.0.
zorrobomber
Nem leszólva az eredményeket, ez így nekem már elég semmitmondó, hogy nyoma sincs nem generált játékosnak. Azért jár az elismerés.

bexinho

Akkor a taktikával van valami gond,gyorsan találj ki valamit mert a Vidinél gyorsan kibasznak ha nincs eredmény....
bexinho

2030/2031 Fradi
Utoljára szerkesztette: bexinho, 2017.02.25. 02:11:43

dartonite
Egesz evben a taktikat gyakoroltuk, illetve a csapatosszetartast.
A Vidi csatarsora pedig az orszagban a legjobb ebben az update-ben (meg Feczesin is itt jatszik), szoval azert fura hogy 80% koruli taktikai tudassal es szinte teljes kohezioval is ilyen meccseket produkalunk.
Koszi a valaszt, majd kitalalok valamit :)

Ps: el is buktam a bajnoksagot az ilyen meccsek miatt, szoval lehet hogy nem kell gondolkoznom es ki is rugnak.
Szerintem kezdj el egyéni befejezés edzéseket és csapat kohéziót,hátha úgy jobb lesz a helyzetkihasználás.
dartonite
Sziasztok,
Belekezdtem egy nb1-es karrierbe de valami nem klappol.
Ez igy normalis?Kezdi elegge kivinni a fejem, tele vagyok ilyen es ehhez hasonlo meccsekkel.

1
2
3

Most már van :) Ez nagyon jó köszi :) !!!
Egyébként van itt olyan rajtam kívül, aki követi a https://strikerless.com -ot?
Érdekes módon sohasem láttam full ötcsillagost. A 25-ös keretben van 8-10 world class, egyik sem ötcsillagos, pedig a világ legjobbjai. A 20/20-as scout sem ad öt csillagot a GS-ban 85-ös játékosra, aki posztján jobb, mint az én játékosom. De korábban sem volt másként, amikor még sokkal gyengébb volt a csapatom. Érdekes, szerintem kicsit túl van bonyolítva a csillagozós rendszer. Sosem tetszett...
Darthmushroom
azért mert a csillagok nagyon sok mindentől függnek, milyen a csapatod, nálad játszik e, milyen scout, melyik posztjára nézed stb.. stb..
pl. van egy csapatod ami tele van világklasszissal nem lesz mind 5 csillagos, mivel mind hasonló képességű ezért add 3 csillagot rá mert az átlag nálad
Utoljára szerkesztette: Darthmushroom, 2017.02.17. 19:16:01

Nálatok is előfordult, hogy world classnak titulált játékos három csillagos current abilityt mutat? Mi értelme ven így ennek?
15 évesből már én is, még izlandon a thór csapatánál...aztán rá 2-3-4 évre elvitte a strömsgodset :)
zorrobomber
Motosport-hoz van valami real name fix esetleg? :)
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.02.17. 10:53:01

bakkerman
Nagyon jó pakk,aki szeret szöszölni annak kánaán :D Ezekből mindet day1 vettem...:D

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

bexinho
Nekem volt már 14 éves ifim. De sajnos tehetségtelen volt. Viszont nem egy 15 évesből faragtam meghatározó játékost felnőtt korára. (Fradi)

Sziasztok, nektek hány éves volt a legfiatalabb ifi amit bedobott a gép? Csak mert pont ma a bastia-nal láttam, h van egy csomó 14 éves, és fogalmam sem volt erről eddig, h ilyen fiatalon már "kezelhetem" őket.
zorrobomber
Rudee
Ezt nézd végig.

Szar Bayern, szar Bayern :)