Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Aki fordít, az tegye kedvtelésből, mint bárki más.
Szar Bayern, szar Bayern :)
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
www.smart-bus.hu
Szeretnénk lefordítani a Football Manager 2017.kb. 800 blokk van hátra, blokkonként 100 sor.
Szeretnénk picit meggyorsítani a dolgot. Az ötlet, hogy valaki(k) pénzért bevállalnának blokkokat. Ehhez olyan megbízható ember(ek) jelentkezését várjuk akik tényleg foglalkoznának a dologgal. 1000 ft/blokkra gondoltunk.
A pénzt az elkészült blokkok után kapná meg a fordító.
Várjuk a fordítók jelentkezését.
A net transfer +17M volt. Közben építettünk egy stadiont 200M-ért, a butuska program nem ennek tudja ve a vszteséget. Nevetséges.
Utoljára szerkesztette: ozbom, 2017.03.19. 12:39:37
Tegnap úgy felhúzott a játék, hogy 2 órán felül 3-szor volt Alt+F4 :D
Sosem voltam nagy taktikai zseni, de meguntam, hogy a jelenlegi taktikámmal nem azt a sikert éri el a csapat amit szeretnék, hiába építettem a taktika köré az átigazolásokat, az edzői rendszert stb.
Elhatároztam, hogy csinálok egy más taktikát, amitől sokkal több gólt szeretnék látni, és remélhetőleg nem túl sokat kapni, elég ha mindig csak 1-el rúgunk többet mint az ellenfél.
Egy 4-4-2-es taktikára gondoltam két középpályással akik a motorjai lesznek a taktikának, 2 szélsővel akik a sebességet hozzák, és két erőcsatárral akiktől várom a rengeteg gólt.
Itt a taktika:4-4-2.
Sajnos nem akar úgy működni ahogy én szeretném látni túl sok gólt kapunk, és nem mindig rúgunk eleget, és segítségeteket kérem abban, hogy mik is lehetnek a problémák vele, és min lehetne javítani.
A játékosokra nem lehet panasz, szinte mind világklasszis.
Már hónapok óta nem játszottam és nem is írtam. Most úgy döntöttem elindítok egy mentést, a választott csapat a baszk San Sebastian városának a csapata, azaz a Real Sociedad.
Igazolások
Mérkőzések
Tabella
A célom az, hogy minél rövidebb idő alatt letaszítsam a Barcelonát és a Real Madridot az első helyről. Egyeduralkodóvá válni a Sociedaddal. :D Lehet hamarabb megunom, mint sikerülne. A taktika a Partizannal jól bevált 4-4-2 egy kis módosítgatással.
Utoljára szerkesztette: ozbom, 2017.03.14. 09:02:22
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Direkt a lassulás miatt adták ki vasárnap. Egy 110 megás fix, elvileg megoldja a problémát. Forrás.
Személy szerint sajnos nincs tapasztalatom, mert karácsony óta nem játszottam.
Probaltam mar a beta verziot is ahogy irtak valahol, de komolyan szanalmas ahogy ket meccs kozt eltelik nem ritkan 10-15 perc is mire kiszamol mindent.
Egy eleg eros gamer gepem van es 4 ! liga aktiv osszesen.
meccsek egyik fele, másik fele
akadémista fiatalok a góllövőlista dobogójának két felső fokán
lukács, koszta
egyetlen igazolás kellett a sikerhez, skvorc
a kupát a döntőben buktuk
lanza jó szezont futott
felállás, taktik
Én is szeretem az ilyen hosszú karriereket. De nálam ez csak úgy működik, ha van valamilyen érzelmi kötődésem az adott csapathoz. Így elsősorban Fradi, Tatabánya, York City, Man United jöhet szóba. Viszont a 17-et egy újabb csapattal akarom elkezdeni.
FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/
Kitartást a karrierhez, és ha majd a 17-es kezded nyúzni, arról is szívesen olvasnék beszámolókat. :) ;)
Amúgy sajnos nincs sok időm játszani, viszont megírni az összefoglalókat nagy élmény, és olykor vissza nézni a beszámolókat szintén jó dolog. Viszont már én is érzem, hogy ideje lenne megvenni a 2017-et és belevágni egy York City szintű karrier elindításába. Bár a csapat kiválasztásán még törnöm kell a fejemet. :)
A Vidi csatarsora pedig az orszagban a legjobb ebben az update-ben (meg Feczesin is itt jatszik), szoval azert fura hogy 80% koruli taktikai tudassal es szinte teljes kohezioval is ilyen meccseket produkalunk.
Koszi a valaszt, majd kitalalok valamit :)
Ps: el is buktam a bajnoksagot az ilyen meccsek miatt, szoval lehet hogy nem kell gondolkoznom es ki is rugnak.
pl. van egy csapatod ami tele van világklasszissal nem lesz mind 5 csillagos, mivel mind hasonló képességű ezért add 3 csillagot rá mert az átlag nálad
Utoljára szerkesztette: Darthmushroom, 2017.02.17. 19:16:01
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.02.17. 10:53:01
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!